94802
-
HUNNFSKILLER #91330 Ha tényleg a Shiftessel csináltad, akkor jóhüjevagy. Kamu szagot érzek... -
eLitMiLan #91329 #91028 Csinált róla :DD -
chris1997 #91328 Basszus... :| -
#91327 emmmiii :D már csak jdm matrica kellene rá :P -
KorzeTheNinja #91326 hát ez igazán randa lett :D -
eLitMiLan #91325 Szerintem unatkoztál -
KorzeTheNinja #91324 milyen a Jeep? megéri az árát?
nincs kedved csinálni róla 1 videót? -
chris1997 #91323 -
chris1997 #91322 na akkor új téma:
Unatkoztam, vagy unatkoztam? Shift R8-al művelődtem
-
#91321 és azóta is viszed még :))
#91317 jeepre meg ez :D
-
BRIANOVERCLOCK #91320 Tele van csalóval a játék -
gyeprefos007 #91319 Mi a búbánatos rongybatekert isten f@sza van a játékkal? E class verseny , gondoltam kipróbálom a Silvia-t E class-ra.. 10 behívásból visszaszámlálás végén 10 Neterror_Handshake_data_invalid a chatben meg visszadob az utcára -.- -
KorzeTheNinja #91318 nekem egész jónak tünik. Az SRW-nél nekem mindenképpen jobban bejön.
eddig bug-okat sem tapasztaltam, igaz, csak ma kezdtem :D -
chris1997 #91317 Megemelted a szeretett Jeeped? :D -
nfsmw4ever #91316 Neizéjjé már. Emeltem ma egy akkorát, hogy nem bírtam letenni. -
nfsmw4ever #91315 Az, kérlek. Megyek is vala pszichotróp thrillert nézni. Abban kevesebb az izgalom. -
#91314 -
#91313 de már este van :D
acr meg egy bughalmaza :P -
HUNNFSKILLER #91312 "pontosabb leírást adnak a cheatokról mint a Jutub"
Azért mert megjárták már mindet, és kiderítették melyik, melyik. Vagy..SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]nem akarom felhozni, de igaz [spoiler] ..tesztelték... (nem sok ilyen van szerencsére) -
nfsmw4ever #91311 Tudni és nem élni vele, nem ugyanaz, mint "nem" tudni de élni vele... Csömöröm van a népmeséktől mára. -
chris1997 #91310 És mivel neked mindig magyarázkodnod kéne, ezért ajánlott az új account, jobb lesz neked, kérdezd korze-t.
A témát lezárom, aki tovább folytatja, azt kénytelen leszek délutánig pihentetőre küldeni. Nincs kedvem ma este is ezért éjszakázni, hogy kordában tartsak mindenkit.
Azért vagy te a csíter mert: te accod, tiédben van az idő tehát TE csaltál. Az account vagy te. OK, hogy nem te voltál valójában, de komolyan inkább mindig elmagyarázod ahelyett, hogy restart? még boost sincsen neked. -
Cement36 #91309 Nekem Opelom van még :( és nagyon nagyon lassa nfejlődök sokszor befagy, pedig direkt lowon játszom, a gépem mellesleg bírná az ultrat is.. -
KorzeTheNinja #91308 az ACR-ben már van padani huayra -
KorzeTheNinja #91307 az ACR-ben már van padani huayra -
Cement36 #91306 Nekem is kikellett deríteni mi történt mivel tényleg nem én csináltam, nem értettem elsőre semmit, bár megint kezdem elveszíteni a fonalat, mert egyesek szerint én vagyok a csíter de pontosabb leírást adnak a cheatokról mint a Jutub :D -
Dealcsy #91305 Basszuskulcs... ne kezdjétek már el... nem tudok fent maradni ilyen hosszú ideig, hogy nézzem a barátok köztöt, mert holnap 4:10-kor kelnem kell munka miatt. -
BRIANOVERCLOCK #91304 Az az érdekes inkább, hogy High Stakeson ma legalább három +5000 pontos csalóval találkoztam. Szal jó hogy a cayman bugosokat bannolják vagy csak úgy indok nélkül. Ezek meg élik világukat. Vicc -
chris1997 #91303 Szerintem is. Még egy-két válasz, aztán lezárom a témát. -
chris1997 #91302 Az időt megbeszéltük, "letisztázva", tippet megadtam az új profil kreálásakor az ő érdekében, ezt ő dönti el. Úgy is, ha újabb gyanús idő bukkan fel, megy bannra.... sajnos igen, az baj, hogy nem magyarázta el rögtön, mi a pálya. -
HUNNFSKILLER #91301 Szerintem most kéne egy stoppot dobni... -
KorzeTheNinja #91300 gyors szintlépés = Pursuit Bot
2 másodpercenként lezavar egy rendőrözést, 5 csillagos kőrözéssel és megkapod az érte járó pénzt és rep. pontot.
igy kb 2 óra alatt 0-ról 60-as levelre lehet jutni. pénz farmolásra jó semmi másra -
eLitMiLan #91299 Anyázni nem anyáztam, had tegyem hozzá. -
chris1997 #91298 Vagy magyaráztad el. -
chris1997 #91297 De, nem vallottad be azonnal. -
nfsmw4ever #91296 Minden hozzá intézett hsz-t másként reagált le. Bizonyára ő a másként néző/érző/játszó... Nem túl rég volt a párhuzamos profil szintlépegetése is. Gondolom túl gyorsan szedte az "illetékes" a kavicsot. A butaság az, hogy vállrándítással kezeli a szemétbe való profilját és a hozzátartozó morált, valamint az azzal szemben állított kritikát. De én még kisgyerek vagyok ehhez, hát csak csendben szólogatok be. -
Cement36 #91295 Csak idézzétek fel lécci, hogy én hogyan reagáltam rosszul ?
Felőlem megvolt a tisztelet végig, nem én anyáztam" "köcsögöztem" faszfejeztem" stb
A legcsúnyább szavam a "buta" volt :P
De mindegy engem nem különösebben zavar ez csak már unom :/ -
eLitMiLan #91294 Rosszul? Add már meg az origin acc-od, nem spamolok itten :D -
chris1997 #91293 Ez az egy negatívum..de azért te is rendesen nekiugrottál, csak ő másképp kezelte le. Ő rosszul reagált, te meg rosszul ugrottál neki. -
eLitMiLan #91292 Csak az a különbség, hogy Korze nem szólt vissza senkinek! Beismerte hogy hibázott, és ha jól emlékszem megértette a mérgelődésünket, ellenben cementtel. Velem pl nem is tisztázott semmit, ugyanis nem írt vissza, de lehet részéről ez a tisztázás. Ha válaszolni szeretnél cement PRIVÁTBA, ide nekem ne írj semmit. -
chris1997 #91291 Hát, ahogy gondolod. Az újrakezdés a legjobb, tiszta lap, mert így rögtön sárosnak néznek és az neked sem jó, ha mindig magyarázkodni kelljen, hogy honnan jött ez, miért és hogyan?!.