Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fórum is sz*r, a játék is sz*r. Mi lesz itt?<#idiota>
És még a szmájlik is össze vannak keverve...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Akkor ezért nem tudtam mobilon csekkolni.

Project D|Rare Car Collector|

Elkúrták az SG-t? fasza...

Szabi
új emberke vette át az irányítást és átpakolta máshova a fórumot, majd utána frissítette a rendszert is és így a funkciók fele meghülyült.. a VIP és moderációs dolgok teljesen eltüntek 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Tipikus EA féle karbantartást kapott a fórum is <#banplz>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Még a válasz gomb se mûködik. LOL
MUKODJ!

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Azt hittem, én nyírtam ki az oprendszert. Aztán kiderült, hogy mégis, de az SG akadozását azt nem én csináltam. Szóval elõbb volt az akadozás, és csak utána a kinyírás. Még leállni se akart a gépem. Vártam 5 percet, azt nyomtam a restartot. De szerencsére a régiben vágtam a fát a rendszer alatt, nem a friss, új 1 naposban.

En este 11 ota most ebben a pillanatban ertem el eloszor...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

7r1v1um
Ingyért lehet treasure huntot folytatni<#worship>, ha esetleg senki nem írta volna még ki.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Szabi
de csak pár hiba van 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- nem mûködik a válasz gomb
- kicsit szétesett a fejléc több topicban és "Egyszerûsített fórum design" esetén is
- a pontozás rapszodikusan (nem) mûködik
- több topicból elveszett az elmúlt pár nap termése
- nem mûködik a jobb alsó chat (kitörölte az összes ismerõst, nem lehet senkit felvenni)
- nem lehet hsz-t visszavonni (VIP)
- nem lehet hsz-t szerkeszteni, új hozzászólásként küldi el (VIP)
- nem lehet a moderátori jogokat felvenni
- Nem mûködik a keresés sem. Adott témába belépsz, alul ott a keresõ sáv, beírsz egy szót és még a témából is kidob, a fórum elejére.
- jelen pillanatban pl nem enged új topikot nyitni!
- topikon belül nem jelzi,ha új hozzászólás érkezik
- Házigazdaként miután törölsz egy HSZ-t, nem tûnik el csak kiírja hogy törölve lett...
- Nem mûködik a moderátori emailcím

Tényleg baszakodik az oldal.<#wilting>

Más: Ezek olyan balfaszok, hogy elfelejtették kihirdetni a tweet up nyerteseket, és nem is inditottak el másat mi a franc van? <#ticking>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Szabi
Dealcsy: nem, tegnap este volt egy kis "karbantartás" az nyírta ki teljesen az sg-t 😄

<#ticking>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ak....Akad az S......SG........SG.
Ug.......ugye n.........nem csak.........csak neke.........nekem.......m?

tutuhawer
folyamatosan kaptam az ellenfeleket, nem is mindig ugyanazokat az embereket az amerikai szerveren.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
hogy Angliába is eljusson az üzenet oda a messzi távolba:
BMW M3 GTR E46 - the ultimate tier3. You better check it out now for free!
<#integet2><#wave>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Agyrák lvl100! <#falbav>

Kigurulok az A Class-os zondával, keresés indít, találat folyamatosan: Country Club, Late Departure és pár Drag. Ok, Autó csere -> C Class Lexus, találat egy rakás Open Event, A és S Class-os autókkal. Vissza garázs vissza Zonda, garázs ki, keresés indít. Találat megint csak Country Club, Late Departure... Hogy a bõr száradna arra, aki ezt a keresõt alkotta! <#falbav>

DISCORD: grimanddark

80 8 van. Hogyhogy nem 60 6 van?<#idiota>
Na ezt most ki tudja értelmezni? Én tudom, de ti?<#hehe>

Annyival én küldelek el hûvösebb helyre <#banplz> Még asszongya' nyolcvan <#idiota>
Hát a kedves Jonathan is felteheti magának a bizonyítékokat.
Az egyikre kéri hogy melyik városból csatlakoztam fel meg az internetszolgáltatót, a másikra meg kéri, hogy mutassam meg, hogy fut a program.
Ezt nekik: <#violent><#boxer><#mf1>

Nekem meg 8 van, úgyhogy nem baj, ha valamelyik hidegebb éghajlatra küldelek? <#banplz>

Az más, mert ilyet nyerni viszont nem könnyû <#banplz> Legalábbis jó ha nyertem össz vissz 4-et, abból is 2-t a mai nap <#idiota><#idiota>
#89921 holnap nincsennek óráim <#banplz>
Te meg inkább tanulj az egyetemen 😛

Pedig nem ártana megmondani..ha már valakinek rajta vagy a listáján és nem te vagy...

Hát úgy nyerni, hogy a másik kilépett, bizony könnyû...<#mf1><#banplz>

Folytatódik a jó nap <#idiota><#idiota>

*fû

Nem hiszem, hogy eladtad. Maximum odaajándékoztad valakinek. Mert a profilokkal kereskedni tilos. Persze fõ alatt mindent meg lehet csinálni.

kanyesz07
Nem szabad , majd kérdezd meg magamtól ;*

Ready To Rock!&#8482;

Az fasza

Kinek? Ha meg szabad kérdezni.

kanyesz07
Sziasztok! Ha láttok a World-be mostantól az nem én leszek mivel eladtam a profilom! Puszi

Ready To Rock!&#8482;

+ libazsír + lilahagyma + fûszerpaprika = zsíros deszka

Nagyon vicces.

Balathruin

Lehet bejött az AntiCheat?

Nem tudom megint mi a franc van, de teljesen elerõtlenedett az összes kocsim... Nem tudom mitõl, de inkább nem is érdekel. <#szomoru2>

Balathruin

Az igen szép <#idiota> Én nekem még sose volt olyan mocim <#banplz><#banplz>
kanyesz07
kenyér

Ready To Rock!&#8482;

Zero07
Nem megy nekem ez a képbeszúrás. :/
http://imagerz.com/QFdDWloFVwc

Zero07
Csókoltatom a TH-ot! <#puszi> <#gonosz1>

Lehet <#banplz>
Bug. <#idiota>

Balathruin

2 órám volt az egyetemen, és jól is folytatódik a napom <#idiota><#idiota>

Köszi, szevasz. <#wave>

Balathruin

SUNNY84HUN
elõreláthatólag péntek 13adika estétõl kb 2 hétig nem leszek, jó sok partot és csalómentes futamokat , kavicsaimat valószínûleg 2 barátom fogja szedni köszönet nekik , szevasztok <#wave><#integet2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nekimentem párszor de nem indult üldözés 😄

Szabi
nocsak, kimerészkedtek az utcára ? 😄

Érdekes nemcsak nálad láthatóak fura buggok 😄

OFF: Ez ritka beteg x'DDDDD
omega alfa khí-sek fizethettek volna parkolófiúkat ha már ekkora a buli:
.
(ja, min. graf., bocs de mire bejelentkeztem a másik gépen jobb képekért - már nem voltak ott <#idiota>)