Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Azzal kentem az MR2-ket, ezért írtam, hogy a sok hitetlen. De, szerintem jobban fájt volna, ha az R8 5.2 lett volna igcs.
havernak a GXP-jét szoktam meghajtani néha és köpni nyelni nem tud a sok csíra...
légy türelmes
köszi elõre is!!!
GXP? remek.... sok barom kezébe belejut.
Chevrolet Corvette ZR1
Shelby Cobra Daytona Coupe
Lotus Europa S
Pontiac Solstice GXP
és kikerülnek az autókereskedésbõl Porsche 959, Porsche Cayman S, Audi S5 and the Nissan GT-R (R35)
<#wave>#wave><#wave>#wave>
Hazatértem rapid szabadságomból aminek kellemetlen következménye hogy ugrott a Treasure sorozatom. Kérdezném hogy van e valami sarkallatos újdonság? Mert ha nincs akkor pár hétre végérvényesen jegelem a Worldöt. Kicsit rácuppanok az F1 201re (ugyanis a 2012 egy rakat hulladék és már bánom hogy megvettem) illetve a mellett a GRIDre (Ahol éppen pont egy Skyline GT-R Nismo Z-Tune al szopatom a Ravenwest-es ficsúrokat)
Köszöntem a válazokat.
ui.: a trollkölyöktõl nem fogadom a választ <#idiota>#idiota>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
ha új profilt kezdesz ne adj meg magyar címet lakhelyet mikor kérdezi hanem angol vagy usa irányítószámmal vagy egyébbel külföldit ezáltal több esélyed lesz earnelni
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Steam: Gfegyver
1600 boost amúgy kb. 2 és fél euró lengyel boostban ,amit a legtöbb munkahelyen kevesebb idõ alatt meg lehetne keresni :D
légy türelmes
Az off topikban (lap tetején a link) van pár sponsorpayes infó.
légy türelmes
légy türelmes
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
légy türelmes
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
légy türelmes
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
+ felvettelek benne :)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.