94802
  • RoboKutya78
    Ez az origi helper is elmehetne a frakba...
    Mi a kórságnak van megadva a fiókomban a származási helyem mért nem tudnak ennek megfelelően beültetni egy ipsét aki magyarul csekkol vissza hiszen régebben ment a dolog.
    Még ráadásba ő kér meg hogy angolul dumáljak ehh

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.15. 21:47:52
  • RoboKutya78
    tényleg nincs valami lehetőség a visszatérítésre? elvileg van egy rakat vásárlást igazoló nyomtatványom:)
  • RoboKutya78
    na akkor elkezdem visszaigényelni a befektetet kreditjeimet.
  • bboyatty
    Nem volt az de most már ez se lesz...Crew jó lenne de az én gépemen biztos nem fut el, más online autós nem is jut eszembe....
  • Szabi #94518
    ja mert hogy az NFSW normális autós játék volt... ? :DDDDDD
  • bboyatty
    Hát sokat mondtam, hogy zárják be a fenébe de most, hogy bezárják bizony kicsit szíven ütött a dolog hisz nem kevés órám van a játékban de egyszer mindennek véget kell érni. Örülök azért, hogy részese voltam ennek a közösségnek. Valamikor még ha tudok felmegyek és készítek egy-egy képet az autóimról.
  • alfa20
    Hát szerintem meg kár, hogy bezárják...
    Igazából nem lesz egy normális autós online játék... :(
  • RED BULL F
    Hát igen, ez várható volt. A kérdés sak az volt, mikor is következik be. Mondjuk úgy már egy évvel ezelőtt le kellett volna kapcsolni az egészet a francba, úgy ahogy van. Kíváncsi vagyok, erre a rövidke időre nem tesznek mindent játékpénzessé, ha már SB-t nem lehet venni?
  • kripton90
    Ugy latszik a Worldnek vege a csapat veglegesen bezarja a NFS World-ot a szerverek julius 14 alnak le veglegesen http://world.needforspeed.com/news/article/52361
    Utoljára szerkesztette: kripton90, 2015.04.15. 17:13:13
  • Milo82
    Ennyi volt ezt "guglizd"be!

The Race is Coming to an end.
    By: rhiordd | 04-15-2015
    After five years on the race track, Need for Speed World is about to run its last lap. The free-to-play PC action racer will be permanently shutting down its servers on July 14th 2015. Purchases of SpeedBoosts will be disabled as of today.

When it launched 2010, Need for Speed World brought together best-in-class action racing with an unparalleled social experience on PC. However, five years on, we feel that the game no longer lives up to the high standard set by the Need for Speed franchise. The steady stream of live content kept our players engaged but unfortunately we were not able to keep pace with feature development. At this point, the major overhaul needed to bring the game up to speed is not viable for us, so after careful review we came to a decision to stop development and begin winding down support of Need for Speed World.

We’re still leaving Need for Speed World on for a couple more months. If you have a balance of in-game currency, we encourage you to spend it before July 14th. While you can spend the currency you already have, we are disabling the functionality to purchase SpeedBoost, as well as the ability to register new accounts, from now until the closing date.

It’s been a great ride. We would like to thank our community for a wonderful five years. We’re grateful for the time we spent together.
  • mamiya70
    úgy tűnik (ha jó a gugli fordító...), hogy akik elég sok versenyt toltak az előző kihívásban, azok kapnak ajándékot...

The Cherry Blossom Community Goal Event ended last friday. Whilst we unfortunately did not break the 5.2 million mark, it certainly was not a poor turnout with more than 4.1 million events run using Japanese cars within the event timeframe.

The total amount of participating drivers was 181,186. One third of them (60,231) on Apex and two thirds (120,955) on Chicane. While Apex had only half of the manpower of Chicane involved in the challenge, the amount of drivers who did at least 50 events for the challenge on Apex was 7,308 against Chicane’s 11,663. Chicane managed to beat the Apex also in the 100+ category, where it had 4,265 drivers against Apex’s 3,002. So, Chicane came on top in the final count, but the percentage of truly dedicated players was higher on Apex.

We greatly appreciated the efforts that the community went to in order to try to break the record, and as such, we have decided to grant a small thank you gift to each and every driver who participated in our Cherry Blossom Community Goal Event.

The gift allocations are based on number of events completed by drivers, and will be automatically granted to each DRIVER, that completed at least one event with the right cars during the event period.

Allocation will be as follows:

- Silver Pack for 52,923 drivers who did less than 50 runs on Apex
    - Silver Pack for 109,292 drivers who did less than 50 runs on Chicane
    - Gold Pack for 4,306 drivers who did 50 to 99 runs on Apex
    - Gold Pack for 7,398 drivers who did 50 to 99 runs on Chicane
    - Platinum Pack for 3,002 drivers who did at least 100 runs on Apex
    - Platinum Pack for 4,265 drivers who did at least 100 runs on Chicane

Again, on behalf of the entire Need for Speed World team thank you for your efforts and stay tuned for more fun and games soon!
  • Quqa
    Azért nem olyan egyszerű az új pályák betétele ahogy leírtad, kéne ott programozni rendesen, persze a lezárt városrészben van közel félig kész terület amihez már nem kéne olyan sok idő, hogy lehessen gurulni rajta és kb. fél-egy évre felpezsdítené ezt az egyre hanyatló játékot. A lehetőségek természetesen határtalanok, íme: 1, 2!
    Ezekről már vagy 2-3 éve is beszélgettünk itt.
  • tutuhawer #94510

Nem rossz dolog ám az állandó pálya, mert lehet gyakorolni, normálisan versenyezni, csak hát kinyírja az üres pálya a városi verseny lényegét. Emellett a civilekkel teli pályán menet közben találja ki a játék, hol lesz civil és milyen helyzetben, sebeggésgel közlekedik, épp alattomos módon. Az se szerencsés. Nem kér sokat a régi játékos, mert volt olyan időszak, mondjuk 2011-es év, amikor lehetett élvezettel játszani. Sajnálja az ember, hogy az előremutató változtatások (pályák, autók osztályai, tuningolás, boost-játékpénz) mind visszafele sültek el.
  • Malachit
    Biztos beleszakadnának a programozásba, ha össze kéne dobniuk ne adj isten egy új városrészt, vagy csak 1 területet. :/ Már azzal is iszonyat feldobnák, ha csak annyit csinálnának meg, hogy beraknák a jelenlegi kezdő- végpontokat úgy, hogy hozzáírnak mindhez egy random pályagenerátort, ami a meglévő elemekből kreálgatna véletlen pályákat az utcákon mindig más útvonallal és hihetetlen módon talán eltárolná a pályák nyomvonalát, mondjuk az utolsó 10.000 darabét és a futam végén lehetne szavazni rá 1-10 között, majd a 9,8+-osokat időközönként visszarakná fixnek mondjuk 2 hétre rotában plusszként.
  • tutuhawer #94508
    én játszani nem tudok, de ami feldobná, az a pályák visszaadása. Szart se segített, hogy osztályokra sorolták a pályákat és ráadásul üres is lett mind. Én kérném vissza a kedvenceim, aminek nagyja D és E kategóriás. Igazából mindenki frankó versenyket akar menni, lehetőleg több emberrel, változatos autókkal, de esély sincs rá, mert én biztos nem megyek be lezárt pályára, a többire meg ellenfelet se kapok. Épp a minap beugrottam, de nem kaptam ellenfelet a McLarennel, bezzeg ha gyengébb géppel megyek, rögtön adja. Újra kéne, kellett volna tervezni az ellenfélkeresőt. Értelmetlen variálni az autókat, a pályákat, ha nincs elllenfél.
  • bboyatty
    Az a baj, hogy nem feltétlen a pályarotációval van baj itt, hanem, hogy unalmas már az egész, egy új pályarész vagy egy pár új verseny feldobná a dolgokat az biztos. De szerintem ez már csak álom marad, ha eddig nem volt akkor ezután se igen lesz ilyesmi. Arra vagyok kíváncsi mikor húzzák le a rolót végleg, tovább húzták így is mint gondoltam.
  • goregrind #94506
    Új pálya rotáció infók magyarul!
  • mamiya70
    ma a sors kegyeltje lettem :)
    beáldoztam néhány 3-4 * -os alkatrészt és így meglett a 3000 pontom és ezáltal az ajándék autóm is :)
    egy 911 CARRERA RSR 3.0 "személyében", ráadásul ** csillagos sárga alkatrészekkel 594 overal-lal :)))
    már régóta gondolkodtam egy ilyen autó vásárlásán, szerintem B classban egész jó alternatíva, főleg néhány pályán...
    korábban már volt ilyen autóm az egyik NICK -em alatt és akkor jókat autóztam vele :)))
    ráadásul a rendőr RX 8 -amat toltam fel B class tetejére a jelzett 3-4 * -os alkatrészekkel, szerintem az is jó leszzzzzzz :)))
  • Fecooo18
    jól néz ki az slr mclaren, de most inkább gyűjtök mert a célom az m1 procar már egy ideje! (ha lenne pénzem mondjuk megvenném) :)
  • bboyatty
    Kanyarodásban nem volt jó már akkoriban sem, de mikor megvettem akkor örültem, hogy valami új verda van a garázsban, akkoriban tier 3-ban M3 GTR volt az IGC király és már a könyökömön jött ki a sok sablon autó, T1 Silvia, T2 Elise, T3 pedig az M3, mondjuk az Elise-t nagyon nem bírtam és inkább Z4-et hajtottam, de aztán fellázadtam és elkezdtem venni az összes autót ami kicsit is tetszik és inkább azokat hajtottam, nem nyertem valami sokat de legalább élveztem. :P
  • mamiya70
    vettem egyet én is, de még nem igazán tudom rábírni a kanyarodásra :)))
    néha megtolja kicsit a farát, de még nem bírtam rájönni, hogy kell vele bánni :)
    azért a 25 pontot bezsebeltem :) már 2990 pontom van, még 10 pont és jön az ajándék autó :)))
  • Milo82
    A megszakadt TH streak folytatása is ingyen van egész hétvégén!
  • bboyatty
    Én még annak idején megvettem amikor először jött igc-re...:P
    Nem rossz járgány, most mennék is vele egy kört valamerre ha nem köcsög mobil netem volna csak.
  • mamiya70
    Merci
  • mamiya70
    a mercit most IGC -ért meg lehet venni, 1.700.000 játékpénz...
  • tutuhawer #94497
    ezért /is/ érdemes használni goregrind oldalát. Én magam is sokat promótáltam annak idején, amikor elindult. AJánlom, ajánld te a haverodnak is!
    Hey
  • mamiya70
    köszönöm a linket!!!
    így érthetőbb mint a gugli fordítóval :)
  • goregrind #94495
    >>> Nem tegnap kezdődött... <<<
    Utoljára szerkesztette: goregrind, 2015.04.07. 07:05:52
  • mamiya70
    megint van valamilyen "kihívás"...

The third day of our Cherry Blossom Community Goal Event went just a tiny bit better than the day before. That however was enough to get us past both the 1.3 and the 1.6 million targets. After three days the total amount of events completed with INFINITI, LEXUS, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, SCION, SUBARU and TOYOTA was 1,722,865. The next two sets of Race Improved parts have now been unlocked and available for purchase with in-game cash at the Performance Shop.

Here are the parts that have been unlocked for in-game cash so far:

Tier 1 – 1,000,000 runs
    - Richter improved (Red) Engine, Forced Induction and Transmission
    - Gromlen improved (Yellow) Suspension
    - Norset improved (Green) Brakes and Tires

Tier 2 – 1,300,000 runs
    - Kestrel improved (Blue) Engine
    - Gromlen improved (Yellow) Forced Induction
    - Kestrel improved (Blue) Transmission, Suspension, Brakes and Tires

Tier 3 – 1,600,000 runs
    - Gromlen improved (Yellow) Engine
    - Kestrel improved (Blue) Forced Induction
    - Gromlen improved (Yellow) Transmission
    - Norset improved (Green) Suspension
    - Gromlen improved (Yellow) Brakes and Tires

Here are the remaining targets and what they will unlock:

Tier 4 – 2,000,000 runs
    - Norset improved (Green) Engine, Forced Induction and Transmission
    - Richter improved (Red) Suspension, Brakes and Tires

Tier 5 – 2,600,000 runs
    - Richter sport (Red) Engine, Forced Induction and Transmission
    - Gromlen sport (Yellow) Suspension
    - Norset sport (Green) Brakes and Tires

Tier 6 – 3,200,000 runs
    - Kestrel sport (Blue) Engine
    - Gromlen sport (Yellow) Forced Induction
    - Kestrel sport (Blue) Transmission, Suspension, Brakes and Tires

Tier 7 – 4,100,000 runs
    - Gromlen sport (Yellow) Engine
    - Kestrel sport (Blue) Forced Induction
    - Gromlen sport (Yellow) Transmission
    - Norset sport (Green) Suspension
    - Gromlen sport (Yellow) Brakes and Tires

Tier 8 – 5,200,000 runs
    - Norset sport (Green) Engine, Forced Induction and Transmission
    - Richter sport (Red) Suspension, Brakes and Tires

If you want to help the community unlock more performance parts for in-game cash, simply switch into a Japanese marque car (Infiniti, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Scion, Subaru or Toyota) and complete as many Sprints, Circuits, Team Escapes or Drag races as you can in any game mode (singleplayer, multiplayer or private match) before the deadline on Thursday night, midnight in-game time.
  • Lokker
    Ahogy tapasztaltam elég jól megy az a pontiac B-ben is. Szerintem a 4 közül azt az egyet érdemes megvenni.
  • mamiya70
    én a Pontiacot használtam D-ben C-ben és B-ben is, mindenhol megállja a helyét...
    bár B-ben kell hozzá elég sok jó alkatrész...
    na és a skill-ek...
    a többiről nincs tapasztalatom... bár nem is számítok a legtapasztaltabbak közzé...
  • bboyatty
    Pontiac jó tud lenni D-ben, nekem van egy. Audiról nem tudok semmit, másik kettő meg max hobbi autók.
  • Malachit
    IGC gépek!

Chevrolet Corvette Z06 “Yellow” – $1,500,000
    Ford GT “Black” – $1,400,000
    Audi A3 3.2 Quattro “Red” – $999,999
    Pontiac Solstice GXP “Silver” – $500,000

Tapasztaltaktól kérdem, hogy a felsoroltak közül melyiket mire érdemes esetleg megvenni?
  • mamiya70
    na látod!!! ezek szerint ezért nem találtam és nem tudtam lefordíttatni az oldallal, mert photoshop!!!
    valszeg van az életben néhány dolog amihez nem értesz... bízom benne, hogy nem hasonló hangvételű beszólást kapsz értük...
  • Milo82
    IGC gépek!

Chevrolet Corvette Z06 “Yellow” – $1,500,000
    Ford GT “Black” – $1,400,000
    Audi A3 3.2 Quattro “Red” – $999,999
    Pontiac Solstice GXP “Silver” – $500,000

Chevrolet Corvette Z06 – GLINT WIDE bodykit 1350 SB
    Chevrolet Corvette Z06 – VERGE WIDE bodykit 1350 SB
    Ford GT – VERGE WIDE bodykit 1250 SB
    Audi A3 3.2 Quattro – WIZEN bodykit 1020 SB
    Audi A3 3.2 Quattro – PRIME bodykit 1020 SB
    Pontiac Solstice GXP – VERGE WIDE bodykit 950 SB
    Pontiac Solstice GXP – PRIME bodykit 630 SB
  • tutuhawer #94487
    Az elmúlt pár napban meglepően normálisan tudtam játszani, jól láthatóan megadta a meccs közben elért eredményem is, amikor az ellenfelem kilépett. Bosszantó, hogy meg-megakad néha, máskor meg nem, felkészülni is nehéz. A brutális árakat én se értem, reméltem, kapok aranykártyákból valami sztárt és el tudom adni, de eddig semmi, pedig nem kéne a sztárjátékos, ugyanis nekem csak brazil és csak Shaktar Donyeck a csapatom, a védők se igazi védők, mert minek... amúgyis szarul védekezem, nem mindegy? :D Röhej, hogy Brazíliából nem tudok könnyen igazolni, mert nem tudok csak brazil ligára szűkíteni. OFF vége :D

Pár alattomos ostoba húzás, pont, mint az NFS-ben, de mégis elviseli az ember , mert elgurigázik a labdával meg az autókkal is. Hey
  • B13A6
    hmmm.....aktualizálva....érted...átírta a dátumot...-rosszul
  • B13A6
    Jó reggelt...vagy napot,vagy valamit ami éppen van...
    Gondolom menne...csak egy kicsit próbálgatni kéne :) ...végülis akkor is csak úgy ment,annyira meg nem nehéz a játék ..

Lehet,hogy én vagyok hülye,de nem volt még ez az áprilisi tréfa is pár évvel korábban? :) ... vicces,hogy még a viccelődések is ugyanazok csak aktualizálva...

A fifa worlddel csak az volt a bajom,hogy a menü olyan sebességgel működött mintha már maga a játék menne...meg még 3x a háttérben...de hát szeretek fifázni megbocsátottam...de mikor zsinórban 3x meccs közben kilépett az ellenfél ,mert veszített én meg-mivel erre esetre csak szarság volt írva a programba-nem kaptam rá semmit,sőt egyszer még beírt nekem egy döntetlent érte végleg betelt a pohár...na meg persze ctrl+alt+del mert a játék nem tudta mi van és lefagyott ,mert az úgy jó neki...mivel EA ez is nem is számoltam javítással...
    Amúgy egész játszhatónak értékeltem főleg azért,mert a piac úgy alakult,hogy nem az számít ki mennyit tud hanem milyen a neve :)...50 000 körüli pénzből összeraktam magamnak egy 80+-os csapatot aztán el voltam vele...minek ide messi meg costa meg minden hülyegyerek 800 000/darabjáért miközben alig jobbak...
  • Quqa
    Mit akarsz lefordítani a kamu photoshop-olt híreket. Április 1-je volt!! A faszikám meg unalmában nem tud mit kezdeni magával, ha híreket akarsz itt olvasd és minden böngészőben be lehet állítani, hogy oldal fordítása.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.04.02. 12:25:25
  • mamiya70
    segítenél lefordítani???