Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Ezek szerint jogtalanul bannoltak, gondolom másokat is és még fognak is.
Az biztos hogy ez program hiba (vagy eltúlozták a banhammert)
Vagyis biztosan javítva lesz, és akit emiatt bannoltak az vissza fogja kapni a hozzáférést.
Csak ki tudja mikor.
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
#90575 Ezt kicsit kétkedve fogadom, de nem zárnám ki. Lehetséges.
Vagy csak állandóan kidobált?
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
#90575 Na ezt a lehetoseget en is el tudom kepzelni...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Tud valaki segiteni,mi a teendo ilyenkor;...This acount has been permanently banned for violations of the Terms of Service hibauzenet jatekba lepeskor.Origin fiokba,NFSW hompage-en be tudok lepni,de a jatekba nem.
Segisetek,nekem nincs tapasztalatom mi a teendo.
<#conf>#conf>
Én úgy emlékszem, hogy akit kivágott a szeró, az az Originnel be tudott lépni és nem is vágta ki többet.
<#taps>#taps><#taps>#taps>
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
SP-be akartam volna én is olyan mapon idõzni, amin még nincs is idõm, be volt már kb tervezve meddig class, utána idõzés, de ez teljesen felborította a rendszeremet...
Majd ha veszek GT2 996-ot, akkor megnézem nálam be van-e limitelve..
Jah, pihentetni kéne lehet, de közben lehet újra is tolom a game-t, mert miért ne.
Még szerencse, hogy SP-be enged idõzni!
Dragon is A classon nem tudok javitani mert 370-re van limitelve a GT2 996 nálam és ládtam Bitpor-nak 370nél nem dobja le a limiter és igy nem lehet menni...értem én hogy a csalókat akarják kiszoritani de igy a jobbakal is kibasznak<#levele>#levele>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Háromszor meghajolsz északnak.
Egylábon körbefordulsz kétszer.
Jobb kezeddel a fejed felett átnyúlva háromszor meghúzod a bal fülcimpád.
És végül kétszer a hátad mögé köpsz.
Lényeges lehet, hogy a jobb szemed végig félig lehunyva legyen.
Amúgy meg egy napot hagyjál ki a játékban. Max gyémánt és annyi. Lehet megpihen és ok lesz. De egyelõre egyedi gondnak tûnik. Volt hasonló pár hónapja tömegesen, de az kifagyással együtt jelentkezett.
#90558 Ezért végleges? Akkor basszák meg...
Komolyan, inkább a játékot kéne akkora lendülettel fejleszteni, amekkora lendülettel ezeket a "hiba"üzeneteket csinálják.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
A majmot, meg hányd le magasról.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Bry: hááát nem is tudom 😄
Balathruin