Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új IGC kocsik... Reméljük visszahozzák a kiadásos IGC-ket. Bár erre csekély esélyt játok.

Balathruin

Jóhírek
Az EASY (EA svéd csapata) fogja a kezébe venni a Worldöt októbertõl aminek következtében jönnek a leárazások valamint több újabb autóval jönnek az IGC rotációk
Szevasztok faszikák, annyit akartam kérni, hogy szóljatok mikor leárazzák a rendõrõs autókat, mert mostanában csak gyémántozni járok fel, irjátok majd ide ki, köszi. <#idiota><#vigyor><#hawaii>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

7r1v1um
Nem akarok okoskodni, de nekem van boostom és ingyen folytathattam

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Viszont hiba van a gondolkodásodban.....ha hajnal 2 után szedted össze, nem jutott eszedbe hogy az már másik nap és esetlegesen kivették az ingyen folytatást MINDENKINEK ?
Szevasz Papóóó
nem jösz fel tsre ?
mert csapatni kéne egy jó nagyot tudod mint a régi szépidõkben 😊

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Szabi
amit írtál elõtte, aszerint nulláztad volna másfél hónapja és már 180 nap eltelt volna azóta, legalábbis én így értelmeztem 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Hogy megértsd,145 napnál megszakadt a TH-m sajnáltam rákölteni a folytatásra 500-at.
Így vártam az ingyen TH napra,erre csak azoknak adta ingyen akiknek nincs boostjuk.
Ha ezt tudom akkor nem várok és folytatom 500-ért mert így sem úsztam meg de akkor már meglenne 10 napja a 180 nem 146 plusz még eleshettem pár ultra alkatrésztõl is 45 nap alatt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

7r1v1um
Sikerült!! Ez a válasz: "Your account was permanently deleted due to violent of EULA."<#hehe>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Próbáld meg. <#nevetes1>

Balathruin

7r1v1um
És ha le okézom?

Csináltam új hibaüzenetet a World-höz. <#idiota>

Balathruin

goregrind
Milyen-milyen... Majd én visszaolvasok ÖN helyett is, tisztelt hágé úr! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Milyen cikkcakk? <#zavart1>

Project D|Rare Car Collector|

7r1v1um
Már fel se tûnnek...
<#idiota>

goregrind
Nehogymánelegyen! Tiszta idegbeteg voltam a sok cikcakktól! <#zavart1>

Mennyi bajod van... <#nevetes1>

Balathruin

goregrind
Egy pici directx és grafkártya beállítás buhera után azért javult a helyzet a csipkézéssel kapcsolatban <#taps>

Buhera elõtt (elég szépen látható a cikcakk mindenhol)

...és buhera után - sehol semmi csúfondáros él!

A Chrysler 300C Red jugger viszont elég szépet lök. A rhinok juggerrel csak úgy repülnek a levegõbe
goregrind
Pár hete nem használtam az RTR-X-et, gondoltam megyek picit pacikázni. Az elmúlt 2-3 frissítés alatt valamikor belenyúlhattak ebbe a masinába, mert nem akaródzik már annyira szaladni neki, mint amennyire akart régebben. Jó nagy fákot a fejükbe...

És az mennyire meredek, hogy win 8.1 alatt eléggé szembetûnõ a directx9 "bénasága". Olyan cikkcakkos az autó, mint Mari néni csipketerítõje...

<#banplz>

7r1v1um
Tehát hasonlóan minõségi munka, mint mondjuk a Mustang Boss irányíthatósága.

Szabi
1.5 hónap alatt hogy telik el nálad fél év ? 😄

#90021: a legnagyobb gond hogy a raptor kisebbet borít a rendõrökön mint egy mx-5...

"Nulla tenaci invia est via"

7r1v1um
A hétköznapokban teljesen használhatatlan lehet.
Terepjárók nem is hiányoznak, mert nem igazán jók versenyezni, hacsak egymás ellen nem.
Továbbá ilyesféle kisasszonyok sincsenek.

Srácok! Feldobnám azt a labdát újra, hogy mi lenne, vagy kinek lenne kedve kategorizált találkozókhoz World-ben?Free roam módban heti 1-2 alkalommal.
PL: JDM cars http://www.youtube.com/watch?v=vW_SHz6V2eE]JDM
vagy Worthersee http://www.youtube.com/watch?v=Nm6V_R1KCUQ]Worthersee
esetle Muscle car http://www.youtube.com/watch?v=phQthpYBdxM]MUSCLE
-Fontosnak tartanám, hogy szinttõl TELJESEN független legyen a dolog! Továbbá nem teljesítmény verseny a cél.
-Nem arról szóljon kinek mennyivel gyorsabb/drágább autója van, hanem a szépségrõl, és az élvezetrõl, mindenki azt hozna a ami az adott kategóriához tartozik és neki tetszik és azt szereti.
-15-20 fõs találkozók, szerintem már elég jónak számítanának
-TS-vagy valami közös kommunikációt, lehetõleg kötelezõvé tennék, ha 20 fõ felett van a létszám talán 2 leaderrel 2 szobára osztanám a dolgot (de ez még a jövõ zenéje.
-Célom felmérni az itteni társaság lehetõségeit, kedvét, összetartóerejét és a játékot kicsit szerethetõbbé tenni.
-Program lehetõségként, még freemroam gyorsulásokat, és hasonlókat képzeltem el.
-Az idõt megbeszélés alapján péntekre esetleg hétvégékre tenném, hogy minél többen ráérjenek, de hétköznap is szóbajöhet ha a nagytöbbségnek úgy jobb lenne.
Kérdésem, mit szólnátok ehhez, itt fórumon mondjátok el? Ötleteket levélben várom vagy ha olnine vagyok APEX-en IGN: CEMENT36-ra írjatok!
Ezeket én is nagyon szeretem, csak az a baj, ez a játék nem engedi az ilyen mélyre való ültetést továbbá kevés benne a pick-up illetve terepjáró 😞
7r1v1um
Cement, errõl a tuning stílusról beszéltem:

Most 3an toljuk pár órája a játékot együtt közben TSezünk és elég nagy bugok vannak, nemcsak a chatben 😄 Van ami vicces van ami siralmas.
Pedig max 5 szavas válaszok voltak csak.
Mindegy. Sz*r a játék csetje.<#vigyor5>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Nem láttam, hogy írtál volna egyszer sem DEALCSY!
Visszajött a háttér.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Kedves CEMENT36!
Ha bejelölsz barátnak csak úgy, hogy sehonnan se ismerlek és emiatt visszaírok, hogy bocsi ki vagy, meg ilyesmi, legyél szíves visszaírni, honnan ismerhetsz/ismerhetlek. Oksi? Köszi. Amúgy töröltem a barátfelkérésedet, miután nem írtál vissza a háromszori kérdésemre. Nincs harag, meg ilyesmi, csak megírom ezt, hogy tudjad.
#90005 elméletben igen
#90000 grat a 90000.-dik hozzászóláshoz. Valahogy témábavágóbb mint pl. a #50000 -dik.<#idiota>
Chris: még mindig az SG a rossz? Nagy feketeség a háttér nekem.

Asszem veszek egy dobozos startert és megveszem az Oktoberfestes BMW-t + ha lesz On Salebe a Cobalt és a 370Z Roadster (mennyibe kerül??)
Hmm

Azért, hogy jobb legyen a játék. Pár hónap alatt nálam annyit javult, hogy low-on össze tudom szedni a trezsört, akadás nélkül.

Balathruin

És ráadásul kettõ is <#idiota>
Már megint miért?!

áá sorry.... nem figyeltem hogy már van aki megosztotta..... az elõbb még nem volt... 😊

Purpose:
The purpose of this maintenance window is to perform EA wide maintenance on several back-end systems. No client patch will be deployed, however the game will be offline for the duration of the maintenance.

Date:
September 16th and September 18th, 2013

Duration:
60 Minutes
Start: 1:00am (01:00) PDT – 4:00am (04:00) EDT – 08:00am (08:00) UTC
End: 2:00am (02:00) PDT – 5:00am (05:00) EDT – 09:00pm (09:00) UTC

7r1v1um
OpenVpn mûködik Win XP-vel?

Purpose:
The purpose of this maintenance window is to perform EA wide maintenance on several back-end systems. No client patch will be deployed, however the game will be offline for the duration of the maintenance.

Date:
September 16th and September 18th, 2013

Duration:
60 Minutes
Start: 1:00am (01:00) PDT – 4:00am (04:00) EDT – 08:00am (08:00) UTC
End: 2:00am (02:00) PDT – 5:00am (05:00) EDT – 09:00pm (09:00) UTC
Rendben ........<#mf1>

<#mf1>

90.000 #90000 <#eljen>

Balathruin

Bekaphatja a world,ingyen TH folytatás azoknak akinek nincs boostjuk.
Végzem a gyémántszedéssel rákattintok az 0 boost-os folytatásra erre azt írja ki hogy ismeretlen hiba.
Hajnal kettõ után újra összeszedtem akkor meg már csak 500-ért volt folytatás.
Ha ezt tudom akkor nem várok ingyen TH-ra 1.5 hónapot és már meg lenne a 180-as streak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sziasztok! APEX-US-on játszom társakat keresek TEAM Escapek-re(kifejezetten jó csapatjátékosokat keresek), esetleg találkozókat szerveznék, ha valakinek van kedve itt megtalál most
TS3 : 87.229.77.64
Szoba : NFS World
Passworld : sg.hu
Na jóóó tee <#banplz><#nezze><#violent>
Remélem nekem több szerencsém lesz...

Balathruin

Kétszer nem linkelek be egy videót egy nap...szóval #89988 <#idiota>

Na persze, nekem meg ez jön, nesze fogd meg semmi! <#mf1>

Rednben!
Én kicsit késõbb tudok menni (~30 perc).

Balathruin