Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Kösz a linket KG
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Azt szeretném kérdezni a néniktõl hogy van e bármi új dolog? Új IGCs kocsik ilyesmi. 2 hete nem toltam a Worldöt, lehet holnap felnézek az STDre azt jó lenne tudni hogy mirõl nem maradtam le.
légy türelmes
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
légy türelmes
És van REP duplázó is, de annak más a "mûködési elve".
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
Nem egy ember már rám írt hogy hacker vagyok és menjek melegebbre, meg hogy reported, felõlem...
Igaz kell néhány nitro, de ilyen ellenfeleket verek meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Subaru Impreza WRX STi Hatchback
- Toyota MR2
- Toyota Supra
Limitált ideig:
- Dodge Viper SRT10 "Blue Juggernaut"
- Jaguar E-Type Lightweight "Green"
A poén: 3 db S kat autó közé kerültem, egy D kat pályára, D kat autómmal MULTIBA... 3 ismeretlennel mentem... hogy hogy csinálták, nem tudom, de elrajtoltunk, s mindenki végigment... 2 db LFA + 1 db Murci volt az ellenfél... két 40es meg egy 30as ürge... A legszebb az egészben, hogy azon a szarásig egyenessel teli pályán, nem kaptam DNF-et... Szenttül azt hittem, hogy csaló barmok... Ehhez képest a legjobb LFA-s, aki tönkreverte a mezõnyt, csak 4 seccel volt gyorsabb a legjobb idõmtõl... a másik két barmot megfogtam... de én is 20 secet kaptam egy D maxos szilvivel...
Szal 2. lettem, dupláztam a lóvét plusz a kártyát, az egyikbe pro fék, a másikba, amit sunyin ad, abba meg 3as ültetés volt...
De amit nem tudok felfogni... hogy tudtam velük elmenni?? Egyáltalán, hogyan jutottak abba a pályára?? régen is T1 pálya volt.... T3 verdával soha sem lehetett oda bejutni multival... legalábbis eleddig...
légy türelmes

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Project D|Rare Car Collector|
Ready To Rock!™
légy türelmes
(én egy fekete m1 procar-al voltam bennevan a videóben is)
légy türelmes