Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reggel felkelek, dolgaim végzése után megyek fel a játékra. És mit látok 3 óra játék után? Mi van itt? Megváltozott a játék? Pedig csak 15 órát voltam távol...
1. A bálnaorrú SLR veri a topsSclass-os kocsikat (rtr-x, lp670, porsche-k, lf-a), holott csak topAclass a merci?
2. A Lexus IS300-at miért becsülik le? Tudja verni az MR2-ket is. 5-bõl 5.
3. A Mazda MX-5-töl miért parázik mindenki? De még a MR2-sök is?
4. Egy Mazdaspeed 3 otthagy egy bmw m3 gtr e46-ot? Ugyanmár...
Ez csak álom, megyek vissza az ágyba aludni...
Jó éjszakát!
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
légy türelmes
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
légy türelmes

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mikor a lengyelboostot vettem én 2x kaptam meg egy 16 000 pakkot...vagy nem..az igazság sohasem fog már kiderülni,csak azt tudom,hogy este lefeküdtem és mikor reggel felkeltem 16 000-rel több volt 😄....
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Igaz,semmi elõnyöm nem származna abból hogy hazudjak.Hogy hogy sikerült hát ne kérdezd mert én se tudom hogy jött össze,egypár helyre regiztem + videónézés és 359SB 16445 SB-re változott.Elõször nem hittem a szemenek ki-be loginoltam mert hihetetlennek tünt.
#45739 TUTU neked is köszönöm a gratulációt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
keresd az érdekességet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(a halál autója) 😄
gyuszopapa: grat, ha igaz..... és hogy sikerült ha sikerült? 😄
Akik bizonyos képminõség felett nyomják, talán nem is tudják, milyen fura dolgok történnek gyengébb grafika esetén.
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
légy türelmes
Már egy ideje szemezek az egyedi grafikai beállításokkal, így ma kikísérleteztem egy ígéretesnek tûnõt, amivel talán játszhatóbb lesz a játék. Elvileg messzebbrõl fognak látszódni a kocsik, ami nem árt. Persze csináltam egy fullos beállítást is a képernyõképekhez. Meg van ugye az eredeti játékbeli-csúszkás beállításom. Hogy e három közül könnyen választhassak, szükség volt a korábbinál egy kicsivel fejlettebb megoldásra. Megcsináltam, és gondoltam megosztom, hátha valakinek hasznos.
Jobb lenne csak nyomni a gázt, de hát vannak kátyúk. Mindegy, ebbõl is tanultam valamit. 😊
légy türelmes
Az NFSW-nek vannak grafikai beállításai. A játékban egy csúszkával lehet 4 ill. 5 minõségi szint közül választani.
Ez a beállítás egy adott állományban tárolódik a számítógépeden.
De lehetõség van a grafika részletesebb beállítására is a számítógépeden lévõ állomány átszerkesztésével.
Ám, ha átszerkesztetted az állományt, és a játékban újra a csúszkával állítod jobbra vagy rosszabbra a grafika minõségét, akkor a mókolt beállítások felülíródnak. Másrészt, ha több egyedi beállításod van (pl. egy a gyenge minõségû képhez és egy a jó minõségû képhez), akkor azt mindig kézzel kellene beleírni a számítógépeden lévõ állományba.
Na, ha a különbözõ beállításokat elmented egy-egy állományba, akkor azok nem íródnak felül és nem kell kézzel beírogatnod, ha mást akarsz.
Hanem mindig azt az állományt másolod az eredeti helyére a számítógépeden, amelyikben azok a beállítások vannak, amit épp használni szeretnél.
A batch fájl arra jó, hogy csak rákattintasz, és megcsinálja a másolást, nem kell pl. a Windows Intézõben kézzel megtenned.
Érted? 😊
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
@set valasz=
@set /p valasz=NFSW 0. beállítások másolása (i/n)?
@if "%valasz%"=="i" GOTO masolas
@goto nincsmasolas
:masolas
@cd "%appdata%\Need for Speed World\Settings"
@copy UserSettings0.xml UserSettings.xml /y
@pause
@goto vege
:nincsmasolas
@echo A beállítások nem lettek másolva.
@pause
:vege
A cucc úgy mûködik, hogy a %appdata%\Need for Speed World\Settings könyvtárban lévõ UserSettings0.xml állománnyal felülírja az ugyanott lévõ UserSettings.xml-t, amennyiben az ember a kérdés után i (kis I) betût ír és ENTER-t nyom (minden más esetben nincs másolás).
Tehát a UserSettings0.xml-ben kell lennie azoknak a beállításoknak, amit használni akarsz.
FIGYELEM! A UserSettings.xml felülíródik, elvész (nem feltétlenül, de maradjunk annyiban, hogy igen).
Én három ilyen batch állományt csináltam, három különbözõ beállításhoz. Természetesen a kódban átírtam a UserSettings0.xml-t UserSettings1.xml-re ill. UserSettings2.xml-re és ilyen nevû állományokba mentettem a játék megfelelõ beállításait. A batch fájl elején lévõ kérdést is megváltoztattam, hogy tudjam, melyik mit csinál.
A batch állományokra mutató parancsikonokat hoztam létre a nekem kézre esõ menüben, de maguk az állományok is elhelyezhetõk pl. a Start menüben.
Ajánlom a Notepad2-t, mert azzal meg lehet nyitni és lehet menteni olyan karakterkódolással (852) állományokat, amik jól jelenítik meg a magyar nyelv ékezeteit a parancssorban. (A File menüben lehet kiválasztani a kódolást (F8 ill. F9).) Ha ez nem fontos, jó a sima Jegyzettömb is, de akkor ékezet nélkül célszerû írni.
Windows XP-n teszteltem. Mûködik.
légy türelmes
légy türelmes
A leírás mellett nagyon sokat számít, ha a mestert a gyakorlatban is láthatjuk.
légy türelmes
légy türelmes
tehát fél óra alatt pontosan 5925 boostot earneltem <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps> új rekordot állitottam xD azthiszem xD xD Spoiler után egy kép, hogy én hogyan képzelem el a fejlesztõket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Szóval, hogy a kérdésre válaszoljak, mindenféle, ami azelõtt csak boostos autókon meg kártyapakkokban volt.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA