94802
-
#91209 Naming & shaming... Alapvetően nem rossz elgondolás, de mr EAGames nem hajlandó picit sem kinyitni a szemét - ez a gond! Jelen állapotában a "Naming & shaming" arra jó, hogy ne keljen foglalkozniuk a csiterekkel! Ennyi...
SZERK.:
És ha esetleg nem csak 1-1 emberke mozdulna meg ilyen módon a csiterek ellen, hanem egyszerre többen is, talán átgondolnák ők is a helyzetet! De mint már Tutu megírta annó, ilyenkor mindenki qssol... -
#91208 Passz. Mert EA. -
chris1997 #91207 [OFF] Amúgy, minek van a naming&shaming? Alapvetően egyetértek vele, csak rosszul van megírva... miért nem lehet csalókat bejelenteni? Sőt, miért nem lehet egy külön csalóbejelentő témát nyitni a fórumon? -
#91206 Off, de csak mert már fáj a fejem a másik baszogatásától...
-
chris1997 #91205 Vissza a startra? -_- -
Cement36 #91204 Neked elhiszem. -
KorzeTheNinja #91203 igazán férfias hozzáállás....az anyukám aztmondta, hogy haggyatok békén, vagy megmond a mamátoknak.
Én is csaltam régebben és hidd el, nincs benne semmi jó. Elveszi a játék örömét. -
Cement36 #91202 Én pontosan tudom ;)
Tegnap HáGÉ elmodnta, hogy az ügy lezárva és mindenki privátban intézze el, aki ezután erről beszél az nem tartja tiszteletben az ő szavát :)
-
KorzeTheNinja #91201 nem egymással van bajuk, hanem veled -
#91200 Csak szólok, hogy azért a fórumtopikért bannt is kaphatsz. Naming & shaming baromság miatt. -
Cement36 #91199 Buta kisgyerekek :)
A téma tegnap este le lett zárva, innentől kezdve egymásnak privátban rendezzétek a saját bajotokat :) -
veszettróka #91198 Az a lényeg hogy nincs Caymanja meg Juggernaut Superbeeje. Ugye Vitalbullet? *síííííp* -
BRIANOVERCLOCK #91197 Igen és most HS-n rontja a levegőt este is ott volt.. meg napokba többször láttam, feltűnt már, hogy úgy megy mint egy tank, de most utolsó egyenes szakaszról beteleportál célba -
#91196 Meglátom lobbyban már húzom el a csikot és még van pár név akit fejből tudok de ez a greg gyerek már milyen rég életbe van pedig akik abban az időben csaltak amikor bejött az achi azokat nem látom mostanában de ez a greg még itt van... -
#91195 Megsúgom, hogy GREGBMW cheater/autofinisher! De nem tőlem hallottad! -
#91194 Nekem se teccik a jelenlegi állapot. Treasure Hunt, pár single player esetleg escape. -
#91193 Szerintem a játék sem tudta felfogni mi a helyzet alig kaptam-kapok tiszta ellenfeleket sajnos -
#91192 Téged sem tud meghatározni. -
BRIANOVERCLOCK #91191 Ez a gyerek is elég érdekesen megy HS-n: link
Most már értem miért... -
#91190 Most látom, hogy az én nevemet se irja pedig a verseny elején még irta...
-
#91189 Ez még nekem is ''Új'', hogy a nevük helyett undefined ir...be is akasztotta az egyik az autofinish-t!
-
Gyuszopapa #91188 911 turbo? -
#91187 Nincs Pandorum, meg Mothership Zeta a Fallout 3-ból.
Azért röpködnek a tizen+ kilométerek LOL. -
#91186 Kicsit ide piszkítok
Találtam egy olyan képet amin szinte minden ismert játék vagy scifi film űrhajói egy lapon és azonos léptékaránnyal szerepelnek. Lehet szemezgetni:)Szerintem mindenki megtalálja rajta a kedvenc sorozata játéka hajóját amiről azt hitte eddig hogy óriási:) na most vagy csalódni fog vagy nem:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#91185 Cayman esetleg régi 911, csak így a tetővonal alapján. A Grid meg 2 verseny után felhúzott, mert a pályák ugyan rendbe vannak, de az ellenfelek........( ellenfelekhez meg van Shift vagy ez). -
Quqa #91184 Már nem tudom itt írta valaki vagy a PH-n hogy a 911 GT3 RS semmire sem jó, hát tegnap gurultam vele pár kört és elég komoly most is. Pl. a mostani S-es pályán lerajtolta az összes fenevadat: cinege-t meg a kisöcsit, ja meg az F1-et is és a pályán sem megy olyan rosszul.
Más: megtaláltam az uberbrutál C-s járgányt, elöljáróban 312 megy úgy alapból és 330-at nitróval a gyorsulása meg majd elválik. Nagy valószínűséggel csak Rockridge & Union-on lesz esélye, mert fordulási gondjai vannak, de mindenképp kezelhetőbb mint a 350Z.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler] [/spoiler]A színét megváltoztattam és csak a közepe látható, hogy ne legyen olyan egyszerű, viszont ezt a csöcsös csajszit csak tegnap vettem észre benne.
Itt egy kép róla, tehát találós kérdés! Mi a túró lehet ez?
[spoiler] A nyeremény egy starter amit a HG-tól lehet igényelni.
[spoiler] Aki meg unja a World-öt annak javasolt egy kis Grid-et tolni. Nálam valahogy kimaradt, de nemrég említette valaki itt és nagyon komoly és elég nehéz is a szűk beton/gumifalak között kocsikázni úgy hogy sérülhet az autó is ami aztán elhúz, nem fordul stb. Olyan pályák vannak benne így 5-6 verseny után hogy besza-behugy! Mind e mellett az irányítása nagyon kézre áll és ami nagyon tetszik benne hogy tele van kanyarral, de nem ilyen 2-300-al bevehető, hanem itt fékezni kell (90°-os vagy több és csak 50-100 -al fordulhatsz) és ha elcseszed a fent leírtak életbe lépnek (Tutunak is ajánlott, komolyan ). -
#91183 "zöld gomb nyomi nyomi" -
zsomboor #91182 Valahogy így -
boomsakalaka88 #91181 Nem szoktam ilyenekbe belefolyni de remélem hamar repül -
#91180 nézd el neki, és nézd el nekem, hogy nem nézzük el a szart, amit látunk. Pár napja még csalás volt a profilodban, pár hete még driftelni szerettél volna, legalábbis furcsán nézünk. Azért ugrik neked mindenki, mert túl sok csalást láttunk már , de még több mesét hallottunk. Sok junior van itt, nekik mondhatod, hogy így úgy amúgy, neked ugyan ne dumáljon, de van, aki meg nem junior fórumozó vagy játékos. Én is azt mondom, csalókkal nem szívesen lógok, de a mesemondókat még jobban utálom. Te tudod, melyik vagy, mi meg gondolunk, amit akarunk. Eltimilan nem versenyez veled, és inkább én se.
Sunny: Han meghalt vagy nem halt meg féle kérdést mi megvitattunk??? Nem emlékszem pontosan, mit dumáltunk, de utána valamelyik részben a film elején rögtön feltűnt, azt vágtam régen is , meg most is. -
BRIANOVERCLOCK #91179
Na egy képpel zárjuk a napot maffia vs police vagy mittom én csak úgy találtam képek között. -
HUNNFSKILLER #91178 Jó éjt mindenkinek aki még aludni is lusta volt elmenni! -
eLitMiLan #91177 Nekem küldheted priviben -
eLitMiLan #91176 Azz igen....Nekem EDDIG még pontosan jött a vonat max +3perc...de később már nem így lesz van egy olyan érzésem :D A legjobb hazafele volt mikor beért a vonat asszem 16.53kor, és 17.00kor indul tovább, már bent ülök a vonatba mikor bejelentik hogy 10 percet késik...wtf? És nem indult tovább csak 17.13kor..... -
#91175 Arról volt szó, hogy csicska, mert bealszod a randit. -
csiles #91174 OOOO, epp most akartam egy tanulmany irni a szintlepesrol, amivel eldonthetem a meccs kimenetelet... -
eLitMiLan #91173 I'm on it! -
HUNNFSKILLER #91172 De nem is nagy. MÁV-val megyek, azért olyan sok. Ma reggel is első óra utolsó 10 percére értem be 1 Mindig Álló Vonat miatt... Km-ben 40 körül van, időben 2 óra. -
chris1997 #91171 Folytassátok a privát beszélgetést normálisan. Rendezzétek le végre, mert, ezt hallgatni, unalmas, pláne este. -
eLitMiLan #91170 Köszi, én ott próbáltam volna a továbbit, de ő tette ki..