Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Balathruin
Az EASY (EA svéd csapata) fogja a kezébe venni a Worldöt októbertõl aminek következtében jönnek a leárazások valamint több újabb autóval jönnek az IGC rotációk
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
nem jösz fel tsre ?
mert csapatni kéne egy jó nagyot tudod mint a régi szépidõkben 😊
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
"Nulla tenaci invia est via"
Így vártam az ingyen TH napra,erre csak azoknak adta ingyen akiknek nincs boostjuk.
Ha ezt tudom akkor nem várok és folytatom 500-ért mert így sem úsztam meg de akkor már meglenne 10 napja a 180 nem 146 plusz még eleshettem pár ultra alkatrésztõl is 45 nap alatt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Balathruin
Balathruin
DISCORD: grimanddark
Project D|Rare Car Collector|
<#idiota>#idiota>
Balathruin
Buhera elõtt (elég szépen látható a cikcakk mindenhol)
...és buhera után - sehol semmi csúfondáros él!
És az mennyire meredek, hogy win 8.1 alatt eléggé szembetûnõ a directx9 "bénasága". Olyan cikkcakkos az autó, mint Mari néni csipketerítõje...
<#banplz>#banplz>
#90021: a legnagyobb gond hogy a raptor kisebbet borít a rendõrökön mint egy mx-5...
"Nulla tenaci invia est via"
Terepjárók nem is hiányoznak, mert nem igazán jók versenyezni, hacsak egymás ellen nem.
Továbbá ilyesféle kisasszonyok sincsenek.
PL: JDM cars http://www.youtube.com/watch?v=vW_SHz6V2eE]JDM
vagy Worthersee http://www.youtube.com/watch?v=Nm6V_R1KCUQ]Worthersee
esetle Muscle car http://www.youtube.com/watch?v=phQthpYBdxM]MUSCLE
-Fontosnak tartanám, hogy szinttõl TELJESEN független legyen a dolog! Továbbá nem teljesítmény verseny a cél.
-Nem arról szóljon kinek mennyivel gyorsabb/drágább autója van, hanem a szépségrõl, és az élvezetrõl, mindenki azt hozna a ami az adott kategóriához tartozik és neki tetszik és azt szereti.
-15-20 fõs találkozók, szerintem már elég jónak számítanának
-TS-vagy valami közös kommunikációt, lehetõleg kötelezõvé tennék, ha 20 fõ felett van a létszám talán 2 leaderrel 2 szobára osztanám a dolgot (de ez még a jövõ zenéje.
-Célom felmérni az itteni társaság lehetõségeit, kedvét, összetartóerejét és a játékot kicsit szerethetõbbé tenni.
-Program lehetõségként, még freemroam gyorsulásokat, és hasonlókat képzeltem el.
-Az idõt megbeszélés alapján péntekre esetleg hétvégékre tenném, hogy minél többen ráérjenek, de hétköznap is szóbajöhet ha a nagytöbbségnek úgy jobb lenne.
Kérdésem, mit szólnátok ehhez, itt fórumon mondjátok el? Ötleteket levélben várom vagy ha olnine vagyok APEX-en IGN: CEMENT36-ra írjatok!

Mindegy. Sz*r a játék csetje.<#vigyor5>#vigyor5>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Ha bejelölsz barátnak csak úgy, hogy sehonnan se ismerlek és emiatt visszaírok, hogy bocsi ki vagy, meg ilyesmi, legyél szíves visszaírni, honnan ismerhetsz/ismerhetlek. Oksi? Köszi. Amúgy töröltem a barátfelkérésedet, miután nem írtál vissza a háromszori kérdésemre. Nincs harag, meg ilyesmi, csak megírom ezt, hogy tudjad.
#90005 elméletben igen
#90000 grat a 90000.-dik hozzászóláshoz. Valahogy témábavágóbb mint pl. a #50000 -dik.<#idiota>#idiota>
Chris: még mindig az SG a rossz? Nagy feketeség a háttér nekem.
Balathruin
The purpose of this maintenance window is to perform EA wide maintenance on several back-end systems. No client patch will be deployed, however the game will be offline for the duration of the maintenance.
Date:
September 16th and September 18th, 2013
Duration:
60 Minutes
Start: 1:00am (01:00) PDT – 4:00am (04:00) EDT – 08:00am (08:00) UTC
End: 2:00am (02:00) PDT – 5:00am (05:00) EDT – 09:00pm (09:00) UTC
The purpose of this maintenance window is to perform EA wide maintenance on several back-end systems. No client patch will be deployed, however the game will be offline for the duration of the maintenance.
Date:
September 16th and September 18th, 2013
Duration:
60 Minutes
Start: 1:00am (01:00) PDT – 4:00am (04:00) EDT – 08:00am (08:00) UTC
End: 2:00am (02:00) PDT – 5:00am (05:00) EDT – 09:00pm (09:00) UTC
Végzem a gyémántszedéssel rákattintok az 0 boost-os folytatásra erre azt írja ki hogy ismeretlen hiba.
Hajnal kettõ után újra összeszedtem akkor meg már csak 500-ért volt folytatás.
Ha ezt tudom akkor nem várok ingyen TH-ra 1.5 hónapot és már meg lenne a 180-as streak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
TS3 : 87.229.77.64
Szoba : NFS World
Passworld : sg.hu
Balathruin
Balathruin