Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerverleállások:

Dátum:
2013. Szeptember 16. és 18.

Idõtartam:
1 óra
Start: 10:00 (UTC+2)
Vége: 11:00 (UTC+2)

forrás

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
ez az, mondd meg neki

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Töröld le az a szar AdBlock-ot, mert felesleges ráadásul jó néhány hasznos oldal nem is nyílik meg miatta.

HG egy kis újítást javasolnék a grafika tuning alá pirossal betehetnéd a szerver karbantartások idejét, amint valaki felfedezi valahol és rak egy linket honnan van az infója. Így nem kéne keresgélni több helyen és aki nem olvas vissza az is látná mi a helyzet.
Támogatom a másik oldalt, ha egy normálisabb keresõje van mint ennek pl. olyan mint a PH-é (névre, hsz.-ra stb.-re).
Már most nézem nagyon az új fórum motort, basszameg, ennyi beállítást 😄 ma biztos nem folytatom, jobban megfájdul a fejem, holnap elkezdem. Nem baj, megtanulom. Hátha - sõt biztos - hasznát veszem még késõbb.

Ismerem a programot, de azzal nem volt igazi. Nem lehetett tuningolni. Pffff...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Csak egyet. Mert még úgy jársz, mint az a sokszor említett szarka, akinek kihullik az összes tolla és fodrászhoz kellett mennie, hogy a fodrász ragasszon fel rá levágott hajat, mert fázott.<#vigyor5>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ismerõs..fõleg a LeMans Quattro...ugye milyen jó a Savegame editior? 😄 Karrierbe nagyon jó az IS300

Need For Speed Most Wanted óta bele vagyok esve. Nem egyszer csak ezzel az autóval játszottam végig a játékot. Carbon, Undercover iszonyatos nagy csalódás volt, mivel nem volt benne. Pontosabban a Carbonnál ütöttem a gépet, hogy karrier módban nem lehetett vele menni, de kihívásokban egyszer lehetett menni vele. Na az elsõnél, mikor ezt megláttam, nekiküldtem az uninstall-t a programnak.
Persze, nem biztos hogy így járt a Carbon, mert az idõ kiszépíti a történteket.<#idiota>

Enyim meg a Lambó és a Charger ('69). <#vigyor>

Balathruin

Enyimé a BMW <#idiota><#banplz>
Mióta megvettem a Lexusokat azóta nem is mentem más autóval 😄
Ezzel el is mondtam szerintem mindent

Emlékszem, amikor megvettem occón az IS300-at, te meg rögtön meg akartad nézni, mit tud a megaretek ellen és az IS300 elkalapálta a Noobkocsit <#idiota> Szerelem elsõ látásra lehetett az IS300

Emlékszem, a class rendszer elõtt 429 volt az IS300-am kezelhetõsége. A class osztályok bevezetésével nem változott ez az egy adat. Az összes többi igen.

autonavigator.hu vagy nepitelet.hu
Az IS 1999-2005-é a legjobb átlag a nepitelet.hu-n.

Jólvan Enyimé 😄

tutuhawer
én se tudom, sõt, én a játékban se tudom. 😊 Régen vezettem még a lexust, ami volt, nem tudom, melyiket, és egyedi volt abból a szempontból, hogy a számadatai holtversenyben a legjobbak voltak a Skyline adatai mellett. Más kérdés, hogy kamu volt, azóta pontosították, a Skyline-om kezelhetõsége annyi, amennyi, és régen is pontosan ennyi volt 😊 A lexus nem tudom, változott-e...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Inkább csak az elnöke leszek, mint az elnõke.<#idiota>
Akkor máris itt egy ötlet az oldalhoz: típusfüggõ fan csoportok (majd kiforrja magát az elnevezés).
Enyimé a Lexus, Chrisé az Audi.

sajnos nem tudom, hogy a való életben mennyire lehetnek jók a Lexusok, de a játékban megszerettem õket.
az IS350 csak azért került TE-re mert a NOS gyenge benne.
De nem bántam meg, hogy igy alakitottam. B-s TE-re tökéletes autó

IS300 tha best. Fõleg 2JZ(Supra) motorral 😄

tutuhawer
Néztem a 2014-es Lexus IS reklámját az NBC-n... Minden volt benne, csak autó nem. Az autó is gurult benne, de sok szó nem esett róla, milyen jó 😊 Ellenben sokkalinkább és pedig de bizony: GUTS. GLORY. RAM. <#eljen>

jó is volt 😄

De akkor elsõbbségin kapom minden nap. <#idiota>

Balathruin

látod , igy kell ösztönözni 😄

Dealcsy te vagy a helyi Lexus Fan Club elnõke ugye? 😄
Társulok hozzád 😊
Nem csak az IS300 rohadt jó kocsi , de az IS350 is. Jelenleg 518-as overallal van és megcsináltam TE kocsinak. mindenkit alázok vele. 😄
Ráadásul nagyon szép is full optikai tuningolva. <#eljen>

Te még rookie vagy hozzá, max egy doboz <#idiota>

Dealcsy: Én szünetben Intiial D-t néztem, meg adatbázis kezelésen is, amikor készen lettem 😄
korze: áhh...inkább akkor tényleg ráfekszek az oldalra.

Napi min. 2 liter almaléért beszállok. <#idiota>

Balathruin

mellesleg.....hétvégén házibajnokság?
valami kieséses rendszerrel, több pályán,akár több kocsival is.

De jó, hogy feldobtam ezt a témát. Felpezsdült az élet. Ma szétuntam magam anatómia és gondozástan órán. Ez visszarázta a megfelelõ szintet a kommunikációmban (ami ma is volt ilyen óra, és majdnem a tanár szeme láttára elásítottam magam).

Eléggé jó motorú. Elkezdtem csinálgatni, hátha kialakul belõle valami.

az a sok opció mind az "élmény" javitásáért van. itt SG-n ez finoman szólva is karcsú.
nem beszélve a külön topic-okról esetleges versenyeknek, autó dizájnolásnak meg hasonlóknak, amiket egy jó motorral igazán testre lehet szabni.

<#mf2><#banplz>

Teher alatt nõ a pálma. Amúgy is fiatal vagy, megterhelni való.<#nyes><#vigyor5><#crazya>

Tényleg lenne érdeklõdõ... na akkor már nézem is az opciókat, miket lehet ott csinálni..

Az a baj, hogy míg ez paraszt"egyszerû", addig a másikban annyi opció van, hogy belefájdul a fejem..egyszer tényleg rászánok egy hetet és összerántom..talán rexit ráveszem órabérért, hogy csináljon meg helyettem pár dolgot...almalével fizetek, mert látszik rajta, hogy aldis almalé hatása alatt áll <#idiota>

Lehetõleg a 100000.-dik hozzászólás elõtt szerintem már félkész használható állapotba lehetne hozni az oldalt. De magyarázok én itt, aki csak a hardverekhez ért autodidakta módon, a programozás meg én köztem meg ott a Mariana-árok.

Ahogy az Erste-reklámban is mondják: jobb lépni, mint megrekedni.

Aztán lehet, hogy Hildának lesz igaza...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

ha tudok valamiben segiteni rám számithattok. igaz nem irok ide napi szinten, de mindig olvasom az oldalt.

Hidd el, lenne rá jelentkezõ, aki kiterelné a népet innen.
Bízzál meg vele olyan embereket, akikrõl tudod, hogy úgyis elvégezné ezt a munkát.
(Nem magamra gondolok, mert idõm ilyenre sajna nincs.)

a fejlõdés sosem egyszerû, de az egyhelyben állás nem vezet sehova....

Nem egyszer gondolkodtam, hogy elindítom, inkább megtanulom kezelni azt az oldalt, amit sunyiban már birtokolok. Le kéne zárni akkor ezt a topikot, át kéne terelni a népet oda, stb. macera.

Persze átfedések lennének, mint minden marketinges szemlélet által nézett csoportoknál (ez aztán a magyar megfogalmazás<#idiota>).

kár, mert szerintem jó ötlet lenne egy különálló fórum

Nem akarom bontani Chris házigazda tekintélyét, de csak itt házigazda. Szóval ha valaki (aki ért is hozzá), megcsinálná, az jó lenne. Na persze a kérdés az, hogy hányan pártolnának át oda, és hányan maradnának itt. Mert az tuti, hogy megbontaná az itteni kemény magot.

Ez a domain.

Nem akarok belevágni, mert(még) most ez így jó ahogy van te suhanc sutyerák rexi 😄

goregrind
Egy sg-tõl független fórum. Profibb kivitel lenne lehetséges, több lehetõséggel mint az sg bugyuta szkriptkáosza... A domaint egyébként Feri vette meg.

DISCORD: grimanddark

Egy SG-tõl független topic? Vagy azt az oldalt használná ez a topic?

goregrind
Az egy olyan domain, amit nem akar használni a tisztelt hágé egy normális fórumhoz, mert:

- esgéfüggõ
- béna hozzá
- nem mer belevágni

...nyikhajsuhancalmalébetyár... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Chris: egy technikai jellegû kérdés.
Mikor betöltötte a fórumot a Firefox, láttam olyat hogy: "Várakozás a következõre: nfsw-hu.eu"
Ez mi? Rámentem, de az oldal "fejlesztés alatt". Viszont a táncoló munkás nagyon tetszik.<#nevetes1>

Hát abból a 'nagy terjedelmû' levelezésembõl Patrick-kal meg Jonathan-nal (a Sponsorpay supportjai), valami olyasmit szûrtem le, hogy proxyszûrõt tettek be (mivel az InCloak lényegében maga a proxy) és valószínû, hogy az ajánlatok bár látszanak, nem adja meg. (Van egy pár ehhez hasonló oldal is, annyi különbséggel, hogy ezt a tényt közlik.) Bár ezt nem tudom 100%-ra biztosra mondani és nem is merem, mivel ez eléggé kényes kérdés abból a szempontból, hogy lehet, hogy ezek után nincs és nem is lesz Sponsorpay.
DE NYOMATÉKOSAN HANGSÚLYOZOM, EZT NEM TUDOM BIZTOSRA MONDANI!!!

Ott még nincs is az a probléma, hogy a túl nagy sebesség miatt esetleg véletlenül rammolnak le mert a "szinkron" szétesik. Itt egyértelmûen ha valaki szándékosan csinálja, és még el is megy melletted mintha húzná a szerver