Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps><#taps><#taps> na ez jól esett xD átteszik az "ezemre" hüh ez kiütött xD

én már 1 részben 1 nagyon kicsit várom a dragot miért? uj bugok <#hehe><#zavart1> és uj trükkök 😄 talán majd lehet olyant pl. kimész dragból és manuálisan kapcsolsz a normális utakon 😄 tehát olyan eredetibb lesz 😄 és lehet nosztalgiázni xD
kanyesz07
az van hogy egy régi emailcímemen amin játszottam de nagyon régen, azon van a hot pursuit pack.. és ha tudom hogy melyik az akkor át teszik az ezemre ami most van.. csak nem jut eszembe..

Ready To Rock!&#8482;

A lakcímedre emlékszel. Igaz? Ebbõl kiindulva az e-mail címeidre is emlékezhetsz.

légy türelmes

kanyesz07
múltad emlékképei? mi? xd

Ready To Rock!&#8482;

Végignézel a múltad emlékképein, vagy ellenõrzöd az e-mail fiókjaid, hogy melyikben vannak EA-s/origines/NFSW-s levelek, vagy, ha megjegyeztetted a jelszavaid a böngészõddel (vagy valamivel), akkor ott is találhatsz e-mail címeket.

légy türelmes

Jah, csak nem ez a téma. 😄 Én is szeretem a 240SX-em és az AE86-om. Utóbbi szerintem az egyik legjobb autó a játékban.

légy türelmes

kanyesz07
Hogy lehet megnézni hogy eddig milyen emailokkal játszottam???

Ready To Rock!&#8482;

#45875 – "Végre" újabb alkalmam volt tesztelni. Tökéletesen mûködik.

légy türelmes

SUNNY84HUN
nem top autó de lehet szépeket futni vele <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem errõl van szó.

légy türelmes

SUNNY84HUN
semmi gond nincs a silviákkal c -ben simán kipicsáztam vele komolyabb autókat , persze nekem is ott az mr2 , rx8 , stb , stb de néha elõkaparom nosztalgiázni <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Királynak király, ám apró bibi, hogy Silviának hívják...

légy türelmes

SUNNY84HUN
szerintem ez a legkirályabb body a silviához a régi body shopos cumó , imádom <#finom>
ez már ritkaságba megy <#pias>

trakk
Ennyit a patchek kibelezésérõl, GEULACH-t bannolták a fórumról...<#gonosz3>

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Az a benyomásom, hogy ha free roamban nem mozgok a kocsival, _és_ amikor a játék multi eseményt talál, akkor az egérrel kattintok a Joinra (nem J-t nyomok a billentyûzeten), _és_ a lobby után a töltés közben nem nyomok meg semmit (nem kocsikázok, és hasonlók), csak esetleg az ALT+F11-et, akkor hosszabb ideig mentes marad az élményem a 0/0-s befejezéssel kezdõdõ erõszaktól. Az okát nem tudom. Aki gyakran kap 0/0-t vagy láthatatlan/mozdulatlan ellenfeleket, esetleg próbálja ki.

légy türelmes

bboyatty
Mind1 nem találgatok, majd meglátjuk milyen lesz, remélem, hogy jó lesz de sejtem, hogy ezt is eltolják.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Ha az MW Drag lesz talán annyival lesz jobb, hogy felrobbanhat a motor vagy ha ütközöl tortálkár lehet. Persze ha ugyanúgy lesz minden. Vajon érteni fognak ezek hozzá? <#fejvakaras>
kanyesz07
ÁÁÁ mekkora balf*sz vagyok xdd

elsõ hely az enyém jól lehagyatm õket, há nem nekimegyek egy falnak, oszt még pördülõdök is és 3. lettem!
ÉSMIND A cél elõtttt xd

Ready To Rock!&#8482;

bboyatty
Csak nekem szar a szeró? Beléptem és már az elsõ versenynél csomót töltött és aztán persze 0 cash és nagy részét az ellenfeleknek nem is látom. Gondoltam megjavul lassan de tévedtem.<#fejvakaras>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

kanyesz07
mikor lessz bent a drag?

Ready To Rock!&#8482;

Ryder159
<#taps>

Horizonton feltûnik a civil. Ugyanaz a sáv. Hö akkor eggyel odébb -jobbra. Jobbraaaa. (klikk-kiikk-klikk... ) ...jobbr... neee .... .áááá ******* ******** ****** azt ****** meg.
...
"- Srácok hol olccó most a búszt ? XD"
"- Nem megfogadtad hogy nem költesz erre a szarra?"
"- XD De igen de csak sávváltást gyorsító skill kell XDDD".
Ryder159
Beszarás, ez a pénzduplázó trükk tényleg mûködik. Tegnap STD után 600.000-et szedtem ösze...
Remélem ezt a bugot is olyan gyorsan javítják, mit a többit...

bboyatty
Újabb infó a Dragrõl.

Ettõl féltem, ugyan az a fajta drag lesz mint pl. a Most Wantedben, 6 maximum versenyzõ, trafik. El is ment a kedvem a dragtõl. Megint kanyarognak majd elém a trafik autók, ellenfelek lökdösnek majd, nagyon jó lesz. Pedig reménykedtem benne, hogy Pro Street féle dragmód lesz majd.

Akkor ne nézd az SG-t, én is ezt teszem az egészségem érdekében 😛

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
errõl beszélek, a legkirályabb bodykit-spoiler kombináció az S15-re, büszke lehetsz rá, szép gép nagyon , jár érte a piros pont is <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Persze, múlt héten. #45847 -es hsz. (Azóta kapott még egy enyhén feketére sötétített üveget.)

Nekem is tetszik, nem tudom most mi az aktuális "trend", de a béta óta még rá se néztem a bodykitekre.

tutuhawer
Audi TT-vel pedig öröm nitrózni. Maximumon hûl le, bivaly erõs, szerintem átnyomom C osztályba, habár megfogadtam, hogy nem butítok le semmit 😞 Gyilkos lesz a TT ott.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én maximum akkor nitrózok, ha hátrányban vagyok de még látom esélyét a gyõzelemnek (szûk kanyarok után), vagy ha elõl vagyok és, elbaszok egy kanyart. Más esetben szerintem felesleges, mert erre bõven elég az alap nitro - slingshot páros.

tutuhawer
nem emlékszem , dobtál már be ide képet a silviádról? Mindig jó nézni a régi bodykitet a gépen. Pont amit szeretnék, az nem elérhetõ már 😞

tutuhawer
én szeretem a nitrót, hozzá is szoktam, igaz, viszont a nitró mentes tempó kutyafüle. Szeretem a nitrót 😊 És pont az nem OK az autóimban

"teljesítmény-alkatrészekrõl ne is beszéljünk. Ne is beszéljünk, mert annyira az nem döntõ"

Pedig pont hogy az a döntõ, legalább is nálam. Én nem a skillek harcát preferálom, hanem az autóversenyzést. Én kétféle skillt használok csak a versenyszférában, az egyik megnöveli a startnál a run rpm tartományát, a másik pedig a run idejét 4 másodpercre.
Ezt is csak azért használom, hogy a monkeyknak esélyük ne legyen megfosztani a gyõzelemtõl azért, mert kilökdösnek. Alig van ellenfél aki igazán megizzasztana, fõleg az utolsó racing turbó óta, amit nyertem.

Ilyen ellenfeleket verek, mi lenne ha még további skilleket is használnék ? Ha nincs kihívás, az is pont olyan unalmas mint a folyamatos vereség.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tutuhawer
alkatrész+skill... én örültem a skill-rendszer változásának, de nem pont így gondoltam. Jelenleg nincsen olyan autóm, ami 100%-os lenne skillek tekintetében, és a teljesítmény-alkatrészekrõl ne is beszéljünk. Ne is beszéljünk, mert annyira az nem döntõ, de a skillek... hihetetlen bohóckodás és óriási lehúzás... legalább játékpénzért kaphassak skillt, amilyet szeretnék. Esélytelen vagyok, csak a boost a tuti, és az is zsákbamacska. A 3 autódat felkészíteni óriási befektetést igényel. Már ha igényled a dolgot, itt jön a képbe, kinek mi a fontos, mit engedhet meg magának stb stb... A lényeg, hogy már régen is bántott, hogy a befektetésem (az idõ) sose térül meg. Lesznek még drag skillek is... de jó lesz úgy menni, hajjaj 😞

Természetesen a magam igényeibõl indultam ki. Ha 50K SB -ot vennék automatikusan járna hozzá a Shelby GT 500 (NFS Run Edition), megvenném még a Boss 302 -t, egy BMW M6 -ot, a többit pedig meg tudom venni IGC -ért. Utána meg sopánkodnák, hogy de barom vagyok hogy három autóért képes voltam elbaszni egy komolyabb játék árát, valószínûleg ennyi lesz majd a GTA V megjelenéskor.

tutuhawer
50000-bõl szart se lehet kiteljesíteni. Lószart se, még ha akciósak a kártyák, akkor esetleg pontosan 1 darab autót. 1 autót úgy, hogy ne legyen keserû a szád íze egy második hely után. 50000 boost semmire se elég jelenleg. Nem nagy az igényem: nem akarok hátrányban lenni - mondjuk ennyi. És 50 000 boost kevés

Mi van ? Ha nem lenne egy hulladék a játék azt mondanám oké, 50K SB -ból ha okosan csinálod ki tudod teljesíteni minden igényedet ahhoz, hogy többet ne kelljen költened. De már a TDU2 is 5000 Ft alatt van mert az elsõ részhez képest egy szar lett, ki az aki erre ki ad 12 rongyot ? De lehet hogy egy olyan világban, ahol emberek képesek kiadni egy accountért akár százezreket is, hülye volt ez a kérdés.

tutuhawer
Hejj, de szenzációs videó:

légy türelmes

hopp ezt most elfelejteni xD a gtr-t 350znek néztem igy pillantásból xD azthiszem tul fáradt vagyok xD lépek is 😄
bár ahogy ránéztem az FBs képre 1bõl az ugrott be hogy bazz meg ez kibaszott szar lesz... mért is? mert ha 1 mclaren ellen kell men 1 350zvel akkor jobbha a starton megállsz és megvárod mig mindenki beér azt nyomsz 1 exit event ...
én szerintem ezt kivételesen nem fogják elbaszni 😄 már csak azért is hogy ne legyen 0%on a world az érdeklõdési körökben 😄
tutuhawer
engem nagyon érdekel, mit befolyásol majd az FPS-internetkapcsolat-játékidõ háromszög. Eddig is nagyon csûnya dolgokat láttunk már, és pont emiatt tartottunk (páran) a gyorsulási versenytõl. Kedden-szerdán kiderül úgyis. Kiderül így is, úgy is, kiderül így is , úgy is, kiderül... úgy is

Szerintem: nem tudják megcsinálni, azaz olyan szar lesz, amilyen a mostani munkájuk összességében. Ha mégis meg tudják csinálni, akkor pedig ****** meg az *******, hogy ezen a – számomra – nulla értékû versenymódon dolgoztak a mostaniak kijavítása helyett.

légy türelmes

trakk
Elsõ infók drag módról:

- Hat-, négy-, és kétszemélyes versenyek lesznek, csak multiban és privátban lehet majd tolni
- Kezdésnél mindenkinek lesz saját sávja, de ez nem feltétlen marad így a verseny végéig
- A drag mód bejövetelekor 4 verseny lesz majd, az egyik "a hídon" (kép alapján a turnpike-on)
- Oda kell majd figyelni a jó rajtra, a pontos váltásokra, a forgalom kikerülésére

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

tutuhawer
man in black 1-ben hangzott el, muszáj használni a korábban megtanult kifejezéseket

magyarul hozzák a formájukat a fejlesztõk....

Egyébként a ne tessék Szarrérázni <#integet2>

tutuhawer
A nitrót említve jut eszembe, hogy a legújabb tuttifrutti autó, a Marussia is gyenge nitróval "szerelt" - jelentették több forrásból. A Nissan, a Marussia, a Szarréra GT is mindegyik kutyakaki nitróval jött. Adja az ég, hogy a jövõ hétre kiegyensúlyozzák ezt...

arra az a legalkalmasabb xd

Veszek egy MR2-t és ellövöm a megspórolt nitrókat. 😊

légy türelmes

tutuhawer
dolgozom, baromira megcsináltam a meló nagyját tegnap 😊

hiányzik a qwqw-s oldalunk, ott mindig volt értelmes hsz.