Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyit elárulok, hogy hackelés nem zajlott. Úgy értek a programozáshoz, mint a nyuszi a vonatvezetéshez.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

És a második kép? Nem tünik fel hogy a D class-os team escape-en mentem egy b class-os lexus-szal?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ryder159
Nem tök mindegy? Ezzel úgy is szétbasszák azt ami eddig mûködött...

tutuhawer
szerk: adom a piros pontot, természetesen

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
az elkövetkezõ napokban folyamatosan nyomják a friss híreket a drag (gyorsulási) versenyekrõl. Magyarul fordítva a TCM.MCONLINE.HU oldalon olvasható lesz. Mindenki figyelje a fórumokat. Nyilván a jövõ héten dobják be, addig van pár nap, tudják adagolni az infót.
Kösz a linket KG

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Indítsd újra, ugyanis akit te nem látsz, az ott lehet a pályán, és lerammolod, mert neki te valóság vagy.

légy türelmes

Nem, ez ilyen kibaszott szar.

légy türelmes

Valamit csinálhatnak a szerverrel mert már lassan egy órája a playerek autói a startnál maradnak, és ghostként mennek tovább.

Solstice? A trollkölyök ugye nem tudta meg? (tcmchris) Biztos megtudta és biztos hogy kiakadt <#idiota><#banplz>

ZR1? Europa S? Motherduckershit és én errõl lemaradtam. jezus... Hát akkor kéne picit gyûjtögetni. Köszöntem az infót.

trakk
Hát, van egy pár: Corvette ZR1, Europa S, Daytona Coupe, Solstice GXP.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Csókolom!
Azt szeretném kérdezni a néniktõl hogy van e bármi új dolog? Új IGCs kocsik ilyesmi. 2 hete nem toltam a Worldöt, lehet holnap felnézek az STDre azt jó lenne tudni hogy mirõl nem maradtam le.

Mit kell csinálni?

légy türelmes

-.-

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

?

légy türelmes

Ha 2 ember megy és abból 1et véglegesen elkapnak, akkor nem, de ha 4 ból elkapnak 1 vagy 2-t véglegesen, akkor igen. és nem kötelezõ nyerni ahhoz, hogy duplázhass... Ha valakit elkapnak, de beér a célba, akkor is mûködik.

És van REP duplázó is, de annak más a "mûködési elve".

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

trakk
Jó kérdés, úgy még nem próbáltam, de nem hinném.

Amikor a másikat elkapják, akkor is mûködik? Úgy értem, amikor nem a zöld keresztet kapja, hanem a piros bilincset.

légy türelmes

Ne alkudj meg! Kérlek, írd le bonyolultabban!

légy türelmes

trakk
Tudtommal semmivel sem bonyolultabb, tényleg annyi a lényeg, hogy akkor kell nyomni a nextre, mikor beér a másik, nekem eddig mûködött.

Ennél azért egy kicsit bonyolultabb, de legyen úgy, ahogy irtad.

Épp akkor kell a TE végi összesítõ ablakban a Next gombra kattintani, amikor a másik beér.

légy türelmes

Én meg nyertem a Silviaba egy racing turbót, beleraktam, és azóta nincs ellenfelem.

Nem egy ember már rám írt hogy hacker vagyok és menjek melegebbre, meg hogy reported, felõlem...
Igaz kell néhány nitro, de ilyen ellenfeleket verek meg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

trakk
Új akciós verdák:
- Subaru Impreza WRX STi Hatchback
- Toyota MR2
- Toyota Supra
Limitált ideig:
- Dodge Viper SRT10 "Blue Juggernaut"
- Jaguar E-Type Lightweight "Green"

ez is bizonyitsa hogy nem soká patch közeledik 😄 😄 😄 ám magyarázd már el nekem ez a dupla kártyás trükköd? hogy kapsz te 1 menet után 2 kártyát? <#fejvakaras>
Na ezt csináljátok utánam: Vettem egy silviát, felhúztam D kat maxra, hogy az Outlavs D kat TE pályán gyûjtögessem duplán összesen kb 26ezer casht, ha 4en vagyunk és 30% cash skillem van.

A poén: 3 db S kat autó közé kerültem, egy D kat pályára, D kat autómmal MULTIBA... 3 ismeretlennel mentem... hogy hogy csinálták, nem tudom, de elrajtoltunk, s mindenki végigment... 2 db LFA + 1 db Murci volt az ellenfél... két 40es meg egy 30as ürge... A legszebb az egészben, hogy azon a szarásig egyenessel teli pályán, nem kaptam DNF-et... Szenttül azt hittem, hogy csaló barmok... Ehhez képest a legjobb LFA-s, aki tönkreverte a mezõnyt, csak 4 seccel volt gyorsabb a legjobb idõmtõl... a másik két barmot megfogtam... de én is 20 secet kaptam egy D maxos szilvivel...

Szal 2. lettem, dupláztam a lóvét plusz a kártyát, az egyikbe pro fék, a másikba, amit sunyin ad, abba meg 3as ültetés volt...

De amit nem tudok felfogni... hogy tudtam velük elmenni?? Egyáltalán, hogyan jutottak abba a pályára?? régen is T1 pálya volt.... T3 verdával soha sem lehetett oda bejutni multival... legalábbis eleddig...

80% hogy a marussia lesz <#whatever>
ennél még én is jobban vezetek mint ahogy ez a devellis akárki nyomja xD tényleg de most komolyan ö is spot the devsel majd? vagy most fogja kivasalni az új ingeit amiket afrikából lopott a kannibáloktól?
Az lehetetlen.

légy türelmes

Nekem meg rajta van NFSDREW a barátlistámon 😄 .. csak egy teleport és probléma megoldva .. még jó hogy nem fogok tudni felmenni holnap worldre...(=nincs is probléma)
utolsó 3-ban én úgyemlékszem csak addig lehetett küldeni míg fent vannak...
bboyatty
Elsõ earn-bõl származó autóm (azért ez mert csak erre futotta).

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Egy jó kis Cosworth motor egy béna lapos bódéban, ami 4 keréken áll.
kanyesz07
Bezeg a Lamborghini Untamed-et be nem teszik 😄

Ready To Rock!&#8482;

Vicces volt, amikor 911 turbóval követtem és alig tudott lenitrózni X)

Project D|Rare Car Collector|

kanyesz07
EZT beteszik???

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
Miaza Marussia b2?

Ready To Rock!&#8482;

Hahaha! Devellis hiába nitrózott <#nyes>
nem, most nem Carrera gt lessz, hanem Marussia b2 vagy tuningolt Nissan 370z vagy tuningolt Audi r8 5.2
kanyesz07
lefotózok egy olyant akinek carrera GT-je van, és elküldöm és nyerek valamit?? Mert akkor a hídnál leszek egész nap xd

Ready To Rock!&#8482;

Na akkor holnap ilyenkor már résen leszek.

Majdnem xD, nemkell annyira siteni az e-mailel.
Célszerûbb akkor lefényképezni, amikor öt percig egy helyben áll. Kb. két napig lehet beküldeni a képeket, legalább is régebben valahogy úgy volt.

légy türelmes

Szóval jól bele kell menni a picsájába, tolni egy képet, és a lehetõ leghamarabb elküldeni e-mailben ?

Így néz ki nagyjából STD

(én egy fekete m1 procar-al voltam bennevan a videóben is)
kanyesz07
milyen új kocsi?

Ready To Rock!&#8482;

A fejlesztõket kell lefényképezni, akik az aktuálisan új járgánnyal vannak az utcán. Látsszon a kocsijuk és a felhasználónevük, ennyi. Az új kocsi az STD vége után kicsivel kapható lesz a Car Dealerben.

légy türelmes

NFSDEVELLIS -t vártam a golf pálya bejáratánál és azt fotózgattam 😄
Azt majd utána, elõtte hogy milyen képeket csináltál amivel nyertél. Meg gondolom kell egy csicsa verda.