Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDU2-be rögtön az volt az elsõ, amit meg kellet hogy vegyek <#pias><#nevetes1> Utána a többi.

Project D|Rare Car Collector|

r8 mánia <#vigyor2><#pias>
World beli autóm élethû mása <#szeret>

Overburner
Ja meg a Nissan 240ZG is az ki maradt sorry. 😊

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner
Ford GT40 MK1, Clio V6, Aston DBS, Porsche Panarema, Mustang 69,Camaro SS, Focus RS, Lexus LFA, Nissan 200sx, Nissan GT-R VSpec R35, Pontiac Firebird, Subaru WRX STI Hatchback. Ezek az ideiglenesek. Meg még ugye van pár ami alapbol bent volt.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

bboyatty
Van sok de ha arra gondolsz, hogy az ideiglenesen igc-sek akkor: Aston DBS, Porsche Panamera, Nissan Fairlady és Nissan GTR V spec. Ha jól tudom ezek vannak.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Sziasztok srácok milyen autók megvehetõk most IGC-ért?
A virtuális csapból a víz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi folyik itt...

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

tutuhawer
háááát. beszarás 😊 NETERROR_CONNECT_PEER_TIMEOUT is elõjött. szép emlék 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
NETERROR_HANDSHAKE_TIMEOUT... A versenyzõk közti kézfogó nem jött létre 😊 Neterror terror van még mindig 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
<#eljen>

kezd unalmas lenni ez a sok ultra tuningos MR2...
biztosan jó autók, én nem fikázni akarom, de ha MR2 indul, akkor egy "B" kategóriás MUSTANG 69 (legalább is nekem, vagy velem) esélytelen...
és persze szabad kategóriás versenyben szinte mindig akad egy-egy ilyen "csoda"...
Hát szerintem elég hülyén néz ki 😄
SUNNY84HUN
<#eljen>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SylarHun
Szépségem!

Ez egy vadállat a hangja,az irányítása a feelingje! Mellé a Hot pursuit 2 zenéi és ISTEN! Köszönöm Sponsorpay! ^^

Az ember azt hiszi, már megtalálta, amit keresett, de mindig tanul valamit, és amit korábban a csúcsnak hitt, eltûnik a távolban.

légy türelmes

SUNNY84HUN

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
Baszki! Ez itt van Angliában! Megyek megkeresem és megdugom! <#violent> (azután a gazdáját is az autóért... <#taps> )

DISCORD: grimanddark

SUNNY84HUN
<#taps><#eljen>

goregrind
...hülye gyerek S class event-ben nyomogatja a mágnest, mint süket a csengõt. Írom neki a végén, hogy "haver, ebben a versenyben (és hasonlóban) már nincs traffik" - erre jön a válasz, hogy ki vagyok én, hogy meg akarom mondani neki mit használhat?!?
Ment is a válasz: Bocsánatot kérek és csak nyomogasd minél többször, hátha elfogy! <#taps>

goregrind

Azért mert, ha valóban 2000LE-s akkor egy tûzoltóautó sem érné utol. <#hehe>

#45324 Jópofa az a külsõ nézet, kár hogy a játékba ezt nem tervezték bele. <#wilting>
goregrind

-.-

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

találtam ezt a képet...hányszor illet már eddig ide <#hehe>

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Szóval ennek a dögnek a neve LP 2000-2 SV TT... Találó....

És vajon miért nem meri senki vezetni? Abban a hátsó részben 2 Veyron veszett el ráadásul az asszem az 4WD és nem RWD. Az meg nem mind1 <#csodalk> <#idiota>
Én bevállalnám. Bár lehet életem utolsó döntése lenne <#idiota>

goregrind
Elkészült a szuper-szuper-szuper-szuper-szuper-szuper-szuper-autó videó is, töltöm fel a micsubisivel együtt. Sikerült szabad kószálásban kábé 50 nitrót elpukkantanom a 3 videóra - mekkora menõ arc vagyok! <#idiota><#banplz>

goregrind
...hogy került oda egy hosszú ó??? ó-ó-óóó... <#wilting>

goregrind
Jelenleg a sábbészes micsubicsi iklipsz videóval foglalkoztam, de csinálhatók a szuper-masináról is, ha kell! <#wave>

Ryder159

Ebbe senki nem mer beleülni, hogy nem találni róla tesztvideót?<#fejvakaras>

2000hp hátsókeréken...<#banplz>

Hmm...lehet velem van a baj...látom a Carrera GT-t de egy darab drag versenyt nem látok a térképen. A hiba az én készülékemben keresendõ,vagy már megint lusta fosfasírtok voltak a fejlesztõk?!

goregrind
Remélem nem baszkurálják el! <#wilting>

Hmm ok, Tulajdonképpen mindegy h most milyen, ezt is tesztelésre adták ki, két hét múlva úgyis újra fogják tuningolni <#vigyor2>
goregrind
Jelenleg csak ennyi az "õszinte vélemény". Nincs 3 csillagos skillem, csak pár darab ultra cucc van/volt, szóval bátrabb vélemény ezek beszerzése után csak! Addig meg "nem rossz" ... <#taps>

"Nem rossz?" Csak bátran ... szerintem nem harapják le a fejed a srácok egy konrétabb, õszinte véleményért.
goregrind
Egyébként megvettem, kipróbáltam - nem rossz! Porsche Carrera GT videó. A jótubi természetesen butította a minõséget, de nem vészes. Nem sok versenyt futottam vele, a videón pedig külsõ nézetet használtam, volt is bénázás... <#idiota>

goregrind
Szerintem õ már túl profi! <#taps>

Azt írja a posztolója (EA-fórumon) hogy szegénynek meg kellett fordulnia 😊
Õ hátramenetben versenyez?

légy türelmes

nyaaa, a kép kiesett .. akkor így:
kitt-katt
A játékban lõsz egy képet a szerinted legszebb helyszínrõl aztán posztolod a EA-s fórumra abba a Friday-es topicba. Aztán Drew Hahn, és Marc "a nyomatékgörbétõl függ a nitróerõ" Devellis, választja ki a 10 nyertest. 1 kép / játékos.

Ennél sztem érdekesebb ez:

a zöld levelibékát kell figyelni - mostantól mindenki készüljön fel erre is 😄

valaki felvilágosítna, mi is ez a forum Friday közösségi kihívás?

Köszönöm a hosszú hûségemért a két eleve semmire nem jó egy csillagos Skillt! 😄

légy türelmes

"lapos a nyomatékgörbe" <#ravasz1>