Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kanyesz07
TCMCHRIS nagy elnézést kérek tõled ez esetben D:

Ready To Rock!™

ez világos, de nem tudom hogy tetszik-e amíg meg nem vettem és mentem vele 😊 ezért kérdezem, hogy aki próbálta, mit gondol, megéri-e azt a sok pénzt 😊
artmoney pontositva
csiteltem <#idiota><#zavart2><#duma>
Ezek hozzá nem nyúlnak a szerverhez, amíg az le nem áll, vagy amíg õk nem akarnak lekapcsolni valamit. De amit lekapcsoltak, azt nem kapcsolják vissza. Itt ez a módi.

légy türelmes

kanyesz07
Milyen okkal adták?

Ready To Rock!&#8482;

Ha ezzel most arra asszociáltál hogy biztos a netemmel van valami, nem, a netemmel nincs semmi mert egy hétig tökéletesen mûködött a játék. Itt az van hogy a szervert basztatják. De nemsokára felmegyek, és megnézem ma mi a helyzet.

kibannolták xD

grgorban: szerintem olyant vegyél amelyik tetszik 😄 tök mind1 hogy ha van is jobb ha neked pl. a porsche cayman s tetszik akkor azt vedd meg mert ha megszoktad akkor még 1 murcit is lelehet verni vele 😄
kanyesz07
LFA-nak van nagyon jó és szép hangja. Én ezt tudom róla 😄

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
hhhhh nicns?

Ready To Rock!&#8482;

Mikor jön?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

sziasztok! nemrég kezdtem a játékot és eddig minden pénzt félre tettem hogy megvehessem az A-class Lexus LFA-t 2 millióért. kérdésem annyi lenne csupán, hogy megéri-e gyûjteni, vagy van jobb tipp? 😊
az jó 😉 bár nincs DJGARFIELD18 többé szerintem xD de nem baj 😛 mással is meglehet találni a játékban 😛
Arra meg nem tudok mit mondani, hogy tudsz valamit, és nem osztod meg velünk, csak beokádod, hogy te annyi mindent tudsz.

légy türelmes

kanyesz07
Ám azé mégis örülök Garfield hogy újra itt vagy :

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
VÉGRE DRAG!

Ready To Rock!&#8482;

Már ki lett próbálva, de még nem jelentettem be, mert a sajtó jelentõs részének idõ kell amíg kivonul.

légy türelmes

Az a jelenség nálam is jelen van, de csak azóta, amióta laposon vagyok és wifivel tolom kb 1 hónapja újra... Volt amikor 3szer egymás után restartoltam hogy jó legyen, de mivel én most a TE-t tolom, igy nagyon nem zavar ki láthatatlan s ki nem..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

azt hogy nekem nem dupláz se casht se kártyát... mindent 1x kapok meg csak ugy normálisan <#fejvakaras>
trakk
Beérsz HS-en elsõként, megvárod, míg beér a második, amint beért és a neve mellett megjelenik a zöld jel, nyomod a nextet, mint az õrült. Mit nem lehet ezen érteni?

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

látom, kavarjátok a szart, ahelyett, hogy kiteszteljétek... én sem szültem magamtól amit kitapasztaltam... Kaosz, az a verzió mûködik, más kérdés ha nem utolsó vagy, akkor tényleg baszhatod...

Nem irok semmit, találjátok ki.... Nekem nem mûködik az earn, pedig külföldön vagyok, igy találtam magamnak olyat amit sokan tudtok, de mégse.... Ennyire vagytok lusták.... a kérdezõsködés az megy, de az utánajárás...

Tudjátok, hogy lehet összegyüjteni 6 nap alatt napi 3-4 óra játékkal 6 milkát összeszedni? Azaz napi 3-4 óra játékkal 1 milka.... Sztem nem... ne is erõltessétek... Teszteljétek ki a bugokat...

Nem, nem csalok, csak a játékbugokat forditom a javamra.... Ez is olyan mint az earn...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

baszki 1 pro duplázó csináljon már 1 vidit 😄 és lõje fel youtubera és nyomja be priviben tehát csak az nézhesse meg akinek van linkje -.- és akkor nem fogják tudni kijavitani.... és igy meg nem lesz vita hogy fele annyit kapsz vagy sem meg ilyenek mert én mostmár tökéletesen nem értem -.- <#gonosz1><#whatever>
Miben tévedek?

Elolvastad már, mire nyomsz OK-t? S aztán láttad, hogy alig kapsz repet/pénzt, és arany helyett ezüst kártyákat ad?

légy türelmes

Újraindítottam, majd jó volt olyan 3 verseny erejéig, utána megint szar. El is ment a kedvem a játéktól. Azért írtam hogy csinálnak biztos valamit a szerverrel, mert két napja alig látok playert a freeroamban, elõtte meg minden 100 méteren jöttek velem szembe vagy 3 -an. Na meg ez a hiba is most kezdõdött, legalább is nálam.

A beragadt töltõképernyõt kezelõ Alt + Z módszer viszont csõdöt mondott. Ez nem kidob a szinkronizálatlan szerverbõl, hanem csak a képernyõt tünteti el, viszont ha újra benyomom visszajön és tölt tovább. Tehát a szokásos Alt + F4 amit nagyon utálok, kijavíthatnák.

tévedsz. <#vigyor3>
Ez beállítottság kérdése. Én anno a Vice City -ben cheateltem elõször és utoljára, kitoltam úgy egyszer a játékot, aztán kitoltam még egyszer, mert mikor cheateltem baromira nem találtam kihívást a játékban. Én azt szeretem ha mindenhez egy kis munka befektetésével jutok hozzá, legyen az egy fegyver, pénz, autó, tuning, stb. Bár a frankót meg valva a Mustangot amiért most szopok az earnelésel legszívesebben becheatelném magamnak IGC -sre, mert felháborítónak tartom hogy hogy lehet elkérni 3 rongyot egy verdáért.

Ha nem tévedek, ezzel magaddal tolsz ki, mert kevesebbet kapsz, mert a másik még nem ért be. Nem kell semmire kattintani, amíg a másik nem ért be.

légy türelmes

A duplázásról ne csináljon senkise videót, mert senkise szeretné ha kijavítanák. Amúgy meg úgy mûködik, hogy pl. HS -en elsõnek beérsz, lenyomod a nextet, ok, és a rep meg cash számlálóban várod míg a másik be ér, aztán mehet megint a next és megis van a dupla zsé meg rep.
xD az komoly is lenne ha arra is "gerjednél" és minden cigist jól pofán vágnál xD
bboyatty
Ilyen oldalról még nem próbáltam megközelíteni a csalást. Érdekes de lehet benne valami, én a cigivel is így vagyok, annyi kivétel, hogy nem érzek késztetést, hogy orcán csapjam õket. XD

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

ui. ez is olyan mint a cigi 😄 van aki 1 szivás után rászokik van aki nem... van aki függö lesz és csak 1 kis idõ után tudja elhagyni van aki sose xD
várj várj... én mikor csiteltem akkor sose keseritettem meg senki életét... mert én THztam, car changereztem, infinite pu és ilyenek de csak szingliben használtam a durwákat... multiban 2x vagy 3x ha csiteltem de az is TEn volt és csináltam a többieknek az utat meg ha láttam hogy leragadtak akkor kisegitettem PUval de ez a csiter accomon történt már ... amit már kb 1-2 hónapja nem is használtam... tehát már kezd régisége lenni xD
bboyatty
Hát én tiszta vagyok és az is maradok, valahogy nem csábított soha, még ez a TH hack sem. Nem értem miért jó másoknak megkeseríteni a játékot. Ma is kb 3 csíterrel találkoztam és baszottul elveszik a kedvem. Örülnék már ha eltûnnének teljesen a játékból.

Guido: nem kemény vagyok csak utálom a csítereket és sokszor jól felpofoznák egyet kettõt, hogy vissza jöjjön a kedvem a játékohoz. Lehet te még nem aláztál meg de én megaláználak a többiek nevében. 😉

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Miután Káosz itt rákérdezett 2x is és nem kapott választ, gondoltam csinálok már egy kis összehasonlítót. Mert kezdett engem is érdekelni a dolog.
Video nincs, képek nincsenek, erre mint objektív tesztre hivatkozni nem érdemes. Csupán leírom ide hogy mik voltak a tapasztalataim tegnap.

No, akkor: mit is csinálnak az aftercuccok a kocsival?

Adott 2 db. tuningmentes, üres 1970-es Dodge Challenger (azért ez választottam mert arra gondoltam hogy ennél a kocsinál a pattogó-billegõ viselkedés miatt könnyen észrevehetõek lesznek a különbségek. Aztán kiderült hogy pont emiatt nem túl jó erre a tesztre, mert túl összetett a viselkedése. Nehéz egymás után többször ugyanúgy eljuttatni a csúszáshatárra mert valami trükköt mindig bedob: vagy túl sokáig pattog egy dobbantó után vagy megindul kifelé a feneke ha nagyon erõltetjük a kanyarba)...

- Ültetés: egyik üresen maradt, másik kapott egy 3-ast.
Gyorsulás, végsebesség ugyanaz maradt.
Pályán futott idõket ha átlagolom akkor elmondható hogy közel ugyazok az idõk jönnek ki.
Az ültetett érzésre feszesebb, gyorsabban reagál a kormánymozdulatokra viszont gyorsabban is enged ki. Az ültetés nélkülinél pedig -hasonlóan a kék alkatrészekhez- néhány századmásodperccel hosszabb a lenyomott iránygomb hatásának a lecsengési ideje. Íves kanyarban ezzel - hogy nem siet annyira visszaállni egyenesbe- szinte magát kormányozza és ettõl kicsivel nagyobb lesz a kanyarsebesség.
Szóval a Carbonos városrészekben a hosszú íves kanyarokban az ültetés nélküli, a Most Wantedes városrészekben pedig a szlalomkirály ültetett volt a nyerõ.
Ha nem kívánt viselkedésbeli sajátosságai vannak a kocsinak, akkor azok ültetéssel mérsékelhetõek. Ha pedig alapból túl merev, semleges, akkor nem biztos hogy érdemes ültetni.

- Aftermarket felni (gyári felnivel vs. 18'' boostos felnivel (semmi más, ültetés is kiszedve)
Gyorsulás, végsebesség, köridõk ugyanazok. És copy+paste ide az ültetéssel szerzett tapasztalatok, ültetés szót felnire cserélve.

- Widebody/Szélesítés (gyári vs. csak widebody)
Widebodyval érzésre nehezebb és lomhább lett a kocsi, kicsit megkésve vált irányt. Viszont azonnal szembetûnik hogy nagyobb a kanyarsebesség. Ami sebességet tartunk widebodyval abból 5-15km/h lassan lepereg a kanyar végére widebody nélkül.

Szóval semmi új: egy kocsira widebodyt tenni, arra rádobni még afterfelnit is, meg ültetést is - amik visszahoznak a szlalomképességbõl annyit amennyi a widebody miatt elveszik - még mindig menõ dolog lehet. A Challenger esetében biztosan.
Naittavége.
=)) átnyulnál a képernyõn mi? 😄 hallod még sokszor örül is hogy nem lehet ilyent 😄 mert sokszor kaptam volna ez miatt én is xD hogy a kiváncsiság rá vitt és igy csiter lettem xD de mostmár próbálok megtisztulni 😄 de igaz hogy most is van 1 spéci csiter accom amin kipróbálom azokat de a megszokottakon nem csitelek csak artmoney xD az pedig olyan felejtõs xD de lehet hogy sajogna az arcom a sok pofontól hogy pont a haver kezdett el csitelni és dirr a pofon xD
LOL de kemény valaki <#taps>
bboyatty
Akkor mit sírsz? Én egy pofont és levágnák neked ha tudnák így virtuálisan.

ja
bboyatty
Tényleg hackeltél?

<#duma><#falbav><#violent>
akkor adios amigo 😛
igen azt irja ki mert th hacket használtam 😞
attól függ mit ir ki 😄 ha permenentaly akkor adios amigo 😄 talán soha 😛 én is kaptam 1 accra de nem is sokat használom azt.... tehát nekem nem baj az... de legközelebb meg is nézem kiváncsiság miatt hogy még mindig tiltotte
én eddig amikor próbáltam akkor kiirta hogy nyertem 6.7k casht HSen és választottam 1 kártyát azt kész 😄 de duplázni még sosem sikerült :/ az ablak mod / full screen ebben is betud zavarni ? mert pl az alt + tabos bug ablakmodban nem megy.... nekem is azért nem ment 😄 mostmár kipróbáltam és megy de jobban szeretem az ablak modot 😄 ezért abban szoktam zuzni és lehet -e ez a baj hogy az ablak mod miatt nem tudok duplázni vagy valami hasonló?
A letiltott profilokat mennyi idö után teszik ujra elérhetõvé? <#szomoru1>
Vagy lehet hogy megy az neked, csak nem azt figyeled hogy mennyivel nõtt a pénzed hanem azt hogy mennyit ír ki a kártyáknál?
Korr: : Válasz 'mredbull18' üzenetére
Azt figyeld hogy az utolsó mikor ér be - ha nem te vagy az. Hogy mikor villan fel a zöld jele. Arra állj rá. Zöld jel. Ne te számolj vissza, ne próbáld így eltalálni a 0-át. Zöld jel. Ahogy felvilllan bumm Next gomb. Ugyanaz a játék mint a kiscsopis vetélkedõkön ahol a csõbõl kiguruló gesztenyét kellett lecsapni téglával.
Amikor zöld lesz a neve mellett a jel (ahol a métereket számolja vissza), akkor nyomod meg a Nextet. A lehetõ legelsõ pillanatban. Ennyi az egész. Nem mindig mûködik, hiába találod el a jó pillanatot, mert néha laggol ez is.

légy türelmes

öööö valaki nem csinálna 1 vidit arról a duplázós technikáról ? xD mert nekem sötét mert eddig 1x se sikerült pedig néha néha amit innen onnan megláttam hogy nextelni kell gyorsan mikor a másik beér akkor nekem sose sikerült... <#fejvakaras>