Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emberek...
Reggel felkelek, dolgaim végzése után megyek fel a játékra. És mit látok 3 óra játék után? Mi van itt? Megváltozott a játék? Pedig csak 15 órát voltam távol...
1. A bálnaorrú SLR veri a topsSclass-os kocsikat (rtr-x, lp670, porsche-k, lf-a), holott csak topAclass a merci?
2. A Lexus IS300-at miért becsülik le? Tudja verni az MR2-ket is. 5-bõl 5.
3. A Mazda MX-5-töl miért parázik mindenki? De még a MR2-sök is?
4. Egy Mazdaspeed 3 otthagy egy bmw m3 gtr e46-ot? Ugyanmár...
Ez csak álom, megyek vissza az ágyba aludni...
Jó éjszakát!

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

A forcesm1x bekapcsolása segít, de a kocsi átlátszó lett tõle. Próbálkozom.

légy türelmes

RoboKutya78
Mi ez a kiszúrás már megint boost ügyben csak és kizárólag kártyás tranzakció?? 8000 boost esetén ~6000 forintért ezt a ki..szást. PayPal sms megszûnt?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tudtok ebben segíteni? Ott írtam le, mit tapasztalok és mit szeretnék elérni, mert a képekkel együtt könnyebben értelmezhetõ, de azért összefoglalom: a játékban a grafikai-minõség-csúszka 2. beállításával elért megjelenés egy részét szeretném a konfigurációs fájl kézi szerkesztésével elérni. De eddig nem sikerült elég jól, noha minden beállítást végigzongoráztam, ami kicsit is szóba jöhetett.

légy türelmes

Ez valami bug, hogy indulna egy verseny, megy a zene, és csak tölt folyamatosan perceken át míg végül Alt+F4 a megoldás ?

bboyatty
Ja meg ez is most, hogy mondod, ma nagyon sok ilyen bugot láttam, hogy lobbyban nincs kerék az ellenfelek autóján.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

És hogy hasit így az M1, kisebb súly miegymás! <#hehe>
bboyatty
Ezt hogy csináljátok nem bírom felfogni, komolyan. 2 napja próbálom és összesen vagy 500 boostot hoztam össze. 😊)

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi
<#fejvakaras>

"Nulla tenaci invia est via"

Nézz be a galériámba ott a kép az e-mail -embõl.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ezt még párszor tudnám nézni, hogy igy lassan már csak a nézéstõl "megbolonduljon" és 5 percenként ugyan ezt kiküldje többször is 😄
nem hazugságra gondoltam, hanem viccre vagy valami trollkodásra 😄, de ha sikerült akkor <#rinya><#rinya> megdöntötted az új rekordom xD az viszont szép összeg boostból 😄 ám ha tunnelbearral csin... melyiken voltál? UK / US? 😄 mert akkor én is belekukkantanék 1 kicsit xD talán én is 10kt összekapok 😄 grat mégegyszer 😄 mázlista <#idiota>
Tele van az egész játék bugokkal a boostos fizetési rendszer mértne lehetne bugos,vele együtt az earnboostos is...?Valami véletlenül többet adott esetleg kétszer adott....
Mikor a lengyelboostot vettem én 2x kaptam meg egy 16 000 pakkot...vagy nem..az igazság sohasem fog már kiderülni,csak azt tudom,hogy este lefeküdtem és mikor reggel felkeltem 16 000-rel több volt 😄....
szerintem hamar költsd el, mert lehet valami gebasz történt, és rájönnek és elveszik <#hehe><#hehe>

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Szabi visszatértem, a nicknév a szokásos csinálj nekem is egy fejlécet, köszi. <#eljen>

Köszi a gratulációt.
Igaz,semmi elõnyöm nem származna abból hogy hazudjak.Hogy hogy sikerült hát ne kérdezd mert én se tudom hogy jött össze,egypár helyre regiztem + videónézés és 359SB 16445 SB-re változott.Elõször nem hittem a szemenek ki-be loginoltam mert hihetetlennek tünt.

#45739 TUTU neked is köszönöm a gratulációt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

tutuhawer
gratulálok hozzá.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

én 1 hétvégét próbáltam lowon mig megjött az uj lapos hááát valamit észre vettem 😄 pl. hogy a hang nem stereo hanem mono lowon mediumon meg az felett meg stereo 😄

keresd az érdekességet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(a halál autója) 😄

gyuszopapa: grat, ha igaz..... és hogy sikerült ha sikerült? 😄
Így van, azt beszopod. 😊

Akik bizonyos képminõség felett nyomják, talán nem is tudják, milyen fura dolgok történnek gyengébb grafika esetén.

légy türelmes

Basszus 1 óra alatt 16000 SB jött össze.Nem hiszem el.

tutuhawer
akinek igénye a még nagyobb szépség, annak jó a trükköd, bizony kiemelten közhasznú projekt, jár érte a piros pont. Szép munka. De... a pont elõttem keletkezõ autót tök mindegy milyen messzirõl nem látom elõre 😊 Spawn és annyi... végem van 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Kb.

légy türelmes

könyebben*
ja értem, tehát akkor ez arra jo ha crashel a játék mint neked ahogy szokott akkor könnyeb és gyorsan visszatudd állitani?
Passz. Valószínûleg nem. Vagy, ha mégis igen, valószínûleg nem fogod tõle jobban élvezni a játékot.

légy türelmes

hát fogjuk rá hogy értem 😄 de kicsit még bonyolult 😄 de ez pl. nekem mit tudna segiteni? én maxon nyomom a worldot minden maxon... ezen tud valamit még finomitani vagy valami?
Néha az történik, hogy a játék olyan felbontásra vált, amit a monitor nem bír. De az is lehet, hogy kikapcsolja a monitort, nem tudom. Ilyenkor nyomva tartom az ALT+F4-et, és egy idõ után bezáródik a játék. Ez oké, de a grafikai beállítások alaphelyzetbe állnak, így amikor megint elindítom a játékot, 800×600-as felbontásban fogad, és mindent újra be kell állítani. Alapvetõen erre készült egy batch fájl. Az puritánabb volt az itt közöltnél.

Már egy ideje szemezek az egyedi grafikai beállításokkal, így ma kikísérleteztem egy ígéretesnek tûnõt, amivel talán játszhatóbb lesz a játék. Elvileg messzebbrõl fognak látszódni a kocsik, ami nem árt. Persze csináltam egy fullos beállítást is a képernyõképekhez. Meg van ugye az eredeti játékbeli-csúszkás beállításom. Hogy e három közül könnyen választhassak, szükség volt a korábbinál egy kicsivel fejlettebb megoldásra. Megcsináltam, és gondoltam megosztom, hátha valakinek hasznos.

Jobb lenne csak nyomni a gázt, de hát vannak kátyúk. Mindegy, ebbõl is tanultam valamit. 😊

légy türelmes

Hú, baszki... 😄

Az NFSW-nek vannak grafikai beállításai. A játékban egy csúszkával lehet 4 ill. 5 minõségi szint közül választani.

Ez a beállítás egy adott állományban tárolódik a számítógépeden.

De lehetõség van a grafika részletesebb beállítására is a számítógépeden lévõ állomány átszerkesztésével.

Ám, ha átszerkesztetted az állományt, és a játékban újra a csúszkával állítod jobbra vagy rosszabbra a grafika minõségét, akkor a mókolt beállítások felülíródnak. Másrészt, ha több egyedi beállításod van (pl. egy a gyenge minõségû képhez és egy a jó minõségû képhez), akkor azt mindig kézzel kellene beleírni a számítógépeden lévõ állományba.

Na, ha a különbözõ beállításokat elmented egy-egy állományba, akkor azok nem íródnak felül és nem kell kézzel beírogatnod, ha mást akarsz.

Hanem mindig azt az állományt másolod az eredeti helyére a számítógépeden, amelyikben azok a beállítások vannak, amit épp használni szeretnél.

A batch fájl arra jó, hogy csak rákattintasz, és megcsinálja a másolást, nem kell pl. a Windows Intézõben kézzel megtenned.

Érted? 😊

légy türelmes

tutuhawer
inkább csak nyomom a gázt... 😊

na ezt most mond el valami mezei nyelven is mert ez olyan volt mint 1 70évesnek mikor kezded tanitani a csucs technologiás számitógépet ...
Jah, az némileg kimaradt. A nem gyári konfigurációk között lehet vele váltani. Azaz, nekem a 0-s az a grafikai beállítás, amit a játékban a csúszkával is be lehet állítani. Az 1-es a gyengébb minõségû képet adó egyedi beállítás, ami játékhoz jó. A 2-es pedig a képernyõkép készítéséhez használatos maximális grafikai beállítás. Azért van szükség külsõ megoldásra, mert ha az xml-t szerkesztetted, akkor ha a játékban a grafika-beállító csúszkát elmozgatod, elvesznek a korábbi beállítások.

légy türelmes

de ez mire jó? nem értem 😄 <#fejvakaras><#whatever>
A kód a Pastebin.com-on: http://pastebin.com/aLaEHSK5.

légy türelmes

Itt egy kis batch cucc azoknak, akik a játékot nem a gyári beállításokat használják. Az alábbiakat egy bat kiterjesztésû szöveges állományba kell írni, azaz egy batch vagy kötegelt fájlba.

@set valasz=
@set /p valasz=NFSW 0. beállítások másolása (i/n)?
@if "%valasz%"=="i" GOTO masolas
@goto nincsmasolas
:masolas
@cd "%appdata%\Need for Speed World\Settings"
@copy UserSettings0.xml UserSettings.xml /y
@pause
@goto vege
:nincsmasolas
@echo A beállítások nem lettek másolva.
@pause
:vege

A cucc úgy mûködik, hogy a %appdata%\Need for Speed World\Settings könyvtárban lévõ UserSettings0.xml állománnyal felülírja az ugyanott lévõ UserSettings.xml-t, amennyiben az ember a kérdés után i (kis I) betût ír és ENTER-t nyom (minden más esetben nincs másolás).

Tehát a UserSettings0.xml-ben kell lennie azoknak a beállításoknak, amit használni akarsz.

FIGYELEM! A UserSettings.xml felülíródik, elvész (nem feltétlenül, de maradjunk annyiban, hogy igen).

Én három ilyen batch állományt csináltam, három különbözõ beállításhoz. Természetesen a kódban átírtam a UserSettings0.xml-t UserSettings1.xml-re ill. UserSettings2.xml-re és ilyen nevû állományokba mentettem a játék megfelelõ beállításait. A batch fájl elején lévõ kérdést is megváltoztattam, hogy tudjam, melyik mit csinál.

A batch állományokra mutató parancsikonokat hoztam létre a nekem kézre esõ menüben, de maguk az állományok is elhelyezhetõk pl. a Start menüben.

Ajánlom a Notepad2-t, mert azzal meg lehet nyitni és lehet menteni olyan karakterkódolással (852) állományokat, amik jól jelenítik meg a magyar nyelv ékezeteit a parancssorban. (A File menüben lehet kiválasztani a kódolást (F8 ill. F9).) Ha ez nem fontos, jó a sima Jegyzettömb is, de akkor ékezet nélkül célszerû írni.

Windows XP-n teszteltem. Mûködik.

légy türelmes

ugyan ugy gondolom mint bárki más... rá klikk arra a zöld gombra amin irja a boostot kijön a regis oldal és kitöltöm 1 fake emailre és ha kell aktiválom a regit... és a köv... ugyan ilyen weboldalnál tehát ha még 1 ajánlatot kapok ami ugyan erre az oldalra hoz akkor már más emailt irok be tehát mindig uj emaillel nyomom 😄
meg ezek a regisztracios dolgok hogy xy boostot kaperte arra is kivancsi lennek hogy csinalja meg hogy megkapja a boostot.

en is arra volnek kivancsi hogy lehet earnboostal fel ora alatt megkeresni ennyi boostot, egy videot kernek rola,ha nem is ide legalabb privatba mert erdekesnek talalom sok irja ennyi ido alatt szerzi meg.

ja erre gondoltam, de ez nekem mondom 2x sikerült akkor is csak 2x 3 sb tehát ezt mondhatjuk ugyis mintha meg se történt volna xD , de akkor kijavitom magamat, amit linkeltél az meg nekem nem megy 😄 igy gondolom érthetõbb és helyesebb xD
Mit írtam? Erre gondolsz? Ezt nem én írtam, csak odalinkeltem. Nálam ez a sokvideós dolog nem mûködik, csak néha, akkor sem ilyen nagy mértékben.

légy türelmes

mestert? xD lol azt pl. amit te irtál hogy a vidi nézést meglehet "szaporitani" azt meg én nem értem xD pl. nekem az eddig 2x sikerült de csak 2x 3 sbt adott tehát nem mondhatni valami sikernek 😄 ám a normál earn az valamitõl ugy adja az sbt mint a télapó az ajándékot 😄
Köszi.

A leírás mellett nagyon sokat számít, ha a mestert a gyakorlatban is láthatjuk.

légy türelmes

oks legközelebb megpróbálom de még sose vidiztem semmit xD tehát elég gagyi lesz 😄 na meg majd akkor kérek 1 jó vidi progit meg segitséget is 😄 de ám off topikban leirtam
Valamit nagyon tudsz. Légyszi videózd már le nekünk egy ilyen fél órában a képernyõdet, hadd tanuljunk!

légy türelmes

azta kuuuuu valamit ma tényleg jól csin... xD fél óra alatt összeszedtem 1627 boostot és sikeresen megvettem a scion tc kéket... erre most nézem és tehát fél óra alatt pontosan 5925 boostot earneltem <#taps><#taps><#taps> új rekordot állitottam xD azthiszem xD xD
trakk
Sokadik bizonyíték, hogy a fejlesztõknek fogalmuk sincs, mit csinálnak, le merem fogadni, hogy ez sem szándékos volt, nem véletlen lett ilyen gyorsan "javítva".
Spoiler után egy kép, hogy én hogyan képzelem el a fejlesztõket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

gondoltam valaki lõtt pár képet az új felnikkel 😄
trakk
Note to self: tanulj meg olvasni, nem ez volt a kérdés.
Szóval, hogy a kérdésre válaszoljak, mindenféle, ami azelõtt csak boostos autókon meg kártyapakkokban volt.

trakk
Már semmilyen.

milyen uj felnik voltak? 😄 mert nem volt idõm még megnézni :/