Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trakk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lassan olyan leszel már a supportnak, mint a boltoknak Al Bundy, csak te nem a csekkek miatt, hanem mert hetente visszajársz valamiért. <#idiota>

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Amúgy többen is mondták EA fórumon, hogy egyszerûbb kikerülni õket 😛
De néha tényleg irritálóak.

Project D|Rare Car Collector|

A Class Restricted versenyeken nincs forgalom. Amit onnan kivettek, betették a többi versenybe. TE-n ugyanannyi van.

légy türelmes

Class versenyekrõl vették ki.

nem ugy volt hogy kiveszik a trafikokat????????
mert az agyvizem már felforr mert 1 versenyen 22 alkalommal megyek neki 2 autónak

Steam: Gfegyver

Asszem 18:00 vagy 19:00... passz, de Twitterre kiírják 1 órával a mehet a menet elõtt...

Más: Asszem majdnem bannoltak ma 😛
Tanuradha :
Thanks for contacting EA Help! My name is Tanuradha how may I help you?
you:
Hi How can I get the nissan vinyls now? Because Ive got one unfinished project. Today, I get my money at paypal, but now there is chevy vinyls.
you:
So how can I get these vinyls?
Tanuradha :
Hello Christian,
Tanuradha :
I understand that you wish to have the Nissan vinyls.
you:
yes
Tanuradha :
As of now, there is no promotions going on right now.
you:
Yes I know. But I remember, in the old times, I need the TopGear vinyls. After 14 hour, next morning I get it, from a supporter. S
you:
So How can I get now it? For free or for the topup(Not the chevy, the nissan), or boost.
Tanuradha :
it might possible that the prmotion is going that time, but at present there is no promotion going on.
you:
Yes I know.
you:
But there will be any chance to get it? Because I wasted 750SB for bodykits and 2-3 hour for my SpecV body.
you:
And this is annoying, I cant finish it never, and this specV has got very long time ago :/
Tanuradha :
Actually, we do not have any manual entitlement to add it in your account.
Tanuradha :
So there is no way to get it.
you:
Ok. But the topgear vinyls is added manually, by a supporter.
Tanuradha :
I am afraid, we do not any option to add it in your account.
you:
I still have got this mail. Do you want to see?
Tanuradha :
I trust you, but I really don't have the manual setting to entitled these vinyls.
you:
Okay, but how can a supporter add me the TopGear Vinyls? Because I cant get it at 2010 november and i'll get it in 2011 june.
you:
By a supporter
Tanuradha :
I wish I could help you with this, however as per our policy,
Tanuradha :
If it were possible, I would've definitely processed your request.
you:
Okay. When?
Tanuradha :
there is no promotions are going on right now
you:
Yes I know!
Tanuradha :
Thank you for your understanding.
you:
Okay. But Im interested, how can a support add a vinyl... Because it was happened me.
you:
link
Tanuradha :
At present, it is not possible to add a vinyl, so please contact us back after some time.'
you:
Do you seen the link?
Tanuradha :
I am not able to open your link due to security reasons.
you:
But you can switch to my monitor.
you:
Update my java and please switch it.
you:
I dont want to waste my 750SB and 3 hour of work.
Tanuradha :
I trust you, you must have the mail, but the fact is that I don't have any option to add Vinyls in your account.
you:
hm..
you:
okay, but who is added the TopGear vinyls to my acc?
Tanuradha :
no one will have the option to add it from the support level.
you:
Who is able?
you:
to add vinyls?
Tanuradha :
Had it been possible, I would?ve definitely done it for you.
you:
Okay, the Java is updated, please see my screen
Tanuradha :
Due to repeating nature of request that we can not complete it from our end, Unfortunately , I have to forcefully disconnect this chat session. if you have any other issue, please let me know. I would be glad to assist you.
you:
Now I havent got any issue, just te vinyls.
you:
Anyway, thanks for your time.
you:
I still interested, who can add vinyls...
Tanuradha :
If you need help with anything else, please feel free to contact us anytime!
The chat session has ended. Please contact us again if you need further help

goregrind
Magyar idõ szerint mikor is van akkor ez a vadászat? <#wilting><#help>

DISCORD: grimanddark

goregrind
<#nevetes1><#nevetes1><#eljen><#eljen><#taps>

Highly trolled <#idiota>

SUNNY84HUN
ez oké hogy új gali , csak azt nem írtad hogy a fószerba vagy a kocsiba lettél belezúgva <#zavart1><#banplz>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

kanyesz07
lehet xdd

Ready To Rock!&#8482;

Itt az új Gallardo. Szerelmes lettem <#szeret>

SUNNY84HUN
akkor ez jó lelkû cheater volt <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
ügyi vagy

kanyesz07
sunny, már rég ben volt singleplayerben D:

Ready To Rock!&#8482;

bboyatty

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

SUNNY84HUN
6:43 kor linkeltem is képet hogy bent van #45157

kanyesz07
most néztem tényleg jön a carrera GT- de a dragot nem látni.

Ready To Rock!&#8482;

SUNNY84HUN
ma kaptam 147 napra zero ultra tuned mocit , a th ritkán ad rpmet és perfectet inkább futamban lehet jobban kapni

Most ha jön a Carrera GT akkor jön a Drag-mód is nem arról volt szó hogy együtt jönnek? <#wilting>

Más: van akinek 40 napnál magasabb a TH-ja (gyémánt), hogy dobál utána alkatrészt meg skill-eket, mert nekem cuccot a 30-42 napok alatt adott vagy 4 db-ot a 3 profilban és vagy 3 használható skill-t. <#falbav>

Más2: Kapott valaki valaha RPM és perfect skill-t (3*), egyáltalán lehet ilyet nyerni, mert nagyon nem találkozok vele, de kéne. <#zavart2>
Legalább nem nyomta be az instant finish-t. Velem persze mindig az történik. Már mosolyra húzodik a szám - látva hogy még csalással sem boldogul, és akkor paff -piros visszaszámlálót. <#szomoru1> Általában azután hogy ellõttem 5 vagy több nitrót hogy tartsam a csítszarjával a lépést. Ilyenkor szegény kispárnám ha éppen kéznél van mindig kap egy nagyot <#zavart1>
SUNNY84HUN
én is annyira lestem néhol hogy traffi lecsókolt 1x
nem semmi az a tt 350 el ment pu nélkül , lehet meg van a top autó <#levele>

SUNNY84HUN

kicsit nézzétek a kis térképet is hogy megy az a tt <#wilting> , közben csaló majom is rögzítve lett <#rolleyes>

<#banplz> azthittem van valami jo uj trükk xD
goregrind
Épp' azé' kõõõ! Gagarin néven új profil alatt kell rohangálni azzal a masinával! <#nevetes1>

SUNNY84HUN
gyorsan nyomom a céét <#zavart1>
#45175 túl ûrhajós már az , nekem a sima sokkal vagányabb <#integet2>

valahogy de én is igy vagyok 😄 most épp erre earnelgetek 😄
goregrind
Egyébként ERRE az iklipszre már hónapok óta fáj a fogam, egyszer tán ott figyel majd a garázsban... <#integet2>

hogy csinálod hogy 1bõl váltod a kameranézetet és nem 2-3 C nyomogatásból?
goregrind
Írhattam volna én is ezt! <#nevetes1>

Hót ugyan így nyomatom, állandóan kukucskálok, mi a helyzet mögöttem! Néha meg is lep a játék ilyenkor egy-egy trafikkal! <#taps><#banplz>

A videó meg tényleg faxányos lett! <#eljen>

SUNNY84HUN
kösz <#worship> , ha már nem tettek középre visszapillantó tükröt így kell megoldani <#zavart1>

Jók a videóid - pont úgy pislantasz hárafelé motorháztetõ nézetben 3 másodpercenként ahogy én is 😊 Megvan a "mintha csak én vezetném" érzés.
SUNNY84HUN
hangja silviás , irányítása nagyon jó , szépen fekszi az utat , nitroja mr2 nél picit gyengébb de alig észrevehetõen , lehet vele szorongatni komoly autókat .. majd lesz jobb videó is de erre volt idõ 😊

Hm..

SUNNY84HUN

Így kell elbukni valamit. Várni a Nissan vinylekre, 750SBt kasznira költeni és végül ráb*szni, hogy hoppá, kivették õket.
Remek.

Sunny: Megvetted az Eclipset?
Nekem nem lesz meg egyhamar, rohadékok kivették a Nissan Vinyleket. Így már nem is éri meg nekem a Nismo meg a GS-T...

goregrind
Igen, ez csalás - de nem új dolog. "Ghost" vagyis szellem mód a neve... <#kocsog>

Na ilyen dolgot még nem láttam... Mentem egy TE-t, és a ''csapattag'' átment mindenen mintha szellem lenne. Ez egy új csalás, vagy mi lehet? Csak azért mert ilyennel én még nem találkoztam.
Én megmondtam. <#rolleyes>
Úgyhogy most megyek és elteszem láb alól az Ezo.TVs bandát <#idiota><#vigyor1>

SUNNY84HUN
<#taps><#idiota><#pias>

tutuhawer
"Tutu tudtad..." ne dadogjál, beszélj szépen <#taps>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
Szevasz 😊
2 belépés.
elsõ: szokásos minden, recsegni kezd a hang, gép fagy, újraindul
második: ugyanez
Most belépek harmadikra is....

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
Tutu tudtad hogy a 003 as profilod al valami gáz van többen látják hogy beköszönsz , köztük én is visszaírtam és semmi reakció :S , észrevettem 2x is beköszöntél .. szerintem utol ért téged is az mint Csilest <#rolleyes>

SUNNY84HUN
reggelt <#integet2>

nektek sem frissül a stat oldal ? az a furcsa többi profilom igen a sunny84hun meg nem <#fejvakaras>

https://world.needforspeed.com/news/article/2659
A Carrera GT a következõ kocsi. Nem tudom, mi olyan nagy szám benne. Kb. annyi, mint a csavarra tekert csavaranyára azt mondani, hogy rá van tekerve.

légy türelmes

tutuhawer
így van

Már csak azt nem értem, min akarsz drámázni, és hogy ehhez mi köze Pestnek, ha egyáltalán van? Senki nem akar itt baszogatni senkit, hanem mindenki azt szeretné, hogy mindenkinek jó legyen. Szerintem tömören ennyi.

légy türelmes