94802
-
eLitMiLan #91169 Az jó google earthel nem találtam meg xD De gondolom nem kis táv. -
chris1997 #91168 A privát az privát, kettőtök közötti kommunikációból zajlik. Ne kerüljön már ki, kinek-ki, mit ír..... Mondtam, hogy este, ezt nem.
Amúgy töröltem Milan, meg cement hozzászólását. PRIVÁTBAN a többit, thx -
BRIANOVERCLOCK #91167 Elsőre csaló A escapen megint egyre több van belőlük. -
HUNNFSKILLER #91166 Kőbánya, pongráci lakótelep -
HUNNFSKILLER #91164 Itt is. :P -
eLitMiLan #91163 :DDD Hova jársz te olyan korán amúgy? :D -
EDI28 #91162 14 -
HUNNFSKILLER #91161 Kéne, de álmosság nélkül?
#91156 Mennyi az annyi? -
eLitMiLan #91160 Akkor csicsikáljál te is xD -
eLitMiLan #91159 Ugye-ugye :D Lány mellett bealudni? Az nem szép dolog xD -
HUNNFSKILLER #91158 De, mellé még 1 órával korábban kelek nálad. -
chris1997 #91157 Tééényleegg :D Hálelújah -
EDI28 #91156 Nem te vagy a legfiatalabb hanem én -
eLitMiLan #91155 Akkor csicsikáljál, én meg 5.20kor kelek :P de úgyis éjfél után lefekvés lesz ebből, mint mindig :DD Killer nem fiatalabb? -
chris1997 #91154 Az meg a másik. Na de tényleg lépek, mert megint aludni fogok a buszon. Ma is odaül mellém egy aranyos leányzó én meg csak bealszok...:DD -
chris1997 #91153 A HáGé úr elmegy csicsikálni, mert a közösségben ő a legfiatalabb és ő a főnök(uhhh...ez így érdekes, most belegondolva nem? :D) és neki az 5:30-as kelés, az 5:30-kor történik. :D -
chris1997 #91152 1. Nem baj, este pls ne balhézzatok, akkor már inkább privátban, ha van valami nézeteltérés. Vagy, ha nyilvánosban mindenképp, akkor délután.
2. Jaaaaaa :D
3. Nézve az autólistát, a kavicsokat tudja szedni rendesen már normális autókkal :D A barátodnak tényleg mond meg, hogy ne csaljon, mert te húzod a rövidebbet miatta(bannolhatnak érte, az új "anonim" csapat szeret bannolgatni a játékból) -
HUNNFSKILLER #91151 Az a baj, hogy nem a bogyókat gyűjtötte gyorsan... -
eLitMiLan #91150 Ment egy PM, hogy ne a HáGé Úrat maceráljam:D -
Cement36 #91149 1. Bocsi a kellemetlenségért ,nem akartam ilyen hülyeségbe keveredni.
2. IG mint IN GAME :D
3. a haverom tette fel ezt a játékot nekem, és még nem banoltak miatta,engem meg addig nem zavar, ha gyorsabb kocsival gyűjti a bogyókat :) -
chris1997 #91148 Tényleg, miért nem válaszoltál neki a játékban? -
chris1997 #91147 Fasza, akkor este ne lássak itten macskaharcot... :P Na jóccakát. -
Cement36 #91146 Te egy nyughatatlan kisgyerek vagy több hete (mióta baszatsz) nem szóltam hozzád 1 szer sem, nem válaszoltam semmidre, most az egyszer megtettem és a fórumtulajra tekintettel nem is fogok törödni ezen túl sem a butaságaiddal.
Mellékesen a leggyorsabb szintlépésem az 1óra40perc alatt volt a rekord,2Xes szorzóval, Late Departure-zve (mivel mindig ott játszok) folyamatosan 4 emberrel :)
Most elmondom először és utoljára, én komolyabb ember vagyok annál hogy veled foglalkozzam meg azzal, hogy unatkozol, én összeszedtem egy pár jó srácot akikkel elfunolunk, te meg görcsörlj rá minden nap :)
-
BRIANOVERCLOCK #91145 Délután van?
Akkor holnap délután visszanézek majd -
eLitMiLan #91144 De lehet persze, el is felejthetjük felőlem, ha soha nem csal többet. -
eLitMiLan #91143 Igen, ugorhattam volna szebben, csak a csalókból már enyhén elegem van, főleg hogy este még fáradt is voltam / vagyok. -
chris1997 #91142 Délután nem lehetne ezt? Kurvára nincs kedvem ehhez este. -
eLitMiLan #91141 Buta magyarázat amit nem tudok alátámasztani? Neked kéne alátámasztani hogy nem hackeltél...Ugyanis sok hibája van a worldnek, de olyat még nem láttam hogy csak úgy véletlenül írná ki fél óránként hogy friend leveled up...amit meg akkor írtál late departure-n mentél, hát nem hinném hogy csak úgy összeszednél rajta 5-6 kör alatt 480.000 REP-et, sehogyse.. -
chris1997 #91140 "érdekesebben ugrottál neki".... Ezzel azt akartam mondani, hogy igen, volt benne "rágalmazás".
A másik. Miért adod neki oda az accountot, ha megbízhatatlan? Mert így téged pocskondiáz be, ahogy látod. Sajnálom az esetet. A szintlépegetés....a franc gondolkodik már este, mi az az IG? :D Mindenképp keress valami más kövezőst, vagy megbízhatóbbat, mert, így nem lesz ez jó.
Milan: Abban van igaza Cementnek, hogy tényleg faszul ugrottál neki. Lehetett volna szebben is. -
BRIANOVERCLOCK #91139 Nem baj a lényeg ott van -
chris1997 #91138 Pancser :-D -
Cement36 #91137 Nem érted? Olvasd vissza a fórumodat, ahol lehet rágalmaz és szid, de ha te ezt engeded a szabájokra rászarhat bárki mivel nincsenek betartva :) De IG kezdte, kb 2 het mikor 2 játék után elértem a lvl60-at amire megint van valami buta magyarázata, amit nem tud alátámasztani.
Az átlagsebességet, pedig megnéztem tényleg hatalmas 500+-os, csakhogy NINCS Mazdám és nemjátszottam abban az időpontban.
A választ az az ember adta meg aki tudja rajtam kívül a passomat, mert ha én nemtudom a gyémántokat gyűjteni, azokon a napokon Ő teszi meg helyettem.
A program amit használt "TACSAKAMENYALKA" és autókat cserél vele, aztmondta olyan RHINO-ra cserélte az autómat maivel csak egyenesben lehet menni és az gyorsul így fel, az én játékomat legalább 3an tudják alátámasztani, hogy délután és esténként TSen beszélve, játszok itteni forumos srácokkal.
Délutáni kép az achiról, még nem volt 1 mazdám sem..
http://postimg.org/image/4lks2m6zn/
-
eLitMiLan #91136 Neked is fail szpojler -
BRIANOVERCLOCK #91135 Na ezt meg elb..sztam xDD -
BRIANOVERCLOCK #91134 Hogy képzeled szegényt zaklatod, hát mennyé a búsba
[#SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szöveg
majd beszartam micsoda fail xD -
chris1997 #91133 A szintlépést meg fogalmam sincs, hogyan lehetett olyan gyorsan...mikor lettél Lvl60 Cement? -
chris1997 #91132 Semmi gond, ha játszol, sőt... csak ne csalj, ennyit kérünk. Itt senki nem csal(Ugye? :P ). -
eLitMiLan #91131 Én csak megkérdeztem hogy nem volt-e túl gyors a fél óránkénti szintlépés, meg aztán még annyit hogy milyen pályán ment és használt-e rep duplázót, és Ő állt egyből nekem hogy eddig le se szartam, és túl sokat kérdezek.... -
LACI949 #91130 Az új felhasználóján akadtam amúgy ki hogy ilyen hamar feltolta akkora szintre.
http://nfs-s.com/nfsw/36CEMENT -
#91129 Most már tudod.
Szívesen.:-)