Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól kezdõdik a nap 😄

RoboKutya78
kap egy kis nitró rásegítést és akár azt is lehet mondani rá hogy hasonló járgány lesz mint az mr2

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

gyerekek belötem az a1-et c-re kibaszot jó máe nem is kell az mr2

én is gondoltam rá, de így nem adja ki a magyar nyelvû videót 😄
Late departure-n esett egy fullos piros rugó csak azért nem szidom jobban gémet. <#vigyor> HS itt is gyenge.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

goregrind
Keress rá buta angollal! <#smile>

old man flying Spitfire

DISCORD: grimanddark

Nekem 140 körül adott 0-0-1 gumit, abba is hagytam a játékot egy idõre. De így szünet után adott 30% nos hosszt, meg Pro Tuned kék rugót. 😊
#89831 Nincs mit, M6 max A-s TE-re. Kanyarodás, gyorsulás, végsebesség elég fos.

Balathruin

goregrind
Nyugi, nekem is ilyesmi potyog csak. Nemrég volt ugyan egy ultra motor asszem, de azon kívül csak eladásra való szirszarok. Ugyan ez a helyzet High Stakes-en is, ma volt kb 80 futam, abból nulla part, csak fisifosi skillek és mani...

Srácok. nagyon off. de keresek egy videót Youtube-on. Nemtudom már mi a címe. Magyar nyelvû videó volt és az volt benne hogy egy öregember repült egy Spitfire-el és hogy neki ez gyerekkori álma volt stb.... hasonló hangvételû volt mint a TOP GEAR mûsör. hátha valaki tudja mi az. Megköszönném 😊
Én 295 nap körül vagyok és 4-5 napja 1 csillagos skilleket ad.

70. napra 😄
Köszönöm 😊

Amúgy a BMW m6 couperól mi a véleményetek? Egyáltalán nem érdemes megvenni?
Nincs legjobb, kinek mi. Amúgy GT2 (996), LP650 flexes murci, esetleg LP640 hosszabb dragra. Dragos sajna boostot kér, pedig az sokkal jobb...

Balathruin

Melyik IGC autó a legjobb dragra? Egy drag autót is be kéne újítanom..

"PONTOSAN ERRE VÁRTAM! " <#banplz>

Baaazzzdddd

Project D|Rare Car Collector|

Jah, csak szar, mert csak 10 egyedi kód van. <#levele>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Biztos ezt akartad? <#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Project D|Rare Car Collector|

<#taps>
Vannak még ilyen nagyszerû nyeremények. <#vigyor>

goregrind
700 Team Escape - nagyszerû nyeremény! Kellet még a többi 30 mellé... <#idiota>

Kódot (Kódokat?), kapunk, ha:

http://nfswlovers.blogspot.se/2013/09/nfs-world-cars-group-milestone-event.html

Azért kérdeztem mert futottam egy idõt agerával Welcome to palmont-n. Ennyi futottam egy újat multiba.
Escapen meg kilépek ha más classos van bent.

Egyébként ezeket már tudom mióta beszoptam és lettek csillagos idõk.

van valakinek eladó ATA vinyoja? sürgüssen kéne

Nem, gondolom a Class evenbe nem oda illo verdaval kozlekedtel, s feltel hogy jegyzi az idot...

Privatba E class TE All In S class car F1-el... Na az az igazi... cask a celnal gyozd kivarni, mig a hivo, aki kenytelen E classal kozlekedni, kulonben nem tudna E classra invitalni, erjen be a celba ugy, hogy teged nem kapjanak el a varakozastol...

Csak arra vigyazz, hogy ha a hivo az eventbol kilep, vagy a varakozas kozben kifagy, amit te nem fogsz latni, akkor teged atrak multiba, s akkor maris jegyzi az idodet.. A team escape pont nem, de minden mas igen..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

egész életében tanul az ember 😊
Ugyanmar... Amugy sem az enyem, hanem a hugomeke, s ha mar megvettek, nekem kell tesztelnem, hogy nem-e selejt, raadasul egyszerre 2-t is... En meg most latok eloszor ilyet testkozelbol... Tehat meg hulye vagyok hozza, hiaba vagyok infos... <#idiota>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Na erre nem gondoltam, na majd ralesek.. <#eljen>

amugy én sem vagyok mostanában a toppon a tv-m szervizben az ssd-m meghat de van még rá gari 😊 a monitorom 3 honapja halott a jo kis 120hz-es samsung szoval lehet nem jo embertöl kérsz tanácsot XDD
mondjuk ha a vinyod olyan régi akadhat rajta pár bad szektor is lehet az a ludas nem ?😊
<#worship>

nem 😊
Privát futamon az idõt jegyzi a ranglista?

nem teljesen értem 😊 a wmplayerrel bir 1 orát ?😊 mert az nagyon nem jo nekem 10 perc után szétkapcsol 😊 én nem regeltem nekem is van kód de nálam semmi ilyesmi gond nincs ha megosztom a gépröl
Igy van, az is eleg. A codec packba tul sok a felesleg, en mindent kulon teszek fel, amit hasznalok is leginkabb videoszerkeszteshez. Mert lejatszashoz en KMPlayert hasznalok, annak meg van sajat codec packja..

Mar csak 1 kerdesem van.. 1 orat bir lejatszani a tv egyhuzamba, az miert van? A kulso vinyom haldoklik, ami mar 15 eves IDE kabelezessel, vagy regisztralnom kell a TV-t a DviX-nel? Egy ilyen regisztralast mar probaltam meg otthon a hazimozimnal, adott egy kodot, amit regisztraljak a DivX honlapjan... De csatlakozasi hibat irt...

szia szerintem a haali media splitter is böven elég nekem volt hogy a k-lite codec megzavarta a rendszert 😊 vagy lehet csak én kutyultam meg 😊 mind1 csak gondoltam hozzányögök valamit 😊) nem okoskodni akarok csak ez az én tapasztalatom
lorci

csak, hogy témába vágjon valami xD<#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

goregrind
Így van, a sima WMPlayer is lejátssza - a megfelelõ kódekkel! <#eljen>

Nekem csak a Classic verzió van fent, bõven elég minden fájltípus lejátszásához. És még csak nem is memória zabáló...

Bocs, de nem írtál semmi konkrétumot, pl. hogy wifin szeretnél megosztani mkv. fájlokat.
Elvileg a sima WMP is tudja, de van több lehetõség az mkv vagy más néven matroska fájlok lejátszására. Hogy melyik mûködik fogalmam sincs, mert én beérem a DIVX nyújtotta minõséggel is.
Mikor lesz valami élet TS-en? Beizzítottam az új videokamerát és prímán mûködik webkameraként.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

szia szerintem a legjobb autó most játékpénzért a gt2 996 ha felhúzod meghálálja 😊
Ne már öcsém!!!!!!!
Annak a nyomi 400 boost-nak a felét megadták!!!

Aszongya:
"I have great news for you:

You will be credited within the next few hours for your offer.
Thank you for your active cooperation in helping us to resolve this issue."

Viszont a másikra:
"Your proof looks very promising already!!

However, would you be so kind as to re-send the message from the sponsor (see below) with its full header (date, email of sender and receiver) and the full body text?

We apologize for the delay you have experienced and are looking forward to resolving this matter for you shortly."

Na most akkor ez azt jelenti, hogy a kedves ajánlattevõ cégnek is küldjem el? Valaki tud valami bõvebb infót? Esetleg értelmezi nekem, mert Gugli fordítóval valami ilyen jött ki nekem.
Kezd visszatérni a Sponsorpay-be vetett hitem...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Kösözönöm. Ki fogom próbálni.

csõsztök az lenne a kérdésem hogy hogy tudnák a legkönnyebben nyerni a sprint versenyekben
köszi sunyi

Programoknal nem vacakolok, ott ami kell, azt feltelepitem ujra, kiveve azokat, amelyikbol mar beszereztem a portable verziot.

A wordos dologra tudok valaszolni, mivel en is ugy csinalom. Van ugye a laucher, amiben 2 eleresi utat adsz meg, ha azok nem a rendszermeghajton van, akkor no problem, a rendszer mehet a kukaba. A lauchert azt ujra fel kell telepiteni termeszetesen, kerni fogja az eleresi utakat, amit beallitasz neki, hogy lassa oket. laucher elso inditasakor ellenorizni fogja a gepeden levo fajlokat, majd ha vegzett vele, akkor go jatek. A jatek beli beallitasokat nem nem a letoltos konyvtar tartalmazza, hanem a masik, ezert (is) van 2 eleresi ut.

Na de a kerdesedre a valasz: Igen, ezek mozgathatoak, de utana akar ujrarakod a rendszert, akar nem, a lauchert ujra kell telepiteni, megadva neki az uj eleresi utakat.

Mas: Amelyik jatek telepitos, azok bukta, ujra kell rakni. Amelyik jatek mod-olhato, azok mozgathatoak is. PL.: World, GTR2 (5 eve telepitettem fel, azota volt vagy 10 rendszerem.. elso inditaskor elojon a videokartya beallitasa, s ennyi..), COD2 - a nem telepitos..

En ezeket hasznalom/-tam..

Fontos szolgálati közlemény!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki le akarja fosni a bokáját a Discovery-in Dynamo új évad 22-kor. <#wilting>
SUNNY84HUN
nm 😊 én ennyit tudtam hozzáokoskodni <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -