Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nahát... Most nézegetem a statoldalamat és el is felejtettem, hogy múltkor vettem egy lotus-t, ford-ot, shelby-t meg egy VW-t. Nézem, milyen új kocsijaim vannak... erre... ja, ez csak a múltkoriak...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

A lehetõségeket úgy gondolom, hogy többfajta technikai és vizuális megoldás lesz, mint itt SG-n.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Össz-vissz kétszer néztem át a PH-ra. Az egyik akkor volt, mikor megtaláltam a Grafika-tuningot. Vagy mindenki dolgozik vagy suliban van, vagy mindenki az új fórumot várja.
Ez a fórum amit Chris csinál Rex-el karöltve, felváltaná ezt a fórumot. Több lehetõség lesz, és gondolom egy próbálkozás arra, hogy ne csak egy konkrét weboldal legyen, ami a játékkal foglalkozik (TCM), hanem egy amolyan egymást kiegészítõ alternatíva.
Ha rosszul gondolom, az illetékesek javítsanak ki.

Jaja....
Akkor megint lebannolt?

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Azt egy szóval sem mondtam hogy konkrétan azmiatt repültem.
Te meg elhiszed ezt a marhasagot... Van ra konkret bizonyitekod? Honnan veszed, hogy report utan repulsz? Egyaltalan, ki talalta ki ezt a marhasagot?

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Na ez kész....elvileg reportolt egy csávó, kezdem épp az S pályát, még fel sem gyorsultam igazán, erre server shut down....<#falbav><#violent>
Nem sok minden történik a játék körül nincs is mirõl dumálni.. páran írogatunk oda, de tényleg elég kihalt.
Mondhatnám lecsengett a game kicsit "PH"-n. Vagy kijött a GTA5 és azt tolja a nép? <#vigyor>

Ket kerdes:

- A prohardveren az NFSW forum gyakorlatilag meghalt, tudja valaki, hogy miert? <#fejvakaras>

- Itten gozerovel keszul egy masik forum... Miert? Es utana ezzel a forummal mi lesz? <#fejvakaras>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

SUNNY84HUN
<#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szabi
szlovák rendszámmal lehet venni alig használtat 15 milláért is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SUNNY84HUN
volt itt akir35 specvét akart venni , tessék megteheti 😄
😉

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szabi
nem ingyen kapták, reklámozták az autó múzeumot, a forgatás meg a saját épitett kellék autópályán volt.. szóval nem voltak különösebb veszélyben az autók 😄

Csinálom a menüket az új oldalra, utána már csak meg kéne tanulnom kezelni a fórumot és mehet live 😄

Project D|Rare Car Collector|

Nekem 9-10 nél nem enged egyszerre a skilleknél...
Skilleket is 3asával engedi üríteni, most azzal próbálkozok, de ha 3 nál többet akarok eladni, akkor azt írja "unknow error" 😄 szerintem pár nap és megoldódok .. 😄
Skilleket üritetted?
Akkor <#nemtudom>
Esetleg egy újrainstallálás. Vagy várj holnapig.

A mai 27edik restart sem oldotta meg a Mistery pack vásárlási problémát, továbbra sem engedi :/
Hát azért akkora van, hogy millió eurós biztosításokat kössenek ezekre a kocsikra. Merthogy nem hiszem, hogy csak úgy ingyen kölcsönbe adták a stábnak azokat.

Restart a játék.

A "Mistery Skill pack"-et nemtudom megvenni (60 ezres) mert azt írja, hogy nincs elegendõ hely az új elemek számára.
Aftermarketek 99/300
Performancek 99/150
A cuccokat törölni is csak 3 asával engedi kb szerverhibára fogva a dolgot..
Szabi
nincs olyan nagy költségvetése a sorozatnak hogy M1-et törjenek 😄D

szerencsére a Ferrarik is replikák amikor azokat törik 😊

Feltûnt, hogy azokon a kocsikon egyetlenegy karcolás sem esett? De azért egy motorcsónak meg egy csomó német tragacs megkapta a magáét.

Szabi
passz, arra nem emlékszem, nagyon rég láttam már azt a részt 😄

viszont a járgányt már láttam én is asszem luxusautósón 😄

Engem a Maybach Exelero szedett meg. Ha jól tudom csak egyetlen darabot építettek belõle, hogy a Fulda gumit azon teszteljék. Azon nem picit lepõdtem meg
SUNNY84HUN
az már azért eléggé régi rész nem ? 😄 én régebben láttam még valahol 😊

Szabi
azért a 917 se volt csúnya, meg a 300sl, meg a 250gto... meg voltak ott még komoly járgányok 😄

Fasza. <#worship><#buck>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

#90471 <#boxer>

Most volt a Cool-on kb. 1 órája a Cobra 11 és szerepelt benne egy original Procar. Ritka kocsi. Szép volt.

Nálam elküldte,csak nem számolta nfs oldalán.<#falbav>
jaja... nekem sem küldte el :/

V-specet kérdeztem és az ment, de én is a gt2 választásánál maradtam, már csak garázshelyet kellene szerezni ingyen.
A world.nfs-en meglehet hívni 3 ismerõst facebookon elvileg egy Z4 ért amibõl klassz garázshelyet csinálhatnék, csakhogy ez a dolog nem mûködik, nem küldi ki az értesítéseket a facebookokra....
De a sima maradt, nem a SpecV (amire vonatkozott a kérdés).

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Zero07
R35 maradt, nem?

Nem ám. Igazi relikvia. <#eljen>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nem rossz az 😛

Most már Gt2, a SpecV kiment 😄

Nemtom. <#hehe> Pontiac GTO 65' RED JUGGERNAUT ajándék packból <#beka3>

na mizu népek ? helyzet ?

Zero07
Alap, hogy GT2.

Mázliiii! Fél órája felugrottam gyorsba egy kisbömbiért. Elméláztam kissé az idõt, és késõn kapcsoltam, hogy egyik profilomban nincs olyan. Most már van <#buck>

jaja, kell 1milla IGC.

Bent vannak az "új" igc verdák.

lorci
Szerintem még 3 keréken is jobb a gt2 996 akár drag akár sprintre szeretnéd

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

lorci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nagyon sokat röhögtem Palikon még amikor kommentár volt <#nevetes2> jol nyomta õ is kár hogy otthagyta

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Szerintem még szép, hogy a GT2! De sok jót mondtak a V-specrõl, még nem fújnám le a meccset.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Összességében melyik a jobb vétel ?
Nissan GT-R 35 V-spec----vagy---Porsche GT2 996 ???
nekem csak félig 😄