Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam nonstop megy a fraps, nem is értem miért nem vettem. Az egyik versenyen úgy kilöktek ma, hogy kb egy olyan jó 12 métert felrepültem az égbe. Persze valószínûleg nem kilöktek, mert ki tudna ekkorát lökni, hanem lag volt.

na az durwa, én még igy nem jártam, viszont ugy igen hogy valaki annyira laggolt hogy "szökdösve" közlekedett, azthitted lehagytad közbe ugrott eléd és nem birtad könnyen lehagyni mert ha nem vetted észre nekimentél akkor te megáltál ö meg ugyan ugy szökdösött tovább .... nagyon kegyetlen volt... ö utolso én meg utolsó elötti lettem mert nekimentem 2x hanem 1. lettem volna...
Ma reggel main streeten történt egy jó dolog,jó példa arra amit leírtál...Ugyebár rajt után van az a rész,amikor kettéválik az út és összevissza kacskaringózik a térben...1.helyezett a baloldalira ment rá ,a 2. és én(3.) a jobb oldalira...és akkor az 1. akkorát laggolt(vagy istentudja mi az oka),hogy hirtelen megjelent azon az úton amelyiken én megyek falhoz keni a 2.-at és ahogy jött vissza is ment a saját útjára....no comment
Számomra az a vicc, hogy az EA -nak van pár multiban is alkalmazható játéka, mindenhol megoldották a szinkronizációt, és ez meg ?
A HP volt az utóbbi NFS amit online toltam, de abban egy minimális lag sem volt. Az autók ott mennek ahol menniük kell. Nem telne semmibe újraírni az online kódot amit a Black Box elbaszott, csodálom hogy a Run -ét nem baszták el. Minden más helyett ezzel kéne foglalkozni.

Nem reprezentatív, de egyszer kipróbáltam, hogy torrenten kihasználtam a teljes feltöltési sávszélességem és közben lefelé is töltöttem, játszottam, és amikor érdeklõdtem, hogy laggolok-e, azt mondták, nem.
Nyilván vannak a netkapcsolatnak hibái, de szerintem a hiba a játékban van. Amikor pl. megszûnik a netkapcsolat, a játék azonnal leáll egy hibaüzenettel (kivéve, ha épp végtelen töltést végez😊. Ez mi a lópikula? A DOS-os idõkben fogcsikorgatva elment volna az ilyen trehányság, de már átléptünk a huszonegyedik századba, mi a fenéért nem azt írja ki, hogy nincs kapcsolat a szerverrel, akarok-e várni vagy bezárom a játékot? Miért nincs sehol semmi kulturáltság a játékban?
Na meg az úton megálló kocsik. Ha x ms-nél több ideig nem kap a kliens infót a kocsi helyzetérõl, akkor ne állítsa le a kocsit mozdíthatatlanul, hanem tegye átjárhatóvá, vagy találjanak ki valami jobbat.
És az hogy van, hogy a lag miatt a kocsik a falban és a pályán kívül mennek? Egyáltalán hogy fogadhat el vagy számíthat ki a kliens olyan kocsipozíciót, ami lehetetlen? Megértem, hogy a kevés adatból is számolni kell egy pozíciót, de a fal élvezzen már elsõbbséget.
És vannak még ugye azok a szinkronizációs hibák, amiket utólag revideálni lehetne. Arra gondolok, amikor nálam ledönt valaki egy oszlopot vagy kilyukasztja a kerekét egy szöges akadály, de valójában nem történt ilyen. Pár pillanat alatt egyeztethetné a szerver a kliensekkel, hogy megtörtént-e, és én csak annyit látnék, hogy egy pillanatra elkezd dõlni az oszlop (és a fal...), vagy kiesik egy apró szikra a felni alól. Nem azt mondom, hogy minden postaládát szinkronizáljanak így, de a fontosabb akadályokat és a civileket igen.
Van a powerup-késés is. Ha egy ideig nem használ az ember powerupot, olykor késve alkalmazódik a powerup. Különösen, ha sok a sün a képernyõn. Lehet, hogy csak a sok objektum okozza és nincs köze az elõzõ PU óta eltelt idõnek hozzá, de nekem úgy tûnik, mintha mindkettõ okozná, néha külön, de többnyire együtt.

Az a legnagyobb baj, hogy ilyen töketlen barmok vagyunk, és megesszük ezt a kurva kutyatápot, noha barmok vagyunk, nem kutyák. Vagy ki tudja...
Természetesen lehet pozitívan is nézni, de attól még a negatív is igaz marad, ha játszunk a játékkal.

légy türelmes

Van az a bug, hogy a legfelsõ négyzet felett látszik a skill. Nézd meg arra.

légy türelmes

Nem a játékosok netkapcsolatának minõsége okozza a végtelen töltést, hanem az, hogy a játék szarul van megírva. A hálózati hibákra fel lehet készíteni egy szoftvert. Õk nem tették meg jól, ennyi. Tudják, de szarnak bele.

légy türelmes

Szeretném megkérdezni tõletek, hogy ez csak nekem számít újdonsült hibának, hogy a berakott skilljeim nem látszanak? Ebbe a porsche-ba még van 2db explorer skill és csak egyet mutat. de ez így van még sok autómnál. Hát így roh@dt könnyû tájékozódni am, hogy azt se tudom melyik kocsimba mit raktam, mert ez a játék már megint sz@rakodik...

Nem rossz! Mindhárom szándékosan rossz cuccos (vagyis az elsõ három) napon Nova-T alap cuccot nyertem. Kollekció. <#vigyor>

Ja és üdv újra mindenkinek, több mint egy hétig nem volt nálunk net, végre vissza tudtam térni. (Ha esetleg Szabi még nem állította be a fejlécem: még mindig KRUGER445 vagyok, csak újra kellett regisztráljak az új bejelentkezési rendszer anomáliája miatt.) <#wave><#integet2>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szép idõ, gratulálok! Ahogy látom van ott még egy magyar is elõtted. A Carrera S-ed full ultrás?
lorci
Nekem is sikerült egy elég szép idõt menni Spade Streeten a tegnap 24.helyre jó volt...

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Ez még jobban összejött...

LINCOLN BOULEVARD SPRINT FORD MUSTANG RTR-X (MP) 01:05.805 # 4

úgylátszik nem sokszor volt még bent ez a pálya a nullázás óta....
Tudjuk...csak eltitkoltuk elõled 😛
Oké, egy kis keresés után megtaláltam a megoldást.

Aki hasonló problémákkal küzd annak itt van, még nem próbáltam de biztos vagyok benne hogy mûködik.

My game gets stuck at the loading screen!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
This is also a network related issue where you're desynched from the other players and the lobby and will be stuck at the loading screen forever. There is however a trick on discovering this bug instantly. As soon as the race starts to load, press ALT+Z to disable the HUD. You will be where your car was when you entered the lobby for the race. As you will notice you can drive around in free-roam and use powerups if you want to. Now, this is a good way to have somthing to do while waiting for all racers to synch, as soon as all players are synced you will be teleported to the track and you will see textures begin to load. Press ALT+Z again to bring the HUD back up.

When you are driving around in free roam waiting for this, the whole world should be empty. If you see any traffic cars it means you're desynched and have to force quit the game.

Ha kihúzom a netet ugyan az van, tölt megállás nélkül, megy a zene, az autó búg a háttérben, és Alt+F4.

<#smile>

Én nagy dobra verem, mert még a bétát toltam utoljára, pár napja a jelenlegi verziót, és pontosan látom mi változott, mi nem. Nálam is pillanatok alatt betölt, de az esetben amikor valami probléma lép fel a 6-7 perc azt jelentené, hogy addig van türelmem nézni a töltõ képernyõt, hallgatni a chillout-os zenét, míg nem rá nem jövök hogy meghalt a dolog, és Alt+F4 -et kell nyomnom. Nem a 15 megás netem szar, hanem a játék szopat azzal, hogy a töltõ képernyõbõl nem képes kidobni timeout esetén egy error felirattal, vagy valami. Az autót viszont lehet tologatni a háttérben, lol.

Mindenkit szopat a játék, csak nem verik nagy dobra, mert már régi jelenség... Én is belefutok elég sokszor, de fél percnél nem tölt tovább, max 1 perc, de akkor már 2 ember repült...

Ha sokáig tölt, az azt jelenti hogy valaki elszállt az eventbõl, s mig azt a játék fel nem fogja, addig tölt... S ez függ a net sebességétõl, hogy milyen gyorsan fogja fel nálad. Ha a játék ki akar dobni, akkor ki fog dobni, akár töltés közben is. Olyan nincsen hogy ott maradsz... csak próbáld ki, húzd ki a netedet, Tutu féle szerver error kurvaannyapicsaja üzenettel ki fog vágni...

Én wifivel tolom, 6an vagyunk egy 8/1-es neten (külföldi net) ma játszottam 5-6 órát, s nem repültem... Visszatérésem óta elõször... Elõtte 2 óránként kidobott, vagy töltés közbe, vagy a verseny elején vagy a cél elõtt... volt 2 netszakadásom is, az egyiket túlélte, a másikat nem, mert pont akkor kaptam másik IP-t, igy levágott...

Hogy mi lehet nálad a gond? 6-7 perc töltés... vagy erõs túlzás, vagy ritka szar a neted... Ha van tûzfalad, konfigold be rendesen, torrent csak akkor menjen, ha min 20 megás neted van..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Két év alatt nem sikerült egy server timeout-ot belerakni ebbe a játékba ? <#hehe> Tiszta szánalom hogy 6-7 perc után Alt+F4 -el ki kell lépni mert befagy a verseny töltõdése, és a zene lejátszásán kívül nem csinál semmit. Bár már egyszer rákérdeztem itt, akkor nem jelezte senki hogy nála is elõfordul, így valószínûleg csak engem szopat ílyen módon a játék. Valaki tud megoldást ?

trakk
Super Snake top-up.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Két nap cheaterek nélkül ... szép volt, eddig tartott.
(a mindentverõ ZR1 amit B13A6 említett itt is megvolt)
xD
tutuhawer
elgázoltam egy embert autóval... hát igen, négykeréken jobban megy ez is

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem. Lesz.

légy türelmes

A Shelby Boss 302 volt már IGC -ért valamikor ? Esetleg elõreláthatólag lesz még ? Mert az az 5000 SB nem fog összejönni egyhamar ha szarakodik a szponzor oldal. (Most van 380 SB -m.)

tutuhawer
értem, mindenesetre a duma már jól megy. Az ember írta, menjünk ide, mondtam, hogy nyomok egy kis nitrót

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem...sõt..még a play4free fundot használó játékok közt is külön van...
szerintem nem, mert nekem nem volt boostom de volt fundom és tudtam vásárólni
tutuhawer
Ha a play4free fund mennyiségébõl költök, akkor a boostom kevesebb lesz itt?

Azt a mindenit! Fejjel lefelé álldogálok az út közepén, és nem tudom visszarakni a kocsit. Tán azt gondolják, így tovább tudok haladni...? Esetleg majd ha nekem is térhajtómûvem lesz, mint a zsernyákoknak...

légy türelmes

a worldben azért nincs kickelés mert ott az APPCARSH xD <#banplz> ergo minek oda admin? 😄 elintézi magától azt a játék 😄
olyan csabítóan hat,hogy blokkolja utána...
tutuhawer
még sose jelentettem senkit. A report ablakot képrõl már láttam viszont

Visszatértem worldbe és valahogy az egyik zr1-nek hipernitrója volt....ment a report...dísznek
tutuhawer
teljes képernyõm sincs

tutuhawer
én is ácsorogtam, nem tudtam, mit kell nyomni .... sehol egy options vagy egy fórum...

és képzeld mi történt most...hivatalos szerón kickelte az admin a semmittevõ ácsorgó népét....worldben még csak a fogalom sem létezik,hogy admin,nemhogy csináljon is valamit 😄
én ma kipróbáltam a play4free-s battlefieldet 😄 , nem szeretem az FPS játékokat de ez tetszett nagyon 😄 olyan jót elszórakoztam vele 😄 és tényleg nem volt annyi hülye és kretén mint a worldben.... olyan jót játszodtam hogy el nem lehet mondani..... pl. ezt a worlddel nem tudom el mondani hogy ha multizok...
Be is fejeztem....Húzok battlefieldezni,ott el lehet kerülni a buzikat....
az komoly, én is jártam már igy 😄 ezért szeretek privátozni 😄 igy multiban szar a world mert 1ik hülye a másik dedós a hamardik csiter a negyedik szerencsétlen az ötödik bugos és stb....
öcsém....megyek versenyen sikerül leelõzni a magát szarránitrózó gt2-est erre mi van?!...Kiderül ,hogy a 3. versenyzõ a haverja és mivel nagyon lemaradt új célpontja kiiktatni haverja ellenfelét azaz engem....Pont azon gondolkodtam,hogy zárt event nem kell tartanom semmilyen traffictól erre szembejön 200-zal egy murci....Ezeket a faszokat le kéne dobni a tartaroszba
Baromi jó. Egy ilyet én is szívesen vezetnék.. akárhol. Még Pesten a nyóckerben is.

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
death race tuned Skyline 😊 még mindig jó kép

Ez eléggé adja 😄DDD
na ez tetszik 😄 ez jöhetne nekem is xD ám ez valami játékban van benne? <#whatever>
SUNNY84HUN
én ezt kérném cheater irtónak változatlanul <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

oh ez randa xD túl van diszitve 😄 ha csak kevés ( 1-2) dekoráció lenne sokkal jobb lenne 😄
Aki jobban megnézi, látja, hogy inkább arról írtam, hogy rossz érzéseim lettek, meg arról, milyen bolond vagyok, hogy még mindig elindítom ezt a szartjátékot.

légy türelmes

Így van.

légy türelmes

Írd meg Drew-nek (vagy már kirúgták/kilépett) nekem tetszik, csak mûködjön rajta az összes fegyver. Meglenne az új csíter irtó! <#hehe>

#45904 Szerintem felesleges off-ba írnod ha a World-ról írsz.
tutuhawer
és mindegyik gépi ellenfél