94802
-
Cement36 #91250 Igen olvassák rendszeresen, egyikük naponta ír ide.
Mellesleg más anyázik én pedig le butázom,persze,hogy értelmesebb vagyok, magasabb szint az enyém az övéknél :)
És tényleg privátban lehet folytatni ne a falat szennyezzétek :)
Amúgy a cement az a valóságban is a nevem! :D
-
Cement36 #91249 Nálad fent van már? Én most kezdem el, mik a tapasztalataid? -
chris1997 #91248 Mi lenne, ha játszanánk egy olyan játékot, hogy akinek gondja van Cementtel, annak megüzeni szépen privátban, mi a baja? Nem pedig nyilvánosan pakol? Azért nem basztam még ki, mert nem egy csabamagyar kaliberű ember, hanem annál azért értelmesebbnek látszik.. De, azért, neked sem kéne kisgyerek, buta kisgyerek, stb jelzőket mondanod Cement(jó ég, mi a keresztneved? Érdekes név ez a Cement :D)... Get peace. Amúgy, amit említettél, #91137-ben, az a három ember, aki alá tudna támasztani, az itt fórumozik? -
nfsmw4ever #91247 -
Cement36 #91246 -
nfsmw4ever #91245 -
nfsmw4ever #91244 All-in topik. Előny és hátrány kb ugyanaz :-) -
chris1997 #91243 Az új fórumban lehetne :P -
TOMDRIVER333 #91242 Látom nagy részben csalókról, irtok...nem kéne egy külön topikot kinyitni ami ehhez a témához kapcsolódik? -
csiles #91241 Nem csak teged, hanem mindenkit... 10-bol 8szor en is felakadok ott, tok mind1 milyen verdaval...
#91212 Erre nem tudok mit irni... De igazan megirhattak volna a pontos ok-ot... Amit Zsomboor ir, en azt kizarnam, mert egyresz olyat max privatba lehet csinalni, multiba meg nincsen olyan idod, ami nem oda illo autoval szuletett volna.. Es tudtommal a privat multit nem alkalmaztad, es mikor en privatoztam veled, akkor is mindig olyan verdaval jottel, ami odavalo. Otletem nincs, a level tartalma alapjan az ugyedrol leszalltak, mert elvileg kivizsgaltak... Illetve en meg annyit irnek nekik, hogy legyenek olyan szivesek, s aruljak mar el, hogy miert bannoltak, mit talaltak, ami sokkal sulyosabb, mint akik valoban csalnak honapok ota buntetlenul teljesen ingyen... Probald megfogni oket, probalj a lelkukre hatni, valamelyik iranyba el fognak indulni.. Esetleg megbombazhatod oket kepekkel, amin latszik, hogy csalnak, oket miert nem basszak ki?
Ha viktornak visszaadtak a profiljat, akkor neked is vissza kell hogy kapjad... -
#91240 xDDD ne is mond...
De van mikor jol kijön és ott meglehet nyerni a versenyt ha kavarodás van ott -
nfsmw4ever #91239 Kicsit festegettem. Na jó, volt ott más is. Némi kézimunka :-) No meg nem is 31 rétegből lett megcsinálva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen volt (Ctrl+v)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen lett (Ctrl+C)
Most mér is verem magam, mikor csak másolni kellett.... Igaz pár darab fénykép volt csak róla, de szerintem egész jó lett a klón.
-
eLitMiLan #91238 Imádom azt a helyet :D -
#91237 Hogy is volt az a nitrózás tegnap??? -
nfsmw4ever #91236 :-) Elég sok nitró meg jugg elpukkant ott nekem is. De ha picit balrább sikerült mennem, mint amit jónak vagy kényelmesnek éreztem, akkor nem akadtam el. De tény hogy buzi egy szitut csináltak ott ezzel. -
#91235 Ott mindenkit megfog valami ha lassan mész át....(láthatatlan fal...bug), egy tipp:nitroz előtte és nyomd fel a jugit és ha szerencséd van és jó a szög akkor átrepülsz! -
KorzeTheNinja #91233 jövőhét szerdán -
LACI949 #91232 Sziasztok
Az újabb IGC autók mikor jönnek? -
nfsmw4ever #91231 Azzal nem vagy egyedül. Ott az egy semmi, egy BUG. Millimétereken múlik csak, hogy ne akadj el. Gyakorolni kell kva sokat. Nekem ha jól rémlik a 99. nekifutásra jött össze a hibamentes sprint ott. -
KorzeTheNinja #91230 4 Gb amit most töltök, elvileg ennyi az egész, de ki tudja mit tölt még le -
Cement36 #91229 Nekem is megtetszett néztem róla videót Utubon, most, hogy belinkelted, és szedem le, nemtudom még mekkora de lehet benne driftelni :D -
KorzeTheNinja #91228 a honlapon látottak alapján tetszik.
van benne fejlesztés, testreszabás, fejlődés, egész sok autó.
már töltöm is le :D
-
chris1997 #91227 Régen voltam fent, szóval nem tudom mi változott azóta. -
KorzeTheNinja #91226 De összességében milyen?
Kicsinál a world a folyamatos laggolással. 2 versenyt megyek és utána úgy laggol, mintha egy P2-es gépen nyomnám. -
eLitMiLan #91225 Mégis itt mi lassít le engem S-be kb 0-ra????!!!! Totál kikészített ez a ganéj ma...
-
chris1997 #91224 Meguntam -
KorzeTheNinja #91223 ezt ismeri valaki?
tapasztalatok?
Autoclub -
chris1997 #91222 beszarok..na ezt elolvasom -
eLitMiLan #91221 World főoldalon is kint van EZ -
chris1997 #91220 ?? -
#91219 mieza project Z? -
eLitMiLan #91218 De sok az AF köcsög.....3 S-map -> 4AF.....
-
noblem1983 #91217 Én is Turbo-ra gondolok.Pár napja Rosewood &Lyons-on próbálkozott vele valaki de ott túl sok volt a kanyar.Talán Route55-ön több esélye lenne B-ben,de Rockridge se lehet rossz -
Cement36 #91216 -
zsomboor #91215 Az szép Én még nem láttam ilyet csak facebook-on, azt hittem pedig hogy photoshop mert egy elég gyakran trollkodó gyerek rakta ki, különösebben meg nem érdekelt.. de akkor úgy látom nem -
zsomboor #91214 Nem lehet esetleg hogy az utóbbi időben kidobottak más class-os autókkal mentek zárt versenyre és valaki azért felnyomta őket? Mert hogy azt se szabad, és azt egyszerűen ki lehet deríteniük ha valaki feljelent és neadj Isten valaki el is olvassa...mert Cayman bug az már szerintem elég felejtős hogy érdekelné őket, és ha nem csal az illető akkor más nem nagyon jut eszembe -
Motolife #91213 Tehetek egyaltalan meg barmit az ugyben?????????? -
Motolife #91212 Sziasztok
Ennyit az EA-rol...........Barmit lenyomhatnak torkunkon,indoklas nelkul.FELHABORITO!!!!!!!!
........................................................................................................................................................................................
Dear Customer,
Product Name: Need for speed world
Email address:
We have received your most recent correspondence dated 25.09.2013 expressing concerns about the action that has been taken on your account.
Whilst we appreciate the information that you have provided, following an in-depth investigation into your account and the complaint that you have made, unfortunately we must advise that your account was actioned correctly in full compliance with our policies and procedures.
As determined by EA in its sole discretion, your account was correctly identified as violating our Rules of Conduct;
Promotion, encouragement and/or use of cheats, hacks or exploits.
For further information on our policies and procedures please follow the link below;
http://www.ea.com/terms-of-service#section11
Please also note that we do not provide any details regarding our internal procedures.
Due to the above we will not be removing the ban that has been applied to your account.
As we have now completed an extensive investigation into your complaint we consider this matter closed and this as our final correspondence on this subject.
Thank you for bringing this matter to our attention.
Yours sincerely,
Hagen
EA Terms of Service
EA.com Customer Relations
........................................................................................................................................................................................ -
Naworsky #91211 Porsche Cayman S. -
#91210 Egyébként megtették a megfelelő lépést - törölték!