Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4 autó van ilyen akcióban, és 2-2 ugyanabban a classban van. Kicsit túlreagálod.
960 volt a múlthéten.
kb 900 SB

#90139 ja... 😄

Project D|Rare Car Collector|

Zero07
Ne húzd föl a vérnyomásom 200-ra! Köszi! <#idiota>

Zero07
A drages 240-t? 😮 1600-ról lehetséges, hogy leárazzák?

De hát az elõzõ héten volt leárazva.<#idiota>
Inkább várd míg leárazzák...

Eloszor is, tudni kene, hogy mire akarod hasznalni, melyik classban, es te melyiket szeretned a leginkabb. Nem veletlenul nem valaszolt meg ra senki sem, ugyanis kerdezni is tudni kell... Hulye kerdesre meg felesleges hulye valaszt adni...

Nem az a bajom, hogy kerdezni mertel, hanem az, hogy azt csak ugy idehanyva, nesze neked fogd meg jol alapon, semmi elkepzelest, szukitest nem vittel bele a kerdeznivalodba.

En most egy ideje nem jatszok, igy azt sem tudom, hogy mik akciosak, mert nem mindet szoktak meg egy adott kategorian belul sem, s ha veletlenul olyat irnek, ami nem akcios, akkor meg en lennek lebaszva..

Tehat, elobb kepzelodjel, tervezgessel, mit hova szeretnel venni, s ha egy helyre tobb lehetoseg van, s nem tudsz donteni, akkor kerdezzel.. Mint ahogy az MR2 esetben is tetted.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Zero07
Kérdés: megérné a drages nissan az 1600 boostot? nem tûnik nagy számnak, de ahogy kinéz <#gonosz1> <#wow2>

Ne merj megint azzal a pár kis csíkkal jönni... <#idiota>

Szabi
a topik(dizájn) legalább illik a játékhoz, ugyanúgy szét van esve és toldozott foltozott... <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

7r1v1um
Éljen hát. Csak bannolják le az összes ex-szovjet ország-beli, brazil és dél-kelet ázsiai felhasználót. És egy kicsit realizálják az autók árait (boostosakat, igc-seket egyaránt).

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Nehéz kérdés...ha csak jobban hanyatlik: bukjon, ha javul: maradjon

Szerintem erre az Eclipse a megoldás,imádom, és csak nyelem le vele az MR2-õket. (de ehhez már boost kell)

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Egy kérdés: ha egyszer csak felhívnának az EA-tõl és azt mondanák, te döntsd el, hogy éljen-e a World, vagy szántsák be, mit válaszolnátok?

Én azt mondanám, éljen még, de felvetetnék egy kupac remek orosz programozót.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Utoljára 2010-ben kunyiztam boostot te sutyerák 😄

7r1v1um
Réges-rég egy messzi-messzi Worldben...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát a tököm se emlékszik mi volt akkor. De nem lehetett nagy was ist das, mert mostanában sokkal többet játszok vele, mint anno.

Rendõrös autók közül az RX-8 fasza (csak, hogy dícsérje is valaki)könnyû vezetni, mint az álom és elég jól gyorsul. Cserébe alacsony a végsebessége. Amik még tettszenének (Challenger és Ford Interceptor), azok meg boostért se érhetõek el....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Igen, mert elõtte szólni kell anyucinak is. <#idiota>

Balathruin

Nem úgy megy az,hogy csak veszek egy cop editiont! <#vigyor2>
Akkor azt mond 😄 Már mentem volna R8 Copot venni.

team escape edition cucc na 😄
<#mf2><#banplz><#banplz>

Cop onsale?
WUT WUT WUUUUTT

<#vigyor5><#idiota>

<#banplz><#banplz><#banplz>

Balathruin

Szerintetek a jelengleg on sale-s cop autók közül melyikre érdemes beruházni?
goregrind
Én három kakaós csigáért odaadom az enyémet - kutyagumit sem ér! <#bohoc>

Nehogy el hiddfasza kis masinafõleg ha a hágénak nincs meg!

DISCORD: grimanddark

Bocsi, de nem kell. 😄 Se F1 nincs a garázsban, se Cinque( vagy mi a fene a neve). Én nem járok multizni. Annyit jártam, hogy a Bugattihoz meglegyen minden osztályból a 250 és köszönöm, bõven elég. Priváthoz meg az E GTO is elég. 😄
Ujjujjujjujj... Chris kibannol ezért...<#wilting><#idiota>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Cop R8? Adok érte egy F1-et 😄

Utolsó sorod igaz <#banplz><#banplz>
Amikor még az Elise volt a noobwagen, nem a Motorcsónak...

Naná. Ahogy te az R8-at. <#whatever><#vigyor>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Koenigsegg jöhet! Nagyon szeretem azt is. Pontiac GTO a másik nagy kedvencem még. Ha lesz 5*-os alkatrész, az lesz a második autó, ami megkapja a tuned cuccokat. Elsõ persze a GTR. 😄 Pro tuned is a GTR volt elõször, ultra is, ezt nem szakíthatom meg. 😊 Audik nekem felejtõs. Ha lenne A8-S8 akkor nem, de így igen. :/ Amúgy van 5 R8 a garázsban. 😄 Alap-Shift-Cop-Darius-Rayal. Na meg az 5.2 is.
A regi ido az volt, mikor Mazda RX7-el nyomultam Park Boundary-n, es csak az E46osok ellen nem alltam ki. Aztan jott egy tapasztalt Lotus Elise, en meg csak pislogtam ki a fejembol. Mert addig azt is utottem, ahol erte...

Akkoriban E46 ellen csak E46-al, LP640 ellen csak LP640-el, GT3 RS ellen csak GT3 RS-el lehetett kiallni, ha nyerni is akarsz... Kiveve Tutuhawer-t, o talicskaval is kiallt a raketa ellen lesz ami lesz alapon. Aztan kesobb jott az RTR-X, ami egy szinten volt a GT3 RS-el, s joo sokaig igy is maradt. Na mikor ez igy beallt, akkor volt meg igazan elvezheto a jatek.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Azért nem kedvelem ezt, mert a World lejáratta ezt a kocsit. Persze, ha valóságban látok ilyet, akkor megfordulok utána.

Réges-régen, egy messzi-messzi Worldben... Én még emlékszem, mikor azért küzdöttem, hogy az M3 GTR meglegyen. Akkor még 42-es szint kellett hozzá. (A GT-R hatalmas csalódás volt, az R8-Gallardo páros pedig nem tetszett.) Aztán hirtelen megjelent a 959, és már 38-as szinttõl elérhetõ volt. Rögtön lecsaptam rá, és nem bántam meg. (Azzal lettem csoport 4. az SG bajnokságban annak idején, például). Nagyon kellett hozzá a vezetõi tudás, de megbirkóztam vele. Persze, utána megvettem a GTR-t is, de az egy tégla volt a Porschéhez képest.

Egy egész regényben? Minden csavarját megdicsérted, vagy mi? 😄

Dehogy nincs szebb

De ennél is szebb:

De a legjobb:

Persze, csak szerintem. És ezzel egyedül is maradhatok a búsba <#banplz><#idiota>

Pontosan így van <#nyes>
Áááá... mindegy... úgyis csak az IS 300-at ajnároztam.<#vigyor>

SG rulez 😄 Sajnálom, azért.. biztos okosat írtál volna 😞
Na ez most mi???
Egy szép regényt írtam, erre semmi.<#boxer>

Nekem régen is és most is az M3 E46 GTR a csúcs. Annál szebb autó nincs a játékban( persze felesleges, de mégis ide kell írnom, hogy szerintem)! Rengetek ultra tuned autóm van, de a GTR-t szeretem még mindig a legjobban.
Még jobb, amikor csak az M3 GTR volt csúcs 😄

Régi idõk amikor a Porsche GT3RS meg a Murci 640 volt a király. <#smile>
Köszönöm a részletes tájékoztatást , sokat segtett 😊
Nos, ha ez TE vagy, akkor meg nagyon ujnak szamitasz, es nagyon sok mindenben nem lehetsz tisztaban, s igen, a gyakorlatban ez tenyleg nem igy megy..

A 4 verdadbol, 2 is van amit felvihetsz B-re, attol fugg, hogy neked melyik all a kezedre.

A1 - ha nagyon tudsz vezetni, akkor is ha nitrozol, akkor ez kell neked. Ezt tenyleg tudni kell vezetni, ugyanis erosen alulkormanyzott. A masik alternative a BMW E30.
RX8 `09 - Ezt konnyebb iranyitani, viszont nitros futamokban elpicsaznak, mint annak a rendje. Masik alternative a Lotus Exige.

Az MR2 regen a legkisebb osztalyba volt (Tier1), mint kiralyverda. A kozeposztaly (Tier2) verdainak a 95%-at utotte.. Ebben az osztalyban az leginkabb az A1, E30, es az 1es BMW volt ellenfel. Az elobbi 2-t nehezebb iranyitani, viszont erosebb a nitroja, mint az MR2-nek. Az 1es BMW mar utotte, mert ugyanaz, mint az MR2, csak egy osztallyal feljebb. A mostani rendszerben az 1es BMW hasznalhataltan, mert B-be es A-ba is van nala jobb... A Lotus Exige, es a Mazda RX8 `09 csak nitro nelkuli futamokban jo, ha nitrozni kell, akkor alapesetben garantalt a vereseg az MR2 ellen.

Regen a legmagasabb (Tier3) osztalyba voltak azok a verdak, amiket kineztel magadnak, s ott is sereghajtoak.. Es a T3 sereghatoit meg a T1 legjobbjai is utottek (MR2, 1es Golf).. Nem veletlenul vannak ezek a mostani rendszerben a B classban. Amelyik T3as verdak vernek az MR2-t azok mar A classosak. Az MR2 A classba meg mar nem er semmit sem, legalabbis futam gyozelmekre semmikeppen sem.

A regi redszerben a legjobb verda a kezdetekkor a BMW M3 E46-os volt, ez a verda fullosan felhuzva sem biztosan verte MR2-t. Inkabb csak partiban volt vele. Be lehet vinni B-be, gyakorlatilag uresen, ugy viszont semmit nem er a B max-ra felhuzott MR2 ellen.

Annak idejen T3as verda csak 6-7 db volt, Erosseguk csokkeno sorrendben:

BMW M3 E46
Corvette Z6
Ford GT - kesobb hoztak be
Lamborghini Gallardo
Nissan GT-R
Audi R8 4.2
Dodge Viper

Az also 4el sokan vitatkoznak, mivel senki sem vezet egyforman, kinek ez a jobb, kinek az. Nekem ez jott ki. Tehat vezetni is tudni kell, megtalalni a sajat stilust, s arra verdat valasztani.

Mikor behoztak az MR2-t, mar boven volt jobb verda, mint az E46, termeszetesen az osszes boostert eloszor.

997 Turbo*
Mert így nagyobbat üt, hogy a leggyorsabb 911-es a leglassabb Porsche a játékban. :/
Az RX-8-ast én is ajánlom. Meg a régi Mustang Boss-t. Nitró tekintetében talán még nagyobbat is tol, mint a Motorcsónaké.

Szivás, hogy már itt ne legyen egy élet se azért adja <#vigyor>
Utána B escape még rosszabb <#wilting>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage