Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: valaki próbálta a perfect ill. NOS skill meg vagy nem léte számít indulásnál és a nitro löket erejénél? <#wilting>#wilting>
Náluk ez a vicc járja:
Egyik vezetõ: – Egyszer valamit rendesen meg kellene csinálnunk.
Többi vezetõ: – LOL
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|
(Amúgy.... oppá Gangnam style 😄 )
De, nem sértõdõs,inkább..... olyan beleuntam cucc... és amúgy tényleg e miatt léptem ki.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
DISCORD: grimanddark
légy türelmes
A játék mindenesetre törlésre került, ha majd javítják legalább ezt a bugot visszatérek.
Amúgy ehhez még hozzátenném, hogy nem csak a verseny szériában van jelen ez a végtelen töltés, engem TE -rõl szórt ki ilyen módon.
de ha a többi dragon megyek ami 4-6 személyes 5ik 6 ik futam után kész a game végtelen tõltés stb finomság
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ha minden igaz akkor lesz +1 meeting place <#dumcsi>#dumcsi>
légy türelmes
Mazda RX7 FD3S

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
A cirkusz meg az óriáskerék környékén van, DK-en, a térképen kb. Q38.
légy türelmes
légy türelmes
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Az elején vártam mikor bukkan fel Chuck Norris. Lehet õ volt a Focusban <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9054144.page
Remélem, az ott írt bejegyzések mögött azért lapul valamennyi igazság.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
A Point Camden-i cirkusznál nagyon kész a felpárolgó szellemek.<#nevetes1>#nevetes1>
Hát rájöttem, honnan jön az a horrorisztikus zene.
Mindenki menjen a Petersburg-i templomhoz. Ott van egy temetõ. Ott szólal meg a zene. Így ünneplik meg a hollóvén-t.<#guluszem1>#guluszem1>
Szedem a gyémántokat, a Free Roam Music Volume-m 0%-on van, azt neki mentem egy civilnek, erre egy horrorisztikus zene kezdõdött. És ez a játékból jön. Kicserélték a zenét? Ha ezt lehet annak hívni. És egyáltalán hogy szólalhatott meg, ha 0%-on van a szabad kóborlásos zeném hangereje?
Valaki válaszolna? Mert ez nekem rejtély.
quqa: ahány emberrel már összefutottam... írtam, fotóztam, ütköztem, nitróztam
Te jó ég, jön a Raptor? Hûha... Az nem csak nagy és erõs, de gyors is. De ha már jönnek a terepjárók, jöjjön a Tundra is!
#47165 Mit, hol, mibõl?
#47166 Nekem dobált mindent (aftert, skill-t sok feleslegest, és egy pár alkatrészt) és vagy 300 nitrót szedtem össze kb. 40-50 drag-ból Breaking Point-on. Érdekes NOS-t második helyre jobban adogat. És ott végre hamar betölt és nem nem kell alt+F4-ezni 5 futam után.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
légy türelmes
nem okoztak csalódást...pontosan ezt vártam tõlük<#levele>#levele>
légy türelmes
De ha lesz kivánságlista és bedobod a trabit, nyomok rá egy szavazatot. Cserébe kérek egyet tõled a VIperre.