Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt magadtól kérdezd. <#mf1><#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Mi ez a kihaltság??!

Project D|Rare Car Collector|

Elõfordul..majd BlackFox javítja

Nem tudom ki járt mostanában a world wikia-n, de ezt elírták kicsit xDD

Ajánlok neked pár fizetõ netes reklámos kattingatós sz.rt és ha türelmes vagy kifizetnek, és veszel belõle boostot. Az elmúlt 9 hónap alatt 32000-et vettem ha jól temlékszem ezekbõl. Ha érdekel privátban üzenj
Hát igen, de mit tegyek ellene? Arab cucc miatt van egy plusz acc-om, azon csak akkor megy ha másik gépen próbálkszok...😄 Ezen a gépen még az se megy már...kéne valami megoldás, múltkor le volt árazva agera, konkrétan 1 boost kellett volna hogy megvegyem, érted, 1 ....xD
Egyik nap még dõlt a boost másik nap meg ez lett nálam is kb fél éve... azóta szar is

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

<#bdead>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

<#mf2>

Ezt úgy hívják, hiba..nem bann............ 😄

#89878 #89879

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Nekem meg az unavailable in your country jön minden ország minden ip-jén.....
Venni boost-ot nem fogok. Mert költeni rá??? Erre a játékra? Még mit nem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a nyomi videó felhúzott... Plusz rá az SP sz*rakodása...

lol fail

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Már eltûnt...most egy pár Juggeres autó van leárazva. <#wave><#vigyor2>

öööö....múlt héten kikerült.

A kedves Patrick (mert hogy így hívják a Sponsorpay Support team tagját) felteheti magának a bizonyítékokat, ha nem adják meg utólag a Speedboost-ot.
Most mi a francért nem engedik meg közvetetten, hogy vegyek további 6 darab IS300-at???
Asszem ez nekem hosszú birkózás lesz a Sponsorpay-el, mire összegyûl az a nyomorék 7800 boost... Ha addig meg eltûnik az On Sale-bõl a járgány, én felrobbanok...

Elõfordul az ilyen baleset <#idiota> Grat <#eljen>

Ez olyan szar hogy like-ot érdemel, nyomtam is rá egyet youtube-on <#taps>
Vettem egy sorsjegyet, bejött

hát ez jó nagy szar 😄

Wattafak???? Eleje tényleg jó, egészen 36 mp-ig......nem véletlen van 5x dislike rajta mint ahány like xD
Na jó. Én most tértem ki a hitembõl. <#falbav>Ultra gáz, ultra sz*r, ultra nem tudom. Ez mitõl "song"? Ennél én százszorta jobban éneklek.<#help>
Fúúúúúúúúúúúúúújjj...
De azért kiteszem, hátha másnak tetszik...

Ezt meglesem, kíváncsi vagyok rá.

Tudom mire gondoltál....

Kattinthatóra gondoltam, mindegy.
Ja, úgy ahogy most csinálod 😄 Sehogy máshogy

HG (vagy valaki) aláírásba lehet linket tenni valahogy?
Azt nem értem az ilyeneket a hivatalos oldalra miért nem tudják kitenni idõben, mert ki a szar olvassa a face oldalukat – kb. senki. <#mf1> Már nem is tudom melyik leállásnál volt, de csak másnap tették ki, persze utána ügyesen a dátumot is átírták, hogy úgy tûnjön õk szóltak idõben. <#falbav>
Köszi.... Így már egészen más a helyzet....... Gondolom már nem tudnak mást kitalálni annak érdekében , hogy legyen egy kis leállás "szervergatyábarázás" címen.... Holott csak egy kis portalanítást végeznek.... Persze amikor kész vannak akkor meg kiírják , hogy " Ezt is megcsináltuk, most már fa..a a game" xDxDxD

Csekkoljátok a hivatalos FB-oldalán a játéknak, milyen tré rajongói dalt hozott össze valaki. Az eleje egész jó, tehát az ütemmel semmi gond. Csak akkor üt be a ménkû, mikor azt kezdi ismételni a srác, hogy "join into NfS World".

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szervergatyábarázás. A klienshez nem nyúlnak. (magyarán a játékban változtatás nem lesz, semmilyen szinten. Csak annyi köze lesz a karbantartásnak a játékhoz, hogy a javítás ideje alatt nem fog futni a játék)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

és ez végül is mit is takar pontosan ? mert a Google fordítóval nem sokra megyek :S

Na. Neszesemmi:

Server maintenance:
The purpose of this maintenance window is to perform maintenance on the Need for Speed World servers. No client patch will be deployed but the game will be down during the maintenance period.

Date:
September 12th, 2013

Duration:
30 Minutes
Start: 3:00pm (15:00) PDT –6:00pm (18:00) EDT – 10:00pm (22:00) UTC
End: 3:30pm (15:30) PDT –6:30pm (18:15) EDT – 10:30pm (22:30) UTC

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Asszemetek. Még jó hogy Car1072-eskét meghagyták.
Lehet az új Merci miatt... Rájöhettek, hogy egy bugos sz@rt adtak, ezért kivették. Ilyen ha kb. 4 fõs a fejlesztõ fenntartó kapzsi brigád...

Balathruin

De a charger benn van még?

Most olvastam hogy kitörölték a fájlok közül a 918 RSR-t ,pedig ebédre megette volna az F1-Noobokat <#levele><#levele><#violent>
Szabi
egy ilyen 5 tonnás Chevy még segítene az optimális hasmagasság beállításában.. sõt chop-top is lehetne 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

na nekem ezt adta a 140. napra 😄 (végre)

SUNNY84HUN
még ez is ide jön <#nevetes2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
akkor rosszul fogalmaztam lehet , mivel beokádot a rendszer így is úgy is fel kellett volna rakni és megpróbáltam értsd teszteltem ezzel a módszerrel , mivel a mostani játékok nem csípik az ilyen mókerolást , de ezzel is lehet , nem mondtam hogy hülyeségeket írsz ..

Köszi.<#eljen>

Felesleges volt tesztelni, en 3 eve ugy csinalom... Max te is latod, hogy nem irtam hulyeseget.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

SUNNY84HUN
arra minek , a kerék negatív dõlése kimaxolva meg porig van ültetve 😄

<#eplus2><#bdead><#taps>

Szabi
kéne egy kis optikai tuning erre a két járgányra
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eplus2>

"Nulla tenaci invia est via"

SUNNY84HUN
<#worship><#finom>

SUNNY84HUN
Dealcsy kolléga teszteltem neked a kérdésedet ami volt , beokádott a gépem újra raktam , a worldnak csak a 4 mb -s telepítõjét szedtem le feltelepítettem és a másodlagos hely ahova teszi a dolgokat megadtam a helyet hova telepítse vagy is pakolja ha majd leszedem ,most jön a trükk az új mappába raktam bele azt a 3gb körüli vagy menyi cuccát a régi leszedést és nem kellett újra leszedni .. 1 perc és simán megy az egész cucc 😊) , nem bugozik simán fut <#nezze><#wave>