Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
biztosan jó autók, én nem fikázni akarom, de ha MR2 indul, akkor egy "B" kategóriás MUSTANG 69 (legalább is nekem, vagy velem) esélytelen...
és persze szabad kategóriás versenyben szinte mindig akad egy-egy ilyen "csoda"...
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
DISCORD: grimanddark
Ment is a válasz: Bocsánatot kérek és csak nyomogasd minél többször, hátha elfogy! <#taps>#taps>
#45324 Jópofa az a külsõ nézet, kár hogy a játékba ezt nem tervezték bele. <#wilting>#wilting>

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
És vajon miért nem meri senki vezetni? Abban a hátsó részben 2 Veyron veszett el ráadásul az asszem az 4WD és nem RWD. Az meg nem mind1 <#csodalk>#csodalk> <#idiota>#idiota>
Én bevállalnám. Bár lehet életem utolsó döntése lenne <#idiota>#idiota>
Ebbe senki nem mer beleülni, hogy nem találni róla tesztvideót?<#fejvakaras>#fejvakaras>
2000hp hátsókeréken...<#banplz>#banplz>
légy türelmes
kitt-katt
Ennél sztem érdekesebb ez:
a zöld levelibékát kell figyelni - mostantól mindenki készüljön fel erre is 😄
légy türelmes