94802
-
#91412 háááá már hónap óta ilyenre vágyom még egyszer sem volt ilyen partom nem értem.....
adnék érte 5 ultra motort vagy bármit csak adna egy ilyet! -
chris1997 #91411 én se :D Csak álmodozom :D De, occó Civic lesz, mint 1. kocsi. -
#91410 Hát az autóvásárlás (egyébként kellemes) problémáját jó ideig biztos nem tapasztalom meg.... -
chris1997 #91409 A franct. 9-3 TTID :D De, olyat találni esélytelen..ha manuál váltóval akarom. szóval 1.9 TID. -
#91408 Nekem igazából mindegy csak sport-szedán legyen. (Kivéve francia, olasz, német [pár Mercedes maradhat]) -
#91407 9-3 Aero -
chris1997 #91406 De, hála égnek, normál autónak a Saab is csábít :D -
Dealcsy #91405 vagy ?
-
#91404 Mégsem volt igazam.
Tévedni emberi dolog.
-
chris1997 #91403 Ja, most már Audi és...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
chris1997 #91402 És a kedvencem ráadásul, de, most nem kell :D -
Cement36 #91401 Pedig a valóságban jó járgányok :) -
#91400 Alakul a gyerek. -
chris1997 #91399 Fogalmam nincs :D -
KorzeTheNinja #91398 TE nem akarsz Ajudit?! Mi történt?! :D -
chris1997 #91397 Most én is így vagyok vele -
KorzeTheNinja #91396 A Top Up is minden héten hétfőn változik?
Kéne venni boostot, de a francnak se kellenek az Audik.... -
zsomboor #91395 Hát szimulátornak nem nevezném se kicsit se nagyon, ellenben az volt a kedvenc játékom míg a multi meg nem szűnt úgyhogy ezt nem szarozásnak mondtam -
#91394 Még mindig király a képfeltöltő oldal, Rexnek jár a piros pont. Még a papucsállatkák is tudják használni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...de sok fórumozónak gondjai lehetnek. -
#91393 Köszönöm a megjegyzést, igyekszem
-
Quqa #91392 A Grid-ben van belső nézet (csak a 2-ben nincs), de kívülről is baromi nehéz, kb. olyan mint a Shift csak sokkal élvezetesebb, mint vezetés tekintetében, mind pályák terén. Nem tudom eldönteni hogy kicsit arkad szimulátor vagy szimulátor sok-sok segítséggel, mindenesetre nagyon jó, olyan pályák vannak benne, hogy besza-behugy a Shift után. A pályaautók sodrodnak 4 kerékkel a kanyarban az izom járgányok driftelnek stb. Letölt, felrak, élvez nem kerül semmibe!
Megj.: nem árt kicsit tágítani a látómezőt, nem leragadni egy valaminél. -
Cement36 #91391 Last weeks winners of the Chevrolet Camaro ZL1 Elite are: @Jenit_E_F, @koko500amg, @NevadaCrazy, @DoneeTower, @GreeNVegat, @Mohamed_ALMenem, @xVal73, @theniketeck, @ZSiim, @emirka01 -
#91389 hááát... igazából kibontottam, mert gondoltam, jó ez nekem és láttam, hogy a kód nem jó. PSN-en aktiválni tudnám, és akkor azt kéne hazudnom az ügyfélszolgálaton, hogy még nem aktiváltam, meg későn (3-4 hónap múlva) vettem észre, hogy szar. Szétbarmoltam a csomagolást, sok esély nem lett volna, hogy visszaveszik, még ha nem is aktiváltam, mert minek... Viszont:
CSERÉBE origines vagy steames NFS shift2 kódért PS3-as Shift 2 kódot tudok ajánlani. Speeddemonnak 2 is volt, ő nem akart cserélni velem, de az összes steam meg origin jellegű fórumba se tudtam cserélni. Nem túl értékes a szarom, az biztos.
Q: a piros pont csak a lelkesedésért jár, belső nézet nélkül egy kutyaszar jellegű grid izét nem próbálnék inkább, köszönöm. A shift is elég gagyi, Szabi tudja épp, hogy az rfactor2 meg éppen mennyire profi , és én is vágom, hogy azzal szeretnék játszani, de nem megy a gépemen. A lényeg, hogy sok jót próbálgathattam már, a shift2 is elég szar, ennél alább nem mennék, a Grid-szerű szarokat ezért passzolom, kösz -
#91388 Miután ráfordulsz az "ugratós cuccra" ne adj gázt. Én sose állok fejre, sőt ha nem rammelnek akkor keresztbe se fordulok. -
eLitMiLan #91387 Ez a bay bridge......mentem egy jópár singlét, ugye a cél előtt van az ugratós cucc, ott egyszer sem borultam fel, megyek multiba, első multi első körébe felborultam, és fejen állva maradt a kocsi.............reset után az ugrató elejére rakott vissza pedig a cél előtt voltam felborulva....asszem többet nem is megyek ezen... -
#91386 becserélésre még nem gondoltál ? :D -
Quqa #91385 Hagyd a fenébe azt a Shift 2-őt (igaz én javasoltam jó régen), mert kb. úgy viszonyul a Grid-hez (és ezt nem kell módolni, mert úgy jó ahogy van) mint a The Need For Speed 1994 a World-höz, ja és ez nem EA játék, hanem Codmasters és értenek hozzá. Nem hülyeség, nagyon komoly még billentyűvel is! -
#91384 hát én röhögtem magamon :) Most még pár modot, javítást hozzátettem, ami eredetivel is működik, nem lehet kérdés, és trükközök megint a beállításokkal. Nem könnyű, mert EA termék... :D -
#91383 Szándékosan nincs.
Szeretném a képet akkor variálni, mikor akarom és szeretnék az itteni profilnév alatt fórumozni. -
Quqa #91382 Nem tudom mennyire gyorsul fel a GT2, de tegnap mentem ott (hazai pálya) GT3 RS-el 1,21-22-23 körül ment minden nélkül, tehát ha ez alatt megy valaki jóval akkor vakarózhatsz, mert valószínű hogy túl ügyes volt.
Más: neked miért nincs fejléced?
#91370 A Grid jobb, nem hittem volna, de talán a legjobb amit eddig próbáltam, pedig volt jó pár az autósok közül. -
#91381 Szerinted röhögök??
Én rendszeresen vásárolok ott, csak épp játékot (meg műszaki cikket nem) nem mert az 576 közelebb van. -
#91380 a PC-s oszlopban volt és csak PS3-as felirattal volt. Gondoltam , jó lesz... Csak a hülyék vásárolnak tescoban, hát nem igaz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te most röhögsz? -
#91379 Nézd meg a hivatalos oldalt is. Fasza lesz. -
chris1997 #91378 Ja. Nem néz ki rosszul -
#91377 A Shift 2 fejlesztői most saját szakállukra csinálnak játékot
Project CARS -
chris1997 #91376 -
#91375 Biztos egymás mellett voltak a teszkóba -
chris1997 #91374 De hogy sikerült PS3 Shift2-t venni? -
#91373 -
#91372 van kormányom, a játék nem eredeti. PS3-ra van eredetiben Jó, mi? De nincs PS3, sose volt