Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a logó nem a NFS Worldé.

SUNNY84HUN
jó lett <#eljen> , de a valentínos matricák erõltetése szerintem gáz nem illik az autóhoz , de neked kell hogy elsõsorban bejöjjön a kinézete

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SylarHun
Nem tudok betelni a Nizmo Z-Tune-al!
Isteni jó!
Kevesen tudnak vele lépést tartani.
Ezért készítettem néhány háttérképnek valót róla.

Módosítottam a festésen is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van nékem egy ilyen érzésem hogy néhány napja megpiszkálták az az öreg Dodge Challengert.
Ha van még valaki aki szokott vele versenyezni, multizni vele, írja már ide legyenszíves hogy ugyanezt tapasztalja e: S14, S15 Nissan ugyan nem lett belõle, de jobban tapad kanyarban, nem kell küzdeni a fenekével, és megszûnt az az extrém dülöngélés, pattogás, himbilimbi, amivel olyan volt mintha méteres rugókon ült volna.
lorci
Hát ez igen az egyik bénább mint a másik <#wow1>.
MOndjuk lehet nála igy akadozott amikor vette fel a videót ez az egy mentség van....

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

tutukám gratula ehez a géphez nagyon ott van , pont ijen fanatikusoknak való a z-tun
tutuhawer
tesztelem a piros(attack/ventura/richter/nova-t) váltót is, és egyelõre itt tartok:
(2 kék és 4 db piros alkatrész van a gépemben)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
én is azt olvastam legutóbb, hogy már nincs trükk. Mindenesetre felnyomom, aki túl jól tuningolt Skyline-nal jön ellenem multiban. A többi márka modelljei nem is érdekelnek. Tök röhej, de így van. Lesz egy chilei srác, le is fotóztam , remélem.
apropó fotózás:
frapsot használok futam közbeni pillanatképekre, mert nem akad meg a játék, csak miniálisan, és jól jöhet még a sok HD kép, ha anyázni kell... anyázásra mindig jók a képek , meg köködésre, sárdobálásra, szóval ilyenekre 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

hát ha ez megtörténne merek fogadni hogy még az nap kijavitanák a TH hacket 😄 bár már megtették ha jól tudom..
tutuhawer
aki pénzt is tett a játékba, az nekiállna pereskedni, és követelné vissza a pénzét - joggal. Azon pillanatban, hogy te használod a cuccot, az EULA ellen teszel. Ezt jogosnak minõsítenék visszamenõleg? Jogilag ez nem OK, támadható simán. Szóval a TH trükk viccnek is rossz - nekem. 1 skill kéne és akkor már sínen vagyok ,de egyelõre a skyline-om a köztes megoldás kategóriában lószar szinten van. Meg a GT3 Porsche is.

Rá kéne venni az aktív játékosok legalább negyedét, hogy TH-hackeljenek. Aztán már mindenki csinálná, így senkit nem bántanának ezek a nagyszerû üzemeltetõk, hanem csodák csodájára kiderülne, hogy mégis csak ki tudják javítani a TH-hacket lehetõvé tévõ esetet.

légy türelmes

tutuhawer
zeroban bízom, a tesztek is jók voltak.

Segítség kellene,van egypár jó váltom csak nem tudom melyiket rakjam a gépbe(Nismo R34)

Ursa pro 3 cs 13 7 4
Transtek ultra 4 cs 12 8 4
Zero ultra 4 cs 8 12 4
Speedsciens ultra 4cs 17 9 4

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

tutuhawer
ezért (is) nem fogok én se videózni valamiféle remek idõt, és a barátaim se. Én a Nismo R34-gyel, ami már Top Secret, tervezek majd dobbantani, de a skillek még hiányosak. Kéne instant 20 000 Treasure hunt nap, akkor minden OK lenne, naná... még jó , hogy <#nevetes1> Komolyan gondolják a brazilok, akik lusták farmolni és csórók kifizetni, hogy aki TH hacket nyomott, azzal semmi baj sincs. És hiába mondja nekik az ember...

azt vettem észre, hogy befolyásolja az FPS a sebességet..... így megvalósulhat, hogy 200 al mész és valaki 170-el elõz meg... 😄
tutuhawer
nem megyek inkább gyorsulni, az a biztos 😊 A versenyt megoldom, van benne kanyar, de a drag... valóban necces lenne

Nekem erre a válaszom: Minden egyes drag elõtt komplett géprestart, s akkor nem fogsz vesziteni a sebességedbõl...

Kanyesz: az a jelenség már régi nfs betegség, rég jelen van, olyankor kell restartolni... hiába mész 500al, ha 100al megelõznek, csak te érzed úgy, hogy szakitasz mint az állat, de az azt jelenti, hogy a kapcsolatod elfáradt, frissiteni kell...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
a 3. pont miatt vagyok kíváncsi a drag versenyekre. Ugyanazzal a kocsival megyek te és én, én megyek 200-zal, te pedig csak 170-nel és te távolodsz tõlem. Ez is az NFS World sajnos

kanyesz07
-lexus LFA-nak van a pitbull hangja 😄

-Ám észrevettem, hogy a koenigsegg ccx, olyat tud amit más worldben nem,
az hogy õ megtartsa a 300 feletti sebességeket, nem mint más autók hogy néhány kanyartól ahol elkell engedni azért a gázt, és újra 300 felé menni, a ccx megtartsa a 330at is.

-Nem értem ezt a Porsche Carrera GT-t.. Versenyzett a lp670 SV-vel
a porsche egy kettõ 200 ! felett ! repesztett, a SuperVeloce pedig még 170 nél járt.
De a Lamborghini lp-670 SV, kb 4M elõtte volt.. Ez hogy lehet? ha a porsche jobban erõsebben, gyorsabban indult..

Ready To Rock!&#8482;

trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

amigó nem itt kellene a malwares lopó weboldalad reklámozni hanem a redtuben mert ez nem 1 LoL topik....
http://www.LolRiotPoints.com/?ref=QYUBQv5ab
hát ez kegyetlen xD
kössz mindenkitõl a gyors választ, de a juhászé volt a legérthetõbb xD
Sóher banda :/

Project D|Rare Car Collector|

Nippon kocsik.

légy türelmes

google elsõ találat, ha beírod a JDM betûket

lejjebb raktam ki talán tegnap egy képet, amin bart simpson van...újfent aktuális a kép <#hehe>

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

ööö nem cikisségbõl de mi is az a JDM? xD

1500 dollár ennyiért? 😄 a valóságba felváltva be is szálnának egy botkormány ellenõrzésre <#hehe><#hehe>

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Persze a TDU2 JDM fanoknak... háát... nem ajánlott cucc(5 japó autó van(4 nissan(Nissan GT-R, Nissan 370Z, Nissan 370Z Optional Parts, és rejtettbe néha elõjön a használt autóker.-ben: Nissan 370Z Nismo)és egy Subaru Impreza WRX STI 06' )

Õ hát.

légy türelmes

Ez már csak káosz 😛

Eléggé hülyén is vette volna ki magát. Magyarázni meg nem szükséges. 😊

légy türelmes

Nem mondtam, hogy kötelezõ 😛

Nevetséges, de nem pozitív értelemben. Rövidebben is ki tudnám fejezni, de nem akarok úgymond csúnyát írni.

légy türelmes

nincs róla vidi? mert 1-2nek örülnék xD
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy hiányos öltözékben mossák az autót(napi kátszeri mosás és az Audi boldogabb mint valaha😄

Van a játékbban autómosó, ahol 1500$-ért lemossák kézi mosással szép csinos szukák 😉

Menjetek már...még a végén én is kedvet kapok a TDU2-höz...egyre jobban kiábrándít a World...most néztem TDU2-rõl videókat,hát amikor a festést,matricázást mutatta be,az állam nagyot koppant. 😄 Erõsen gondolkozom,hogy át kéne nyergelni TDU-ra! Mert ehhez képest a World 8bites sárgakazettás famicom koppintás! 😄

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

oks de szolj hogy tudjam 😄 és akkor majd csorgatom a nyálam xD
Holnap majd töltök fel pár képet Xfire-re, nézzed majd 😉

leszedem csak festek valami rúúúútat xD a tcm-es dologra 😄 már tervben volt a tdu2 csak nem mára terveztem hanem 1-2 napon belülre de hirtelen nagyon kedvet kaptam xD
Overburner
Én is TDU2-zök most sajnos csak törten! De nagyon jó játék, kormánnyal meg iszonyat jó! Szedd le minél hamarabb jóljársz.😄 Én ezzel tolom benne.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

<#pias><#pias><#pias><#pias><#taps><#taps><#taps><#taps>

<#pias> ha igy folytatod tovább a leirást még valami mással is mint az r8al ahogy tetted akkor menten letöltöm a tdu2öt és nem várok még 1-2 napot xD
Zsiiiir.... R8.... en is jovok <#wave><#wink>
Csak válogattam, milyen legyen, saját gyártásút szerváltam 😄
Végül R8 4.2 felni, fehér/szürke kombó szénszálas oldallégbeömlõkkel és piros varratokkal lévõ szénszálas borítású beltér.Nagyon fasza 😄 Fõleg még fel is tuningoltam, wááá... tegnap 150KM-t vezettem Hawaiin, örömmel végre.

láttam épp a képeket 😄