94802
-
RushBerlin #94442 Keresem a helyem , még magam se tudom hogy milyen játékot űzzek , online lenne jó valami de nem tudom lehet League of legends lessz. -
RushBerlin #94441 http://wotinfo.net/en/efficiency?server=EU&playername=RushforBerlin itt a wot stat oldala szerintem korrekt játék ajánlom figyelmetekbe , korrekt nem pénzes játék , 1 - 10 es tankig kell fejlődni az orosz tank ág figyelemre méltó főleg a 10 es IS 7 es nehéz tank!!!! -
#94440 nem különösebben szeretem a másik játékost lelövő, elpusztító játékokat, elég gyilok van mondjuk a szomszédban, hogy ne kelljen messzire menni. Az is world of tanks meg battlefield , az úfók viszont egyelőre háttérben vannak. -
RushBerlin #94439 Jó hozzászólás ügyes játékostól , menne még a vezetés ? ahogyan régen ? ha nem sértelek meg kérdésemmel . -
RushBerlin #94438 Ne is fáradj lol ez a játék is ahogynan nélkületek a nfs is viszont ezt ajánlom figyelmedbe World of Tanks -
OFF: elég balfasz megoldás, hogy az Originnek nincs mobilos felülete, ami a steamnek és a Uplaynek mondjuk megvan. OK, hogy EA termék, de lehetne azért valami mobil felület, hadd lássam a mobilos EA játékokat is egyben, hadd legyen közös barát lista. Hadd álmodjak tovább... :) :)
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.03.14. 01:04:52 -
B13A6 #94436 ...Én már azon is meglepődöm,hogy ez a fórum működik még....hát hogy a játék is azon meg még inkább....Pedig azt hinné az ember,hogy van az a pont amikortól a játék már nem képes eltartani saját magát külső beavatkozás nélkül... Két éve nézegetek vissza,hátha majd most....vagy most.....vagy esetleg most van valami...megnézem a hivatalos oldalt is...de semmi... folyamatosan ugyanazok a dolgok vannak beharangozva,hogy ejjha ezt a nagy újdonságot nézzétek-ami egy évvel korábban is volt(vagy fél évvel?)... meg még akkor is volt amikor játszottam...sőt már akkor is a sokadik alkalom volt...ráállítottak egy gépezetet,ami félévenként megismétli önmagát....az újak nem látják,a régiek két év után ráészmélnek,hogy hoppá....elindítottak egy kört ami fenntartja saját magát és jön belőle a pénz...lehet hogy pár év múlva a gazdasági egyetemeken tanulni fogják a nfsw stratégiát.... lehet,hogy egy legenda születik...ki tudja...
Have a nice day -
#94435 Originben is tutuhawer vagyok, 6-7. liga közt ingázok, nem is vagyok jobb ennél.
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.03.14. 01:00:46 -
RushBerlin #94434 Szabad tudnom a focista nevét tutunak ? -
RushBerlin #94433 Nem soká együtt rúgjuk a bőrt Tutu . -
RushBerlin #94432 Kösz a tippet szóval nem nagyon foglak látni a játékban ugye ? -
#94431 Szasz, 2012 végén szálltam ki, azóta elvétve lépegettem be, Metasoft ide nem (ide sem) nagyon írt. Én átnyergeltem kamionra, de azt is félretettem , most kicsit focizgatok az EA sports FIFA Worlddel. Pont annyira ingyenes, mint ez a játék, egyazon EA profillal megy, mint az NFS.
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/fifa-world/pc-download/base-game/play-for-free#details -
RushBerlin #94430 Szia ne multit fuss mert azt a stats oldalon nem fogadják el single race és megoldódik a problémád!!!! -
RushBerlin #94429 Sziasztok napok óta nézegetem a fórumot és szomorúan látom hogy senki nincs már itt a "nagy régiek közül" Hol vagytok srácok ? Vidia ,Szarmatrac , Nfree, Tutuhawer ,Rexinfernum, Noxwil, Brianspilner14, Metasoft , Hitmanhun , mind el tüntetek , hiányzik a régi közösség a játék RushBerlin hiányol titeket !!!!!!!! Hiába írok akár kire Now Ofline !!! És nem kell csak 4 lapot vissza néznem és már 2014 es üzenetek vannak elgondolkoztató ........ -
Malachit #94428 csak épp IGC-ért semmi nincs a listában :/ -
Milo82 #94427 Holnap délig BMW születésnap alkalmából nyomott árak!
Base models – 50% OFF
- BMW 1 Series M Coupé “Orange” 1950 SB
- BMW 3.0 CSL Gr.5 “Silver” 1500 SB
- BMW M1 Procar (1979) “White” 2550 SB
- BMW M3 GTR E46 “Silver” 2000 SB
- BMW M3 GTS “Orange” 2350 SB
- BMW M3 Sport Evolution “White” 1500 SB
- BMW M6 Convertible “Blue” 2000 SB
- BMW M6 Coupé “Blue” 2000 SB
- BMW Z4 M Coupé “Black” 950 SB
Special editions – 30% OFF
- BMW 1 Series M Coupé “Schnell Drag” 3710 SB
- BMW 135i Coupé “Flexor” 1610 SB
- BMW 3.0 CSL Gr.5 “Leicht” 2310 SB
- BMW M1 Procar (1979) “Treasure Hunter” 3920 SB
- BMW M3 E92 “Grip King” 2310 SB
- BMW M3 GTS “Cop Edition” 3640 SB
- BMW M6 Convertible “Monochrome” 3010 SB
- BMW Z4 GT3 “Team Need For Speed” 3430 SB -
#94426 fekete pont!!!
Ez egy régi kép, régi menüből, ilyen autó sosem volt a játékban. Addig lépegettem ki és be a garázsba, vagy micsoda, míg ilyen lett a gép. Érdemes egyébként próbálni mazda3-assal mostanában is , hátha Pagani lesz belőle. -
mamiya70 #94425 IGC -ért megvehető autók közül mit tudnátok ajánlani DRAG versenyekre??? -
#94424 juj ezt még mindig őrzöd nem festetted át :)
Nem emlékszem de úgy rémlik hogy ez egy egyedi festésű autó volt de mintha nem ezen az autón.
Csak nem tudom mikor osztogatták.
ez hiányzik sajna.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.05. 15:05:49 -
#94423 nem Mazda, de T-Mobile-os :)) Kicsit bugos, de az enyém.
Untitled by TutuHawer, on Flickr
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.03.05. 14:21:22 -
mamiya70 #94422 de nehezen fog összejönni az a 90 pont :))) -
Malachit #94421 Na én kaptam az eventből 1 Scirocco-t 417 overallal szép sárga - fekete festéssel és egy Lancer Evolution MR-editiont 465 overallal. Én ennek is örülök :) -
#94420 A hazai fórum játékok keretében belül, ezúttal egy festegetős, kitalálós, ötletelős verseny következik!
Ezen a versenyen azt várjuk tőled, hogy megálmodd egy fiktív Special Edition autó festését, stílusát és egyediségét.
További részletek itt! -
mamiya70 #94419 én is vettem egyet, én csak 749 overall -ra húztam fel...
nagyon jó kis öblös mély hangja van...
jól gyorsul, és nagyon jó a kezelhetősége...
na meg kaptam érte 25 pontot is :)
most 2910 pontom van, ha elérem a 3000 pontot kapok egy új autót is :))) -
Gyuszopapa #94418 Nekem még meg van :) -
Fecooo18 #94417 na tegnap beújítottam a McLarent:) jó kis járgány....egy ultrám volt még azt belepakoltam, többi part az "csak" race (egyenlőre:) ) -
BRIANOVERCLOCK #94416 print screen :D -
mamiya70 #94415 Hali!
melyik billentyűvel lehet fotót készíteni a játékban?
már nem emlékszem rá...
köszi a választ!!! -
nfsmw4ever #94414 Kicsit nem értek egyet veled. A nincs elite közte résszel. Én megvoltam rakva elittel. A fő accon 6 profilban is. A másik két accon shardonként egy-egy profilban (minden elite, spec és limited kiadás megvolt, kivéve a 24H Ford GT), egyiken még a kajmán exploit sem játszott. (Kajmánból a fő acc 6 profiljába összesen 21 darabot váltottam ki) Mégis bannoltak. Az egyetlen közös az orosz négyliteres kód volt az accok között, meg az hogy régen sokat költöttem rájuk, majd pedig nem költöttem már. -
#94413 életem legnagyobb hibája volt a telekomos mazdámat eladni :D -
nick1agyrém #94412 6 profilra 4 IGC-s semmi, és az a 2 ami értékelhető az egy VW scirocco evo, és egy Nissan rendőrkocsi. (merthogy mégsem alap.) ...és ja nem fair, de az nfsw soha nem volt az, és jó eséllyel nem is lesz. Amikor LvL 60 vagy, és kimész véletlen lobbyba, érezhető mennyire unfair. Amellett nem az a rossz, hogy mások nyertek duplán, vagy sem. Az sem gond, hogy nem csinálnak ellene semmit. (Ne irigykedj!) Az a szemétség, hogy két éve, volt egy ilyen, hogy 3 kocsit raktak át IGC-be, és azért bannoltak keményen többezer embert. Ahogy elnéztem, kutya készletét, volt akit persze nem bannoltak azért sem. Pedig 3 "spécizett" ócskavas volt a tét. A bannolás pedig nem a kiváltásra ment, hanem arra, hogy kinek nincs köztük elit járgánya... Azaz enm a bűnösöket bannolták, hanem azokat akik nem költöttek a játékra eleget. Na ez, ami nem fair! (Lenne 4 éves accom, olyan kocsikkal amiket két éve nem látni...) -
#94411 szintén, már annyi idióta autóskártyát kaptam hogy már nem is érdekelt hogy mit kapnék.. :D -
#94410 kurvasok magyar lóvét szórtam bele amikor még királynak tűnt a játék bár ennyit szórtam volna a star trek online ba akkor boldogabb lennék. -
#94409 4 profil és semmi :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel már nem játszok :D :P -
#94408 CCP:
egyik profil: EA86 black edition
másik profil: GALLARDO LP 560-4 SPYDER -
Plata #94407 Hát én ezt kaptam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pár napja ezt kaptam.És szeretem is.
De ezt is kaptam valamiért.
Ezt pedig vásároltam mert ő a kedvencem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
BRIANOVERCLOCK #94406 elég unfair jah.. de ez az EA logic :D -
tutika14 #94405 Hát öcsém. Lehidalok bazdmeg. XD
Ugye tegnap osztották szét ezt az ingyé ccp-ket. Én kaptam 1-et. Lett belőle egy Scirocco-m, aminek "nagyon" megörültem.
És akkor nézem, hogy elég sokan kettő ccp-t kaptam. Nézegettem, hogy hogy van ez, miért van ez... Na nem tudtam kideríteni.
Aztán ma látom a tetyű honlapon, hogy történt egy kis baki és volt, aki kapott 2-t. És ennyi. Ezzel el lett intézve. XD
Ez csak nekem nevetséges, hogy ennyivel letudják? XD
Sóherek cseppet, meg egy kicsit unfair-nek érzem, hogy van, aki ugyanazért dupla cuccot kapott a másik meg csak 1-et...
Az enyémről nem is beszélve, hogy a legolcsóbb kocsit kaptam meg, ami szó szerint szarnak sem jó. Na mindegy. -
#94404 De amikor már nem bírtam cérnával üzentem a fejlesztőknek egy szép járgányfestés keretében.
erre vagyok a legbüszkébb. a szöveg ha nem olvasható az az idlers google szerint naplopókat jelent:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.02.27. 15:41:36 -