Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
pedig még direkt usa ipvel vagyok és a pale moont használom nem a mozillát de semmi mindent úgy csinálok de nem jó a promóciós kód

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hol kell az Apply-ra nyomni? Mert ha a megadott címet beírom, a fõoldalra rak.

\"Jó kasztni, jó sofõr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Amit adtam linket, azon keresztül??? Mert nekem mûködik. Tehát, katt a linkre, ott beadod a kódot, megjelenik az új ár és utána jelentkezel be. Ott checkout és 0 dollárért a tiéd.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

SUNNY84HUN
gondolom arra kell menni buy now és beírni a promóciós kódot de ez után írja nem jó kód :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Invalid promo Code...

Project D|Rare Car Collector|

Ja. De két óra alatt vagy 10 címre megoldottam :-) Türelem. Pár ezer forintot megér az a 10-15 perc max. Még mindig gyorsabb, mint az earnelés.... IE9 mûködött sok sok frissítéssel közben. A tûzrókának nem jön be annyira.

Nem nagyon megy az Origin.

Sziasztok! Bocs a hosszú szünetért, de kicsit felbolydultak a dolgaim. Bár lehet nem is hiányoztam, de azért megpróbálom szolgálni a magyar world tábort.

STARTER PACK ingyé!!!! (8000sb, 4 autó, miegymás)

1. Látogassatok el ide: http://store.origin.com/store/ea/en_US/DisplayProductDetailsPage/productID.194104000
2. Lent beadjátok a kódot és katt az apply-ra (OS3874XVC)
3. Jobb oldalon látható majd az új ár, a 0, azaz nulla dollár
4. Katt a checkout-ra
5. Ha van Origin ID, akkor símán a Login részt kitöltitek, ha nincs akkor a lentebbi résznél mindent ki kell tölteni.
6. Valami USA címet beadtok és tovább értelemszerûen
7. Vásárlás érvényesítése, hátradõl, élvez. :-D
Sajna csak egyszer mûködik...

SUNNY84HUN
így elsõre másnapos fejel kb ez a vélemény mint #46577 BBATTY kollégáké

meg hondás fejel se túlzottan publikus <#ravasz1>

Ryder159
De legalább õszinte..<#taps>

Ez aztán a hazafi! Mondjuk azon már meg sem lepõdöm, hogy Orosz az illetõ:

Sajnos nem... Én csak World-ös vagyok (KRUGER445, illetve néha RUSSIACONNECT).

Egy kis off... battlefield play4free (most találtam rá)

Ez nagyon ott van xD

ˆ tutuhawer
| 2012. okt. 06. 16:19 | privát | galéria | válasz | #5357
Szevasztok, tegnap letöltöttem a játékot és belevágtam. minden nap be-belépek és próbálok fejlõdni. Need For Speedbõl jövök, úgyhogy az autókkal jól bánok, már el is ütöttem valakit - ha már lelõni nem tudtam...

LeWyTy
Ezeket a minecraft topicba mér nem linkeled?
Nekem a zene az tetszik<#taps>(címét megkaphatnám privátban?)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ilyen nincs bazdmeg hogy minden tizedik verseny után Alt+F4 -ezni kell mert beáll a végtelen töltõképernyõ, mindjárt úgy letörlöm én ezt a szart hogy a helyét is kikaparom a merevlemezbõl. <#levele> Ne a dragot csinálják, hanem a kúrva bugokat kéne kijavítani a picsába.

Úgy tûnik, az ültetés tényleg hat a kocsi viselkedésére. Ám véletlen is lehet, ami történt. Majd kiderül.

légy türelmes

*downgrade

csupán csak donwgrade-elt <#idiota>

Ahogy látom miután levertem Sonnyt csóró lett :D

trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

SylarHun
Hunn1a!

Te az a Hunn1a (Ferrari 308 GTB, El_N1No) vagy, akivel még PT-ben késõbb Level-R ben koptattuk az aszfaltot?

<#eljen>

Olcsóbb anyagok... simán elkezdhetnék újra...

Gumifüstölés elektromos autóval! És még jól is néz ki! Nincs több kérdésem.

Ryder159
http://www.youtube.com/v/WX-_azD2vNo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

kanyesz07
íme egy újjab amatõr minecraft videóm :D http://www.youtube.com/v/ms_eN1cwf5I&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ready To Rock!&#8482;

...meg itt IGC-s kínálatba rakni.

bboyatty

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

tutuhawer
szerintem ezt kéne gyártani:

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
én mondom

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ha te mondod, … ja biztos van jó pár, ... 10-100-1000 játékos a regisztrált 16 millából! <#ravasz1>

Ezek a franciák tudnak valamit.
De a németek is.
Emlékeztek, mikor annak idején a GT-prototípusokból is le kellett gyártani utcára (<#mf1>) egy minimális mennyiséget? Porsche GT1, Mercedes CLK GTR... Az utóbbi volt is az õs-HPben, lehetne látványt okozni vele a következõ STD-n.

goregrind
"...az anyagi problémákkal küzdõ Peugeot nem tervezi az Onyx gyártását...."

Pedig szépre sikeredett! <#szomoru1>

DISCORD: grimanddark

Csak nekem tûnik copy-nak? <#fejvakaras>
BMW i8 feelingje van....
Van ma Campbell? Yay, Viper time!!!
Ennyire nem volt még a Campbell Tunnel a stat oldal restartja óta? (125. vagyok az FD-vel.)

Itt már próbáltad, de ha huzamosan játszanál kormánnyal érdemes befektetni legalább egy piros MOMO-ba (nem nagyon fogsz találni) vagy egy G25-be mert azok nem nagyon mennek tönkre.
Nem írtad mi a baja de itt egy javítási segédlet.

Igen,de az alapból szar gyorsuláson nem biztos,hogy érni is fog valamit...
bboyatty
Akinek már tapasztalata van, leszûri a lényeget.<#idiota><#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Ryder159
Pontosan. Most majd minden autót eladnak még egyszer "drag edition" néven, de semmivel sem lesz jobb, mint az elõdje...

Tarpi
Vélemény ha ea-ról van szó:
NEM, nem fogsz hozzá kapni semmit, DE újra megveheted és azon már LESZ!
<#falbav><#banplz><#gunyos1>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Egy kérdés, vagyis inkább véleményt kérnék: a Drag Camaro ZL-1 az ugye Elite kiadású, DE valyon utólag fog-e kapni az "Aero Drag" skill-bõl!?
Nézz szét Hardveraprón. Ha találsz alkatrészeket, akkor szólj nekem is, mert kéne a Logitech MOMO Force-hoz egy új rögzítõcsavar,

goregrind
volt egy jó futam ma tutuval, itt egy videó errõl! <#nevetes1> <#integet2>

DISCORD: grimanddark

trakk
Na ja, de csak kettõ, ami lényeges.
És hurrá, jönnek majd a drag kiadású autók. Most meg lennék lepõdve, ha nem erre számítottam volna már a kezdetek óta.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

tutuhawer
a fórumokban nincs téma, azért érzed. A pályákon még nincs vég azért... aki nagyágyú, az ma is játszik, nem csak a magyarokra gondolok.