94802
  • 7r1v1um
    Kék vagy sárga ultra rugót meg váltót keresek! SOS
  • eLitMiLan
    Valamelyik nap fél óránként lépkedte a szinteket, ÉS TAGADTA!!!! Tiszta szánalom a srác, és még ő volt felháborodva hogy kérdezgettem tőle....
  • goregrind #91046
    Nagyon jó kis szekerentyű lett ez a kobra...

Azt nem vágom mit fosaxik a youtube...
  • nfsmw4ever
    Ezt azért ne már. Saját belátása szerint úgy teszi tönkre mások játékát, ahogy csak akarja? És ez szerinted rendben van? Veszélyes véleményed van... Főleg annak függvényében, hogy kb összesen két emberkét raktak ki ilyen morál miatt. Az én kertembe senki ne xarjon, függetlenül attól, hogy neki mi a jó.

#91038 Nem végsebesség az. Átlagsebesség. Bár ilyen magasságokban lényegi jelentősége nincs.
  • LACI949
    Az a csúnya folt már ott marad bármit csinál.
  • LACI949
    Most mit mondjak mindenki saját belátása szerint játszik. Ha meg netán kirakják így járt. Mindenkinek megvan a maga baja. Neki ez jó akkor élvezze ki aztán ne lepődjön meg a végén.
  • bigkahuna7
    Látom terelni, azt tudnál, akkor ezt kommenteld légyszíves: http://nfs-s.com/nfsw/CEMENT36

• LACI949
    Van nekem is sok érdekes képem majd néha töltögetek fel :D
    Én most elvagyok a Murcielagoval amit vettem :) Dragon alig kapok ki. Igaz 10:75-ös időket megyek ami nem a leggyorsabb de még eddig nincs olyan komolyabb alkatrész a kocsiba. Végülis az eddigi ellenfeleim ellen elég ezis:D De holnap meglesz a 200nyert dragom ami nekem nagy dolog :D Szoval ebből most dragos kocsi lett így gyűjthetek másik kocsira amit majd más versenyekre rendezek be.
  • bigkahuna7
    Hát ez a baj..., tök üres autóval (se skill, se alkatrész) futottam össze vele, de a pofáját fel tudta tupírozni..., van is erről pár jó printszkrínem..., majd alkalomadtán közzéteszem.

• LACI949
    Kicsit feltupírozta a motort :D
  • bigkahuna7
    Mi van te KOHÓSALAK, még mindig itt rontod a levegőt? Aki akarja, megnézheti ennek a szarcsimbóknak a statisztikáját: http://nfs-s.com/nfsw/CEMENT36

Alig pár hónapja játszik, de már elérte az 519 km/órás végsebességet Mazda Speed 3-mal...satöbbi, no komment!
  • LACI949
    egy kis éjjeli Team Escape :D csak adna valami értékeset
  • BRIANOVERCLOCK
    Hogy mi cuccokat össze adott ma escape szerintem fél éves elmaradt dolgokat megadta ez a sz@r
  • nfsmw4ever
    Na, ennyi kitárulkozás fért a mai napba. Csendesen lelépek.
  • nfsmw4ever
    Az kicsi... Nem jártam fent három hónapja a fő accon és van egy e hó eleji login?
  • nfsmw4ever
    Na tessék. A pézééé bármit. El vagyok szörnyülködve.
  • nfsmw4ever
    Az betette a kiskaput. Nem mennek az autók benne. Illetve mennek de csúnyán szarul. Meg úgy besokalltam egy két dologgal. Ebben most nagyon elvagyok. Üresek az autók, de mennek, húznak, tapadnak. Teljesen más érzés itt vezetnem. A derekasnfsben meg akkor voltam utoljára mikor vettem egy Hummert. Nem most volt. :-)
  • chris1997
    Nem mindegy? Csak a boost kell és leszek áruló :D
  • chris1997
    ElitePresident? Mi van a DerekasNFS-el? Tényleg, nem is láttalak fent vele egy ideje :D
  • nfsmw4ever
    Ha sugdosok róla az is megteszi? Audibetyár. Cobrát vennénk, mi? Áruló...
  • nfsmw4ever
    Az új kedvenc
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon kézreállós kis dög. Tud meglepetést okozni. Egy olasz meg is mondta, hova kívánja a (szerinte) kamionomat Aztán jót röhögtünk. Nem bírta felborítani, pedig igyekezett rendesen. Egy baj van vele: kívánja a durvább alkatrészeket. A vidi nem pávázás, csak mutatom, hogy így megy, ebben a formában az én kezem alatt ennyit tud. Gyorsan megkedveltem. Én kellemesen csalódtam a Dögben.
  • HUNNFSKILLER
    Támogatlak -10 almalével.
  • chris1997
    Legjobb teszt eva.. kéne az a Cobra. Adomány valaki? :D
  • TOMDRIVER333
    Pursuit Cash a jó, a Race Cash, az csak versenyekre...na léptem, császtok
  • HUNNFSKILLER
    Pursuit cash kell.
  • TOMDRIVER333
    Szép kis példány, kéne nekem is...
  • Cement36
    Ahhoz, hogy TE-n több pénzt kapjak RACE CASH skill jó ? Vagy az TE-re nem vonatkozik?
  • nfsmw4ever
    Jótól kérsz. Egy hónapja kattantam rá, hogy ami van benne azt használom, oszt jóvan. Új driver, lvl31 és alkatrészt eddig egyet nyertem, ami már pro... Skillből is szegénység van. Üres Ageraval, meg CCX R-el grasszálok. A Pagani Zondámat sikerült megépíteni egyedül, azzal meg verem az F1 időimet. Multizni nem is jó, mert tele a lobby, hogy hacker vagyok. Szóval nincs színsorom, sosem volt. A teli sárga az egyetlen, ami több autómba is debütált. Ja. Csak told neki, meg puffogtasd a nitrót. Ez az én színsorom.
  • TOMDRIVER333
  • chris1997
    3. tartják a pizsiágyút :D
  • TOMDRIVER333
    Na, én léptem aludni, ne pofázzatok, hogy miért megyek ilyen hamar lefeküdni, mert:
    1. Románia: GMT+1
    2. Hullafáradt vagyok
  • goregrind #91017
    Ha már úgy is van gyakorlatod benne, akkor adhatnál színsör tippet! Köszi!
  • nfsmw4ever
    Fasza verda. Nekem nagyon kézre-áll. Annyira lehet vele multiban tarolni..
  • TOMDRIVER333
    Köszi, látom még vannak emberek, akik olvassák a hozzászólásaimat, mikor nem kéne olvasni, akkor összegyűl minden istenbarma.
  • KorzeTheNinja
    #90961 erre gondolsz?

Szept. 30.-ig lehet nevezni D classos Nissan S13/14/15 kocsikkal.

Nevezéshez fotó a perf. partokról és a skillekről (külön képen)

...és a többit lefordithatná valaki rendesen :D
  • chris1997
    így van Szöges legóba inkább :D
  • HUNNFSKILLER
    Nyugi, csak irigy.
  • goregrind #91011
    Baszod a legód...
  • TOMDRIVER333
    Hogy lépnél legóba.
  • goregrind #91009
    Verseny ide, verseny oda - én összeharácsoltam egy ilyet (is)!

SZERK.:

Irányítás:
    Gyorsulás: (ütközés után lomha picit, de ez talán javítható)
    NOS erő: