Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma jött elõ nekem is, eddig semmi baja nem volt...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
hûha... mentem vele sokat, 1-szer volt csak gondom. Amúgy hasított szépen. Tényleg sokat mentem vele pedig,

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Gyûjtöm a lóvét IGC autóra... Én lemaradtam a lengyen boostról, s most van egy pár IGC autó amit megvennék, de cash hiányom van... Én csak addig csinálom mig azok meg nem lesznek... legalább most van értelme worldöznöm xD

Más: ami téged is érinthet... Nálam elõjött a fulladásos rajt, amin eleddig csak az e46os bmw-nél volt jelen... az új áldozat: McLaren MP4 12C... fullos nitrózással 70 km/h-val gyorsultam perfekt rajtnál...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

trakk

Égek a vágytól, hogy búsztot vegyek.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Utolsó észrevételem!
Nem tudjuk hogy lesz a lényeg az hogy néha lassítani is kell, ekkor egyben vissza is váltani (kézzel) ez a nehézsége, legalábbis máshol így volt. És amint említettem a le – fõl váltás már benn van a játékban csak kormányt kell használni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megj: nehéz eset vagy neked valamit elmagyarázni ... <#falbav>
Vita? 😄 Már azt sem értetted, amit eredetileg írtam.

Talán más sem, úgyhogy lefordítom (bár igény nem hiszem, hogy van rá😊. Azt mondtam, hogy dragban csak a felfelé váltás lesz teljesen manuális, bizonyos fordulatszám alatt automatikusan vissza fog váltani a játék.

légy türelmes

Akkor a lényeget nem érted ami a következõ: tökéletesen váltani (kézzel) a legjobb gyorsulás elérése céljából, közben kerülgetni a civileket stb. és ha minden összejön beérni a célba, esetleg elsõként. Azért a kamionok (nyerges) és egyéb teherautók elférnének itt is, az MW-ben volt pár gyilkos gyorsulás e miatt, bár az idõlassítás néha segített.
Kár is vitázni ezen, majd a jövõ héten meglátjuk, ha bekerül, mi hogy is lesz.
<#mf1> én még amatõr vagyok xD HSel probálkozok
Semmi hibája nem volt az állításomnak, mivel személyes következtetés volt, és részben még mindig úgy gondolom, ahogy akkor.

légy türelmes

Gond egy szál se de. De ha valamit állítasz járj utána. Persze nem biztos, hogy itt is hasonlóan fog mûködni pedig úgy lenne az igazi (pl. MW-ben ütközésnél totálkár, ez a sok ramer ellen jó lenne <#eplus2>).

#46492 Biztos kell neki a lóvé pl. skill-eket venni amit jól belehasználtál a használhatatlan járgányokba. <#wow1>

#46491 Azért ne verd nagy dobra, nem rossz néha 40E kaszálni egy Out alatt. <#nezze>
Kõ a píz! Január 1-tõl elfogadják a boltban. 😄

légy türelmes

kell after market cucc és HS csak ugy dobálja 😄 már 1 neon 1 tint kb 20 perc alatt amit láttam és kb 3-4x dupláztam tehát még lehet ott valami 😄 és 1 kis igc se árt mert nincs valami sok...
Az elõbb sikerült a másik bilincsbeverésekor kattintanom. Elvileg több pénzt kaptam, mint amit számoltam.

légy türelmes

tutuhawer
élvezed vagy szükséged van rá? Tök értelmetlen, csilest se értem, miért csinálja

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

<#wilting><#wilting>

valaki nem jön duplázni? xD
illesgergely
Pár hónapja meg 200 körüli streakem ugrott a netem miatt. Annyira nem izgat. <#idiota>

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

huhu az szép 😄 ilyet elbaszni 😄
illesgergely
Tegnap elég szar napom volt, még a gyémántot is elfelejtettem felszedni az egyik profilomban:

Sebaj...<#mf1>

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Csak téged provokáltalak...

A felsoroltak közül kettõvel is játszottam. Sajnos már nem mindenre emlékszem. Amire meg igen, az az, hogy számomra akkor kezdett süllyedni az NFShajó.

légy türelmes

kanyesz07
az eu meg baszakszik..

Ready To Rock!&#8482;

SUNNY84HUN
apex usa -n semmi gond simán vissza enged , az eu még elõbb b@szakodott

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

kanyesz07
ejj a szégyenit az rx8 na k😄

dragozunk én paganival, még hamarabb is indul! nitrózik meg jugger naut, de én simán lehagyom..

if you know what i mean <#nevetes1>

Ready To Rock!&#8482;

mi privátolunk 4en és 1x - 1x nincs next gomb annyira bugos a játék...
kanyesz07
nálam nem

Ready To Rock!&#8482;

úgynézki máma már nem worldozok...ahányszor bekapcsolom,csak tölt,tölt,tölt...
kanyesz07
hogy lehet neked facebookon üzenni?

Ready To Rock!&#8482;

Akkor bocs, én mindig megkaptam ezeket a tdolgokat. Egyszer egy ajándék autót nem kaptam meg, jeleztem NFSDrew-nak facebookon, még aznap elnézést kért és küldte a kódot, próbáld meg te is.
kanyesz07
World-benis feltud robbani a motor majd a dragon? 😄
de akkor meg majd nem lessz semmi csak gondolom nagy javítási igc-s ár vagy miaz.. repair..

Ready To Rock!&#8482;

Azért az tetszik osztod az észt, MW-t, UG-t, PS-et nem játszottál? Drag-ban csak kézi váltás van minden NFS-ben, mert ha elcseszed megfõ, felrobban a motor. Mellesleg van kézi váltás most is a World-ben, csak kormánnyal. <#hehe>
RoboKutya78
okés azt irtam is de ezeket a mostaniakat 3500 boost vásárlása esetén nem adta meg egyszerûen.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

kanyesz07

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
http://www.youtube.com/watch?v=clz8cIUEBGA&feature=youtu.be

Ready To Rock!&#8482;

A Neont meg a rendszámot megtalálod a store-ban, 0 azaz nulla boost-ért
Gondolom az utolsó beérkezésekor.

légy türelmes

királyság 😄 megy a duplázás, 4esben hogy kell? mikor kell nextelni?
játszásra biztos nem xD mert arra nem nagyon lehet... max idõ töltésre
Szívesen olvasnék egy novellát arról, mégis mire és miért használod te a Need for Speed World nevû játékot.

légy türelmes

megakarom tanulni a duplázást és utánna én is hagyom a faszba.... mig meg nem jön a drag vagy valami akciós járgányok akkor fel se nézek ...
bboyatty
Ismerõs, nem is kínozom már ma.<#zavart2>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

az szép lenyomta 2 hst mind a 2x nem értem be 3. net error és ujra kellet belépjek.... szépen indul ez is ...
Eh, megvan, lehet hogy ezért a megjegyzéséért : "Today Kate learned how to lock threads. Next day she will be learning about bananas."
Szal, ha egy fórumon kislányok is vannak a moderátorok között akkor a kitiltás az bannolás, a banánozás felejtõs 😄
akkor már átalakithatták volna FREE-re is a misc-et 😄
RoboKutya78
a másik most kiszedték a misck szekciót milyen jó lenne ha ott kellene keresgélni ezeket a 0 boostos alkalmazásokat és nem a vásárlói szekcióba lenne elrejtve

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

én már hallotam ilyenrõl... vagyis olvastam az oldalukon hogy többen panaszkodtam emiatt.. irj rájuk és kiküldik a neont meg a rendszámot... bugos az oldaluk ilyenkor szerintem...
RoboKutya78
Na jól van hogy küldjem Drewéket a jó kúr..... !%'!+%"+! Parasztok még a boostos vásárlóikat is átkúrják hát ez már tényleg borzasztó.
a listában a 3500 as csomit ugye ugy reklámozza hogy neon plusz rendszám.... hát egy jó nagy f....t semmit nem adott csak a boostot ekkora f...szt.... Lengyel booston keresztül.Nem tudom járt e már így valaki?

És azért bannolták Geulacht? Mert megosztotta mindenkivel hogy milyen változásokat talált a nyelvi fájlokban a frissítések után?
Azt bevezethetnének, mint ahogy a powerupoknál is van, hogy a skilleknél is versenymódtól függõ skillezés legyen, azaz 3×5 skillt lehessen a kocsira tenni: versenyre, rendõrözésre, dragra.

légy türelmes

Elképzelhetõ.

légy türelmes

az igaz de ha lelassulsz értelem szerüen te kell visszakapcsolj tehát akkor meglesz az a manuális lehetõség hogy neked kelljen kapcsolj tehát ha kimész a dragrõl valahogy akkor kint az utakon is ugyan ugy kapcsolhatsz 😄
Hemm? Most is kapcsolhatsz manuálisan az utakon úgy, ahogy a drag igényli. Mert nyilvánvaló, hogy a dragban sem lesz valódi kézi váltás, hiszen a drag lényege az ideális pillanatban való áttétel-módosítás, nem az, hogy lehetõséged legyen hármasban harminccal poroszkálni.

légy türelmes