94802
-
chris1997 #90808 620 -
KorzeTheNinja #90807 Mennyi az Overall-ja a shift r8-nak K? -
#90806 pff, bécsbe fotóztak egy 917-est autópályán :DDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
HUNNFSKILLER #90805 Ha lesz hely a téglabajnokságon, bemehetek Chargerrel? Nem volt még Hastingson... -
nfsmw4ever #90804 Feltámadtam. Összenövök a poliszernyóccal és jöhetel a Shiftes dobozoddal. Dobozban is viheted majd a végén. (Bár lehet kicsit optimista vagyok) -
KorzeTheNinja #90803 igen és ráadásul nem tucat autó :) -
chris1997 #90802 [OFF] milyen listára? :D Sonic megevett már téged :D -
nfsmw4ever #90801 Hát nem győzelemre született az biztos. Viszont élményszinten lehet vele gurulni párat. Összességében teccik. -
KorzeTheNinja #90800 nem rossz kocsi az SLR csak nem győztes autó.
én szeretem időnként megjáratni :D -
nfsmw4ever #90799 De bajsza a csőröm az a Jeep. Lehet szundikálok rá egyet. Most szünetelek. Az SLR722 egy frenetikusan, hmmm, érdekes autó. Kanyarodik is meg ki is sodródik. Nitrója nem túl erős, de belendül piszokul tőle. Kanyarodni külön tudomány. 50-100 méterrel a kanyar előtt már érdemes lenyomni a nyilacskákat. Átlag az utolsó két helyért küzdöttem vele, de beesett egy-két meglepő győzelem is. Mint tegnap a Police R8 -al. Pagani F alázva Előbb utóbb a HG is felkerül a listámra. -
veszettróka #90798 Emeli az orrát minden ugratón, falak visszaütnek ha nekik mész vele. Fék nélkül is kifarol. Popcornt tudok a számba dobni míg seb.fokozatot vált. Kettőt előre egyet vissza alapon gyorsul. Necsináldmár, nevezzük már őt is ősIGC-s szarnak, légyszíí :) -
KorzeTheNinja #90797 aztán ha gondolod megmérkőzök az agerád ellen a cinque-mal hastings-en :D
csak a móka kedvéért -
KorzeTheNinja #90796 engem felirhatsz a versenyre GTR-el, az tuti -
nfsmw4ever #90795 Ne bízd el magad. Lehet ott leszek én is, és az uccsó hely sincs ingyen. Mindenért meg kell dolgozni. -
chris1997 #90794 fene tudja....legyen akkor csak egy gallardo, R8 4.2, GTR meccs? -
chris1997 #90793 Mert az nem ősi. -
BRIANOVERCLOCK #90792 Én is jönnék valakinek utolsónak is kell lenni -
veszettróka #90791 Tetszetős az elképzelés, de...
... Z06? Amiből egy gyenge nitrós, de boostos Tier-2 szintű verda lett a újratuning után? Nem lesz az sok a halmozottan fogyatékos csónak T3-asok ellen?
Szardodzs miért nincs a listában? -
eLitMiLan #90790 Én kérem bocsánatot! -
chris1997 #90789 Trafficot röhögve kikerülöm :D
#90788 olyat nem tudsz te :D -
eLitMiLan #90788 Mivan akkor ha R8-al megyek én is? És egészen véletlen lerammollak, és összetöröm a shiftesedet? -
KorzeTheNinja #90787 azért abba a győzelembe még beleszólhat a traffic is :D -
#90786 Szerintem Hastings mindeb héten van. Nekem legalábbis úgy rémlik, hogy az elmúlt 3 hétben tudtam rajta játszani.
Tartsd meg a rendőrös matricákat. Spanyol meg latin-amerikai köcsögöket meg egye szét a méreg. -
chris1997 #90785 Lehet lebutítva, vagy Street Tuneddel, de, az úgy unalmas. Lehet, biztos a győzelmem akkor a Shift R8-al :D -
KorzeTheNinja #90784 én skyline párti vagyok úgyhogy GTR-el megyek majd. addig tápolnom kell rá pénzt :D -
eLitMiLan #90783 Mert ma vasárnap van és azt mondtam Amúgy meg azért ,mert ha nem lesz bele tunongom akk gáz -
KorzeTheNinja #90782 akkor érdekes lesz számomra a verseny mert max street cuccokkal tudom telehajigálni a kocsit :D
nem gáz igy is benevezek, már csak a szórakozás kedvéért is -
#90781 Corvette sajna biztos nincs. A többi hosszú távú tervek közt se szerepel, tehát nemtom.
Street tuninggal, bármilyen skillel jó is lenne (én mondjuk semmilyen skillt nem fogok beletenni financiális okokból, meg hát a bajnokság végén úgy is kuka, akármilyen autót is veszek). -
chris1997 #90780 Miért lenne nem fair? Miért ne lehetne megpakoltan? -
chris1997 #90779 Rendesen megpakolva, nem sokat ér a nitró abban a négy autóban. Csak a Powerup tilos. Én tuti az R8al megyek :D -
Naworsky #90778 Tegnap megvettem a 911 GT3 rs-t. Már csak azt nem tudom, hogy megtartsam-e rajta a rendőrkés matricákat. Ti megtartanátok? -
eLitMiLan #90777 Remélem full üressel, úgy a fair. -
KorzeTheNinja #90776 tuningal és headstart skillel gondoltad a versenyt vagy teljesen üres autókkal? -
chris1997 #90775 ha lesz jövőhéten Hastings, akkor lesz. De, ha nem lesz, akkor nem lesz jövő héten bajnokság :D A Hastings egy kötelező pálya. -
chris1997 #90774 Anno? nagyon Anno?
- Audi R8 4.2 (Nem az 5.2, hanem a régi csónakstílusú)
- BMW M3 GTR E46(ezt inkább nem nagyon akarom a bajnokságba kavarni, mert egyértelmű nyertes, annak idején ez volt a T3-ak F1-e)
- Chevrolet Corvette Z06 (Nem a ZR1, nem a Z06 Carbon Limited)
- Lamborghini Gallardo LP560-4 (nem a VB, nem a Spyder, hanem a régi fedett)
- Nissan GT-R(R35) (nem a SpecV, hanem a sima)
Zárójelben odaírtam pár dolgot még, aki esetleg összekeverné :D -
eLitMiLan #90773 Openvpn unistall, telepitett mappa delete, aztán reinstall és uj incloak és kész, kivéve ha így se jó.. -
KorzeTheNinja #90772 Hastings jó ötlet PU nélkül.
-
#90771 Mégis maradt elég lóvém még egy kocsira. Majd egy kicsit jobban utána nézek, hogy mi volt anno T3.
Rotáció függvényében pár kanyargós pálya és/vagy Hastings kéretik bele. Powerup lövöldözős, agyatlan sebesség-hajszából inkább kimaradok. -
HUNNFSKILLER #90770 Nem rossz ötlet, de bajnokság formájában kihagyom. Vezetői tudásom alig több a nullánál, max a Chargert tudom jól vezetni. -
Cement36 #90769 Ezek nem jöttek be, futtattam rendszergazdaként is , akkor még amit eddig töltött azt sem csinálta meg, csak kiírta, hogy connected to ***** has failed..