Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáljuk meg! APEX-US on CEMENT36 vegyetek fel!
Akkor a HáGé max egy hónap múlva mehetne 😄

Project D|Rare Car Collector|

Szia.
Mehetnénk, de nincs mikrofonom és nem vagyok 16. Ennek ellenére még mindig értelmesebben játszom a TE-t mint néhány ember a multiban.

Balathruin

7r1v1um
ÖÖÖ én csak a jövõ héten leszek 16. Kaphatok kedvezményt? <#idiota>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Sziasztok! APEX-US-on játszom társakat keresek TEAM Escapek-re(kifejezetten jó csapatjátékosokat keresek), esetleg találkozókat szerveznék, ha valakinek van kedve, írjon rám IGN: CEMENT36
😉
TS/Skype nem hátrány min életkor 16!

Chris nem te vagy az egyedüli ma aki jót nyert xD Pfú de kellenek nekem ezek <#banplz><#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

7r1v1um
Na ja High Stakes................

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Nah jó.....adjad csak ide <#mf1><#banplz>
Na ki kedvel most jobban? 😄

Nincs mit😊
rendben.... Köszi az eddigi segítséged 😊

Szerintem igen, de nem vagyok valami járatos én se ebben még 😄
és jól tettem fel ? minden ott van ami kell ?

Nálam nincs lemaradva a képed egy része sem, am nem tudom a felbontásnak mennyi kell hogy legyen 😄
a felbontásnak am mennyit kell megadni ? nem tudod véletlenül ? 😊

na akkor ott próbálkozom.... mert amit az ittenin töltöttem fel és beillesztettem a fórumba akkor a kép nagy része le van maradva :S

Sose használtam azt, én jobbakat használok xD imagerz.com, imgur.com, ezeket használom 😄
a képfeltöltõn amikor feltöltöm a képet akkor az "Ikon-képek"-et bejelöljem vagy ne ? Az a kép feltöltõ ami itt is van a fejlécben... a magyar

Nekem is nehéz forum cuccon, ha mindig lefotózom, de elfelejtem elküldeni xD
😛 am is esélytelen nyernem..... sosem nyertem semmit xD

Nincs mit, habár van mit, ha nyersz nekem adod a kocsit 😛 xDDDD
áááááá...... xDxDxDxD meg van 😛 köcce 😄

Ha be vagy jelentkezve, akkor letekersz a legaljára, és van olyan egy fehér mezõbe hogy reply, na azzal 😄D
az a baj még hogy nem tudom hova kell nyomni hogy tudjak posztolni xD

Bocsi ezért "lehet folytathatja" nem találtam a szerkesztés menüt.
Sziasztok! Akinek el van maradva a GEM szedés most ingyen lehet folytathatja 0 Bosst-ért, kipróbáltam <#vigyor2><#eljen>
akkor nem a 370Z-s ? jó....... akkord Dodge 😊

Neeem, amit leírt bartuczk, a carbonos a mostani, és a fórumba a worldös adatokkal lépsz be.
de 370Z-m viszont nincs csak esetleg ami nissan az a 240 SX :S

ja igen.... a mostani az a Nissan 370Z-s ugye ? Abba a fórumba egyébként be kell regizni gondolom.....

Hány milliót vettél? <#idiota>
Amúgy grat! <#eljen>

Balathruin

tutuhawer
<#eljen> jó kép. Könnyen fotózgatsz a garázsban, nekünk meg az úton kell elkapni egy-egy különlegességet... Amúgy milyen gyorsan megy ezeken a görgõkön? <#vigyor2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hát minden héten van ilyen, amit linkeltem, abba már a mostani új játék van, amit ma adtak fel, 1 hétre 😊
Gyors fordítás: Másold le a Carbonos képet, amelyet a késõbbi linken látsz. Lehetõleg Charger legyen és piros, de ha nincs chargered, egy hozzá hasonló piros autó kell. Menj a helyre, elõször HUD-ot bekapcsolva fotózz hogy a mini map, meg a neved látszódjon, utána, próbáld meg úgy lefotózni mint a képen, HUD nélkül. Utána töltsd fel valahova mindkettõt, és linkeld be mindkettõt a fórumba. Ügyelj arra hogy a fórumos, és az Ingame nevedet Név-szóköz-kötõjel-szóköz-név formájában írd le a képekhez. Erre allergiás a szervezõ. Aztán a szerencse legyen veled. A linket mastermilan megadta.
van most más ilyen játék ? nem tudsz róla véletlenül ? 😊 ha már itt vagyok megkérdem 😊

köszi 😊

Ide 😄
pontosan hova is kell posztolni a képeket ill. képet ? 😊

7r1v1um
Vannak jó SponsorPay ajánlatok valahol?

Grat 😄 Én elfelejtettem kiposztolni a képemet.....-.-

wuhú <#idiota><#vigyor>
goregrind
...csak úgy, mert miért ne? <#idiota>

DISCORD: grimanddark

kanyesz07
gondoskodtam errõl is, lelett törölve elõtte minden ismerõs.

Ready To Rock!&#8482;

tutuhawer
most már jó, tehát
Ha nem ad ellenfelet a nagyautóddal, akkor az E46-os BMW-re is talál futamokat, de a kedvenc Mustang RTR-X-edet is elõveheted. Mondjuk ha tele van pénzes skillekkel, lehet, kilépnek a lobbiból... Az Audi S5 ABT, amit hajtottam, elég ijesztõ lehet, sokan kiléptek...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Aha, megcsinálták szerintem. Akkor jó 😊

Szerintem megjavult. (teszt)

Balathruin

goregrind
A halál bûzös lehelete terjeng mindenhol... <#vigyor3>

SZERK:

szerkesztve... <#bohoc>

DISCORD: grimanddark

nálam el is van csúszva jobb irányba a fórum 😄

Remlem maximum holnapra már rendben lesz..mert ez így nem jó.