Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
grgorban: szerintem olyant vegyél amelyik tetszik 😄 tök mind1 hogy ha van is jobb ha neked pl. a porsche cayman s tetszik akkor azt vedd meg mert ha megszoktad akkor még 1 murcit is lelehet verni vele 😄
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
légy türelmes
légy türelmes
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Nem irok semmit, találjátok ki.... Nekem nem mûködik az earn, pedig külföldön vagyok, igy találtam magamnak olyat amit sokan tudtok, de mégse.... Ennyire vagytok lusták.... a kérdezõsködés az megy, de az utánajárás...
Tudjátok, hogy lehet összegyüjteni 6 nap alatt napi 3-4 óra játékkal 6 milkát összeszedni? Azaz napi 3-4 óra játékkal 1 milka.... Sztem nem... ne is erõltessétek... Teszteljétek ki a bugokat...
Nem, nem csalok, csak a játékbugokat forditom a javamra.... Ez is olyan mint az earn...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Elolvastad már, mire nyomsz OK-t? S aztán láttad, hogy alig kapsz repet/pénzt, és arany helyett ezüst kártyákat ad?
légy türelmes
A beragadt töltõképernyõt kezelõ Alt + Z módszer viszont csõdöt mondott. Ez nem kidob a szinkronizálatlan szerverbõl, hanem csak a képernyõt tünteti el, viszont ha újra benyomom visszajön és tölt tovább. Tehát a szokásos Alt + F4 amit nagyon utálok, kijavíthatnák.
légy türelmes
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Guido: nem kemény vagyok csak utálom a csítereket és sokszor jól felpofoznák egyet kettõt, hogy vissza jöjjön a kedvem a játékohoz. Lehet te még nem aláztál meg de én megaláználak a többiek nevében. 😉
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Video nincs, képek nincsenek, erre mint objektív tesztre hivatkozni nem érdemes. Csupán leírom ide hogy mik voltak a tapasztalataim tegnap.
No, akkor: mit is csinálnak az aftercuccok a kocsival?
Adott 2 db. tuningmentes, üres 1970-es Dodge Challenger (azért ez választottam mert arra gondoltam hogy ennél a kocsinál a pattogó-billegõ viselkedés miatt könnyen észrevehetõek lesznek a különbségek. Aztán kiderült hogy pont emiatt nem túl jó erre a tesztre, mert túl összetett a viselkedése. Nehéz egymás után többször ugyanúgy eljuttatni a csúszáshatárra mert valami trükköt mindig bedob: vagy túl sokáig pattog egy dobbantó után vagy megindul kifelé a feneke ha nagyon erõltetjük a kanyarba)...
- Ültetés: egyik üresen maradt, másik kapott egy 3-ast.
Gyorsulás, végsebesség ugyanaz maradt.
Pályán futott idõket ha átlagolom akkor elmondható hogy közel ugyazok az idõk jönnek ki.
Az ültetett érzésre feszesebb, gyorsabban reagál a kormánymozdulatokra viszont gyorsabban is enged ki. Az ültetés nélkülinél pedig -hasonlóan a kék alkatrészekhez- néhány századmásodperccel hosszabb a lenyomott iránygomb hatásának a lecsengési ideje. Íves kanyarban ezzel - hogy nem siet annyira visszaállni egyenesbe- szinte magát kormányozza és ettõl kicsivel nagyobb lesz a kanyarsebesség.
Szóval a Carbonos városrészekben a hosszú íves kanyarokban az ültetés nélküli, a Most Wantedes városrészekben pedig a szlalomkirály ültetett volt a nyerõ.
Ha nem kívánt viselkedésbeli sajátosságai vannak a kocsinak, akkor azok ültetéssel mérsékelhetõek. Ha pedig alapból túl merev, semleges, akkor nem biztos hogy érdemes ültetni.
- Aftermarket felni (gyári felnivel vs. 18'' boostos felnivel (semmi más, ültetés is kiszedve)
Gyorsulás, végsebesség, köridõk ugyanazok. És copy+paste ide az ültetéssel szerzett tapasztalatok, ültetés szót felnire cserélve.
- Widebody/Szélesítés (gyári vs. csak widebody)
Widebodyval érzésre nehezebb és lomhább lett a kocsi, kicsit megkésve vált irányt. Viszont azonnal szembetûnik hogy nagyobb a kanyarsebesség. Ami sebességet tartunk widebodyval abból 5-15km/h lassan lepereg a kanyar végére widebody nélkül.
Szóval semmi új: egy kocsira widebodyt tenni, arra rádobni még afterfelnit is, meg ültetést is - amik visszahoznak a szlalomképességbõl annyit amennyi a widebody miatt elveszik - még mindig menõ dolog lehet. A Challenger esetében biztosan.
Naittavége.
légy türelmes