Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én már 1 részben 1 nagyon kicsit várom a dragot miért? uj bugok <#hehe>#hehe><#zavart1>#zavart1> és uj trükkök 😄 talán majd lehet olyant pl. kimész dragból és manuálisan kapcsolsz a normális utakon 😄 tehát olyan eredetibb lesz 😄 és lehet nosztalgiázni xD
Ready To Rock!™
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
ez már ritkaságba megy <#pias>#pias>
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
légy türelmes
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
elsõ hely az enyém jól lehagyatm õket, há nem nekimegyek egy falnak, oszt még pördülõdök is és 3. lettem!
ÉSMIND A cél elõtttt xd
Ready To Rock!™
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
...
"- Srácok hol olccó most a búszt ? XD"
"- Nem megfogadtad hogy nem költesz erre a szarra?"
"- XD De igen de csak sávváltást gyorsító skill kell XDDD".
Remélem ezt a bugot is olyan gyorsan javítják, mit a többit...
Ettõl féltem, ugyan az a fajta drag lesz mint pl. a Most Wantedben, 6 maximum versenyzõ, trafik. El is ment a kedvem a dragtõl. Megint kanyarognak majd elém a trafik autók, ellenfelek lökdösnek majd, nagyon jó lesz. Pedig reménykedtem benne, hogy Pro Street féle dragmód lesz majd.
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nekem is tetszik, nem tudom most mi az aktuális "trend", de a béta óta még rá se néztem a bodykitekre.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Pedig pont hogy az a döntõ, legalább is nálam. Én nem a skillek harcát preferálom, hanem az autóversenyzést. Én kétféle skillt használok csak a versenyszférában, az egyik megnöveli a startnál a run rpm tartományát, a másik pedig a run idejét 4 másodpercre.
Ezt is csak azért használom, hogy a monkeyknak esélyük ne legyen megfosztani a gyõzelemtõl azért, mert kilökdösnek. Alig van ellenfél aki igazán megizzasztana, fõleg az utolsó racing turbó óta, amit nyertem.
Ilyen ellenfeleket verek, mi lenne ha még további skilleket is használnék ? Ha nincs kihívás, az is pont olyan unalmas mint a folyamatos vereség.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes
légy türelmes
- Hat-, négy-, és kétszemélyes versenyek lesznek, csak multiban és privátban lehet majd tolni
- Kezdésnél mindenkinek lesz saját sávja, de ez nem feltétlen marad így a verseny végéig
- A drag mód bejövetelekor 4 verseny lesz majd, az egyik "a hídon" (kép alapján a turnpike-on)
- Oda kell majd figyelni a jó rajtra, a pontos váltásokra, a forgalom kikerülésére
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Egyébként a ne tessék Szarrérázni <#integet2>#integet2>
légy türelmes