Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
By: Jussi | 02-19-2015
Rotating in:
A: Audi R8 Coupé 5.2 FSI Quattro “Blue” $1,700,000
B: BMW M3 GTR E46 “Blue” $1,400,000
C: Lamborghini Miura SV “Red” $900,000
D: Nissan 370Z Roadster Touring “White” $700,000
This weeks rotation is a mix of Dreams and Wishes. The Nissan 370Z Roadster Touring makes its first IGC Showing. This little sportster can be fun and with the right parts and driver, it is ready to rock your tuner world. The long awaited return of the blue BMW M3 GTR E46 is also upon us. This iconic car is back for another run at being Most Wanted. Another car returning from a long rest is the red Lamborghini Miura SV. Its classic looks and power won’t leave anyone cold. And finally, last but definitely not least in any case, the blue Audi R8 Coupé with 5.2 FSI V10 engine returns to join its little brother in the in-game cash car pool…
Race on and Drive well!
Utoljára szerkesztette: Milo82, 2015.02.19. 23:28:38
Audi R8 Coupé 5.2 FSI Quattro "Blue" $ 1.700.000
BMW M3 GTR E46 "Blue" $ 1.400.000
Lamborghini Miura SV "Red" $ 900.000
Nissan 370Z Roadster Touring "Fehér" $ 700,000
Utoljára szerkesztette: Milo82, 2015.02.19. 22:44:51
Megj.: nekem is letöltöget, ha egyáltalán megjelenik a play gomb.
Ez a game így működik vagy valamit én nem jól csinálok?
Köszönöm a segítséget.
azért dobhatnának már egy kis SB -ot is :)))
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
annyi jó azért történt, hogy ezzel együtt lett 4 db Porschém és így kaptam 25 pontot...
most megint közelebb kerültem a 3000 ponthoz, de sajna csak egy kicsivel...
van még mire gyúrni...
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Mivel a Need for Speed World hivatalos facebook oldala elérte a 3 millió like-ot, ezért egy ajándékkal kedveskednek nekünk. Ez az ajándék nem más mint a Porsche 911 Turbo "Glacier". Eredetileg egy kibérelhető autó volt amit 2010, szeptember 28-kán vált először elérhető az autókereskedésben, de most véglegesen a tiétek lehet.
Csak jelentkezzetek be a játékba és menjetek végig a leghosszabb versenyen ami a térképen található, ez a Hastings körverseny Rockport-ban. Ezt kétszer kell véghezvigyétek egy sofőrrel, vagy multiplayer módban vagy singleplayer módban február 5-e, csütörtök és február 11-e, szerda között. Ha ez megvan akkor ezt az autót a játékbeli fiókjaitokra küldik.
Köszönjük szépen a támogatást!"
Megvolt de autó sehol...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
tényleg igaz amit írtak róla, hogy jó a nitroja...
az pedig meglepett, hogy elég jó az irányíthatósága is...
alkatrészeim voltak azokat belepakoltam, talán 784 körül lett az Overall, de sajna skill -ek terén ezt már nem mondhatom el...
nem bántam meg :D
ez nem elégedetlenség :)
kivártam a Mariskát is, felraktam 749 -re és nagyon szeretek vele menni...
volt már pár autó ami szintén jónak tűnt volna A classba de vártam a B2 -re és megérte :))) :D
igazából én is várnék még valami "jobb" lehetőségre... jobb autóra... ha lenne plusz garázshelyem nem gondolkodnék...
bár azt hiszem, hogy a TOP autóknak számító "időmenő" autókat valószínűszeg nem fogják IGC -ért adni...
Jobban megy mint a Porsce GT3?
ha igen beáldoznék valamit...
és még lenne rá IGC is...
előre is köszi az infót!!!
IGC Weekend special $2,400,000 Utoljára szerkesztette: Milo82, 2015.02.13. 15:38:36
Nem google translate! Annyi nekem is van... Egy leírásra gondoltam, hogy konkrétan mi a feladat, és mit kell lépni alatta/utána...
Köszi! Mástól is jó, csak nem fordítás kéne, hanem értelmezés mert nagyon koránkésőn van már.
adtak valamilyen kódot amit be lehet váltani???
pár napig nem voltam, kicsit lemaradtam...
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
"Nulla tenaci invia est via"
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
jól néz ki, de menni vele nem lesz könnyű. Azért lekérem a 003-as profilba...
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.