94802
-
Cement36 #91290 Elnézést kértem azért az időért,az illetékest "megszidtam" érte, ha az elkövetkezőkben valami hasonló történik akkor megértem a panaszt. :) -
chris1997 #91289 Ha este nekem ezzel kell foglalkoznom, tuti délutánig pihi :D
#91287 Azért, sajnos még mindig ott van az a Mazdás időd, ezért ajánlom az új accot. Nem mondanám, ha nem lenne egy élő példa rá, hogy valaki képes volt teljesen újra kezdeni. -
Dealcsy #91288 Tudom, ezért megköveztek, de:
Itt biza neked kell rendet raknod Chris. Legalábbis a fórumon.
Mehetnek az ideiglenes bannolások... -
Cement36 #91287 Én még nem ugattam senkivel, és az a butaság meg már tisztázva van(és az sem fórumon történt), mellesleg az is többször le lett írva, hogy nekem küldjétek ezzel kapcsolatban a problémátokat privátban, tartsd tiszteletben a forumvezető kérését. -
chris1997 #91286 Na, legalább megvan, ki is vagy :P
Miért hagyom? A rövid priusza miatt. A leugatás kölcsönös volt, mindkettő félre rászóltam. Mivel, még nem akkora, mint mondjuk csabinak, vagy pár ilyen sunnyogónak(khmm)...Korze is csaló volt, ugyan ez volt, mostanra új accot kezdett és tiszta..remélem, mivel Cement még nem ment túl messzire, ezért ő is meg tudná tenni ezt a lépést. -
Quqa #91285 Az egy jó kis hiba kilóg valami a földből én akkor szoktam elakadni, ha a két bódé között megyek el juggeral (általában Zonda-val, mert az laposat ugrik) és pont a rács alját kapom el, ha a bal oldalon az építmény és a fal között akkor nem akad fent. Az a röhej hogy néha annyira megfog, hogy átbucskázik a kocsi az orrán és szépen hanyatt vágja magát.
#91188 #91217 Igen a 911 Turbo volt a képen, sajnos a valóságban R34 Nismo verő hírében álló járgányt csúnyán elbarmolták a játékban.
-
bigkahuna7 #91284 Szevasz Chris!
Úgy őszintén, mi a vérvörös f@sz folyik itt, és miért hagyod?
Adva van egy nyilvánvaló csaló, aki még egy nagypofájú mesemondó is. http://nfs-s.com/nfsw/CEMENT36
A kétkörös Skyline Avenue-n 56 másodpercet ment Mazda 3-mal 519 km/órás átlaggal, de van még a rovásán pár csillagos futam.
Erre itt fórumozgat vígan, és még le is ugatja a többieket..., no komment!
Off! Gondolom már jó párásak a reggelek a Velencei tónál, lassan le kell mennem összeszedni a diót, meg még egy fűnyírás sem árt majd....
Szevasztopol!
-
#91283 nyiknyekkcsimbummungabunga....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
unga bunga = being violently raped in the ass!
Azt a jó... -
zsomboor #91282 Igen az időket azt csak később láttam hogy nincsenek neki olyanok, akkor passz.. -
eLitMiLan #91281 Welcome to Palmont, Lincoln Boulevard, és az Old quarter asszem :D -
nfsmw4ever #91280 Én meg a másik nagy ellenlábas. Főleg hogy pellengéren voltak akkor a magában játszódók és a téves párhuzamokra akartam rávilágítani. És az ellenpélda, akkor pont ő volt. De tény, hogy teljesen kulturáltan és tisztelve a játékostársakat kezdett mocorogni a fórumon. Az azóta rész, meg lejjebb taglalva :-) -
#91276 ok ,thx :) -
BRIANOVERCLOCK #91278 Na igen arra emlékszem én is -
eLitMiLan #91277 Igen, tőlem kaptad elsőnek az áldást, mármint én tudattam hirtelen mindenkivel a múltadat De azóta rájöttem hogy megváltoztál :) -
KorzeTheNinja #91276 hétfőn estek be a levesbe.
3 másik pálya forditottja....nem tudom most melyiké, de ha végig mész rajtuk tuti neked is be fognak ugrani :) -
KorzeTheNinja #91275 volt olyan is? :D
én az elejétől fogva normálisan viselkedtem, mikor idejöttem. bár a stat oldalam miatt kaptam hideget-meleget, de névszerint már nem emlékszem ki volt ellenem. :)
Azt tudom, hogy TUTU mondogatta végig, hogy csináljak új acc-ot. -
#91274 ez mi ez a reverese track 03 - 04 ??? :) milyen eventek ezek és mikor jött ? -
Cement36 #91273 Csak kell valami amin beszélünk, skype vagy egyéb, mert ez így nem állapot, de legalább friendben már fentvagy és elvileg lobbyt is sikerült csinálni! -
chris1997 #91272 De így van és mivel Cementnek nincs még benne annyi dolga az accjában, neki is ajánlom az újrakezdést. jobb lesz. Amúgy is, ha folytatódik a vita, úgy is lebannolok délutánig pár embert és akkor csönd van -
nfsmw4ever #91271 Jobb, mint mikor karóba húzattalak volna -
KorzeTheNinja #91270 na, abbahagyni. még a végén elpirulok :D -
KorzeTheNinja #91269 a böngésző ablakban tudod kiválasztani a versenyeket és minden egyebet ott csinálsz.
a versenyzéshez elinditja a kliens-t és a többi ott történik.
a honlapon felül jobb oldalt van a kereső....ott tudsz rákeresni emberekre. -
eLitMiLan #91268 Róla kb én is ezt tudnám elmondani már:D -
Cement36 #91267 Korze, hogyan kell felvenni ismerősnek? És miért csak ablakban megy ?:
-
KorzeTheNinja #91266 köszönöm!
már csak a játéknak kéne javulni, mert kicsinál a laggolás. semmit nem futtatok a gépen a world-el párhuzamosan, de igy is elkezd laggolni 2-3 verseny után.
élvezhetetlen. -
nfsmw4ever #91265 Szép! Remélem a jövőben is példaként hozhatlak fel. (óvatosan a barátkozással. madarat tolláról....) Szóval én személy szerint, őszintén örülök a bizonyításodnak és a hozzáállásod pozitív fejlődésének. Nem hittem volna egykor, hogy így írok erről, de hát megdolgoztál érte. -
KorzeTheNinja #91264 ...és már a ranglistán is beküzdöttem magam a 2000-be :D -
eLitMiLan #91263 Melyik nem az? -
Cement36 #91262 Még besem tudtam lépni, azt keresem hol lehet elindítani az oldalon :D nem tudom hol kell még felvenni de keresem :) -
nfsmw4ever #91261 Közelíti a vikimércét...
HG Úr, ha kérhetem, tiszteltessen már engem egy 48 órás script banban, mielőtt agyvérzést kapok. Vagy vérszemet. A kérés komoly. Könnyebb nem reagálnom, ha nem is tudok. Köszönöm! -
chris1997 #91260 Nem jó ez, kicsit provokálónak találom ezt a hozzászólást. -
KorzeTheNinja #91259 ne is mond....még mindig fáj a szívem az RX8-am után :D -
Cement36 #91258 Köszi -
KorzeTheNinja #91257 vegyél fel a játékon belül barátnak: Korze
nincs TS-em -
chris1997 #91256 Amúgy igen, Korze egy tökéletes példa :D Újrakezdeni az egészet, ráadásul abban Boost is volt.. -
nfsmw4ever #91255 Értelmesebb? Gyorsabb? Jobb? Stb... Volt már itt ilyen... Csak így tovább! -
Cement36 #91254 Fel tudsz jönni sg.hu ts-re? Mert akkor valahogy indítsunk már egy multi meccset hátha úgy könyebb vagy élvezetesebb. -
BRIANOVERCLOCK #91253 Hol vannak a TweetItUpThursday nyertesek? -
nfsmw4ever #91252 Értettem. A kérdésed abszolút jogos. Főleg ha lenne eredmény is hozzá. Nem lesz. Én Korze miatt is ugráltam anno. Igen név szerint említem, MERT bizonyított! Nincs is puffogás részemről. (Sőt, kicsit példaértékű is, ahogy és amit tett) De ... De hagyjuk. Gyomorkavaró, mikor jópofizik a sötét oldal lovagja, és leereszkedik a halandók közé. Béke vele. -
KorzeTheNinja #91251 már 5. szinten vagyok, vettem egy eclipse-et :D
nem rossz, kicsit nfs shift fealing-je van a játéknak. irányitást szokni kell. szerintem ez kormánnyal jobb lehet mint bill.-el
csak single-t mentem eddig mert multiban senkit nem talált aki játszana :D