Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali

Ne vedd meg boostért, IGC-ért is volt már, bármikor visszajöhet Cashért

Project D|Rare Car Collector|

Halihó! A renault clio v6 mikor volt utoljára akcióban? Tervezem a beszerzését, nagyon cuki kis dög. Megköszönném, ha valaki megírná, hogy mikor volt akciós vagy várható-e, hogy leárazzák. Mivel még csak 21 napja játszom nem vagyok tisztában az akciózási szokásokkal.
Nagyon szeretem. <#szeret><#worship><#gonosz1><#finom><#whatever><#bohoc><#buck><#mf2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Szerk.:
Jó a vidi! <#eljen><#taps><#taps> Kicsit kevés benne a sex, de jó vidi azért. <#hehe>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

For we are many... (legion)
<#integet2>
Csak hogy látszódjék, nem csak nfsw függõ, de Shadowman kocka is vagyok <#idiota><#idiota>

Dehogynem érted. Minek a dragos alja dodge, a rendõrös merci, a juggeres viper a garázsba? Meg van még pár versenyérték nélküli autó. És mégis meg vannak véve azok is. Akkor egy F1 miért ne lehetne garázsdísz? Mihez drága az? Egy nagyon (pontosabban a második legdrágább) drága autó. Speciel versenyezni, sõt, nyerni is lehet vele. Annál a hiba, aki nem tolja vele, holott van? Nem hiszem. Nekem is van. Idõfutást azt kényszerítettem vele, de nem jön be. Nekem az egy szar autó. Marad a garázsban. Sõt. Másik driveren, de másik szerón is. Akkor miért vettem? A tudat miatt. Így tudom, hogy van. Ott van. Ha akarok, megyek vele, ha nem akarok, akkor megyek mással. És még csak gyûjtõ sem vagyok. Van akinek státuszszimbólum, van akinek álomautó (pl nekem is), van kinek egy autó a gyûjteményébe, van akinek létkérdés (totál hiperkocka nfsw függõ fan) és van aki csak nyerni akar vele. Sokfélék vagyunk. Lehet ezt érteni. <#wave>

SUNNY84HUN
part 2 😉

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Dehogy vagy..néma vagy

goregrind
...hol az a vonat már? Késik, defektet kapott vagy eltévedt a masiniszta? <#idiota>

DISCORD: grimanddark

goregrind
TS-en vagyok...

Annyiért is volt..és mivel haver tartozott, egy forintomba nem került 😄

Rex: Itt, baszott a MÁV idõben indulni

Na akkor azt nem értem minek ad ki az ember annyi pénzt egy olyan autóra amit nem használ. Azért biztos nem mert gyûjtõ. Kicsit sokba kerül ahhoz ,hogy csak a garázsban lessen, még fél áron is. Én is megvehettem volna féláron mert volt annyi boostom de még azt is sokalltam érte.10k-t adnék érte többet nem.
Így van a Challenger Concept Cop-od is akciós. A Sterling Moss egész jó verda ahogy figyeltem, kanyarokban elég stabil, nincs semmi megcsúszás.
goregrind
Hol a sutyerák hágé???

7r1v1um
Egyre boldogabb vagyok

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Vagy 200 TE után nem ártott valami használható nyeremény is
<#taps>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Én annál igényesebb vagyok minthogy f1-el mennék :-P

Le vannak árazva a rendõrõs autók?? <#gonosz1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

De azért szégyelld össze magad, hogy noobF1el nem vagy top 100-ban(na jó 200-ban se)<#nezze><#mf1>
A levél legudvariasabb, -semmitmondóbb mondatát azért megosztod velünk? Többit majd annak alapján elképzeljük 😄
Tanuljál, nehogy úgy járj mint a #90369 képen látható úriember. Jót tesz az neked.<#hehe>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Én itt mûvelem az alapfokúm próbadogajat ti meg a magyar építészet kultúrájáról beszéltek?! :-D

7r1v1um
Õõõõõ! Most már ezt is tudom. Kössz a szakszerû felvilágosítást. Igaz a sörösüveget vagy a 7 tablettás-flakont még hiányolom. Igaz, hülye, aki egyedül iszik.<#pias>

Hát persze. Nem tudtad, hogy a lapát nem lapátolásra való, hanem támaszkodásra? Ezt sose tudja senki sem. Mindenki nem rendeltetésszerûen akarja használni, hiába magyarázom.<#idiota>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

7r1v1um

<#eplus2>

<#eljen>

7r1v1um
Jó szórakozást mindannyiótoknak!<#taps>
#90346: Azt is kivették az igc rotációból. Másfél éve, mikor elõször játszottam, még meg lehetett venni.....
#90353: Project World Forum vol. 2. Látogatható, vagy fej(lesz/vesz)tés alatt.

De lehet. Csak jól kell sírni <#idiota> Volt pár levélváltás mire összekalapoltam a búsztot. De sikerült kiköhögtetni apránként belõlük egy nagyobb összeget.

#90360 Elõfordul olyan is. Eddig nem túl sûrûn. Gondolom. Mert ha mégis, akkor sokkal több sztorink lenne a jól kifogott akciókról, leárazásokról. <#idiota>

goregrind
Írtam egy szép levelet a csiter bajnoknak bízom benne, hogy megkapja és elolvassa! <#eplus2>

Hát utána ahogy rabidfox belinkelte a vidit, amiben csítelt, akkor már rájöttem hogy egy köcsög <#banplz> Sokszor szoktam látni, de általában mindig kilépek a lobbyból, mert minden classnál vmi totál fullra skillezett verdával jön, és persze ott a nitrót sem sajnálja..<#banplz>
goregrind
Õ nem csak núb, hanem egy fasztarisznya csiter is! Speedhack és Autofinish bajnok! <#banplz>

Rexisutyi, majd kellenél az oldalunkra holnap, thx

Nekem nem venne egy R8 Copot? <#rinya>

Caprit azt nekem is sikerült kivárni, igaz valószínû csak azért mert elõtte nem volt mibõl megvenni <#kuss>
Gonosz vagy! 😄 És az rémlik, hogy a magyar support "vette" nekem az F1et? Hoppà-hoppà <#hehe>

Hát..nem biza, rémlik az F1? 😄 Féláron megérte..kicsit.

Úgy-úgy. Két autóval sikerült a kivárás eddig. Ford Capri (ami top up lett mire már nagyon viszkettem) és a Shelby Cobra 427. Nagyon jó verdák, és nagyon örültem, hogy kibírtam. A Cobrának különösen, mert amikor bekerült, már akkor vehetnékem támadt. El sem hiszem hogy tényleg kibírtam az akcióig... Nem jellemzõ <#vigyor5>

SUNNY84HUN
ugye ugye :/
további videók coming soon

A büdös p.csába...elfelejtettem

SUNNY84HUN

sunny came back it away from a distance 😊

Sneak peak

Na meg ugye én is vártam rá elõtte, megvehettem volna ennyi erõvel vagy 2 hónappal korábban is az F1-et
Annál nekem is volt vagy 2 hónap de akkor is..RX8 meg pont rá egy hétre lett játékpénzes hogy megvettem
Arra a retek F1-re hónapokat vártam. Én marha. Aztán csak megvettem. Rá két hónapra jött a rotty. De annyira nem vert oda, mert volt közte idõ. Meg volt pár ami 48 órán belül ócsósodott. Olykor bevillant nekem is a leoldó relé. <#guluszem1><#nevetes1>

<#taps><#szeret> Ezt az ééérzéééést. C pályán gurultam egyet. Szolidan csak egy szinglikét. Hát frenetikus élmény a kis sziszi. Imádom. Bõ egy hete az orrom se dugtam be worldbe, meg elszoktam az autóktól is, és marha jó futam sikeredett. Tetszett. Lehet hétvégén horgonyt vetek a Worldnél. (Igaz eddig is függtem, de krónikusan. Shadowman. Nagy élmény volt újra nyomni ezt a régi játékot. Még egy pálya, meg a végsõ küzdelem van hátra, aztán jövök-megyek száguldozni.)

Mikor az F1-et rakták be fele annyiért kicsivel miután megvettem az nagyobbat ütött <#mf1> Bár asszem az Agerával is ugyan ez volt, meg még jó sok másik autóval <#hehe>
Tisztára, mint a premier elõtti filmnézés. Nesze neked önképûsködés. <#taps> De azért nem vágunk eret. <#idiota>

Ahh. Ahhh! AHHHH!!!!
A csoda. Egyik profilom elb...sztem és nincs silviám. (Mer ugye elsõ autó, az mingyárt pack volt a web deals-ben) Hát most lesz és viszem le E-be. Kirrály. Ennek marhára örülök.

Dettó <#idiota>