Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nagyon sajnálom biztos vagyok benne ,hogy te nem csaltál mindenféleképpen írj a support-nak is mert ez már szánalom amit ezek csinálnak
ertem,de max 20 volt,sehol nincs meg a 150
Értem. Hát a kajmán még hónapokkal késõbb is ütött néhol. Három hete kb, akkor is volt bannolt ismerõs. Nála csak az akciós kocsivételezés volt és repült. Azért gondoltam.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

hat ez gaz,akar honnan nezem.vigyazzatok
Az fasza! <#guluszem1><#confused><#szomoru1>

ketlem,regen volt es keves kocsi..................csak 90 masodpercenkent tudok felelni,bocsi
Akkor gondolkodjunk hangosan.

Ezek szerint jogtalanul bannoltak, gondolom másokat is és még fognak is.
Az biztos hogy ez program hiba (vagy eltúlozták a banhammert)

Vagyis biztosan javítva lesz, és akit emiatt bannoltak az vissza fogja kapni a hozzáférést.
Csak ki tudja mikor.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

ja ,foprofil,4 driver😞
Esetleg a kajmán akció is nyomhat a latban.

#90575 Ezt kicsit kétkedve fogadom, de nem zárnám ki. Lehetséges.

nem
csak vagy 1 hetig kidobalt
Õszinte választ kérünk. Tettél e olyat amit nem szabadott volna?

Vagy csak állandóan kidobált?

Hát az marha jó 😞 Legalább a fõprofilban ? Mert tudom ,hogy neked van több is 😞
Email-t kaptal rola? Nezd meg a spamok kozott is.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

18-an este renbesen kileptem este,19-en delutan mar ez fogadott bejelentkeseskor
ja
Baszki, szamodra itt veget ert a jatek... Ugy tunik vegleges bant kaptal... Teged is dobalgatott ki a jatek?

#90575 Na ezt a lehetoseget en is el tudom kepzelni...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Szia 😊 Elvileg ez végleges bann 😞(( bár javítson ki valaki remélem ,hogy tévedek . Mi történt ?😞
Csak ez igy elég gáz , hogy aki vétlen csak mert jelentették ,és bannolják ennyi erõvel jelentek egymás után 100-or valakit ,meg még vagy eljátszák vele 10-en ezt bár nem csal aztán levágja a játék !ezt valahogy korrigálni kell hiszen fizetünk ezért játékért!
Mert úgy tûnik el kell érni egy bizonyos számú reportot elõtte, és csak utánna vág ki minden egyes után 1 órára (ha próbálsz belépni akkor +1 óra, ha újra próbálsz még +1 stb szóval ha így vágott ki akkor ne is próbálja senki a belépést egy óráig mert csak meghosszabbítja)
Sziasztok😊

Tud valaki segiteni,mi a teendo ilyenkor;...This acount has been permanently banned for violations of the Terms of Service hibauzenet jatekba lepeskor.Origin fiokba,NFSW hompage-en be tudok lepni,de a jatekba nem.

Segisetek,nekem nincs tapasztalatom mi a teendo.
<#conf>
Nekem nem mûködött ez. Reporttal nem tudtam kivágást elõidézni. <#fejvakaras> Mindenesetre piros pont a tesztért! <#eljen>

Amikor elõször aktiválták ezt a bant, akkor mûködött. Most már az sem segít. Ha kivág, akkor 15-20 percig nem is kell próbálni fellépni és akkor utána felenged. Általában. Ha próbálkozik az illetõ, akkor 4 óra lesz belõle.

Nem csak vélt, próbálva is volt, privát végén mikor ki akartam lépni feljelenttettem magamat valakivel és ki is vágott azonnal
Annó nem a 4 órás bannra volt megoldás, az Originen keresztül való belépés? Vagy az már nem mûködik?
Én úgy emlékszem, hogy akit kivágott a szeró, az az Originnel be tudott lépni és nem is vágta ki többet.

Pontosan. Ez egy szerver bug. Csak azért pofáztam, mert vélt párhuzamot véltek felfedezni a report és az autoban között. Talán majd az új csapat megoldja ezt is. (Bár az alapötlet jó, csak csiszolni kellene rajta.)

Sziasztok látom más is küszködik az 1-4 órás bannokkal én is, és sok ismerõsöm panaszkodik ,hogy õket is levágja a játék fõleg a class versenyek!egyikõnk sem csaló,tehát valami lehet a rendszerrel,szerintem.Én azt csinálom hogy,kilépek félóránként és ma még rendben volt.
Végül is ki nem dobott, de egy kis gond adódott 3. körben:

<#taps><#taps>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Jah, sajna...
SP-be akartam volna én is olyan mapon idõzni, amin még nincs is idõm, be volt már kb tervezve meddig class, utána idõzés, de ez teljesen felborította a rendszeremet...
Majd ha veszek GT2 996-ot, akkor megnézem nálam be van-e limitelve..
xD
Jah, pihentetni kéne lehet, de közben lehet újra is tolom a game-t, mert miért ne.
lorci
Na látom neked is ugyan az a probléma mint nekem szokott, hogy megyek pár multit és kivág 1 órára...<#szomoru2>
Még szerencse, hogy SP-be enged idõzni!
Dragon is A classon nem tudok javitani mert 370-re van limitelve a GT2 996 nálam és ládtam Bitpor-nak 370nél nem dobja le a limiter és igy nem lehet menni...értem én hogy a csalókat akarják kiszoritani de igy a jobbakal is kibasznak<#levele>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Ha lesz rá idõm megyek bár a legnagyobb gond, hogy elsõ nem hiszem, h leszek.. xD

Akkor adom a tippet:
Háromszor meghajolsz északnak.
Egylábon körbefordulsz kétszer.
Jobb kezeddel a fejed felett átnyúlva háromszor meghúzod a bal fülcimpád.
És végül kétszer a hátad mögé köpsz.
Lényeges lehet, hogy a jobb szemed végig félig lehunyva legyen.

Amúgy meg egy napot hagyjál ki a játékban. Max gyémánt és annyi. Lehet megpihen és ok lesz. De egyelõre egyedi gondnak tûnik. Volt hasonló pár hónapja tömegesen, de az kifagyással együtt jelentkezett.

De az a vicc, hogy nem lesz elég 1-et menned, menjél 1 óráig csak S-en 😄
#90558 Ezért végleges? Akkor basszák meg...
Bemegyek majd abba a lobby-ba amin vagy engem még egyszer nem vágott le 4 órás bannal. Ha engem is levág akkor S-n nagy bajok vannak <#idiota>

Még singlébe nem is mentem azóta mióta bannolgat (akartam volna ma is de nem igazán ad rá lehetõséget a game...), ma csak classoztam( már amennyit tudtam), openen nem néztem.
Ne eroltesd, mert egy ido utan automata vegleges bant fogsz kapni... Akit tul sokszor vag le, azt egy ido utan veglegesen bannoljak. Aztan mehetsz reklamalni, de le fogjak szarni meg a kisujjadat is, mondvan "te kerested a bajt.." - magyarul: Mi a fasznak jatszol meg azzal a szarral, hisz mar csak ma kibasztunk a jatekbol vagy 9-szer, nem volt meg eleg? A kovetkezo vegleges lesz...

Single futam után is van problémád? Vagy csak multi? Esetleg nyílt pályákon?

LoL, mentem 1db S-racet, erre lobbyban megint levág.....
Na az a visszaseenged rész, az agyhalál. Nem sûrûn kapok olyat, de akkor aláz rendesen. Kicsit köszörülhetnének már azon az automatizált ban szisztémán. Például. Elég széles már a to do list <#nezze><#nezze><#buck><#buck> Ehh. Reménykedek, hátha lesz csapat ami dolgozik is.

Nem a gyorsasággal van a baj, meg hogy mennyire megyek hogy 😄 Kivágott egyszer azért, mert perfect start után még volt pofám gázt nyomni, és 300 fölé menni a 4.0val <#idiota> Meg azért is mert drag lobbyban várakoztam..Akkor más a gond, nem tudom 😄 Csak idegesítõ hogy utána vissza se enged....
Kurva gyors lehetsz.... Téged mindenki, mindig reportol... Kidob a játék... Hmm. Ugyanazt játszuk (...? tûnõdöm) Valószínû hogy átkozottul jól mész. Ezt kevesen szeretik. De hogy az miatt a büdös életbe le nem dob a szeró az tutibetyár (Nem-nem. Nem Tutubetyár. Jól írtam én <#eplus2>) Ha lobbyból kivág, az okés. Az szívatás. De hogy a játékból... Más a gond. Lehet az is gond, hogy tudod, hogy reportolnak. Mindig. Idéznék egy bölcs fórumtárstól: "Nem szabad túl okosnak lenni." Felesleges konspirálni. Ha mindenkit ledobna akit reportolnak, akkor kb csak a kamu profilok játszódnának a worldben. Már mindenki reportolt és mindenkit reportoltak. Tehát érzed a súlyát, ugye? Ennyit ér kb. Jó, talán nagyon hátul és nagyon kis betûkkel vagy számokkal, talán legalább adatként megmarad. De ennyi. Máshol lesz a hiba.

7r1v1um
The session has timeout. Please login again.
Komolyan, inkább a játékot kéne akkora lendülettel fejleszteni, amekkora lendülettel ezeket a "hiba"üzeneteket csinálják.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
<#eplus2>
A majmot, meg hányd le magasról.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Lehet....de ez tankmodot fogott rám 😄
Bry: hááát nem is tudom 😄
7r1v1um
Miért nem az?

Vagy ne itt meg csaló cinke volt.. persze öt nem bannolta <#idiota>

Gyere escapre inkább xD

Szerintem rájöttek az emberek, hogy reportolsz másokat, akkor kidobja, és most ezzel szórakoznak, mert olyan vicces.

Balathruin

Ezt nem hiszem el....lobbyból vág ki server shut downal....jaa és érdekes, megint reportolt vki....