Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Balathruin
Simraceway: tigris013
Nekem is volt elõbb hogy az E-wint 1 perccel utána számolta el <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Balathruin

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Project D|Rare Car Collector|
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
"Nulla tenaci invia est via"
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Lehet olyat csinálni, hogy 480p videot felveszem és átformázni 720p?, hogy jobb legyen a minõsége
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Én Fraps-szal veszem fel, ha veszek (eddig kb. 4szer volt), majd Sony Vegas Movie Studio HD-vel töltöm fel. És minõségromlás nincs, csak kisebb a kép. Az én gépem se erõs, össz-vissz 2 GB ram van benne, emellett fut a 64-es Win7. És hát a Fraps is vesz le az FPS-bõl.
Ne vedd rosszindulatú kötözködésnek ezt, csak kíváncsi vagyok. Lehet, hogy már régebben írtad, hogy miért van ez, de vagy nem emlékszek rá, vagy elkerülte a figyelmemet.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
#90165 Nekem tök mind1 mikor frissitenék a szerókat csak hoznák legalább olyan szintre mint amikor elindúlt az egész játék!!!<#hehe>#hehe>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
De ha fizetnek a kedves svédeknek éjszakai pótlékot, akkor éjfélkor is lehetnek frissítések. De hát minek fizetnének plusz pénzt, ha nappal is el lehet intézni?
Egy elõny mégis származik abból, hogy a svédek veszik át a játékot:
Valamilyen mûszaki probléma esetén nem kell várni estig, hogy kijavítsák a hibát.<#idiota>#idiota>
És az kinek esett le, hogy ha a svédek átveszik a játékot, akkor nem igazán kell számolnunk idõzónákat? Persze, biztos hogy a továbbiakban is rendre kiírják azt a szokásos három idõzónát, amit szoktak.
Viszont abba ki gondolt bele, hogy a frissítések bizony délutánonként fognak jönni és nem éjfél elõtt/után. Ez viszont hátrány ebbõl a szempontból. De valamit valamiért.
Project D|Rare Car Collector|
Ma is elindulok még Audi S5-tel is, aminek a kezelhetõségi számadata nem hibás(az újaknak mondom), tényleg annyi az annyi 😊) youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Balathruin
Itt viszont... <#ejnye1>#ejnye1>
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Balathruin
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Más: Lucky Tower nekem is szerencsés, Ultra Improved kék váltó. <#vigyor3>#vigyor3>
Balathruin
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Balathruin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem van <#banplz>#banplz>