Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õõ igen nyertem, és igen a handshaken meg a speedeseken akadok ki, na meg persze a rammer mocskoktól 😄
Nyertél E-n? A Handshaken akadsz ki? Basszus, nem tudom kik játszanak ott, de agyuk nincs az biztos... Húzza õket a szerver és faltól playerig közlekednek...

Balathruin

off

még 10 nap
profi szintem nyomtam, ja és befigyel az 1080p

Fifa 14 1080p

Simraceway: tigris013

Igen, most nagyon sok a handshakes.......
Nekem is volt elõbb hogy az E-wint 1 perccel utána számolta el <#banplz><#banplz>
2 perccel késõbb észhez tért és kiírt mindent ami teljesítettem<#vigyor><#banplz>
Nem tudom mi a túró van a játékkal de nem számolja az achikat.Se megnyert versenyt se semmit nem ír ki és a szám sem változik direkt megnéztem. Meg jó pár handshakes noob is van megint, túl sok
Dragra a Z-Z-Z-P-P-P a legjobb.
Zero07
16-8-4es váltó. Már csak a turbó kell a színekhez, amit írtál. Dragre nem lesz gyenge a gyorsulás, ha csak zöld és piros performanszom lesz? <#confused>

Pontosítok, 2. kör, elsõbe speedes nyert <#vigyor>
Pár single bemelegítés után elsõ kör <#idiota><#idiota>

Küldenél 2M IGC-t? 😛

Balathruin

Mecsoda party 😄
7r1v1um

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ingyen boost? Állítólag maga a Sponsorpay a fos.

Project D|Rare Car Collector|

üdv srácok. volna egy olyan problémám hogy nem tudok speedboost pontokat keresni, pedig mindent úgy csináltam ahogy az a tippek/tutoriálok menüben le van irv és mégsem adja meg. tudnátok ebben segíteni valahogy!? elõre is köszönöm 😄
ja meg ha jó minõséget akarsz akkor az exportnál ne normal-on menjen hanem high-on így nõ az átviteli sebessége a videónak de jobb minõséget is kapsz

tedd a progit 720p felvételre, én az 1366x768-as monitoromon (1280x720 a felvételi, de áttettem a progit 1080p és felvette 1920x1080-ba, és jó éles volt a kép)

7r1v1um
Küldtem friend requestet (MA55PHOBIA)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Sorry. Ok mindjárt átmegyek chicanerõl.

Szabi
jaaa, én meg itt feltartva tartom a kezem már vagy 20 perce.. 😄DDD

"Nulla tenaci invia est via"

7r1v1um
...itt a fórumon.

7r1v1um
Ha valakinek van kedve és/vagy ideje apexen, team escapen szórakozni pár órát jelezze legyen szíves.

Nagyítani minõségromlás nélkül nem lehet. Olyankor ki szokott pixelesedni. Meg asszem kicsinyítéskor is, ha a képarány változik. Bár ebben nem vagyok szaki, csak annyit tudok mondani, amennyit én tapasztaltam. Biztos majd hozzászólnak olyanok, akik értenek az egészhez. Én csak autodidakta vagyok, egyben tévedhetek is sok dologban ezzel kapcsolatban.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

lorci
Hát én felveszem 480p Action-el és utána exportálom a programmal, hogy legyen kisebb méret(eredetileg 1gb volt és export után 90mb) és akkor feltöltöm youtube.ra.
Lehet olyat csinálni, hogy 480p videot felveszem és átformázni 720p?, hogy jobb legyen a minõsége

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Mivel veszed fel a videóidat? És utána natúr felrakod, vagy elõtte átformálod? Csak azért kérdezem, mert a videóid minõsége nem olyan jó.
Én Fraps-szal veszem fel, ha veszek (eddig kb. 4szer volt), majd Sony Vegas Movie Studio HD-vel töltöm fel. És minõségromlás nincs, csak kisebb a kép. Az én gépem se erõs, össz-vissz 2 GB ram van benne, emellett fut a 64-es Win7. És hát a Fraps is vesz le az FPS-bõl.
Ne vedd rosszindulatú kötözködésnek ezt, csak kíváncsi vagyok. Lehet, hogy már régebben írtad, hogy miért van ez, de vagy nem emlékszek rá, vagy elkerülte a figyelmemet.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

lorci

lorci

#90165 Nekem tök mind1 mikor frissitenék a szerókat csak hoznák legalább olyan szintre mint amikor elindúlt az egész játék!!!<#hehe>

Az lesz.
De ha fizetnek a kedves svédeknek éjszakai pótlékot, akkor éjfélkor is lehetnek frissítések. De hát minek fizetnének plusz pénzt, ha nappal is el lehet intézni?
Egy elõny mégis származik abból, hogy a svédek veszik át a játékot:
Valamilyen mûszaki probléma esetén nem kell várni estig, hogy kijavítsák a hibát.<#idiota>

na az faja lesz ha pont délután lesznek a frissítések..... OFF..........

Nem tudom kinek esett le, de valószínûleg azért lesz ma és holnapután szerverleállás, mert költöztetik a játékot? Amerikából Európába. Nem?
És az kinek esett le, hogy ha a svédek átveszik a játékot, akkor nem igazán kell számolnunk idõzónákat? Persze, biztos hogy a továbbiakban is rendre kiírják azt a szokásos három idõzónát, amit szoktak.
Viszont abba ki gondolt bele, hogy a frissítések bizony délutánonként fognak jönni és nem éjfél elõtt/után. Ez viszont hátrány ebbõl a szempontból. De valamit valamiért.

ja mert onnan szeded ki a kocsikat ?😊 valamit olvastam h az eclips is onnan van 😊
megköszönném ha meg tudnád valahogy velem osztani 1 patch van elvileg 😊
Szabi
meg egy Forza 4 DVD is jó jön hozzá 😄

én am regizve vagyok. de csak 1 patchet találtam.
kibontani a játékot 😊
arról az oldalról sok kocsit lehet leszedni de ahoz elõbb sajnos fel kell telepíteni azt a házilag gyártott patch-et XD
nekem a lada kellene bele. de nemtom hogyan kell berakni 😞
Sziasztok 😊 kéne egy kis segítség bár nem teljesen ide tartozik 😊 ha valaki megtenné nekem h megpróbál regelni a www.NoGripRacing.comra és letöltené az Unofficial Community Patch-et a shift2-höz nagyon hálás lennék 😊 mert nagyon szeretném beletenni az eclips gsx-et de máshogy nem megy. bocs az offért és köszönöm elõre is😊
Nekem meg illene megint harcba küldeni a Shift R8-at és felvenni videóra, hátha megint kikapok pár olyan vezetõt, akik nem ismerik a jobbra-balra nyilakat.

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
Ma is elindulok még Audi S5-tel is, aminek a kezelhetõségi számadata nem hibás(az újaknak mondom), tényleg annyi az annyi 😊)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Szabi
elméletileg hónap végéig beváltható

Él még az A1 kód?

Na igen... A drag Chargeremmel is ez a gáz, nem realisztikus.

Balathruin

A valóságban. <#nezze>

Itt viszont... <#ejnye1>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Azért kell, hogy ne álljon két kerékre a hatalmas erõtõl. <#nevetes2>

Balathruin

Ej, olyan jó lenne a dragos bodykit, ha nem lenne az a fél bevásárlókocsi a hátára erõsítve! Az elsõ splitter nekem nagyon tetszik, meg a szélesítések és a nagyszárny is.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Még nincs.
Más: Lucky Tower nekem is szerencsés, Ultra Improved kék váltó. <#vigyor3>

Balathruin

Miota van E-s drag? <#conf>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Szerintetek E-s dragra melyik a legjobb autó? Challenger drag kiadás?

Balathruin

Nem mellesleg...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nekem van <#banplz>