Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
Nekem a VW gyára és a Nissan-féle japán hozzáállás lenyûgözõ. A japó munkások tutira az életüket is adnák a márka érdekében. Inkább a majd' 2 tonnás Nissan GT-R-t választanám, amelyben 4 ember kényelmesen elfér (na nem a kosárlabdázók közül). A VW és a Toyota gyártása is elképesztõ, az inkább menõ az én szememben.
Mindenesetre köszönjük a linket, a videó megnézve.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SylarHun
Ezt nézzétek végig!

A lényeg! A Koenigseeg gyárlátogatás. Magyarul!

Koenigsegg Agera, BMW 7 vs Audi A8 a 90-es évekbõl

bandicammal sikerült, azért kössz 😄 , tudom ismerem nagyjából a frapsot csak nem akartam annyi szart feltenni mert már igy is elég van.... (1 el se ment kivéve bandicam) , ott van 1 olyan progi amelyik ha lenyomom a prt scrt akkor auton lõ 1 képet és jpgbe lementi az asztalra, nem kell külön betegyem semmibe és ugy elmentsem... vagy ilyensmi ... ez 1 sima gyors progi.. akkor még ott a steam, meg az xfire.... és a bandicam... na de a lényeg hogy sikerült 😄 kössz azért a gyors választ 😉
tutuhawer
fut a háttérben a fraps, és akkor fotózol lagg mentesen, amikor akarsz. Verseny közben nyomkodom, ha kell, worldben, multiban.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

arra céloztam hogy ha az nincs akkor valami más van? .... és hogy mi az 😄
Pontosan.

légy türelmes

ha az nincs akkor valami más ? 😄
tutuhawer
fraps

valaki nem tudja hogy az nfs u2ben hogyan kell képet csin...? xD
tutuhawer
remek, azt nem szeretem a tesómban, hogy beszél, de nem mond semmit. Neked van mondanivalód Bence, vagy csak beszélgetünk itt? Milyen ügyben kerestél fél órája?

😄

légy türelmes

offline-t írt hiszed vagy se
megpróbáltam avval kezdtem
tutuhawer
offline vagyok, B., de azért írj rám, hátha válaszol valaki. Egy próbát megér, nincs igazam?

nem talállak tutu
Ahogy az irodalom tanárom cenzúrázta... a hamis tisztelgés? Vagy valami egyéb?

Project D|Rare Car Collector|

Na ez mi a ráncos hímvesszõ volt? <#fejvakaras>

légy türelmes

ez az
tutuhawer
írj rám a játékban nyugodtan. Hívj be groupba

szevasz te gyökér...
Én is köszöntem 😛

tutuuuuu
köszönö szöveg lenyuló <#banplz>
Tarpi
amíg mûködött a chat, legalább magyarokkal lehetett menni normális privátokat.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Tarpi
respect

játékba vagy tutka?
tutuhawer
az én cimboráim nem csalnak

<#wave><#vigyor4> háj
Tarpi
Az utolsó pöcs óta tetû egy játék lett.
Szerintem aki addig nem csalt azok közül is sokan csináltak egy új hekkelt profilt maguknak.
Rengeteg a z alacsony szintû versenyzõ aki megy mint a rakéta.
Remek ez az új eredményjelzõ a futam végen semmi érdemlegeset nem ír, ismét alul múlták önmagukat. Eddig nem sajnáltam a beletolt pénzt, de amit most összehoztak az egy fillért nem ér.

tutuhawer
magamnak is köszönök:
Szevasz , te gyökér <#integet2>

tutuhawer
szia<#wave>

tutuhawer
<#integet2>

valamire biztos😄
Mire jó a privát funkció??

TUTUHAWER jelentkezzen kerestetik 1 tutuhawer
SUNNY84HUN
pofás de taliga :S , de viszont betyár módon néz ki sima futam alatt a hátulján a bevásárló kocsi <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Mint a többi Supra.

A drag Supra normál versenyen milyen?

légy türelmes

köszönöm kihagyom xD azthiszem nem lesz rá szükségem xD

kössz mindenkitõl a dicséretet 😄 nem gondoltam volna hogy ennyire jó lesz 😄 😄 😄
csak engem dobál kifele megint ez a f0s?

küldj neki egy meghívót <#idiota>

Fehérváron bármelyik középiskola megteszi <#banplz>

Tudok ajánlani egy jó elmegyógyintézetet <#banplz>

Na én is elkezdtem használni a Picturepush-t. Büszkeségem:

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Embertelen...jó.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Tényleg jó lett... ez már karanténba való cucc lenne, fél világ Gangnam Style-t nyom <#banplz>

#47260 Sunyistyle <#idiota>

SUNNY84HUN
mocsok jó <#eljen> , tudtam én hogy beteg vagy te is <#zavart1>

#47249 nem rossz , de régebben marha jókat alkottál azok jobban megfogtak <#worship>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

szivesen 😄 bár néha kell 1 kis változatosság 😉 😄
tutuhawer
<#integet2><#eljen> Köszi, már megvan, de inkább mégis maradok ezeknél, ezek beváltak 😊

köszi 😄

tutu: azon leszek 😉 <#pias> felsõ sor 6. smyle =)
tutuhawer
ami jó, arra megy a piros pont, ami szar, arra meg a fekete pont, semmi érdekes nincs ebben. Csinálj sok pluszt, kevesebb mínuszt. Sima ügy 😊 <#eljen><#eljen> Én csak ilyen smiley-t tudok tenni, a te típusodat nem találom