Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vicces kis festés lett Redbull le a kalappal <#vigyor0>#vigyor0>
erre mondjuk nem számitottam hogy pont neked 10/10-esen tetszen de köszönöm 😄 és igen nagyon büszke lettem ettõl magamra hogy pont tutunak az egykori festés oktatómnak tetszik 😄 az alkotásom <#pias>#pias><#pias>#pias>
a mult ami megtörtént a jelen meg a jelen... én nem szoktam a multat valami sokat vitatni... megtörtént és kész... már nem lehet változtatni... persze mindig ott van, ha lehetne.... de nem lehet... és ezért nem is foglalkozom a multtal, persze közbe közbe kell 1 kis nosztalgia de az se mindig van 😄
a festésed szerintem remek lett. Megmondom, én mit nézek: engem képvisel, egyedi, esetleg felhívja a figyelmet (ez opcionális) Szép kivitelezés, szerintem rendben a festésed. A stílus szerintem egy vicc, zeneileg, emberileg egy fos, de a kocsidon rajta levõ cucc az 10/10. Jár is a piros pont érte.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megjegyeztem magamnak nyilván, hogy ki vagy, de amíg nem arról van szó, ami piszkos ügyed, addig a jó dologért jár a piros pont
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
nem rossz, de szerintem az orrán a hánkuk kicsit sok 😄 és a hánkuk alatt az a fekete csik másképp nagyon király 😄
Tudok egy jó bontót. 😄
légy türelmes
na akkor a gangnam style színre lép <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>

kicsit gyengék lettek a lábfejek mert már igy is 30/31 és nehéz lett volna kidolgozni de nem erre öszpontositottam, az after cuccos részrõl pedig annyit hogy lehetséges hogy majd kicsit átalakitodik , ami biztos hogy a felnik átfestõdnek, elõl fehér hátul matt fekete lesz.
véleményt is kérek 😄 fõleg a gangnam style mániásoktól <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>

kicsit gyengék lettek a lábfejek mert már igy is 30/31 és nehéz lett volna kidolgozni de nem erre öszpontositottam, az after cuccos részrõl pedig annyit hogy lehetséges hogy majd kicsit átalakitodik , ami biztos hogy a felnik átfestõdnek, elõl fehér hátul matt fekete lesz.
véleményt is kérek 😄 fõleg a gangnam style mániásoktól <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Nem tudom, nekem az E36 M3 is hiányzik a Shiftbõl. Bár jólfésült aranyifjúnak tûnt a szalonban, elég volt neki egy új felni, egy kasztnialakítás meg egy jó festés, és máris vadállat lett. Na meg a teljesítmény se volt utolsó.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Nekem inkább a LAmborghini Aventador hiányzik még és a Koenigsegg Agera R vagy a CCXR, Mercedes SLS AMG és talán még sokaknak a Mclaren F1
Próbáltam a z4 gt3-at is,de a porsche még lefulladással együtt is gyorsabb volt 😄
valyon miért van az h full ultra-egyszínû "S-A"-s autók ellen esélyem sincs drag-on, mégha nem is használnak drag-skillt, neme értem......😊
Passz. Nissanokkal (240SX, R35 SpecV) szoktam menni, és azoknál az indulás után szinte azonnal fel kell váltani (kétszer...), szóval nem tudom, milyen színt mutat a fordulatszámmérõ. 😊
légy türelmes
Bugatti Veyron
na már csak ez kell a worldbe és teljes lesz 😊
na már csak ez kell a worldbe és teljes lesz 😊
Steam: Gfegyver
Nem minden típussal lehet jól váltani alul. Mint már írtam eddig a legjobb a BMW Z4 GT3 volt, de az elite CCX is nagyon jó és van kettes ill. NOS fröccs is 730 körüli Zondákat simán veri dragon. Ami még jól hasit a Nissanok, különösen a GT-R-ek.
Hivatalos verziót még a macskám is tudja....
Az a baj,hogy 1-esben ha vagyok sárgánál nem tudok váltani,mert azt rögtön átugorja,zöldben ha váltok lefullad pirosban meg érvényes a hivatalos verzió...
Az a baj,hogy 1-esben ha vagyok sárgánál nem tudok váltani,mert azt rögtön átugorja,zöldben ha váltok lefullad pirosban meg érvényes a hivatalos verzió...
igaz
Játsszál akkor a TDU2 -vel online, mert ha neked idáig ez a World volt az isten akkor számodra biztos jobban be fog jönni mint nekem. De még mindig az az álláspontom hogy a kettõt ne hasonlítsuk össze mert két külön kategória, olyan szempontból viszont összehasonlíthatjuk, hogy ott az autók azért ott mennek ahol menniük kell. A World -nek az online kódja úgy hulladék ahogy van, az alapjaitól újra kéne írni. Nem mindegy hogy ha valaki kanyarodik te meg úgy látod mint ha driftelne, a lagról meg nem is beszélve.
Na akkor mégegyszer. 😊
Itt a legújabb szerzeményem és kreálmányom. Nem igazán akartam teljesen a Laguna Seca-s verziót megcsinálni, így saját szájíz szerint is fõszereztem egy kicsit. 😉
Need for Speed World: EVENORBERT (lvl50) vagy CHARLIECREWS (lvl20)
Picturepush.com
Project D|Rare Car Collector|
Szupi, kereshetek más feltöltõt. Van valami infó, hogy mely helyeket támogatja az SG?
Itt a legújabb szerzeményem és kreálmányom. Nem igazán akartam teljesen a Laguna Seca-s verziót megcsinálni, így saját szájíz szerint is fõszereztem egy kicsit. 😉
sárgában jó
zöldben nitrózik
pirosban nem jó(a kocsi állapota romlik)
zöldben nitrózik
pirosban nem jó(a kocsi állapota romlik)
Steam: Gfegyver
Valaki má megmondhatná mikor kell váltani 2-be... sárgába nem lehet pirosba szar zöldbe még szarabb...
jól néz ki, gratula 😊
értem, kössz a válaszokat 😄 kár hogy nem tudtam eddig hogy a TDU jobb mint a world xD
Hetek óta vártam, hogy a kedvenc pályám, a York Road visszatérjen. Erre beteszik E kategóriába. Na menjenek a jóédes....

Ez már lényegtelen mert a szerverek leálltak. Amiben lehet bízni hogy a TDU Central megkapja az Ataritól a szerver oldali szoftvert és az egyéb fájlokat, és a Diablo intéz valami módszert ahhoz hogy ha nem is úgy mint eddig, de lehessen cruiseokat szervezni online. Ha lesz is valami megoldás az maximum fél éven belül, utána már nem hiszem hogy bármi is történne. Én minden esetre már leszarom, három éves aktivitás után szerintem elmondhatom hogy totálba kijátszottam a játékot. Letoltam több ezer cruiset, a verdáimba összesen beleraktam fél millió kmert, ha meg kedvet kapok szívni még egy kicsit a sziget feelingjébõl arra ott a TDU2.
Ezt a petíciót azért indították, hogy ne állítsák le a szervereit. Mostanra ugyebár lényegtelen ez.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
hozzáteszem utolsó lettem mert valami csoda folytán én indultam legutoljára..... többiek már rég mentek mikor nekem még számolt... és az idõböl nem vonta le a várakozásom ....
teszt: he he he
hát rávettem magam és felmentem worldbe és lenyomtam 1 draget és máris kedvet kaptam még 1-2re 😄
hát rávettem magam és felmentem worldbe és lenyomtam 1 draget és máris kedvet kaptam még 1-2re 😄

Rossz a memóriád, össze-vissza beszélsz, plusz hülyeségeket mondasz, és amit mondasz, irreleváns. Tegyük tisztába mindet. 1. Játszottam vele, és nem jött be. 2. Hogy a fenébe jön ide az MW? 3. Az általad linkelt videó ellentmond annak, amit állítasz, mivel megjelenik fent középen egy zöld nyíl, amikor váltani kell. 4. A versenyautókban nem véletlenül van olyasfajta váltást segítõ fényjelzés, amit az útra figyelve is jól lehet látni, amikor váltani kell, és én ezt hiányolom az NFSW-s megoldásbólpróbálkozásból.
légy türelmes
Hát én ezt nem vettem észre, de majd tesztelgetem. Most nézegetem végig mi a legjobb drag-ra eddig a BMW Z4 GT3-al a legkényelmesebb a váltás (drag skill nélkül is) minden fokozat könnyen váltható és a 2 személyes pályán 16s körül megy.
A szárnyas kerék skill? Nálam amelyik kocsi tele van vele, azzal elmarad a rajtnál a kaparászás, meg a vadászat az ide -oda mozgó zöld sávra. A másik ugyanoylan kocsihoz képest -amelyikben nincs.
Lök annyit a kocsin induláskor, hogy az elsõ 2. fokozat elveszíti a jelentõségét. csakgyorsan el kell váltani.
Lök annyit a kocsin induláskor, hogy az elsõ 2. fokozat elveszíti a jelentõségét. csakgyorsan el kell váltani.
Te tényleg nem játszottál az MW-vel, mert ott is a ford. mérõt kellett lesni, közben meg kerülgetni a civileket és a motorra is vigyázni kellett, mert megfõtt. Itt semmire sem kell figyelni mert buta-biztosra tervezték, nem is kell kormányozni, mert visz a gép (max. korrigálni ha nekivisz a tereptárgyaknak), tehát figyeld a nagy mûszert sokkal könnyebb azon látni mikor jön a váltás. 

Úgy értem, a atartnál nem igen lehet megítélni, mennyit hoz, ha az ember mindig másokkal megy.
légy türelmes
Nyertem egy 41 %-os kereket, és pár tizedet számít a teljes hosszon.
légy türelmes
A nagy fordulatszámmérõn jól látom, ha odanézek, de a fent középen lévõ lámpán nem, pedig annak az lenne a feladata, hogy rápillantás nélkül is egyértelmûen tájékoztasson, mikor kell váltani.
légy türelmes
beírtam ...
színpróba: skyblue, navy
#47205: énszerintem a nem drages skillek (nitroerõ hossz, perfect start) semmit sem számítanak dragen.
(2 nap dragezés után a CLE Corvettekkel)
színpróba: skyblue, navy
#47205: énszerintem a nem drages skillek (nitroerõ hossz, perfect start) semmit sem számítanak dragen.
(2 nap dragezés után a CLE Corvettekkel)
Hát ugye azt ígérték a fiúkák, hogy lesznek új skillek a draghoz. Azt nem hogy azoknak lessz-e hatásuk, vagy hogy mûködni fognak...
A nagy baj az már megint csak te érted mit irkálsz, az egyik az a kanna növeli a zöld sávot ami fõleg magasabb fokozaton lényeges, mert elõbb (könnyebb) lehet váltani, a kerék (elõször azt hittem a NOS löket hosszát növeli, de nem) elvileg a tapadást növel, de nem vettem észre semmi különbséget 5 db-nál vagy ha csak 0 van benne.
2 kérdés xD 1. hogy csináltad? 2. hogyan másoltad ki a szöveget a chatbõl? vagy simán beirtad ide ujra? 😄
utolsó próba:
Celebrate Halloween with the spooky McLaren
Mp4-12C Braaaains Edition! It's available in the Car
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
IKINGNFSBLABLAI: ***** you, noob cheter *** ******
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
...
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
IKINGNFSBLABLAI: ***** you, noob cheter *** ******
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
...
sebaj xD elnézem a failt és nem nevetek xDDD ám az kicsit kegyetlen hogy mekkora reklámot tesznek 1-1 ócskavasnak .... most nem a mclaren-re gondolok mert ez kivételesen tetszik ...
ééééés színezõs makróval játszadozás -fail 😄
nagyon villog az elrejtett chatablak gombja ma este, na klikk rá mi van má':
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
I KINGNFSBLABLA I: ***** you, noob cheter *** ******
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
...
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
Dealer now!
...
Jah, de csupán a bolti skilleket tettem a kocsiba kipróbálni.
légy türelmes
Már megint túl okos vagy, de nem eléggé. 😊
A kocsi mögötti fénycsóvát színezi az egyik (azt hiszem, az idõtartam-növelõ), de én nem vettem észre, hogy javultak volna tõlük az idõk.
A kocsi mögötti fénycsóvát színezi az egyik (azt hiszem, az idõtartam-növelõ), de én nem vettem észre, hogy javultak volna tõlük az idõk.
légy türelmes