Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

légy türelmes
http://www.youtube.com/watch?v=iRpgfxsJAeE
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
1. Privátba
2. Privátnak indul, multi lesz belõle
Mivel nem irtad mire kell az neked, gondolom oda nem illõ autóval idõt akarsz menni, ami jegyzi a stat oldal. Ha igen, akkor az 1. lehetõség kilõve.
A 2. még megoldható, hisz ez egy bug, amit ki lehet használni, csak ki kell ismerni. Annyit tudok biztosra, hogy privátból, el lehet küldeni a társadat multira. DE
sosem indultunk el rajta.... Tehát, nem tudjuk melyik pályára tesz, csak azt hogy kivel dob össze... Azt sem tudjuk, hogy kategóriának megfelelõ pályára dob-e be, pláne akkor ha az eredeti privát pályára olyan autóval megyek, amivel elvileg nem lehet... de ugye privátban sok mindent lehet...
példa:
én: A autó
te: B autó
pálya: B kategória
Tehát te invitálsz, igy én illegális autóval megyek oda. Nyomsz egy R gombot, téged kirak az utcára, engem berak multira azonnal. Én annyit fogok látni, hogy te kilépsz az eventbõl, s kapok egy idegent. Tehát a pályából annyit tudok, ahova behivtál, de azt már nem tudom, hogy ott is multiznék-e. S ha igen, utána mi történik.
Tudom hogy az R gomb versenykeresõként funkcionál, de csak free roamban. Ha már bent vagy egy eventben... Ez az amit nem tudok, s lehet neked ez lesz a "kiskapud"... Ideje lenne kipróbálni...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Nekem ez így tetszik.
DE!
Megfogadom a kritikákat és átfestem majd az autót a tõlem megszokott minõségûre.
A lényeg az, hogy elõször support, utána mehet az e-mail váltogatás, mert már az is logolva lesz oda.
A másik, a Supportban be kell állitgani, hogy milyen jellegû proglémád van, mert az arra illetékes fog neked visszairni, tehát már itt bukta az e-mail kérésed.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
nade hogy ne csak offoljak:
Az új mw baja szerintem,hogy kb. olyan mintha 10-15 évvel ezelõtti játékot játszanék(persze grafikát leszámítva).Lehet versenyezni,aztán még egyet versenyezni,aztán még egyet versenyezni,aztán.. ..Nem is történik semmi csak ,mint egy robot toljuk a versenyeket..visszafejlõdés egyértelmûen...Régen még elég volt,ma már nem,így van ez mindennel...+Aztán persze az a pocsék irányítás..mindig minden körülmények közt elkezd bénán driftelni,hát nevetséges...
Az van szerintem,hogy ez már nem nekünk készül,hanem az új generációnak akik beleélveznek a gépbe ha 300 fölött mennek...Alapból legyen száguldás+mindenféle olyan elemek amiktõl még pörgösebbnek hat(ütközések dögivel,egy csomó nitró stb)..ez látszik az új hp fosban is,mert ha nem lenne elég végig nitrózni a versenyt még bekapcsolhatod a turbót is,aminek már földöntúli hatása van... csak száguldani lehessen,ennek meg a kisgyerek örülnek,egyértelmû...
Ez mit jelentsen?! Jön a drag?
Project D|Rare Car Collector|
Szerintem is hiba volt, hogy az MW nevet rárakták, de én leszarom, mi a neve.
Hogy mi tetszik benne? Minden. 10-11 éve tolom a Burnout szériát, az NFS HP a No. 1 játékom, így az MW az kötelezõ, gameplayt, képeket néztem róla. Baromi jó lesz. Novemberben jön házhoz. Nagyon várom,

vmiért ezt váltja ki belõlem. 😄 Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
légy türelmes
légy türelmes
Amit eddig lealkottál, megmunkáltál, azok brutálisak... oda vissza voltam értük, mikor megláttam... ha képeket töltöttek ide fel, jóformán a tiedet lestem, mert addigra már tudtasm, hogy a tiéd valamiért mindig különleges.... namost,
amit most feltettél, az kuka... s hogy miért? önmagadhoz, s a képességeidhez mérten kuka... Nekem nem tetszik. Most lehet hogy az is benne van, hogy az egyik kedvenc autóm, amit még nem szereztem be, de ami a lényeg, hogy a többi alkotásaidból kiindulva, az az autó nem olyan "öltözetet" érdemel...
Én nem tudok festeni, amit el is ismerek, ezért csodálom a Tiédet...
Mint ahogy Te is irtad, hogy nem tudsz betelni a verdával... ne rontsd le azt a feelinget...
Bocs a kritikáért, de ha õszinte vagyok, ezt kapja tõlem mindenki...
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64