Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Heyy! Nincs V12 a dealerben. MOVE EA MOVE!!!<#email>#email>
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
A viccet félretéve: az itt vagy a világon bárhol játszó játékosokat mindenki jelentette és fordítva is, 'körbejelentett' mindenki mindenkit, csak akkor lehet gond, ha trükk van a háttérben. Most mondtad, hogy nincs, tehát semmi gáz 😊 A disconnected bármi egyéb szar miatt is lehetséges. De akár ki is próbálhatnánk egymás közt: mondjuk feljelentek valakit, legyen pl chris, és ha disconnected lesz neki, akkor sincs gond, mert bemondom, hogy a tesója nyomta fel. De kísérletnek épp jó lenne. Akkor ismerjük meg a játékot jobban, ha minden funkciót kihasználtunk már: ellenfeled nem ment még gyorsan, így meglepõdött, hogy te meg gyorsan mentél, és nem értette , mi történt. Ennyi a szitu
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
#90430 Notbad 😄

Új
Aston Martin V12 Vantage
Lotus Elise
Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder
Vót:
Nissan GT-R SpecV (R35)
Audi R8 4.2 FSI Quattro
1990 BMW M3 E30 Sport Evo
És hivatalosan nincs egy db R8 sem IGC-ért YEEEEEEEE

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
#90422 😄
#90424 suprát én privire vagy zsaruzásra használom , b ben sokkal esélyesebb az rx8 ( mind a 2 ) , silviát max c ig érdemes húzni tovább nem , de igazából d ben állja a helyét meg ...
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Van két jó cuccokkal ellátott verdám. /Supra és Silvia/ (3-as ültetéssel, body kittel, stb-vel felszerelt és 2-4*-os partokkal tuningolt) Meg szeretném csinálni õket olyanra, amivel esélyem van C (Silvia) és B (Supra) classban versenyezni, a táposabb autókat is megszorongatva valamelyest. (nem azokra gondolok, akik csukott szemmel végigmennek hibátlanul egy MR2-vel, vagy RX8-al egy pályán)
Jelenleg biztos vagyok benne, hogy nem a megfelelõ színû partokat tartalmazzák, mert ezt a két autót aránylag az elején szereztem (Silvia ráadásul az elsõ autóm), íg akkor csupán bedobáltam a legnagyobb pontszámmal rendelkezõ partokat és mentem vele.
Szeretnék segítséget és tippeket kérni 1-2 jó színsorra, amire érdemes gyúrni és kimaxolni.
Jelenleg a Suprában(B class 576): P, S, Z, S, K, S
(nehezen is kanyarodik és nem is gyorsul rendesen, hosszú egyenesben van benne power, csak nehezen éri el...)
Silviámban (C class 464): P, Z, Z, P, P, P
(valahogy nem az igazi)
Elõre is köszönöm

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#90401 Múúúszááájjjj? Már kiléptem, és a nyitásról se nyomtam printszkrínt <#rinya>#rinya> Stat oldal megfelelõ sor is megteszi? <#beka3>#beka3> Kiváltottam a 135i-t és bontottam a vintagét. Nice. <#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
"Nulla tenaci invia est via"
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"