Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Bár a béta óta kezdhettek volna már valamit az irreális lag-al.
400-500+-os kocsikkal meg szerintem azért találkoztál, mert mégiscsak open eventbe mentél ...
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
unatkoztam és alkottam 1 kicsit, kinek hogy tetszik? 😄

Ilyen volt elõtte, még mikor startolt a game akkoriban csináltam -->

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes

golyo: tudod az EAnak van az a spéci egyedi logikája na arról beszélek én xD
ám mi van devellissel? eltünt? elrabolták? megkényszeritették a szûzku*wák? vagy mi van hogy se 1 tweet it up se fun friday nincs már többet vele.... csak nem lett valami vele? tán kilépett az EAtól? <#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1>
légy türelmes
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
légy türelmes