Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
Project D|Rare Car Collector|

DISCORD: grimanddark
Nem olvastam még végig, de erre válaszolnom kell... szóval... Nem új trükk, hanem, külön bill-je van neki eeee... Akarom irni, " E" gomb lenyomásakor egybõl hátranézel, de vigyázz, mert ha ráragadsz arra a gombra, akkor csak hátra fele fogsz látni...
Rövidebben... Sunny barátunk sunyisan felültetett téged xD de ha ragaszkodsz hozzá, s ha még megvan a cééé gombod, akkor nyomogassad azt.. xD <#eplus2>#eplus2>
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
itt lesz a Sir Sóherbanda <#mf1>#mf1>

http://www.facebook.com/OfficialNeedforSpeedWorld
SUNYINYÓCNÉGYHUN <#finom>#finom><#action>#action>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
A kölyök találta <#idiota>#idiota>
#45157 Az a GT multiban volt, valami tesztelõ ember vagy mi, azt hittem singli-t mentél. <#wilting>#wilting>
#45184 A sûrûség érdekelne hány naponta ad, mert nekem 35 napig néha beesett 5-6 ultra is, volt olyan is hogy 3 napig azt dobott. Szerintem megint újrakezdem, szórja itt az utcai partokat. <#falbav>#falbav>
Perfect , RPM skill-re valakinek valami ötlete, hol kéne szerezni, melyik pályán. <#wow3>#wow3>
Köszönöm a dalt Nox <#idiota>#idiota> , fogadjunk te vagy <#mf2>#mf2><#fogmosas>#fogmosas><#mf1>#mf1>
#45205 jól van jössz te még az én utcámba <#idiota>#idiota><#nevetes2>#nevetes2>
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Ne legyél nyusz, TEDD KI <#banplz>#banplz>
Én már kivettem a hülyeségbõl a részem :D
Bocs ha már valaki linkelte.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie