Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Más: ami téged is érinthet... Nálam elõjött a fulladásos rajt, amin eleddig csak az e46os bmw-nél volt jelen... az új áldozat: McLaren MP4 12C... fullos nitrózással 70 km/h-val gyorsultam perfekt rajtnál...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Nem tudjuk hogy lesz a lényeg az hogy néha lassítani is kell, ekkor egyben vissza is váltani (kézzel) ez a nehézsége, legalábbis máshol így volt. És amint említettem a le – fõl váltás már benn van a játékban csak kormányt kell használni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Talán más sem, úgyhogy lefordítom (bár igény nem hiszem, hogy van rá😊. Azt mondtam, hogy dragban csak a felfelé váltás lesz teljesen manuális, bizonyos fordulatszám alatt automatikusan vissza fog váltani a játék.
légy türelmes
Kár is vitázni ezen, majd a jövõ héten meglátjuk, ha bekerül, mi hogy is lesz.
légy türelmes
#46492 Biztos kell neki a lóvé pl. skill-eket venni amit jól belehasználtál a használhatatlan járgányokba. <#wow1>#wow1>
#46491 Azért ne verd nagy dobra, nem rossz néha 40E kaszálni egy Out alatt. <#nezze>#nezze>
légy türelmes
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
valaki nem jön duplázni? xD
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y
Sebaj...<#mf1>#mf1>
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y
A felsoroltak közül kettõvel is játszottam. Sajnos már nem mindenre emlékszem. Amire meg igen, az az, hogy számomra akkor kezdett süllyedni az NFShajó.
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
dragozunk én paganival, még hamarabb is indul! nitrózik meg jugger naut, de én simán lehagyom..
if you know what i mean <#nevetes1>#nevetes1>
Ready To Rock!™
de akkor meg majd nem lessz semmi csak gondolom nagy javítási igc-s ár vagy miaz.. repair..
Ready To Rock!™
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ready To Rock!™
légy türelmes
légy türelmes
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Szal, ha egy fórumon kislányok is vannak a moderátorok között akkor a kitiltás az bannolás, a banánozás felejtõs 😄
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
a listában a 3500 as csomit ugye ugy reklámozza hogy neon plusz rendszám.... hát egy jó nagy f....t semmit nem adott csak a boostot ekkora f...szt.... Lengyel booston keresztül.Nem tudom járt e már így valaki?
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes