Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bboyatty
Akkor én kérek elnézést, félreértettem a hsz-ed. A TDU-t csak 2 éve kezdtem, és azóta nem tudom ha találkoztunk a nevem ott: bboyatty volt, most meg mint tudod lekapcsolták a szervereket <#rinya> szóval ott már nem találkozunk, TDU 2 pedig nem fut a fos laptopomon így hát meg sem vettem.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szerintem félreértetted a kérdést, nem azért kérdeztem rá a dologra mert cheatelni támadt kedvem. Sõt, nem tudom mennyire ismersz a TDU / TDU2 -bõl, feltételezem semennyire mert akkor nem írtál volna ilyet. Nekem nem kell cheat ahhoz hogy nyerjek, nyerek anélkül is. <#smile>

Bár a béta óta kezdhettek volna már valamit az irreális lag-al.

Szerintem azért nem látod,mert új nap kelt fel és megváltoztak az eventek
400-500+-os kocsikkal meg szerintem azért találkoztál, mert mégiscsak open eventbe mentél ...
bboyatty
Én azt feltételezem, hogy csúnyán le leszel teremtve, kezdem én. Itt ne kunyizz cheatet, mert nem szívleljük a cheatereket, szóval ha cheat kell akkor keress magadnak de akkor felejtsd el ezt a fórumot. Amúgy meg szerintem, hülyeség volt felfejleszteni c-be, tedd vissza d-be és versenyezz úgy.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Srácok, van valami cheat arra hogy akármilyen autóval, akármilyen versenykategóriában mehessek ? Mert a Nissan -om most egy kis fejlesztés által "D" -bõl "C" kategóriás lett, és az eddigi versenyeket még csak nem is látom. A "D" kategóriás versenyeken pedig nonstop jöttek 4-500+ értékelésû autókkal, szóval feltételezem ez valamilyen cheat által lehetséges.

keresd a hibát
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

unatkoztam és alkottam 1 kicsit, kinek hogy tetszik? 😄

nem nagyon ajánlott, mivel nem tudod hogy mit fogsz ki és lehet virusos dolog is, én pl. eddig 2x fogtam ki olyan oldalt mind a 2x sikeresen jelzett is és igy nem is engedett rá.... de ha abszolút semmi védelem nincs csak a tûzfal vagy még az se akkor nem érdemes mert csak bajod lesz belõle... ám pl. nekem a fele új 😄 eddig még sok felnit nem láttam ezekbõl...
Õ pedig a legelsõ verdám volt de eladtam, most csak ez a Nissan van amit fejlesztgetek de hamarosan jön a Boss 302.

Átesett egy kis felújításon a verdám, kevesebb néha több felfogásban.

Ilyen volt elõtte, még mikor startolt a game akkoriban csináltam -->

tutuhawer
tök védtelen gépen ugye nem ajánlott sposorpayezni?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
az egyik Enkei az... ha minden igaz és a fele se tréfa

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
én láttam olyat, ami az újaknak új, nekem meg régi, de kivették régen és most "új" , mert benn van újra.

jó sok van és nem néznek egyedinek ki, tehát szerintem lehet ezeket nyerni is 😄
új felnik aftermarket shopban 😄
akciós kocsik: bmw 1 series m, clio, megane rs
remélem ha alaszkába megy akkor az eszkimók megsütik mert jegesmedvének nézik..... vagy majd afrikában a kannibál gyerekek , nyakláncot fûznek majd a fogaiból xD és szintén nyárson sült lesz belõle..... <#idiota>
Világkörüli útra indult, hogy fain ingeket vásároljon. Évente egyszer rájön az ingértmehetnék.

légy türelmes

szép reklámja van az új "csoda" járgánynak -.-
bocs, csak a végén akadott meg a szemem a "volt"-on 😄

golyo: tudod az EAnak van az a spéci egyedi logikája na arról beszélek én xD

ám mi van devellissel? eltünt? elrabolták? megkényszeritették a szûzku*wák? vagy mi van hogy se 1 tweet it up se fun friday nincs már többet vele.... csak nem lett valami vele? tán kilépett az EAtól? <#fejvakaras><#vigyor2><#zavart1>
Amennyiben lehet logikának és mûködésnek nevezni...

légy türelmes

trakk
Tudom, hogy most is az, azt írtam, hogy cenzúrázva van.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

EA logika alapján müködik akkor ez is 😄 <#banplz>
Nem. Bizonyos esetekben lehet, máskor nem. Nem tudom mitõl függ, de nem mindig csillagozza ki.

légy türelmes

de az idiot szót még pár órája le lehetett irni de mostmár nem xD
most is cenzurázott nem csak akkor volt 😄 a haver szót most se lehet leirni rendesen xD
trakk
Mondok jobbat, cenzúrázva van az "av". Igen, konkrétan az "av", mikor a Carrera GT-t reklámozták a chat-ben, cenzúrázva volt egy része.

trakk
Chrysler 300C bent a boltban.

patchelték az "idiot" szót <#mf1><#banplz>
trakk
BMW 1M, Clio, Mégane akciós.

1: boostos "A" csopis T3 átlag / 350, +/- 5 km/h, 2: a tapadása kanyarban, 3. nem
"@NFSWorld just released a patch that fixed the wheels & group invite problems! Be sure to get this patch by logging out and back in"

légy türelmes

ja értem 😄 kössz
trakk
Nyelvi fájlok, pályafájlok változtak, meg talán javították a hibás felnit is, mert az a fájl is változott.

Talán az utánad jövõ mutatja az okát.

légy türelmes

ultra kola😄 lol<#banplz><#banplz>
még megvannak a HPs matricák? xD
SylarHun
Ez mekkoraaa!!!

milyen update van megint ? 😄 5 percig loadolt gondoltam relogolok erre valami patch 😄 valaki valamit tud róla? 😄
tutuhawer
szeva, engem roppant módon érdekel, de nincsen cserealapom 😞

Ez a sponzor oldal nálam kihalt, US -en, és UK -án is talán ha van egy-egy ajánlat.

áh dehogy 😄 csak 1 kicsit 😄 😄 😄
Látom elõjött belõled a troll 😄 😊

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

[email protected] jelszó: test
Worldos emailt meg jelszavat 😛 😄

ki jön TEzni? 😄 2-3 ember jöhetne 😄 😄 😄
nekem jöhet 😄 mit kérsz érte? xD
Golyo egy 600napos TH streak megfelel? XD 😄😊

hoppá nemolvasgattam hogy miket írtatok xD
Azt, hogy én is hasonló cipõben járok, ahogy lejjebb írtam is. 😊

légy türelmes