Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
DISCORD: grimanddark
#89831 Nincs mit, M6 max A-s TE-re. Kanyarodás, gyorsulás, végsebesség elég fos.
Balathruin

Amúgy a BMW m6 couperól mi a véleményetek? Egyáltalán nem érdemes megvenni?
Balathruin
"PONTOSAN ERRE VÁRTAM! " <#banplz>#banplz>
Project D|Rare Car Collector|
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Project D|Rare Car Collector|
Vannak még ilyen nagyszerû nyeremények. <#vigyor>#vigyor>
http://nfswlovers.blogspot.se/2013/09/nfs-world-cars-group-milestone-event.html
Escapen meg kilépek ha más classos van bent.
Egyébként ezeket már tudom mióta beszoptam és lettek csillagos idõk.
Privatba E class TE All In S class car F1-el... Na az az igazi... cask a celnal gyozd kivarni, mig a hivo, aki kenytelen E classal kozlekedni, kulonben nem tudna E classra invitalni, erjen be a celba ugy, hogy teged nem kapjanak el a varakozastol...
Csak arra vigyazz, hogy ha a hivo az eventbol kilep, vagy a varakozas kozben kifagy, amit te nem fogsz latni, akkor teged atrak multiba, s akkor maris jegyzi az idodet.. A team escape pont nem, de minden mas igen..
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Mar csak 1 kerdesem van.. 1 orat bir lejatszani a tv egyhuzamba, az miert van? A kulso vinyom haldoklik, ami mar 15 eves IDE kabelezessel, vagy regisztralnom kell a TV-t a DviX-nel? Egy ilyen regisztralast mar probaltam meg otthon a hazimozimnal, adott egy kodot, amit regisztraljak a DivX honlapjan... De csatlakozasi hibat irt...
csak, hogy témába vágjon valami xD<#nevetes2>#nevetes2>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Nekem csak a Classic verzió van fent, bõven elég minden fájltípus lejátszásához. És még csak nem is memória zabáló...
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Annak a nyomi 400 boost-nak a felét megadták!!!
Aszongya:
"I have great news for you:
You will be credited within the next few hours for your offer.
Thank you for your active cooperation in helping us to resolve this issue."
Viszont a másikra:
"Your proof looks very promising already!!
However, would you be so kind as to re-send the message from the sponsor (see below) with its full header (date, email of sender and receiver) and the full body text?
We apologize for the delay you have experienced and are looking forward to resolving this matter for you shortly."
Na most akkor ez azt jelenti, hogy a kedves ajánlattevõ cégnek is küldjem el? Valaki tud valami bõvebb infót? Esetleg értelmezi nekem, mert Gugli fordítóval valami ilyen jött ki nekem.
Kezd visszatérni a Sponsorpay-be vetett hitem...
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Na de a kerdesedre a valasz: Igen, ezek mozgathatoak, de utana akar ujrarakod a rendszert, akar nem, a lauchert ujra kell telepiteni, megadva neki az uj eleresi utakat.
Mas: Amelyik jatek telepitos, azok bukta, ujra kell rakni. Amelyik jatek mod-olhato, azok mozgathatoak is. PL.: World, GTR2 (5 eve telepitettem fel, azota volt vagy 10 rendszerem.. elso inditaskor elojon a videokartya beallitasa, s ennyi..), COD2 - a nem telepitos..
En ezeket hasznalom/-tam..