Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
xXcsabi1987Xx írta, 2012. 09. 22. 03:03
mekkora egy NYOMORULT suttyó geci vagy,pusztulnál meg te szarházi abortusz maradvány,ott fulladnál meg 😊 na csõ
de jó hogy újra találkozok a legkedvencebb emberekkel xDDD
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
Project D|Rare Car Collector|
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
Amúgy, ma még ki kéne vinni ezt a kettõt(R8 és Z tune)...
R8 azért nem volt komoly, mert ráraktam a hármas ültetést és szétesett a kanyarja..
Na majd várlak visszavágóra és be ne fékezz megint 😛
CLE Corvette vs Audi 5.2 R8 párbajra jöttünk össze - elég kiegyenlített volt (miután berakta a 3-as ültetést (hogy hogy a manóba gondolta 2-es ültetéssel a kedvenc nehezen forduló kocsiját - nem tudom, na mindegy... 😄)
Aztán -powerup nélkül- Z-tune vs Áldozatok, merthogy:
GT2 996 vs Z-tune (overall:736) - > Z- tune nyert
MP4 vs Z- tune -> Z- tune nyert
R8 5.2 vs Z-tune - R8 nyert 3 másodperccel, úgy hogy 1x befékeztem amikor egyenesben húztam volna el mellette...
Chrisnek a játékban ugyanazt mondtam a kocsiról amit Tutu írt #44778-ban, azelõtt hogy azt olvastam volna: csúcs T3 szint (GT2 997) , átlagos nitróval, jobbfajta tapadós AWD-s viselkedéssel (kicsit merev, ezért korán fékezünk, hogy a kanyarban a gázra tenyerelve végig gyorsítsunk.)
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Csak holnap más program is van, de ez a Z tune, belehatolt a német lelkembe 😄
Rabidal mentem párat. Hoztam a három kedvencet, ami ütemképes is: R8 5.2, MP4-12C, GT2 996.
GT2 vs Z tune: Startnál otthagytam, de egyenesben meg voltam szorongatva. Szépen gyorsul a Nismo.
MP4 vs Z tune: Szintúgy, startnál pá, de a hetes váltó halál miatt megint utolért a Z tune
R8 5.2 vs Z tune: Na ez volt a legérdekesebb. Nitró kb ugyanaz mind a kettõnek. Gyorsulása az Audinak ugyebár, jó. Nagyon is. Egyenesben ez a Nismo meg lépést tudott tartani, nem közeledett de nem is távolodtam tõle. Nem tudom, milyen a Z tune nagy sebességnél a kanyarban, de az R8 5.2 ott nehezedik be. Mivel gyorsulása nagy, kanyarja meg csak van, nem pedig extra jó, vagy egyéb, ezért nagy sebességnél szûken veszi a kanyart. Z tune meg volt amikor elõttem, volt amikor mögöttem érkezett. Szóval itt nem is tudnék dönteni, hogy melyik is lenne a gyõztes. És most független vagyok, nem pedig Audista 😛
Szóval ez a Z tune a Nissan feltámasztása is lehet.
#44774 Egy videót dobhatnál, csak kíváncsiságból ha van/lesz.
Ebbõl is látszik, hogy a handling-bug csak minket érint, a fejlesztõket nem.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
kérdés, hogy olyan különbség lesz-e teljesítményben mint amit a számok mutatnak...
légy türelmes
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Gyorsulása.. Hát, összemérném az R8 5.2 alappal mert kezdek tõle beszarni 😄
Kanyar rendben.
Tutu most otthon, folyamatrajz.