Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
Single-ben és Te-ben több a csaló , mint multiban valaha

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ezek akkora de akkora balfaszok. Két versenyt tudok menni újraindítás nélkül. Oké, akkor TE-zek, onnan legalább nem basz ki, és hátha egyszer jó lesz majd a játék, és fel tudom használni, amit ott nyerek. Megyek, elkapnak, bámulom abban az elcseszett nézetben a játékostársam kocsiját, és eszembe jut, hogy amíg le nem születek újra a pályára, írhatnék annak, aki az elõbb köszönt. De a nagy redvás lófaszt!, nem írhatok, mert ilyenkor nem jeleníti meg a chat menüjét (ott van, de nem látszik). És közben civilek jelennek meg és tûnnek el, Rhinók pörögnek egyhelyben és teleportálnak ide-oda, rendõrautók száguldanak el a játékostársam mellett 567 km/h-val, és az unokahúgom azt kérdi, a rendõrbácsik miért törik össze az ártatlan emberek autóit, és miért olyan durvák és buták.

légy türelmes

Jött már be pár olyan, ami komoly és mégis mindenki kezébe juthat/van.

Project D|Rare Car Collector|

RoboKutya78
Nesztek
batlefield SUV rajongoknak😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Pedig az a Bentley nem egy gyenge gép a cinege Zondára is ráesik simán egyet direkt felhúztam egy pár pro-val és átesett „S”-be.

#45897 A Balboni is hasonlóan komoly szerkezet nem való az mindenkinek!
SUNNY84HUN
#45894 nekem is volt már ott anno jobb idõm de már nekem ez a max esetleg még 1:18 körüli de azt már vért izzadva <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
#45878 köszi , most nekem nagyon fekszik a nismoval sok pálya 😊 , én amúgy a gardenal voltam így ott rohadt sok a trafi , tegnap mikor mentünk rajta sokat akkor is mennyi volt <#wow1>
#45879 én is szoktam nyomkodni a twitter 1x nyertem ott anno már nem vágom milyen autót <#zavart1> meg múltkor a facen az astont

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Menjen a Balboni a levesbe 😛

TE õrülteknek, s akiknek nincs meg a TE Bentley, azoknak irom:

Nissan GTR Vspec.

Én, mikor megláttam, hogy IGC-s lett azonnal rágyúrtam, s megvettem, mert egyrészt a kedvencem, másrészt brutális a ramja... Én már akkor tudtam, hogy TE-re fogom felhúzni, s nem is csalódtam benne... sõt...

Vérprofi versenyzõknek való, mert nagy sebességnél kontrollálni kell a dögöt, a súlya akkora, hogy kilökni sem tudnak, a gyorsulása brutálisan jó az alaphoz képest egészen, mig nem vált 6osba, mert utána már csak utazol... Nagy sebességnél a kanyarokban sodródik, de van ereje, gyorsulása, s az idõ alatt jól fordul... Én annó az alapot csak 3szor vettem meg remélve hogy megjavitják már végre, de sajna 3szor el is adtam.... Az elsõ T3-as autóm is az volt... és a rendõrösdihez kiválló volt már akkor is a nagy ramja miatt.

Szóval, akinek nincs Bentley-je, de kellene, annak ott a Nissan GTR.

HS pályán tolom vele, átlagban 2:01-2:05 idõket megyek vele, de jobb alkalmakkor megyek 1:55 is...
Vertem már meg vele: Murci Reventon-t, LFA-t, Bentley-t, 911 GT3-at, Murcit, RTR-X-et, de csak 100 métert kaptam a McLarentõl, Nismo Skyline-tól...

Nekem a Bentley sosem jött be... Jól tettem, hogy annó nem szereztem be... Mert a Nissan GTR Vspec méltó ellenfele.

S hogy TCMCHRIS-t egy kicsit gondolkodóba ejtsem, a következõ IGC csomagban ott lesz az Audi R8 5.2-es változata is.... A kezdeti alap T3-as autók feljebb valóiból már csak az hiányzik... (Nissan GTR, Corvette, Audi R8) Meg ugye a Lambo Gallardo, amit nem tudok hova tenni...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Vagy bármi, ami olcsóbb.....

Azon a pályán nekem volt az X2-es profilomban egy 1:17.890-es idõm RTR-X-el még 09.22-én futottam de az sajnos odalett a restartolás miatt. <#schmoll2>
porsche 911, mustang rtr-x ellen pagani johet szoba😊)

bboyatty
Jó autó, jól gyorsul, perfectje nem a legjobb de a gyorsulás kompenzálja, kanyarodni is tud elég szépen de csak nagy szerencsével kerülhetsz az alább felsoroltak elé. Ennyit tudok mondani, kérem kapcsolja ki.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Érdekelne néhány dolog a corvette ZR1 teljesítményével kapcsolatban: milyen a kocsi gyorsulása/végsebessége? Melyik a jobb? érdemes bevetni versenyre az izom911/nismo/rtr-x ellen?

Vagyis, arra a linkre nem érdemes kattintani.

Ryder159
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olvasd el!!!

Ebbõl Te soha nem fogsz látni egy fillért sem...

Ryder159
Ja télleg, nincs mit <#pias>

bboyatty
Nekem adtad, köszi még egyszer.😛

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Rohadjámegfele...

ez nem reklám hely -.- <#wilting>
Ryder159
A múltkor összejött egy Lancia, de valakinek odaadtam...

Viccek, hírek, idõjárás, közösségi oldalak egy helyen, egy kattintás, szemezgess! Kattints a kezdõlapomra!
http://www.pandastart.com/lap.php?id=56633&mt=1348829403

=)) <#zavart1><#hehe>
Ha ez trollkodás, akkor az alkoholisták nem az alkoholt szeretik hanem a jeget....

<#vigyor2><#banplz> trollkodsz? xD
tutuhawer
én a twitteren nyomkodok, de eddig nincs eredménye

(amúgy direkt írok több hozzászólásban, hogy Dredd-Bull láthassa, hogy hû mennyi új hsz van megint <#nevetes1>)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
gratulálok. Én azon a pályán, ha üres lenne, akkor se tudnék végigmenni ütközés nélkül.

Ryder159
ááá az a kurva HP matrica kéne nekem is... megint nem nyertem.

SUNNY84HUN
ez jól összejött <#pias>

SPADE STREET NISSAN NISMO R34GT-R Z-tune (MP) 01:19.391 #82

Elvileg a felbontás-váltásos szarra (hogy a nevén nevezzem) is megtaláltam a "megoldást". AutoHotkey és NirCmd kell hozzá. Ezt kell hozzárendelni az AutoHotkeyben egy billentyûkombinációhoz, és amikor beüt a ménkû, megnyomni a billentyûkombinációt:

Run, %programfiles%\nircmd\nircmd setdisplay 1024 768 32 85
Run, %programfiles%\nircmd\nircmd setdisplay 1152 864 32 85

Nálam 1152×864×32@85 felbontás az alap. Az elsõ parancs átváltja a felbontást 1024×768×32@85-re, a második meg vissza az eredetire.

Egyszer próbáltam, XP-n. Mûködni látszik.

(Ezt valószínûleg AutoHotkey nélkül, sima bat fájllal is meg lehet csinálni, csak kell egy rá mutató parancsikon a Start menübe, amihez be van állítva billentyûparancs (shortcut). Sõt, valószínûleg NirCmd nélkül is meg lehet csinálni. De nekem mindkettõ van amúgy is a gépen, úgyhogy megfelel így, ahogy írtam.😊

légy türelmes

semmi redeemelhetõm nincs :/ mindig elhasználom ha olyan 😄 ha meg olyan akkor meg valakinek már akkor lepasszolom 😄 sosem tartom meg...
Nyilván valami redeemelhetõre, ami neked nem kell, nekem meg igen.

légy türelmes

nekem kellene de nem tudom milyen worldos cuccra gondolsz 😄 mert nem nagyon lehet cserélgetni a partokat vagy valami ilyeneket 😄
REKLÁM! 😊

Hot Pursuit matricacsomag cserélhatõ nálam és nála worldos cuccra, vagy ki tudja, mire.

légy türelmes

Én az ilyenekbõl sûrûn jól jövök ki, nem egyszer pont hogy sebességbe hoztak azzal hogy belém jöttek, kanyar után a legjobb.

Hányszor volt már olyan nekem is hogy szépen venném be a kanyart mert ugyebár elsõnként az a lényeg hogy ne durranjak bele a kanyar falába,erre a vadbarom engem használ lassítónak hogy bevegye a kanyart mert a kanyar elõtt nitrózik 30 méterrel.Persze beleken a falba és nem én és nem õ hanem az utánnunk lévõk érnek be elõttünk.Így leszek elsõbõl utolsó.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

SUNNY84HUN
az is egyben 😊

Néha én meg mazoista szimulátornak.

SUNNY84HUN
inkább én önkontroll tréningnek hívnám 😊)

Ehhehhe, a World egy kvázi ingyenes önpszichológiai tanfolyam. 😄

légy türelmes

Folyt.

Jól fel is basztam magam pár órája egy 600+ BMW -s gyökeren, mert mikor megpróbáltam elõzni kilökött olyan szinten, hogy egy jó 100 méteres hátrányba kerüljek, és még két másik player is elment mellettem. A poén az az egészben, hogy az a két másik olyan gyenge verdákkal voltak hogy esélyük nem lett volna nyerni, és még is õk értek be elõször a célba. A gyökér pedig hozta a formát a BMW -vel hogy a hátrányból megvertem, és õ lett az utolsó. Majdnem levertem a monitort a helyérõl, ha nem bassza az anyját vezetés közben akkor én nyerek.

Nem akarom visszafejleszteni a Nissan -t, meg nem is érdekem mert a mezõny nem lett erõsebb attól hogy most "C" kategóriás a verdám. Korábban is jöttek 5-600+ os verdákkal de közülük maximum a 10% aki ki is tudja használni, a maradék meg abból próbál elõnyt kovácsolni hogy lökdösõdik mert egy kanyart nem tud bevenni. Ezen okból a rajtra nagy hangsúlyt fektettem, ha jó a rajt, utána már csak sétakocsikázás.

SUNNY84HUN
<#zavart1>

á nem csak éjjel szófosást kaptam xD és 1 kicsit sok hszt irtam, kb 20 az enyém a 69bõl 😛
SUNNY84HUN
69 hsz mióta nem léptembe , azt hittem van valami új 😄

köszönöm a gratulációt, ezt olyan fél álmosan csináltam, nem gondoltam hogy tetszeni fog 😄 😄
Az a lényeg, hogy amíg az 50-es szintet eléred lesz összesen 6v7 garázshelyed. Gyûjtögeted szép az IGC-t és veszel nagyobb kategóriájú autót. A 69-es Boss-t is B-ben érdemes tartani, A-ba akkor vidd majd fel ha van elég ultra alkatrészed hozzá.
SylarHun
Szerintem nagyon jól sikerült!
Gratulációm!

Nem feltétlenül a játék volt a lényeg, hanem a fórum. A TDU2 -rõl meg annyit hogy egy vamzer köcsög voltam, és kb 5-6 ember (cheater) permban-ja szárad a lelkemen. Remélem ezzel demonstráltam a helyzetet. <#nevetes2>