Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a menet közbeni tuningolás meg hogy is lesz, ki érti ezt!
Ezen beszarok és vonatkozik a játékra is egy pici rész ha átvitt értelemben is.
Segítségre lenne szükségem!
Logitech MOMO Racing kormányhoz keresek pedált!
Ha esetleg valakinek lenne elfekvõben jól mûködõ eladó darabja, én megvenném tõle.
Választ priviben.
Project D|Rare Car Collector|
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Én is már csöndbe vagyok, nagyon elment a kedvem, ezt máshol le is részleteztem miért.
Röviden: Nem olyan a játékhangulat mint régen(2011).
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
1, amikor az A1 egy hajtûkanyarba kézifékkel szépen belement
2, ahogy a különbözõ nagyvérû gépeken emelkednek és záródnak a szárnyak...
a többi elég gagyi...
Vélemények? <#wilting>#wilting>
Bocs hogy nem irtam vissza eventben, de ha elolvasod a mottóm.... szal sorry, s nem köcsögségbõl nem irok, mert akinek akarnék, annak se tudok visszairni... szal... holnapra remélem tudom orvosolni a problémát...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Jah és kaptam tõlük egy beváltható kódot. Ha esetleg kell valakinek origin vásárlásra,és átruházható adom az elsõ jelentkezõnek. Bár nem tudom hány % engedmény.
Ez a Zsolt B. megbízható csókának tûnik.😊már segített Need for Speed Hot Pursuit névátírásban is.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Én csak annyit látok hogy max. 20 másodperces lesz egy futam. Fél, 1 perces szenvedõs betöltés, játékosok összeszinkronizálása 10-20 másodperc szerencsejátékért? Értem én mi a jó benne, csak lesza...
Elküldtem a boostvásárlási problémámat az ea helpernek kíváncsi leszek mi lesz a válaszuk😊
Ugyanis tegnap megrövidítettek egy neonnal meg egy lisensel
Vettem egy 3500 as csomit amihez ugyebár járna de nem kaptam semmit.
Ha me
S ilyeneknél engem se tölt be amikor sokan vagyunk egy versenybe ez az egy idegesitõ van benne.Csalót ma délelõtt egyet láttam de az is béna volt mert a kanyarokat nem tudta bevenni úgy felgyorsult egyenesbe<#wow3>#wow3>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
NAAAAAAAAAgyon.
Venni kocsikat, rakni bele skilleket meg alkatrészeket meg aftermarketet azt jó napot. Semmi élvezet.
A draggel pedig kitörölhetjük a sejhajunkat.
Én már többször írtam a fészbúúkra hogy semmi minõség csak a mennyiség, azt leszarták.
Tele van buggal meg csalóval. A tököm tele van velük.
Komolyan, megtanulok programozni, írok egy olyan programot, ami hazavágja az egész hóbelebancot játéktól a szerverekig azt röhögök majd a markomban.
Sõt ha már itt tartok, hazavágom az egész világ számítógépes rendszereit, úgy ahogy az egyik Schwarzenegger filmben van (nem tudom, melyik az, de nem a törminátor), azt mindent kezdhetünk elölrõl. Még a törzsfejlõdést is.
Vagy létre hívom a Skynet-et, azt lesz ne mulass, meg apokalipszis.
Hát vazze, megyek vissza terep2-t játszani. Ott legalább kiélem a zúzási szenvedélyemet...<#falbav>#falbav>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Inkább egy használati utasítás kéne a kezdõknek, hogyan is kell használni a manuális váltót. Az mi vicc amúgy, hogy aki manuális váltóhoz van szokva annak szopnia kell ettõl a kg automatától.
Ez már megint egy lusta megoldás...Nehéz lett volna a váltás sebességében különbséget tenni,inkább nitró legyen és akkor megint elõnye van a hipernitrós kocsiknak....ez nem tetszik
Meg aztán szép lesz,hogy traffic miatt besorolsz az elõtted lévõ mögé,azt egy lagg véget is vethet futamodnak..netán lerammol..olyan szépen kivitelezhetõ lesz a szabályos sávváltásokkal...
Szerintem ez megint annyira fog érinteni,hogy multi versenyekbõl kiveszik az ellenfeleket....
légy türelmes
egy kis esti festegetés>>>>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a alkotás:
véleményt is várok 😄
az átalakitás és le egyszerüsités 😄 igy nekem sokkal jobban tetszik mint ez elõtt :
röpke átalakitás, a neont majd lecserélem pirosra :
le egyszerüsitett változat a sör "imádoknak" 😄 :
és végül a TCM-es rút kis kacsás csúfság megszépitett változata 1 dögös bodyval <#taps>#taps> :
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Na, de ha már találgatni sem lehet, akkor beszéljünk inkább a péksüteményekrõl! Én pl. szeretem a túrós táskát/batyut, bár nem az a kedvencem. A sós kiflit régen szerettem, de már nem. És te, ti? Javaslom, ha a péksütiket kitárgyaltuk, beszélgessünk/magyarázzunk/pofázzunk a hajviseletekrõl!
légy türelmes
légy türelmes
ezen is vegig lehet menni,csak vezetni tudni kell megkell szokni ennyi, csak azert irtam mert 1 ember nehezen erti meg, es ezen lovagolni😊