94802
-
#91371 Ja lehet az lesz. Ha eredeti nektek, akkor mehet online is, bár nincs kormányom. -
#91370 boomshakalaka is belepróbál a shift2-be a World helyett, ugorj be te is kicsit bohóckodni akár offline is. Én is trükközök vele megint egy kicsit -
#91369 Dehogy hagynak...
Olyan patkány módon játszik a többség, hogy 2 verseny után el is megy a kedvem. Inkább játszok mást. -
boomsakalaka88 #91368 Igen jo azok nélül menni bár mostanság az is csoda ha egyáltalán menni hagynak :) -
#91367 Az már barátságosabb. Én meg nem használok olyat, ha nem muszály. Néha akkor se ha muszály. -
boomsakalaka88 #91366 Ja az más :) nitro nélkül mind a 2-nek 354-55 a vége :)
-
#91365 Hát a Jaguaromnak 352. De csak 2-3 pályán tudom powerup nélkül elérni. Meg 2-vel magasabb az overallja.... -
boomsakalaka88 #91364 A nismonak is ennyi a vége nitroval :) csak annak kell az az egyenes :)
-
#91363 Kicsit hihetetlen, de, ha ennyi, akkor ennyi. -
boomsakalaka88 #91362 Igen elvileg annyi a vége nitroval mert ahogy látom fullon van :) Nem tudom ,hogy hol nyomta el de gyorsan fent van maxon :) -
#91361 Petersburg Damon -
#91360 Ti játszotok ilyen fossal. Ez mennyire reális max. sebesség petersburg damon, úgy, hogy a nitrót nem a hosszú egyenesben nyomta?
-
nfsmw4ever #91359 Ezt taglaltan én. De kiderült, kicsi vagyok még ehhez.
#91352 Én nagyon csinálnék, de a hétvégén megyek gipszkartonozni, haverom házát. Nem kis cella, úgyhogy lövésem sincs meddig tart. Bár "csak" a plafonokat kérte De amint lesz egy órám, akkor meglesz a vidi. Egy HS nem a világ. -
chris1997 #91357 Ja.ma inkább balhé meg off volt :-/ -
KorzeTheNinja #91356 kb ennyi :D -
Hunn1a #91355 Hű, megint odatettétek magatokat. Ha jól látom, Grandcsirke-áhítat és Auto Club Revolution voltak a főbb témák. Vagy volt még más is? -
Cement36 #91354 Azt én letudtam fordítani :D De akkor is h kb 7 percenként mehet le egy verseny.. elég negatív :/
Pedig nagyon reálisnak találom a gamet! Most veszek egy Infinitit és holnap még belekenek pár kilómétert :) -
KorzeTheNinja #91353 Akkor jóéjt minden távozónak, én megyek nyomok még egy kis ACR-t :D
Chris majd vegyél fel spannak a játékban, ha újra felraknád -
KorzeTheNinja #91352 azt nem tudom, de szerintem nem olyan rossz játék.
Ha csinálnál zúzós videót a Jeep-el azt megköszönném :) -
nfsmw4ever #91351 Megyek incepciózni én is. -
chris1997 #91350 Kurvarég játszottam ACR-t, lehet még egy esélyt kéne adni a játéknak :D -
chris1997 #91349 balhé ne merészkedjen nekem itt lenni -
nfsmw4ever #91348 Meg nincs saját szervere a játéknak. Vagy lehet hogy már van? rég nyomtam azt.
Hétvégén teszek fel zúzós videót, ha ráérek. -
chris1997 #91347 Na tápoltatom a tengerimalacféleségem, aztán kicsit nézem a Szállító 3-at, és csicsi -
KorzeTheNinja #91346 Ez hülyeség. megy a multi is csak várni kell játékosokra.
azért tölt sokáig a verseny elött, mert betölti mindegyik kocsi + a pályát (de ezt irja is töltés közben) -
nfsmw4ever #91345 Elég tökös a ramja. Már a többi autómhoz képest. Igyekszem nem tarolni vele. Bár a kedves versenytársak morgolódnak, hogy nem igazán tudnak a falba döngölni, meg ellökdösni :-D Ők pedig tudják. -
nfsmw4ever #91344 Az volt. Meg már előtte is, még felutazott pestibe, meg egyáltalán elkészült. Könnyebb festegetni a worldben az tény. bye -
KorzeTheNinja #91343 Igazából A-s TE-re kéne, de ahogy néztem az ütközésnél nem túl jó a ram-ja, vagy csak most nem mutatta rendesen:D -
nfsmw4ever #91342 Van. A hülye sorsoló elég érdekes lobbykba hajigál be. Nem vagyok egy kilépős fajta és nyerek vele eleget. A csúcs, meg S közepe, teteje félékkel rak össze. Jó verda, csak szegényes még partban és skillben. De taktikásabb pályán ellenfél a drága. Nem sok autóban csalódtam kellemesen, de ez az. -
HUNNFSKILLER #91341 Még akkor is... -
HUNNFSKILLER #91340 Függeszd fel az almalét, káros hatással van rád.
Kb. ilyen lett: -
eLitMiLan #91339 A shiftesen :D alatta vannak a régi matricák :D -
eLitMiLan #91338 #91333 #91331 Nincs mit:D -
HUNNFSKILLER #91337 Rammerek ellen szerintem hatásos lehet. -
#91336 az komoly mutatvány lehetett , régi békebeli kapu :)
Na jól van Jóccakát :D -
nfsmw4ever #91335 Pink neon jobban menne hozzá. Khmmm.
Az új kedvenceim:
Pagani F
Ford Capri
Jeep
Shelby Cobra
Silvia
Police R8
SLR722 -
chris1997 #91334 Na melyiken van KING plate? :D
#91331 én is megyek csicsikálni, a szar kuplungú, nyikorkó és szar úton közlekedő Ikaruson is bealudtam...:D -
KorzeTheNinja #91333 és tényleg :D köszi.
nem rossz kocsi, van esélye A-ban? -
Cement36 #91332 Már az eleve bug az ACR-ben, hogy nem működik a multi, a graphika fullon mehetne 2 szer is a gépen még sem megy, nagyon lassan tölt be mindent a gyors gépen is, viszont sokkal jobb játék az alapja mint a world, jobb beállítások, tuning, a pályák stbstb, látnék benne fantáziát ha a bughalmaz ahogy említették nem venné el a kedvem. :/ -
nfsmw4ever #91331 köszi! Már az ágyból ugrottam vissza :-) Inception rew :-)
Egy audistától meg egy hondástól fel sem veszem Amúgy meg azt emeltem, amit délután tettem fel képet ide. Nem kis ajtó/kapu volt. [hullamerevhullafáradtrezgőizmúszmájli]