Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne bántsd elsõ boostos verdám <#vigyor> E30-l táplálkozott és táplálkozik
Az kutyaól :D

Project D|Rare Car Collector|

hehe az 5.2 :D én így vagyok a A1-s Audival kis p*csarakétámmal <#hehe>
Hát ja.
Azzal kentem az MR2-ket, ezért írtam, hogy a sok hitetlen. De, szerintem jobban fájt volna, ha az R8 5.2 lett volna igcs.

mire gondolsz?
havernak a GXP-jét szoktam meghajtani néha és köpni nyelni nem tud a sok csíra...
Hát a GXP most nagyon fáj... sok kis hitetlen meg tudja már venni... már tudom, milyen az az érzés, amikor Werewolf-ot szídták egyesek... engem is lehet, mert tényleg kurvaszar érzés.

Sírnak a marhák, hogy sok a barom. :)

légy türelmes

hát ha csak ennyi akkor eltudom képzelni a topic életét <#idiota>

ha valakinek kéznél van annak az oldalnak a címe, amelyik leírja, hogy a különbözõ színû alkatrészeknek milyen tulajdonságai vannak az linkelje már be, ha kérhetem!

köszi elõre is!!!
szegény 69-s mustang is sok barom kezébe jutott <#rinya>
Kapuzárás van....

Megjöttél, ennyi újdonság van:D

GXP? remek.... sok barom kezébe belejut.

ZR1? Nemááááááááááááááááááááá <#duma><#duma><#duma>

új IGC kocsik elérhetõek!
Chevrolet Corvette ZR1
Shelby Cobra Daytona Coupe
Lotus Europa S
Pontiac Solstice GXP

és kikerülnek az autókereskedésbõl Porsche 959, Porsche Cayman S, Audi S5 and the Nissan GT-R (R35)
<#wave><#wave>
Szevasztok.
Hazatértem rapid szabadságomból aminek kellemetlen következménye hogy ugrott a Treasure sorozatom. Kérdezném hogy van e valami sarkallatos újdonság? Mert ha nincs akkor pár hétre végérvényesen jegelem a Worldöt. Kicsit rácuppanok az F1 201re (ugyanis a 2012 egy rakat hulladék és már bánom hogy megvettem) illetve a mellett a GRIDre (Ahol éppen pont egy Skyline GT-R Nismo Z-Tune al szopatom a Ravenwest-es ficsúrokat)

Köszöntem a válazokat.

ui.: a trollkölyöktõl nem fogadom a választ <#idiota>

Na emberek, akiknek eddig fájt a foguk a ZR1-es Corvettere, azok most izzítsák be a Team Escape futamokat, mert jön IGC-ért!!!

SUNNY84HUN
régi archívumból , valami 2005 év eleji archívum lemezen találtam http://www.youtube.com/v/k1RaKtpACFU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
régen a proxyswitcher volt jó de már gatya nem mûkxik , ott 7 boostos dög árát kapartam ki belõle különbözõ profilokban , de ebben a sunny84hun -ban semmi nem mûködött így maradt a paypal anno :S
ha új profilt kezdesz ne adj meg magyar címet lakhelyet mikor kérdezi hanem angol vagy usa irányítószámmal vagy egyébbel külföldit ezáltal több esélyed lesz earnelni

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

1. oldalon megtalálod off topicban...
hali a tunnelbeart hogy kell használni hogy speed boostot kapjak?

Steam: Gfegyver

Én sem tudok,pont arra lennék kíváncsi én is ...
1600 boost amúgy kb. 2 és fél euró lengyel boostban ,amit a legtöbb munkahelyen kevesebb idõ alatt meg lehetne keresni :D
és tudnál nekem mondani egy olyan programot ami nem csak uk-ra meg us-re enged?
Azt nem nevezném összekaparásnak. Az összekaparás kb. az, amikor a napi 100-nak is örülsz. A Honda lovagnak sem egy nap alatt jött össze az 5000+.

légy türelmes

Mondjuk egy olyan programmal ami nem csak angolra meg us-re enged rá...még mikor bejött ez a sponsorpayes dolog nekem pont ez a kettõ adott legrosszabbul....
3 óra kb.
Mennyi idõ alatt jött össze az 1600 Boost?

Az off topikban (lap tetején a link) van pár sponsorpayes infó.

légy türelmes

Az orosz térségben mit nem tehetnek meg a gazdagok nyíltan...? Kb. azt nem, amiért egy náluk nagyobb kutya megbassza õket. Nem mintha felénk sokkal jobb lenne a helyzet, csak a csomagolás más.

légy türelmes

RoboKutya78
De azt lested a videó vége felé a rendõrautó tetejére kiírva "freind police" tehát ezek szerint õk bármit megtehetnek ezeken az utakon:)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Helló, még új vagyok itt. Olvasgattam, hogy miket irogattatok..és láttam, hogy SUNNY84HUN kb. 5000 boostot earnelt. Szóval engem az érdekelne, hogy hogyan csinálta(d), mert én próbálkoztam már sok mindennel, de csak a Tunnelbear nevü progival sikerült összeakaparni kb 1600-at. A válaszokat elöre is köszi.
Gondolom, egészen addig szereted, amíg neked vagy egy szerettednek nem keletkezik kára belõle, vagy ami még rosszabb, kisebb vagy nagyobb baja nem esik.

légy türelmes

bboyatty
Nekem bejön a dolog, persze ha volna is egy ilyen autóm akkor sem csinálnék ilyeket, de szeretem az ilyen illegális versenyeket, amúgy szoktak zárt pályán is gyorsulni.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Az ilyenektõl elkoboznám a kocsijukat és ingyen és bérmentve kapnának egy videót arról, ahogy bezúzzák a gépet. Takarodjanak zárt pályára.

légy türelmes

bboyatty
Na valami ilyesmi drag nem lenne rossz.<#idiota><#eljen>
http://www.youtube.com/v/rR3tpYnF0t4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

SUNNY84HUN
jelenleg a sunny84hun -t és a nokedliverkli - t használom többi pihizik még a 003 is , amúgy nekem is ritkult picit a listám :S

tutuhawer
ok, úgyis kitöröltem a vasárnapi sofõr test drive fan burnout király jellegû játékosokat, akik hetente egyszer lépnek be

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
õõ izéé :)) :D , másikba került , ne vagyok hajlandó költeni már erre .. így hát a nokedliverkli profilomba eset bele ahol össze earneltem 5000 feletti boostot így este fele a napokban

+ felvettelek benne :)

tutuhawer
a nagy profilban egyelõre nem látom, ott van?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
nagyon beteg ez a r34 es nismo :D imádom

Legkésõbb holnap ilyenkor (legjobb esetben)

nem lehet tudni esetleg mijen igc ék érkeznek
micsoda ha néha odafigyel az ember hogy a való világban miket csinálnak , némejik betegebb mint bárki más
Akkor az nem valódi pap.

na az de nagyon tré volt az biztos
hát kinek a pap kinek a papné nekem jolesz a lánya is
Boxster? Egészségedre.

Ezért tetszett meg az új mottóm PH!-ról, amit áthoztam ide is :PPPP

a porsche cayman cabriot viszont már bezuztam
nem azért adtam kirá a lovét de õ is és az m1 is megérdemelné
Zúzasd be.

nekem is van és elégrendesen porosodik és még porosabb lesz , rohagyon meg !!!