Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt imádom a legjobban mikor minden 2. menet igy végzõdik hogy a kretének nem birnak 1 nyanvadt evadet elnyomni mikor már látják hogy nincs több esély ha elkapnak.... vagy van a másik féle ocska szemét banda amit a world hozott ki magából, az meg akarattal elkapatja magát annyiszor ahányszor csak lehet hogy nehogy már valaki beérjen.... vagy van még 1 fajta bunkó, ha elveszti az 1. helyet TEn akkor megáll és lenooboz mindenkit és kilépik vagy autofinishel ... <#banplz> édes faszom hogy ez a world mennyire lement a béka p...ája alá <#duma> gondoltam megyek minden autóval 1-1 menetet de igy kibirhatatlan...

Korábban azt állítottam, hogy a Porsche Unleashedben nagyobb látószögû a lökhárító-kamera, mint a Worldben. Ellenõriztem, és a kamerák látószöge gyakorlatilag megegyezik. De: a PU-ban mégis több az információ a környezetrõl, mert van visszapillantó-tükör és a versenyzõtársak autóinak hangja is jobban van kezelve, pontosabban meg lehet állapítani, milyen távol vannak, és közelednek vagy távolodnak. Szóval a kamerák látószöge ugyanaz, a PU-ban a környezõ jármûveket mégis jobban lehet "látni".

légy türelmes

tutuhawer
Are you ready?
http://www.youtube.com/watch?v=iRpgfxsJAeE

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Saccperkábé minden ötödik menet után Readyt kapok a kártyákból. :S

légy türelmes

lol tényleg észre se vettem xD
Overburner
Kösz, még a felnik is ugyan azok. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

király járgány 😄
Overburner
Ez az enyém és én is imádom! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hát én eddig nagyon nem szerettem a suprát de ez most megfogott és azthiszem supra buzi lettem <#buck><#szeret><#szeret><#pias> ezt még anno zekk alkotta de nekem nagyon bejön 😄
tutuhawer
a valamilyen futamból, azt nem tudom, milyen pedig fontos lenne... megkértem, hogy lépjen ki és hívom újra

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

S mikor te R gombot nyomtál, Nfree-vel mi történt? Nálad lepörög a számláló, gondolkodik egy kicsit, s kidob az utcára, de ez idõben Nfree-vel mi történt?

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
én nyomtam véletlenül R gombot, és lepörgettem az idõt. Aztán hívtam Nfree-nek egy új futamot, szabályosan minden, és rányomtam, hogy join, és az el nem indult elsõ futamban voltam benne egyedül... ment a számláló is, minden stimmelt...

tutuhawer
evoX-zel biztonsággal megtehetem, mert most B kategóriás, de lehetne A is... lehet próbálkozni, gondolkozni. Idõt menni a Z-tune-nal akarok, mással nem szívesen 😊 azért érdekel, mert tudni akarom, hogy lehetséges-e hitelesen azt hazudni, hogy "nem tudtam" vagy "véletlen" stb stb...

tutuhawer
az egyik skyline-t átalakítom, de a chargert is... 1000 detroiti lóerõ ... és egyedi R/T festés hátul... Illetve dragban király lesz a Mercedes is szerintem.

Na most hirtelen 2 ötletem van:

1. Privátba
2. Privátnak indul, multi lesz belõle

Mivel nem irtad mire kell az neked, gondolom oda nem illõ autóval idõt akarsz menni, ami jegyzi a stat oldal. Ha igen, akkor az 1. lehetõség kilõve.

A 2. még megoldható, hisz ez egy bug, amit ki lehet használni, csak ki kell ismerni. Annyit tudok biztosra, hogy privátból, el lehet küldeni a társadat multira. DE

sosem indultunk el rajta.... Tehát, nem tudjuk melyik pályára tesz, csak azt hogy kivel dob össze... Azt sem tudjuk, hogy kategóriának megfelelõ pályára dob-e be, pláne akkor ha az eredeti privát pályára olyan autóval megyek, amivel elvileg nem lehet... de ugye privátban sok mindent lehet...

példa:

én: A autó
te: B autó
pálya: B kategória

Tehát te invitálsz, igy én illegális autóval megyek oda. Nyomsz egy R gombot, téged kirak az utcára, engem berak multira azonnal. Én annyit fogok látni, hogy te kilépsz az eventbõl, s kapok egy idegent. Tehát a pályából annyit tudok, ahova behivtál, de azt már nem tudom, hogy ott is multiznék-e. S ha igen, utána mi történik.

Tudom hogy az R gomb versenykeresõként funkcionál, de csak free roamban. Ha már bent vagy egy eventben... Ez az amit nem tudok, s lehet neked ez lesz a "kiskapud"... Ideje lenne kipróbálni...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Jövöget xD de még nem jön szerintem 😄 max pénteken 😄 ám azt jelenti hogy ezekbõl az autókból amik most bent vannak és a garázsban vannak azokból melyiket fogod dragra átalakitani. tehát ezzel még mindig semmi extrát nem tettek csak annyit hogy még jobban kivántatják és csábitják a játékosokat de még mindig nem tesznek be semmit 😄
Ó értem köszönöm a segítségeteket <#worship><#integet2>
tutuhawer
valamiféle trükkel be kéne menned nem odavaló autóval valamelyik pályára. Holnap betervezek egy B-set A-s pályára, de még nem tudom, hogyan kéne. A trükk lényege, hogy tudatlanaságra vagy véletlenre rá tudom-e fogni a dolgot. Gondolkodj egy picit groupban a spanokkal, hátha jutsz valamire, már az ötletelésért is tudok piros pontot adni.

SylarHun
Természetesen minden kritikát szívesen veszek. Ha jó, ha rossz!

Nekem ez így tetszik.
DE!
Megfogadom a kritikákat és átfestem majd az autót a tõlem megszokott minõségûre.

Supporton keresztül irj elsõnek, amire majd válaszolnak, ami kimegy majd e-mailra is, amire már e-mailban visszairhatsz válasz/reagálás formában. Ha egybõl e-mail cimre irsz, azzal nem fognak foglalkozni, hisz az náluk felér egy "nem hivatalos" megkereséssel. Ha "hivatalos" formában irsz nekik, arra válaszolni fognak. Ennek nyoma marad mind2 fél számára, s nem véletlenül csinálják igy.

A lényeg az, hogy elõször support, utána mehet az e-mail váltogatás, mert már az is logolva lesz oda.

A másik, a Supportban be kell állitgani, hogy milyen jellegû proglémád van, mert az arra illetékes fog neked visszairni, tehát már itt bukta az e-mail kérésed.

SUNNY84HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Valaki meg tudná adni az EA E-mail cimét? vagy egy admint aknek lehetne üzenni?
Milyen jó hogy mint minden nap megint a world a téma...látszik a játék leépülése 😊

nade hogy ne csak offoljak:
Az új mw baja szerintem,hogy kb. olyan mintha 10-15 évvel ezelõtti játékot játszanék(persze grafikát leszámítva).Lehet versenyezni,aztán még egyet versenyezni,aztán még egyet versenyezni,aztán.. ..Nem is történik semmi csak ,mint egy robot toljuk a versenyeket..visszafejlõdés egyértelmûen...Régen még elég volt,ma már nem,így van ez mindennel...+Aztán persze az a pocsék irányítás..mindig minden körülmények közt elkezd bénán driftelni,hát nevetséges...
Az van szerintem,hogy ez már nem nekünk készül,hanem az új generációnak akik beleélveznek a gépbe ha 300 fölött mennek...Alapból legyen száguldás+mindenféle olyan elemek amiktõl még pörgösebbnek hat(ütközések dögivel,egy csomó nitró stb)..ez látszik az új hp fosban is,mert ha nem lenne elég végig nitrózni a versenyt még bekapcsolhatod a turbót is,aminek már földöntúli hatása van... csak száguldani lehessen,ennek meg a kisgyerek örülnek,egyértelmû...
Out of all the cars in your garage which car are you most looking forward to turning into a drag car?

Ez mit jelentsen?! Jön a drag?

Project D|Rare Car Collector|

Én de én inkább csak olyant ismerek ahonnan rendelni tudsz de attól is függ melyik városba jössz.
Overburner
Jogos értem nem fikázom megértem hogy ez neked tetszik v elfogadod v akármi de nekem nem áll a dolog 4 lábon. 😄

Overburner
Mert amikor megdolgoztam a kocsikért még NFS worldbe "kiskoromba" xD Sponsorpayen tiszta boldog voltam hogy milyen jó kocsim lett ezeket megcsinálom nem is kell más. Aztán jött a lengyel boost. Életembe elöször költöttem egy online játékra és lehet megbántam már azóta. Aztán jött a bõség zavara, ezt megveszem mert gyors ezt mert szép de nem jó semmire, stb 😊 El is illant az egész érzés amit odáig éreztem. 😄 Minél többet szenvedsz vmiért annál jobban megbecsülöd . 😄

Sok wareznak lehet köszönni a szinte 0 single-t.
Szerintem is hiba volt, hogy az MW nevet rárakták, de én leszarom, mi a neve.

Overburner
Burnout-nak teljesen jó de én nem adtam volna ennek a Most Wanted nevet. Ez ilyen ezt akarták megkapják téma szerintem.😄 Hangulatba nem lenne rosz szerintem. Nekem ez a beleülök és vezetem téma nagyon nem áll. Legalább valami bemész a boltba azt megveszed a saját kocsid dolog lehetne, igy nincs az az érzése az embernek hogy jajj de jó megvettem álmaim autóját a játékba és ezzel tolom majd megverek mindenkit stb. 😄 De majd kiderül hogy milyen ha kiadják. Láttam hogy inkább multira speckózik, érthetõ igy többen veszik meg.

Lusta volta keresni 😛

Hogy mi tetszik benne? Minden. 10-11 éve tolom a Burnout szériát, az NFS HP a No. 1 játékom, így az MW az kötelezõ, gameplayt, képeket néztem róla. Baromi jó lesz. Novemberben jön házhoz. Nagyon várom,

gif lenyúló xD
Overburner
Megkérdezhetem hogy mi tetszik benne?

Nálam sajna ezt:

Overburner
Az új MW vmiért ezt váltja ki belõlem. 😄

nekem tetszik majdnem egészen, kivéve az oldalán a valentines matricák, meg a hátsó kerekeknél az a piros valami... ha azok nem lennének szerintem tökéletes lenne 😄
xdd

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Overburner

Az annyáját micsoda epic nyeremény!

Overburner
Akk ha nem szarozta le senki a müveim király vok.

Aki nem akar kritikát, ne mutogassa a kocsiját. Bárki bármit mond a festésre, neki nem lesz kevesebb, csak több.

légy türelmes

Jók a fekete felnik és a fekete alsó rész. Hosszabbat írtam, de csak a pozitívat tartottam meg. 😊

légy türelmes

Overburner
Én pl reteksokat szórakoztam a kocsiaimmal, volt amibõl replica-t csináltam volt amék másnak indult de mégse az lett belõle hanem jobb. Sokat felraktam ide mégse nagyon dicsérte meg õket senki. De én imádom öket, szerintem szépek. Én nekem nincs bajom a Skyline al hisz annak kell tetszen akié nem annak aki nézi 😊 A kritikák okék egy bizonyos szintig de azért ezek már picit elfajultak szerintem. 😄

õszinte leszek:

Amit eddig lealkottál, megmunkáltál, azok brutálisak... oda vissza voltam értük, mikor megláttam... ha képeket töltöttek ide fel, jóformán a tiedet lestem, mert addigra már tudtasm, hogy a tiéd valamiért mindig különleges.... namost,

amit most feltettél, az kuka... s hogy miért? önmagadhoz, s a képességeidhez mérten kuka... Nekem nem tetszik. Most lehet hogy az is benne van, hogy az egyik kedvenc autóm, amit még nem szereztem be, de ami a lényeg, hogy a többi alkotásaidból kiindulva, az az autó nem olyan "öltözetet" érdemel...

Én nem tudok festeni, amit el is ismerek, ezért csodálom a Tiédet...

Mint ahogy Te is irtad, hogy nem tudsz betelni a verdával... ne rontsd le azt a feelinget...

Bocs a kritikáért, de ha õszinte vagyok, ezt kapja tõlem mindenki...

Én nem nagyon szoktam fikázni a festéseid, mert a legtöbb nagyon jó, de ez szerintem kicsit sok. Én választanék 1-2 gyártót és csak azt tenném fel ha már a csíkokkal stb.-el nem díszíted, az a piros paca meg különösen bazárivá teszi, különösen a tetõn oda nem tennék semmit. Bocsesz. <#szomoru1>
Most hogy vannak a boost árak amúgy? Hol a legolcsóbb és ott menyi SB-t kapok?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

most nincs rávaló, de megnézném
ha vettél vagy valaki vesz olyant akkor nem mutatna pár neont ami abból van? 😄
Izom rendszám, meg izom neon amiben különbözik a többitõl 😄
mi van abban? 😄
Muscle Aftermarket pack bent 1.750 Boost-ért limitált ideig! /Ha valaki már írta, akkor bocsesz/
artmoney fail xD