Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megint a cseh 2-õt nézed, ott van bal oldalon a drag fordulatszámmérõ a zöld sávnál kell váltani! <#nyes>

Más: valaki próbálta a perfect ill. NOS skill meg vagy nem léte számít indulásnál és a nitro löket erejénél? <#wilting>
Jól kitalálták, hogy olyan színnél a legjobb váltani, amelyik az elõzõ színtõl alig különbözik.

Náluk ez a vicc járja:
Egyik vezetõ: – Egyszer valamit rendesen meg kellene csinálnunk.
Többi vezetõ: – LOL

légy türelmes

Ha nem érzem jól magam már fent... akkor igen, ezt odabiggyesztem, csak az angol társaim miatt... apropó angolok.... holnap lesz egy futásom hozzájuk.

Project D|Rare Car Collector|

Ezt... Go to MW style 😛 Ahogy mondanád...
(Amúgy.... oppá Gangnam style 😄 )
De, nem sértõdõs,inkább..... olyan beleuntam cucc... és amúgy tényleg e miatt léptem ki.

SUNNY84HUN
but what makes you think so this?

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
crying-fighting styling?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
sértõdõs style, vagy hogy mondják ezt?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
ez az új style amiben tolja 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
mi ez a mottó, Chris?

SUNNY84HUN
nem olyan régen vettem észre hogy külön a giftben lévõ autókat is berakták a gift menüpont alá autóválasztásnál <#rolleyes>

Nem. Max ha kódban van meg...

kanyesz07
lehet msának kocsit küldeni ?

Ready To Rock!&#8482;

A drag body-kra írtam....

goregrind
4 drag - 4 dnf! <#banplz> Szinkronhiba vagy WTF nem tudom, de 2./1./3./1. helyeken végeztem. Na, mostazonnalka**ákbe a dragjukat! <#levele>

DISCORD: grimanddark

Csak nekem nincs semmi a vinyl shopban? <#fejvakaras>
Dragban nagyobb a végsebesség mint normál esetben. :o

légy türelmes

Tegnapelõtt vagy mikor egy ilyen kifagyás adott egy akkora méregpumpát, hogy még az EA ID -et is töröltetni akartam.
A játék mindenesetre törlésre került, ha majd javítják legalább ezt a bugot visszatérek.

Amúgy ehhez még hozzátenném, hogy nem csak a verseny szériában van jelen ez a végtelen töltés, engem TE -rõl szórt ki ilyen módon.

SUNNY84HUN
groupban 6 an drag privizni jó móka 😄

tutuhawer
nem is magával a versenymóddal van a gond, hanem a szokásos: 6 játékost se tud kezelni a játék normálisan. Nem is gyorsulok a hídon, csak privátban inkább.

Nekem a turnpike dragon kívül az összes rendben van ma is többet mentem mindegyiken kivéve turnpiket de semmi gond nem volt sem hosszú töltés sem kivágás.
SUNNY84HUN
én ha dragolok akkor csak 2 személyesen megyek , kb 20 mentem egymás után semmi gond nem volt , még ezek után pár sima futam , nem volt gondom bár lehet ez most jó napja volt a szerónak <#rolleyes>
de ha a többi dragon megyek ami 4-6 személyes 5ik 6 ik futam után kész a game végtelen tõltés stb finomság

bboyatty
Ma próbáltam ki a drag-et, rosszabra számítottam szóval ez egy kellemes csalódás de nem bírom felfogni, miért nem javítják ki ezt a 4-5 verseny utáni végtelen töltést, lehetetlen megcsinálni vagy nem tudom, régen ilyen nem volt, ha valami nem volt jó kidobott az utcára, onnan meg mentél tovább de így kinek van kedve játszani? 2x beléptem harmadjára nem fogok. Elmennek a sunyiba ha nem képesek egy ilyen alapvetõ és rohadt mód bosszantó bugot kijavítani.<#levele><#schmoll2>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

kösszi 😄 golyo neked is =)

ha minden igaz akkor lesz +1 meeting place <#dumcsi>
És tényleg beletették. :S

légy türelmes

Egy ilyet kérek karácsonyra köszönöm <#crazya><#szeret>
Mazda RX7 FD3S

Paint-tal csináltam, nem fikázni. Felsõ kör a templom, alsó a cirkusz.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Azt hiszem, temetõ csak egy helyen van, a nagy körtõl (Rosewood) D-re lévõ részen, ahol közel vannak egymáshoz az utcák, a térképen (link fent) kb. J25.

A cirkusz meg az óriáskerék környékén van, DK-en, a térképen kb. Q38.

légy türelmes

nem tudnál 1-1 képet adni hogy hol található az a halloween-es zene? xD mert nekem magas hogy mi hol van... a rockportot tudom meg a buszmegállót és a golfpályát de többet nem nagyon xD
A poén nélkül ez a reklám egy kupac kutyakaki lenne, de a poén miatt egy kupac szépen csavarodott kutyakaki, a tetején cseresznyével. 😊

légy türelmes

Vártam, mikor lesz belinkelve. Rettentõ mókás, az elsõ perc pedig igazán hangulatos.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Egy kis off de házon belüli.
Az elején vártam mikor bukkan fel Chuck Norris. Lehet õ volt a Focusban <#idiota><#idiota>

Hja. Megállok ott verseny után és hirtelen egy szellemkép bukkan fel. Gyorsan tovainaltam, nem keresem a konfliktust... <#smile> Amúgy a tegnapi nagy frissítés valószínûleg a tökök összetörhetõségét is tartalmazta.

A SponsorPay-ért izgulóknak:
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9054144.page
Remélem, az ott írt bejegyzések mögött azért lapul valamennyi igazság.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Hát ez valami nagyon nagy...
A Point Camden-i cirkusznál nagyon kész a felpárolgó szellemek.<#nevetes1>

Óóóóóó, baszki.... öcsém...<#falbav>
Hát rájöttem, honnan jön az a horrorisztikus zene.
Mindenki menjen a Petersburg-i templomhoz. Ott van egy temetõ. Ott szólal meg a zene. Így ünneplik meg a hollóvén-t.<#guluszem1>

Naneeeeeeeee....
Szedem a gyémántokat, a Free Roam Music Volume-m 0%-on van, azt neki mentem egy civilnek, erre egy horrorisztikus zene kezdõdött. És ez a játékból jön. Kicserélték a zenét? Ha ezt lehet annak hívni. És egyáltalán hogy szólalhatott meg, ha 0%-on van a szabad kóborlásos zeném hangereje?
Valaki válaszolna? Mert ez nekem rejtély.

tutuhawer
, Csiles: a gyémánthoz kell a barátkozás is, anélkül azt nem látni

quqa: ahány emberrel már összefutottam... írtam, fotóztam, ütköztem, nitróztam

Köszi, be is raktam a kedvencek közé.
Te jó ég, jön a Raptor? Hûha... Az nem csak nagy és erõs, de gyors is. De ha már jönnek a terepjárók, jöjjön a Tundra is!

Nem reszkírozok (aztán még feltörik az acc-om) lefotózom és a stat-on meglesem, és volt jó pár furcsa fullos garázs jó sok autóval.

#47165 Mit, hol, mibõl?

#47166 Nekem dobált mindent (aftert, skill-t sok feleslegest, és egy pár alkatrészt) és vagy 300 nitrót szedtem össze kb. 40-50 drag-ból Breaking Point-on. Érdekes NOS-t második helyre jobban adogat. És ott végre hamar betölt és nem nem kell alt+F4-ezni 5 futam után.
nekem dobálja az 1-2 csillagos lightning reflexeket meg bounty huntereket....
Baráthoz való hozzáadás nélkül is meg lehet nézni... Mindössze a nevét kell megjegyezni, s a napi lomosunkból kiturkálni...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
ha azt sejted, hogy trükkös csávó, és tényleg érdekel, hogy kifizette-e , akkor nézd meg. Add hozzá a barátokhoz és nézd meg. 1 perc és utána nyugodt vagy

hát komolyan mondom baszki nem hiszem el <#falbav><#falbav> 3 napig nem lehetett earnelni csak error volt és ahelyett hogy kijavitják mitcsinálnak? kiveszik .... grat... beszarok .... és még csodálkoznak hogy ök a legszarabb csapat .... kész röhej.... ami kicsi jo van is elveszik .... <#falbav><#duma><#duma><#duma>
trakk
Úgy néz ki, lõttek a boost earnelésnek, nincs már ott a gomb.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nah, bõ fél óra, és a szar is belekerül a levesbe. 😊

légy türelmes

Arra mindenképp jó ha gyorsan kell pár nitro vagy egyéb PU, mert elég szépen dobál nem úgy mint máshol. <#hehe>
Hát nem nyújt valami hihetetlen mértékû szórakozást a drag....10 mp-t versenyzek elõtte 2x restartoltam és 3 perc után betölt....rtr-x meg porsche simán elenged 1-bõl 2-be a mclaren mp4 meg rögtön pirosba vált,úgy nehéz a zöldet elkapni...
nem okoztak csalódást...pontosan ezt vártam tõlük<#levele>
A lelkem nem adom el. 😊

légy türelmes

Nemnagyon <#pardon1>.
De ha lesz kivánságlista és bedobod a trabit, nyomok rá egy szavazatot. Cserébe kérek egyet tõled a VIperre.
2.-ban is egy csíter