94802
  • tutuhawer #94482
    az EA termékeit vetettem össze. Ingyenes NFS World vs FIFA World. Ugyanúgy van csalás, van lagg, van NETERRO_CONNECT.... szóval tudod, hibaüzenet. Elég szar, ahogy a NFS-ben is vannak még olyan abszurd , ostoba vagy aljas dolgok, hogy csak na. Szinte otthon érzem magam a FIFA Worldben is. Csak brazil játékosaim vannak, csak ukrán klubcsapatból (Shaktar Donyeck), amit leromboltak az oroszok. Óriási kombináció :D
  • Quqa
    [Szar a NFS és ezt a World-re is érted? ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na, akkor, ha ez szar majd menj fel az istenverése új szupi szuper krúúú-ra (ha lesz géped). Ott komolyan mondom, néha a kivágnám a monitort gépestül az ablakon olyan idióta az irányítás, meg minden. Vennél egy féktávot, ja de az nincs csak satufék, vagy fénysebességgel gyorsulás, talán a dirt és a street, ami használható. A többi 40-es alkatrész szint felett borzalmas. Bekerülsz egy lobby-ba, ha nincs feltépve legalább 1100–1200-as (inkább utóbbi) szintre a kocsid felejtsd el a nyerést (ha a többieké olyan). Amúgy sincs semmi értelme, ha nyersz, ja de te választhatsz következő verseny, hát azzal kitörölheted. Bekapcsolva hagyják a collision-t és úgy kilöknek pályáról, hogy 100 hogy buktad a futamot, mert mindig az az erősebb, aki nekimegy a másiknak. Védekezés nincs ellene. Túlcsúsztál a kanyaron nyomod a féket, ami egyben a rükverc is, de az istenért sem indul el hátra gondolkozik egy csöppet. Mennél egy circuit járgánnyal, de kúszik, mászik keresztbe hosszába, egy épített pályaautó érted, ami arra van kitalálva, megépítve, kikönnyítve, optimalizálva, hogy ne csússzon, de csúszik csak mitől. Jön egy bukkanó és úgy elkönnyül – nem számít, hogy ezer szárny és egy kibaszott nagy diffuzor van alatta – hogy kiszállsz vele a susnyásba, eredmény megint csak bukod a verseny, de mondom semmi értelme hogy ki nyert mivel csak 5000-el több a cash az elsőnek. Olvass csak bele a PH-n alig megy már fel valaki 4 hónap után! Hogy is volt a World-nél 2 évig az volt a legjobban pörgő topik itt az SG-n.
    A sok nem normális + veszi a season pass-t aztán az összes gépet pofán vágom egy Focus-al pl. C-ben az leggyorsabb gépem, simán lehagyja az ugyan olyan lvl szintű Lambo-t! Ez franko nem?

Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.04.02. 01:08:15
  • tutuhawer #94480
    Egy másik ingyenes játék twitter-oldalát követem, és minden második hozzászólás kurvaanyázás, mert az NFS-hez hasonlóan szar a játék. Ha ez itt egy áprilisi tréfa tőlük, akkor nem nevettem :D Habár nem játszom már, de a megmaradt játékosokkal szemben nem szép dolog bohóckodni
  • alfa20
    nézted a közzététel dátumát :)
    április 1.
  • Malachit
    Jó kis feltételek :D Másik város esetleg lesz valamikor? Vagy más terület ahova még át lehet menni? :D
  • goregrind #94477
  • Malachit
    Kiraktam A max közelire TE-re, de 4 kör után feladtam. 4-es szinten állandóan elkaptak, kikugliznak, kipukkasztanak :/ Majd szépen gyakorolnom kell D-ről felfele haladva. E max TE-re is kiraktam 1 amcsi teknőt, de teljes csalódás, konkrétan nem gyorsult semennyire sem és a célig sem értem el vele 3 futamból 3x :/ Ha meg nekimentem valaminek akkor szinte csigába váltott, kanyarodás meg egy csatahajóéval vetekedett. Pedig a kirakott értékeke alapján szerintem jónak volt mondható a gyorsulása. De lehet csak én gondoltam így :/ A súly miatt azt hittem úgy megy át majd a rendőrökön mint 1 tank, persze nem ment át :/

Keresek bárkit EU CHICANE szerveren barátok közé. (1 magyar sincs felvéve :( ) Név: Madder1 vagy MadderI nem tudom már fejből :D
  • goregrind #94475
    Valamikor réges-régen, egy távoli galaxisban...

...megszületett az NFS érzéssel telerakott,

első NFS online autóversenyzős játék.

A játékosok dacolva a korlátokkal, a birodalom által

engedélyezett 31matricahelyből gazdálkodva készítették

egyre összetettebb mesterműveiket.

Majd egy napon a valós világ verdáitól ihletve,

kezdetét vette a

Klónok Háborúja

útjára indítva ezzel, az újabb festőversenyt.

Te pedig válassz egy képet, melyen a koppintandó autó szerepel,

és vesd bele magad a Klónok Háborújába.

Légy bár Jedi vagy Sith, a lényeg hogy kreatív festéseddel igyekezz uralni az erőt.

TOVÁBBI RÉSZLETEK A VERSENYRŐL ITT!

Utoljára szerkesztette: goregrind, 2015.03.31. 09:31:28
  • mamiya70
  • mamiya70
    és mik a tapasztalataid?
    milyen autó?
  • Malachit
    Vettem is egyet, pénzem se maradt :D Bentley Continental Supersports
  • mamiya70
    igen :)))
    elbambultam rendesen :)))
    majd legközelebb :)))
  • eLitMiLan
    pedig ha jól látom elolvastad a fordításom, amibe 7x szerepelt az OUTLAWS szó :)
    Utoljára szerkesztette: eLitMiLan, 2015.03.27. 15:32:49
  • mamiya70
    bakker... :(
    csak az kerülte el a figyelmemet, hogy D classban kellett volna a 10 db TE -et megcsinálni...
    jól elb...tam :(
  • mamiya70
    silvike :)))
  • Milo82
    IGC Weekend special!

Bentley Continental Supersports $2,000,000.

Bentley Continental Supersports Coupe:
    - VERGE WIDE bodykit 1470 SB (was 2500 SB)
    - HEX bodykit 980 SB (was 1500 SB)
    - VERGE bodykit $200,000
    Bentley Continental Supersports Convertible:
    - VERGE WIDE bodykit 1470 SB
    - HEX bodykit 980 SB (was 1470 SB)
    - VERGE bodykit 980 SB
  • Malachit
    Nekem is Nissan fairlady, de ezzel a kocsival mit lehet kezdeni?

Keresek in game barátlistára bárkit :) Chance szerver EU.
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.03.27. 09:42:05
  • mamiya70
    hol találtátok meg?
    lehet, hogy én nem kaptam, pedig lefutottam a 10 TE -t...
  • koriii0012
    Nissan fairlady xD
  • Tarpi
    rizsrakétát kaptam
  • Milo82
    Dodge CHARGER SRT8 SUPER BEE blue juggernaut volt a nyeremény cpp-ben nekem,remélem másnak több szerencséje lesz vele!
    Utoljára szerkesztette: Milo82, 2015.03.25. 18:11:57
  • eLitMiLan
    6 hozzászólással lentebb szép kéken: http://sg.hu/forum/uzenet/1233324348/94454
    de nehogy elolvasd: 23-a 23:59 ingame time szerint, ami magyar idő szerint 24-e 0:59, azaz még van 98 perc hátra
    Utoljára szerkesztette: eLitMiLan, 2015.03.23. 23:21:27
  • tutyimutyi2
    hány órakor lett vége az eventnek?
  • Milo82
    Több mint a duplája teljesült a kitűzött célnak nem lenne rossz ha a nyeremény is dupláznák!
  • mamiya70
    ezt írták:

"Sikeresnek számít egy TE akkor, ha a csapatból mindenki átmegy a célon, tehát NINCS DNF a végén.

A díjakat Márc. 26-án osszák ki / unlockolják a dealerben, ami 3 napig eltarthat.
    A feloldott felniket a dealerben lehet majd megtalálni 14,000$ és 17,400$ IGC közé árazva."
  • koriii0012
    sziasztok. meglettek a felnik :D mikor lesz meg a car prize pack?? hetfon? vagy azert tovabbi versenyek szuksegesek?
  • mamiya70
    teljesen jó :)
  • Milo82
    A new IGC Rotation is available now.
    BMW M1 Procar
    PORSCHE CAYMAN S
    AUDI S5
    1969 Ford Mustang Boss 302
  • goregrind #94454
    Magyarul infók itt!
    Utoljára szerkesztette: goregrind, 2015.03.19. 08:34:58
  • Plata
    Bármelyik Team escape jó?
  • Milo82
    Az első nap után!
  • bboyatty
    Úgy néz ki igen, meglátom, hogy halad majd és ha érdemes beszállok én is...:P
  • mamiya70
    St. Patrick's Community Event
    By: TheNenheb | 03-17-2015

St. Patrick’s Day Community Goal Event |March 18 – March 23, 2015 00:00 to 23:59 (GMT)

I know many of you have enjoyed our Chinese New Year event last month and we have prepared another exciting Community Goal event for Saint Patrick’s Day. Successfully complete as many OUTLAWS Team Escape as you can and you can unlock never seen before IGC wheels that will add more character to your cars. We have prepared 6 tiers, so let us try to beat that top tier together for another Car Prize Pack!

Tiers and their perks

50,000 Successful Outlaws TE = Unlock 17″ Racing Hart CP (Style A) wheels to dealer

100,000 Successful Outlaws TE = 18″ Racing Hart CP (Style A) wheels to dealer

150,000 Successful Outlaws TE = 19″ Racing Hart CP (Style A) wheels to dealer

200,000 Successful Outlaws TE = 20″ Racing Hart CP (Style A) wheels to dealer

250,000 Successful Outlaws TE = 21″ Racing Hart CP (Style A) wheels to dealer

500,000 Successful Outlaws TE = Car Prize Pack for those who did Outlaws Team Escape at least 10 times with all drivers cross the finish line

Conditions & Details

- Successful Outlaws Team Escape = All drivers in the game should cross the finish line. Having any “Did Not Finish” (DNF) will make the event not count toward the goal.

- We will update daily tallies on our Facebook page.

- On March 26th, wheels that are unlocked will be added to the Wheels Dealer in the game and Car Prize Pack will also be added to accounts with 10 successful Outlaws Team Escape completes, if the last community goal has been met. This process may take more than 3 business days.

- Players are unlocking the wheels, meaning that the wheels will be available in the in-game shop for purchase with in-game cash. These wheels will be priced from $14,000 to $17,400 IGC.

Disclaimer

EA’s TOS Applies.

ez azt jelenti, hogy 10 team escape verseny esetén illetve ha összejön összesen 500 ezer team espace akkor megint dobnak egy verdát???
  • BDGO94
    Sziasztok! Hogy tudok képet feltölteni? Nagy a kép amit fel akarok tölteni .
  • Quqa
    Igen az a Mazda nem nagyon versenyképes igaz végre többet megy mint az MR vagy a GXP (az Eclipse-nél nem), de nitro erőben rendesen elmarad tőlük, azért D, C, B-ben használható …
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    … sétakocsikázásra!

Jelenleg csak a Lambo LP–650 van, nem rég volt IGC az LP–670 SV ami már 400 körül dübörög jól megultrázva. Utána volt pár napig a Reventon, ami kicsit talán gyorsabb az előbb említettnél.
  • Malachit
    Megvettem tegnap a Mazda RX-7-et 700.000 IGC-ért. Hát ebből kilopták a motort? :D Jól kanyarodik, de nem gyorsul és végsebessége se valami nagy. (csak 1 csillagos alkatrészeket raktam bele simán IGC-ért.) Belepakoltam megnézésre a meglévő ultráimat is. Azokkal már jobban mutatott, de erre a kocsira azt a meglévő pár alkatrészt nem használom el.

Általánosságban S osztályra tuningolható kocsiból melyiket ajánljátok? Csak IGC-s kocsi érdekelne :)
  • eLitMiLan
    Múltkor PH-n irt brianspilner, jól bemutatta magát XD szerencse hogy nem ismertem
  • Gyuszopapa
    Hát azért nem teljesen van ez így.Jók azért a német tankok is.Prémlőszert persze használják sokan de még mindig vannak azért akik nem spammelnek vele egyfolytában.A T8-at azért nem szeretem mert 10-ből 8 csatában 9-10-es tankok ellen kell menni.Ami olyan mintha felraknál egy szopóállarcot.
  • Milo82
    Igen,tipikusan az a a játék ami ugyanazt adja el sokszor,mindig másoknak jól látod!Olyan ez mint a pecázás a belógatott csalira mindig jönnek a halak,nem fogynak el!
    Utoljára szerkesztette: Milo82, 2015.03.14. 10:21:02
  • Plata
    WoT minden csak nem korrekt játék.Tipikus P2W,ezenkívül mivel orosz retardáltak készítették,az orosz tankok erősek,a németek meg szarrá vannak nerfelve.Prémium lőszerrel még egy idióta is bármit elérhet ebben a játékban,általában a bénák a és a stat buzik főleg csak prém lőszerrel szaladgálnak,már tier 1-ben is.Tier 8-10-ben már meg sem tudnak lenni enélkül.Játék kb T8-ig élvezhető valamennyire,bár már ott is erősen sok a gold noob.
    Mondjuk azért még ökörködésre tökéletesen elmegy.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.14. 06:52:57