Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Ha van még valaki aki szokott vele versenyezni, multizni vele, írja már ide legyenszíves hogy ugyanezt tapasztalja e: S14, S15 Nissan ugyan nem lett belõle, de jobban tapad kanyarban, nem kell küzdeni a fenekével, és megszûnt az az extrém dülöngélés, pattogás, himbilimbi, amivel olyan volt mintha méteres rugókon ült volna.
MOndjuk lehet nála igy akadozott amikor vette fel a videót ez az egy mentség van....
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
(2 kék és 4 db piros alkatrész van a gépemben)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
apropó fotózás:
frapsot használok futam közbeni pillanatképekre, mert nem akad meg a játék, csak miniálisan, és jól jöhet még a sok HD kép, ha anyázni kell... anyázásra mindig jók a képek , meg köködésre, sárdobálásra, szóval ilyenekre 😊
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
Ursa pro 3 cs 13 7 4
Transtek ultra 4 cs 12 8 4
Zero ultra 4 cs 8 12 4
Speedsciens ultra 4cs 17 9 4
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kanyesz: az a jelenség már régi nfs betegség, rég jelen van, olyankor kell restartolni... hiába mész 500al, ha 100al megelõznek, csak te érzed úgy, hogy szakitasz mint az állat, de az azt jelenti, hogy a kapcsolatod elfáradt, frissiteni kell...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
-Ám észrevettem, hogy a koenigsegg ccx, olyat tud amit más worldben nem,
az hogy õ megtartsa a 300 feletti sebességeket, nem mint más autók hogy néhány kanyartól ahol elkell engedni azért a gázt, és újra 300 felé menni, a ccx
-Nem értem ezt a Porsche Carrera GT-t.. Versenyzett a lp670 SV-vel
a porsche egy kettõ 200 ! felett ! repesztett, a SuperVeloce
De a Lamborghini lp-670 SV, kb 4M elõtte volt.. Ez hogy lehet? ha a porsche jobban erõsebben, gyorsabban indult..
Ready To Rock!™
Project D|Rare Car Collector|
légy türelmes
lejjebb raktam ki talán tegnap egy képet, amin bart simpson van...újfent aktuális a kép <#hehe>#hehe>
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1500 dollár ennyiért? 😄 a valóságba felváltva be is szálnának egy botkormány ellenõrzésre <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Végül R8 4.2 felni, fehér/szürke kombó szénszálas oldallégbeömlõkkel és piros varratokkal lévõ szénszálas borítású beltér.Nagyon fasza 😄 Fõleg még fel is tuningoltam, wááá... tegnap 150KM-t vezettem Hawaiin, örömmel végre.