Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne mond, hogy nem szereted az MR2-t mert nagyon mérgesek lesznek a kezdõk érte 😄

Project D|Rare Car Collector|

hát a fakszom tele a sok mr2 vel mebegyek "b" versenyre a skyommal nem elég hogy sokkal gyorsabak de nem kell öket bemutatni de azonnal rammolnak ha meg megelözöm jön egy kövér nitro és ujra rammolnak szoval örûltûnk hogy kiveték a trafikokat de mostmár egyre inkább hiányoznak legalábis én igy gondolom
vhogy gondoltam 😄

Ryder159
A F***m, Chikane-ra volt állítva...<#falbav>

ne bassszzz.basz , ijjjet még nem irtál
Ryder159
Bassza meg nincs meg a driverem, belépek és csak egy level 1-es van <#fejvakaras>

kipróbálllom
Bannhammer szagot érzek.

(Hát zöld,zöld,zöld,zöld,zöld,zöld 😄)
Én nem nagyon szoktam ezzel szõrözni,csak beleteszem aszerint amit a számok mondanak,úgyhogy nem én vagyok a te embered...(én még ha a street felfüggesztést cserélem ultrára akkor sem érzek különbséget 😄 )
mi nyomjuka worldöt , leszegett fejjjel (multi)
http://www.kartyafutar.hu/szinsor.jpg a fasz kivan, rajtam kívül itt nem iszik senki?

kügggyé má egy szinsort vagy egy képppet annnak jobbban örülnék , mr2 kép
Valaki szísort kért...na zt prezentálnám:

http://www.kartyafutar.hu/szinsor.jpg

Most nézem, tényleg D be is lehet vinni 😄 De az már dedó lenne. MR2-t D-be... lot of laugth.
C-be sem értem minek, de lehetséges. És hidd el, ha a vezetõ olyan, akkor ütõképes.

Franc tudja, Közben a Megadance.hu-t hallgatom..., ÉRDEMES.... 😄
fontos lennne az mr2 , hogy "c"-be maradjon , ugy hogy part is legyen bennne és ütöképppes legyen , tegyem "d"be és mehet bele a part , ugy , hogy "c"-ig legyen és a c-ééé teteje
Szerintem zöldeket végsebességért...
Szerintem Street Improkat. Megnézem(de akkor is hülye ötletnek tartom C-be pakolni).

várlak én is
és mijjen cuccot rakjak bele ?

versenyezni-multizni akarok vele...
nekem pedig D-s...kell azért bele tuning,hogy C teteje legyen
Ha a csákányt félreteszed, jövök..... 😄 Aladdeen Generalis Admiralis from Wadyja.... 😄
Kiveszel minden partot, úgy lesz C(nem vicc, tényleg úgy). Szóval, ne rakd C-be.

nekem nemsikerült , oszt akkor mivan ?

sz.ar. a gépem ?

Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !

Kéne egykis segítség : """ c""" -osztályba akarom tenni az mr2-t , de az mr2-öm most "b" osztályba van , szinsor kelllene , hogy c-be menjen át , és nagyon határeset-pengeél legyen "c"-osztályba .

S.O.S

S.O.S

aki hamarabbb segit a megoldásban ,jöhet velem egy próbakörre , ugy hogy én nyerek ,oszt kész..

köszcsi & csákány .

FONTOS !

SÜRGÕS !

odébbb - OLCSVA - WhiteAngie ..
Holnap lesz Patch, szóval ja.

az IGC-s kocsiáradat újabb felvonása holnap várható? <#vigyor0><#wave>
Igen, aki leírást közzétette.., 4250-es ATI-n próbálta..., ha jobb kártyád van, akkor érdemes kipróbálni igazán...,(BACKUP-ot CSINÁLJ!)

A különbség magáért beszél..., de mint mondtam elnézést, ha ilyen téma már volt....
HD 4250.

légy türelmes

Yes! I'm Ready 😄DDD
mintha en ilyent a face-re feldobtam volna de az igazi grafikai tuning volt ,ez inkabb ahogy irjak is ez egy ps2-es minoseg.meg latni is.

Sziasztok!

Elnézést, ha már volt, de a World grafikai beállításait kicsit fel lehet tupírozni a játékban felajánlott szinteken felül...

Akinek bírja a gépe (fõleg videókártyája), próbálja ki, nekem bevált!

http://logout.hu/cikk/cfg_lenni_vagy_nem_lenni_1_resz/teljes.html

Az Isten Áldjon Benneteket! Sziasztok!

Néhanap találkozni ilyennel. Szerintem csúnyácska kocsi, és nagyon nehéz jót (nekem tetszõt) kihozni a külsejébõl. A legtöbb csicsázva van, és azok baromi rondák. Néhányon látszik, hogy az átlagos utcai autó megjelenést igyekeztek relatíve ízlésesen átalakítani vagy leplezni, de ennél a kocsinál valahogy semmi nem mûködik. Nekem így tetszik a legjobban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ilyesmi "nevei" vannak: malac, disznó, kis geci. 😊 Az elsõ kettõ szerintem ránézésre megvan, a harmadik pedig azért, mert néha sokkal gyorsabb, mint amilyennek elsõre látszik.

légy türelmes

SUNNY84HUN
de kihalt most itt minden <#wow1> , mire ilyenkorra hazaesek milliónyi hsz van <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

na akkor biztos hogy most / ma nem megyek fel xD még arra fele se nézek 😄
bboyatty
Ma reggel különösen szar a szeró, 3-szor dobott ki exe hibával és 2-szer én alt+f4-eztem, mert nem töltött be a verseny és mind ez kb másfél óra alatt. Szerintem ma már nem is erõltetem.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Egyre jobban tetszik nekem ez a Z-tune R34.Elõbbi versenyt úgy nyertem hogy 0 PU felhasználásával 25 mp vertem a második helyezetre.Pedig még ki sincs tuningolva teljesen,1 ultra váltó és egy ultra fék van az alap dolgokon kívül.A skill pedig csak egy fordulathatár növelõbõl áll hogy könnyebben lehessen perfekt startal indulni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

hova lettél? xD cél végén láttam állsz azthittem bevársz vagy valami gondoltam neked megyek erre átrepültem rajtad xD és dnfeltél
Megértelek.

légy türelmes

tutuhawer
én már alig várom, hogy menjen és nyomjatok pár menetet...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

most jövök 😄
Nem akarom tudni, mirõl beszélsz, de ne írd, hogy jössz, ha nem jössz.

légy türelmes

próbálom kivárni a frissitést mert kell közbe újra inditsak és akkor meg nincs értelme fellépnem 😄
Kérlek, ellenõrizd az életfunkcióid és az elmeállapotod, mert szerintem te a téridõbõl léptél ki!

légy türelmes

kiléptem frissiteni de jövök 1 perc 😄
Írjál három perc múlva a játékban.

Én meg válaszolok valami cifrát. 😊

légy türelmes

én TE-n próbálgatok mert sokkal jobb mert ha utolsó leszek is arany kártyát nyitok xD de mikor ez fogad nonstop pff... max 1 menetet ha mentem normálisat ahol se 1 kilépés se 1 elkapás ne legyen... igy nem lehet játszani... ha netán valakinek lenne kedve pár menetet nyomatni az szólhat 😄
Erre nem álltam készen. Szerencsére orvost nem kellett hívni. 😊

légy türelmes

tutuhawer
versenyzem és a többiek azt csinálnak, amit akarnak

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.