Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|
batlefield SUV rajongoknak😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
#45897 A Balboni is hasonlóan komoly szerkezet nem való az mindenkinek!
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
#45879 én is szoktam nyomkodni a twitter 1x nyertem ott anno már nem vágom milyen autót <#zavart1>#zavart1> meg múltkor a facen az astont
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Nissan GTR Vspec.
Én, mikor megláttam, hogy IGC-s lett azonnal rágyúrtam, s megvettem, mert egyrészt a kedvencem, másrészt brutális a ramja... Én már akkor tudtam, hogy TE-re fogom felhúzni, s nem is csalódtam benne... sõt...
Vérprofi versenyzõknek való, mert nagy sebességnél kontrollálni kell a dögöt, a súlya akkora, hogy kilökni sem tudnak, a gyorsulása brutálisan jó az alaphoz képest egészen, mig nem vált 6osba, mert utána már csak utazol... Nagy sebességnél a kanyarokban sodródik, de van ereje, gyorsulása, s az idõ alatt jól fordul... Én annó az alapot csak 3szor vettem meg remélve hogy megjavitják már végre, de sajna 3szor el is adtam.... Az elsõ T3-as autóm is az volt... és a rendõrösdihez kiválló volt már akkor is a nagy ramja miatt.
Szóval, akinek nincs Bentley-je, de kellene, annak ott a Nissan GTR.
HS pályán tolom vele, átlagban 2:01-2:05 idõket megyek vele, de jobb alkalmakkor megyek 1:55 is...
Vertem már meg vele: Murci Reventon-t, LFA-t, Bentley-t, 911 GT3-at, Murcit, RTR-X-et, de csak 100 métert kaptam a McLarentõl, Nismo Skyline-tól...
Nekem a Bentley sosem jött be... Jól tettem, hogy annó nem szereztem be... Mert a Nissan GTR Vspec méltó ellenfele.
S hogy TCMCHRIS-t egy kicsit gondolkodóba ejtsem, a következõ IGC csomagban ott lesz az Audi R8 5.2-es változata is.... A kezdeti alap T3-as autók feljebb valóiból már csak az hiányzik... (Nissan GTR, Corvette, Audi R8) Meg ugye a Lambo Gallardo, amit nem tudok hova tenni...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
http://www.pandastart.com/lap.php?id=56633&mt=1348829403
(amúgy direkt írok több hozzászólásban, hogy Dredd-Bull láthassa, hogy hû mennyi új hsz van megint <#nevetes1>#nevetes1>)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
SPADE STREET NISSAN NISMO R34GT-R Z-tune (MP) 01:19.391 #82
Run, %programfiles%\nircmd\nircmd setdisplay 1024 768 32 85
Run, %programfiles%\nircmd\nircmd setdisplay 1152 864 32 85
Nálam 1152×864×32@85 felbontás az alap. Az elsõ parancs átváltja a felbontást 1024×768×32@85-re, a második meg vissza az eredetire.
Egyszer próbáltam, XP-n. Mûködni látszik.
(Ezt valószínûleg AutoHotkey nélkül, sima bat fájllal is meg lehet csinálni, csak kell egy rá mutató parancsikon a Start menübe, amihez be van állítva billentyûparancs (shortcut). Sõt, valószínûleg NirCmd nélkül is meg lehet csinálni. De nekem mindkettõ van amúgy is a gépen, úgyhogy megfelel így, ahogy írtam.😊
légy türelmes
légy türelmes
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
légy türelmes
Jól fel is basztam magam pár órája egy 600+ BMW -s gyökeren, mert mikor megpróbáltam elõzni kilökött olyan szinten, hogy egy jó 100 méteres hátrányba kerüljek, és még két másik player is elment mellettem. A poén az az egészben, hogy az a két másik olyan gyenge verdákkal voltak hogy esélyük nem lett volna nyerni, és még is õk értek be elõször a célba. A gyökér pedig hozta a formát a BMW -vel hogy a hátrányból megvertem, és õ lett az utolsó. Majdnem levertem a monitort a helyérõl, ha nem bassza az anyját vezetés közben akkor én nyerek.