Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ohhh yee baby xDDDD már hiányoltam ezt >>>>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hello szépfiú mi a pálya? hogy ityeg a fityeg? xDDDDDD olyan rég nem beszéltünk hogy hiányoltam a szép szavaid 😛 na mikor worldozunk 1 kicsit hogy ott is jól ki tudjalak osztani? xD pár szép jó tanáccsal .... látom még mindig van 1 kis csiszolatlan értelmetlenséged..... de elõbb utóbb leszoksz róla xD kretén.... üdv 😛 csókollak 100x de nem most majd máskor.... majd worldben is találkozunk 😉

xXcsabi1987Xx írta, 2012. 09. 22. 03:03
mekkora egy NYOMORULT suttyó geci vagy,pusztulnál meg te szarházi abortusz maradvány,ott fulladnál meg 😊 na csõ

de jó hogy újra találkozok a legkedvencebb emberekkel xDDD
hjah, pl. Silk road nagyjából mindennapos kelléke a térképnek...
nem worldoztem 1-2 hete, szóval leszarom😄

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

De jó a pályák fele ugyanaz mint tegnap vagy tegnapelõtt....
Na az lehet.

Project D|Rare Car Collector|

ez az.. hogy tegnap nem is ittam, lehet az a baj..

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

sok sör... 😄

ehh.. 1ik kedvenc gép, és nem vágtam..😄

Carbon Limited Edition.

CLE Corvette az melyik?:$

Kb.
Amúgy, ma még ki kéne vinni ezt a kettõt(R8 és Z tune)...
R8 azért nem volt komoly, mert ráraktam a hármas ültetést és szétesett a kanyarja..
Na majd várlak visszavágóra és be ne fékezz megint 😛

Sajnálom ha rosszul esik, de innen nézve nem volt komoly ellenfél az R8 sem. 😊

CLE Corvette vs Audi 5.2 R8 párbajra jöttünk össze - elég kiegyenlített volt (miután berakta a 3-as ültetést (hogy hogy a manóba gondolta 2-es ültetéssel a kedvenc nehezen forduló kocsiját - nem tudom, na mindegy... 😄)
Aztán -powerup nélkül- Z-tune vs Áldozatok, merthogy:
GT2 996 vs Z-tune (overall:736) - > Z- tune nyert
MP4 vs Z- tune -> Z- tune nyert
R8 5.2 vs Z-tune - R8 nyert 3 másodperccel, úgy hogy 1x befékeztem amikor egyenesben húztam volna el mellette...

Chrisnek a játékban ugyanazt mondtam a kocsiról amit Tutu írt #44778-ban, azelõtt hogy azt olvastam volna: csúcs T3 szint (GT2 997) , átlagos nitróval, jobbfajta tapadós AWD-s viselkedéssel (kicsit merev, ezért korán fékezünk, hogy a kanyarban a gázra tenyerelve végig gyorsítsunk.)
És akkor miért nem teszed fel? Így!!
nem, nem fogok...már lassan 1 hónapja nem játszok ... egy barátomnak adtam az accot, ha online van a nevem, akkor õ tolja 😊 lehet csak gyémántokat szed, vagy még azt se nemtudom...tetszik nagyon a skyline, örülök, hogy végre van egy versenyképes skyline is, de nekem ez már kevés 😞

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

tutuhawer
van az a pont, amikor már jön a kedvenc, és szabályaink ellen kell tenni, hogy meglegyen. A boostos profilba szerintem be fogsz újítani egyet , csak még úgy teszel, mintha gondolkodnál rajta, pedig már tudod. Ez kb olyan, mint amikor gondolkodtam, hogy Artmoney-val megcsináltatom a 3 db skyline-t és a Micsut. Úgy tettem, mintha gondolkodnék, de másfél év várakozás után elkészültek a gépek... 5 perc alatt

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

hihetõõõõõ 😄D

tutuhawer
csak IGC... <#eplus2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

meg kéne venni ezt a kocsit 😄 nagyon hív vissza a játékba .......

Aha. Várom is majd visszavágóra. Addig kidobom a hármas ültetést az R8ból, vissza kettesre.

tutuhawer
Hmmm... Bekõ Tóni... holnapig még megy pár kört, biztosan jobban megy majd <#eljen>

Minden esetre, még holnap akarom tesztelni a Z tune vs .... autók ellen...
Csak holnap más program is van, de ez a Z tune, belehatolt a német lelkembe 😄

Nissan feltámasztása Nismo színekben.

Na Z tune röviden:
Rabidal mentem párat. Hoztam a három kedvencet, ami ütemképes is: R8 5.2, MP4-12C, GT2 996.
GT2 vs Z tune: Startnál otthagytam, de egyenesben meg voltam szorongatva. Szépen gyorsul a Nismo.
MP4 vs Z tune: Szintúgy, startnál pá, de a hetes váltó halál miatt megint utolért a Z tune
R8 5.2 vs Z tune: Na ez volt a legérdekesebb. Nitró kb ugyanaz mind a kettõnek. Gyorsulása az Audinak ugyebár, jó. Nagyon is. Egyenesben ez a Nismo meg lépést tudott tartani, nem közeledett de nem is távolodtam tõle. Nem tudom, milyen a Z tune nagy sebességnél a kanyarban, de az R8 5.2 ott nehezedik be. Mivel gyorsulása nagy, kanyarja meg csak van, nem pedig extra jó, vagy egyéb, ezért nagy sebességnél szûken veszi a kanyart. Z tune meg volt amikor elõttem, volt amikor mögöttem érkezett. Szóval itt nem is tudnék dönteni, hogy melyik is lenne a gyõztes. És most független vagyok, nem pedig Audista 😛

Szóval ez a Z tune a Nissan feltámasztása is lehet.

tutuhawer
így van, most írtak még pár frisset. Azt mondják, a legjobb japán, a legjobb tuner gép a játékban. A Porsche GT3 RS-hez mérhetõ gyorsulás/vezethetõség kombó, csak a nitró gyengébb, valóban nem isteni nitróval megy. Azt mondják, hogy a start az AWD miatt menõ, nem a nitró adja. A régi T3 királyokhoz mérhetõnek mondják, a nitró kivételével. Hirtelen ennyi a friss infó az új Skyline-ról.

Nem átlagos az. Erõsebb kicsit az átlagnál azért.

Aha persze persze....van már fent egy videó youtuben,tök átlagos nitrója van....
Egyre jobb ez a szar, ahogy belépek ki is dob, utána a másik jó, ha nincs civil nem tudom be e tölt valaha, és csak várok, és várok … de egy idõ után elfogy a cérna és …

#44774 Egy videót dobhatnál, csak kíváncsiságból ha van/lesz.
tutuhawer
a nitrója elég komoly, a T2-es bosst elvileg lerajtolja - jelentették külföldi tudósítók. Vizuális megerõsítés még nincs, de várok még írásos formában. Azt mondják, hogy bizony tuttifrutti a gép.

tutuhawer
Nem akarok bekerülni a híradóba, mosógépbe fektetek elsõ körben, aztán jön az egyéb költség, és csak utána jöhet a boost. Ezt a gépet illene kipróbálnom, amíg mennek a szerverek.

trakk
Szeressük ám, fõleg, hogy ez nem az elsõ alkalom. (köhmcsinkveköhm)
Ebbõl is látszik, hogy a handling-bug csak minket érint, a fejlesztõket nem.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

szeressük a failokat.

trakk
Röhej, hogy a weboldalon a cikkben S osztályúnak írják, miközben A-s.

Oké köszönöm az infókat,tehát valahol Nissan-nál kell hogy gondolkodjak 😄
még mindig hiszel a mesékben? (értékek jelentõségére gondolok) 😄

elég jó értékeket adtak hozzá...
kérdés, hogy olyan különbség lesz-e teljesítményben mint amit a számok mutatnak...
Tudjátok, hogy hogy lett kevesebb civil? Úgy, hogy már nem egyesével tesz le százat a játék, hanem tízesével kilencvenet.

légy türelmes

Nagyon jó még a 200SX talán még erõsebb is a Silvia-nál, a 240SX is hasonló, de jobban fordul.
Erre most komolyan, minek külön bodykit? Ha valaki akar extra kasztnit, vegyen egy mezei R34-et...

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

A Clio kanyarsebessége, méreteibõl és súlyelosztásából adódóan, fergeteges, bár a tapadását hajlamos hirtelen elveszíteni és alulkormányzottá válni. Ja és túl rövid a váltóáttétele is. Inkább S15-öt vegyél, nem fogod megbánni.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

itt is van

ja és nincs Bodykit a Nismohoz.

A Silvia elég jól hasit, a Clio-val annyi a gond túl érzékeny a fordulásra és az ütközést is rosszul viseli. Elõbbi C-ben is viszonylag használható 499-re felhúzva, jó hosszú perfect kell neki, így nem is kell PU a versenyen. Mondjuk a precíz vezetés az nem árt hozzá.<#vigyor>
Gangnam Style... Jó, hogy belinkeltétek, mert különben soha a büdös életbe nem hallgattam volna bele. Kép nélkül bejövõsebb, mint a Parti Rokk.

5000 SB.. már plusz pont.
Gyorsulása.. Hát, összemérném az R8 5.2 alappal mert kezdek tõle beszarni 😄
Kanyar rendben.

trakk
Kicsit bõvebb jellemzést tudsz adni róla?

Hát persze...túlságosan közkedvelt autó ahoz,hogy hipernitrós legyen....
Közepesnitrós.

Hát nem szórták tele matricával, biztos árukapcsolás ha kell hozzá vegyél boost-ért de én kihagyom mindkettõt, bár ennek legalább nincs fix háttere mint a többinek. Ha megvan írhatnál róla hogy megy úgysem veszem meg.

Tutu most otthon, folyamatrajz.
Hát fogalmam sincs mondjuk mennyiért szándékozol venni....mondhatnám,hogy ott a murci....
Akkor bármit vehetek?Remek,akkor ezzel nem jutottam elõrébb 😄 Arra gondoltam hogy ajánlotok-e valamilyen kocsit 😊 Na de akkor tippelgetek magamtól,aztán vagy bejön vagy nem 😄