Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HP volt az utóbbi NFS amit online toltam, de abban egy minimális lag sem volt. Az autók ott mennek ahol menniük kell. Nem telne semmibe újraírni az online kódot amit a Black Box elbaszott, csodálom hogy a Run -ét nem baszták el. Minden más helyett ezzel kéne foglalkozni.
Nyilván vannak a netkapcsolatnak hibái, de szerintem a hiba a játékban van. Amikor pl. megszûnik a netkapcsolat, a játék azonnal leáll egy hibaüzenettel (kivéve, ha épp végtelen töltést végez😊. Ez mi a lópikula? A DOS-os idõkben fogcsikorgatva elment volna az ilyen trehányság, de már átléptünk a huszonegyedik századba, mi a fenéért nem azt írja ki, hogy nincs kapcsolat a szerverrel, akarok-e várni vagy bezárom a játékot? Miért nincs sehol semmi kulturáltság a játékban?
Na meg az úton megálló kocsik. Ha x ms-nél több ideig nem kap a kliens infót a kocsi helyzetérõl, akkor ne állítsa le a kocsit mozdíthatatlanul, hanem tegye átjárhatóvá, vagy találjanak ki valami jobbat.
És az hogy van, hogy a lag miatt a kocsik a falban és a pályán kívül mennek? Egyáltalán hogy fogadhat el vagy számíthat ki a kliens olyan kocsipozíciót, ami lehetetlen? Megértem, hogy a kevés adatból is számolni kell egy pozíciót, de a fal élvezzen már elsõbbséget.
És vannak még ugye azok a szinkronizációs hibák, amiket utólag revideálni lehetne. Arra gondolok, amikor nálam ledönt valaki egy oszlopot vagy kilyukasztja a kerekét egy szöges akadály, de valójában nem történt ilyen. Pár pillanat alatt egyeztethetné a szerver a kliensekkel, hogy megtörtént-e, és én csak annyit látnék, hogy egy pillanatra elkezd dõlni az oszlop (és a fal...), vagy kiesik egy apró szikra a felni alól. Nem azt mondom, hogy minden postaládát szinkronizáljanak így, de a fontosabb akadályokat és a civileket igen.
Van a powerup-késés is. Ha egy ideig nem használ az ember powerupot, olykor késve alkalmazódik a powerup. Különösen, ha sok a sün a képernyõn. Lehet, hogy csak a sok objektum okozza és nincs köze az elõzõ PU óta eltelt idõnek hozzá, de nekem úgy tûnik, mintha mindkettõ okozná, néha külön, de többnyire együtt.
Az a legnagyobb baj, hogy ilyen töketlen barmok vagyunk, és megesszük ezt a kurva kutyatápot, noha barmok vagyunk, nem kutyák. Vagy ki tudja...
Természetesen lehet pozitívan is nézni, de attól még a negatív is igaz marad, ha játszunk a játékkal.
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes

Ja és üdv újra mindenkinek, több mint egy hétig nem volt nálunk net, végre vissza tudtam térni. (Ha esetleg Szabi még nem állította be a fejlécem: még mindig KRUGER445 vagyok, csak újra kellett regisztráljak az új bejelentkezési rendszer anomáliája miatt.) <#wave>#wave><#integet2>#integet2>
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
LINCOLN BOULEVARD SPRINT FORD MUSTANG RTR-X (MP) 01:05.805 # 4
úgylátszik nem sokszor volt még bent ez a pálya a nullázás óta....
Aki hasonló problémákkal küzd annak itt van, még nem próbáltam de biztos vagyok benne hogy mûködik.
My game gets stuck at the loading screen!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
When you are driving around in free roam waiting for this, the whole world should be empty. If you see any traffic cars it means you're desynched and have to force quit the game.
Én nagy dobra verem, mert még a bétát toltam utoljára, pár napja a jelenlegi verziót, és pontosan látom mi változott, mi nem. Nálam is pillanatok alatt betölt, de az esetben amikor valami probléma lép fel a 6-7 perc azt jelentené, hogy addig van türelmem nézni a töltõ képernyõt, hallgatni a chillout-os zenét, míg nem rá nem jövök hogy meghalt a dolog, és Alt+F4 -et kell nyomnom. Nem a 15 megás netem szar, hanem a játék szopat azzal, hogy a töltõ képernyõbõl nem képes kidobni timeout esetén egy error felirattal, vagy valami. Az autót viszont lehet tologatni a háttérben, lol.
Ha sokáig tölt, az azt jelenti hogy valaki elszállt az eventbõl, s mig azt a játék fel nem fogja, addig tölt... S ez függ a net sebességétõl, hogy milyen gyorsan fogja fel nálad. Ha a játék ki akar dobni, akkor ki fog dobni, akár töltés közben is. Olyan nincsen hogy ott maradsz... csak próbáld ki, húzd ki a netedet, Tutu féle szerver error kurvaannyapicsaja üzenettel ki fog vágni...
Én wifivel tolom, 6an vagyunk egy 8/1-es neten (külföldi net) ma játszottam 5-6 órát, s nem repültem... Visszatérésem óta elõször... Elõtte 2 óránként kidobott, vagy töltés közbe, vagy a verseny elején vagy a cél elõtt... volt 2 netszakadásom is, az egyiket túlélte, a másikat nem, mert pont akkor kaptam másik IP-t, igy levágott...
Hogy mi lehet nálad a gond? 6-7 perc töltés... vagy erõs túlzás, vagy ritka szar a neted... Ha van tûzfalad, konfigold be rendesen, torrent csak akkor menjen, ha min 20 megás neted van..
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
(a mindentverõ ZR1 amit B13A6 említett itt is megvolt)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
légy türelmes
#45904 Szerintem felesleges off-ba írnod ha a World-ról írsz.