Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Én nem nagyon szoktam ezzel szõrözni,csak beleteszem aszerint amit a számok mondanak,úgyhogy nem én vagyok a te embered...(én még ha a street felfüggesztést cserélem ultrára akkor sem érzek különbséget 😄 )
http://www.kartyafutar.hu/szinsor.jpg
C-be sem értem minek, de lehetséges. És hidd el, ha a vezetõ olyan, akkor ütõképes.
versenyezni-multizni akarok vele...
sz.ar. a gépem ?
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Kéne egykis segítség : """ c""" -osztályba akarom tenni az mr2-t , de az mr2-öm most "b" osztályba van , szinsor kelllene , hogy c-be menjen át , és nagyon határeset-pengeél legyen "c"-osztályba .
S.O.S
S.O.S
aki hamarabbb segit a megoldásban ,jöhet velem egy próbakörre , ugy hogy én nyerek ,oszt kész..
köszcsi & csákány .
FONTOS !
SÜRGÕS !
odébbb - OLCSVA - WhiteAngie ..
A különbség magáért beszél..., de mint mondtam elnézést, ha ilyen téma már volt....
légy türelmes
Elnézést, ha már volt, de a World grafikai beállításait kicsit fel lehet tupírozni a játékban felajánlott szinteken felül...
Akinek bírja a gépe (fõleg videókártyája), próbálja ki, nekem bevált!
http://logout.hu/cikk/cfg_lenni_vagy_nem_lenni_1_resz/teljes.html
Az Isten Áldjon Benneteket! Sziasztok!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
légy türelmes
Én meg válaszolok valami cifrát. 😊
légy türelmes
légy türelmes