94802
-
TOMDRIVER333 #91452 Mi is tartalmaz az utóbbi 3 oldal? Mostanában a haverokkal voltunk szórakozni, és nem volt eSGé olvasás. -
#91451 kac kac , képzeld el jól vezet ...
#91449 igen ez a választék :) mind a 3 eladó és elég jók , más nem jöhet hozzá -
#91450 Nő?
-
chris1997 #91449 Hmm..ez a teljes repertoár? -
boomsakalaka88 #91448 cooper s :)) -
#91447 Üdv , egy barátom ( nő hozzáteszem ) autót venne , adott 2,5 misi 3 autó között vacillál : - mini coper s , a3 , golf 5 gti .. mind a 3 ebben az árfekvésben megtalálható erre arra , kíváncsi vagyok mire szavaztok minél többen , várom a válaszokat ;)
-
#91446 Érdemlek ilyet, vagy nem érdemlek:
-
Hunn1a #91445 Nem lopod, nyúlod. A lopás a nyugati kapitalista filozófia szakszava, én pedig jobban tisztelem a keleti "ha jó, akkor lenyúljuk és továbbfejlesztjük" hozzáállást. -
eLitMiLan #91444 Az lol :D Adjál már vagy 2ezret abból a niróból -
Dealcsy #91443 Ha már IGC-s lett az Elise, előszedtem a garázsomból, leporoltam és mentem vele egy kört (nitrospam volt, de hát na, ha van az embernek 4000 nitrója, el kő' használni):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
HUNNFSKILLER #91442 Még lehet azért is fizetett, mert a %-os gyorsulás hack ma már nem ingyen van... Azért van ilyen kevés. -
Gyuszopapa #91441 Csaló a gyerek nem kicsit.Mikor slingshotot nyomtál és húzott magával szaggatottan felpörgetett téged is hallatszik a motorhangon. -
zsomboor #91440 Nem kamu az
Bár én inkább kihagyom, nem fogok ilyen szarokat osztogatni mindenfelé -
KorzeTheNinja #91439 szerintem ez csak valami kamu marketing egy oldalnak....mint a "nyerj egy iphone-t megosztással" :D -
#91438 Fb-on láttam...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
KorzeTheNinja #91437 nem vágom, mi ez, de hozzám b@szhatnának egy Reventont :D -
KorzeTheNinja #91436 Versenyezni nem jó, de ha neked tetszik, akkor nyugodtan vedd meg -
IDFMAXIMUS #91435 Aston Martin V12 Vantage-t meg vegyem IGC-ert meg eri ?? -
#91434 Ez meg mi az?
-
#91433 Tisztán látszik, hogy gyorsulás hack-et használ...és 1x-1x rányom amikor éred utol! sok ilyennel találkoztam már, ha pont elődted van akkor tisztán látszik amikor rányom a nyüves -
nfsmw4ever #91432 Ez biz mágia. De verhetőek opcionális esetben, ugye. Ez a számomra, a pro cheater kategória. Ezek az ügyesebbek. Kínosan ügyelve tolják a szart, hogy ne fájjon annyira. -
chris1997 #91431 Te is vered őket akkor jó :D -
#91430 Szeretnék megkérni szakértőket, hogy véleményezzék eme porsche teljesítményét! Van pár érdekes gyorsulás (sajnos nem annyi látható a videóban, mint előtte pár futamban). Ez most lag vagy csak a szemem káprázik? Esetleg mágia van a dologban?
-
veszettróka #91429 Jé, kedvenc újautótesztelőnk még mindig tolja az ipart. És a Grandcsirkét is (jó volt Kruger, lopom) kipróbálta: link
(obi-tól megszokott felugró feliratos változat: link)
Csatornáján meg ott van a többi, korábban kiadott kocsi tesztje is.
Ezt meg -, ezt meg jobboldalt ajánlották megtekintésre: link
Ahogy a kocsi begördülésével végleg szertefoszlik a "hee, tisztára mint egy nyárbúcsúztató péntek esti házibajnokság a Budaring gokartpályán, az M7-es mellett" érzés, hát az úbammeg. Hangot éppen csak cincogó cuccal tilos ám megnézni! -
EDI28 #91428 A nagy HáGé úrnak üzenem hogy az A1-es borzasztó jó , 80% verem a MegaRetek2-ket és ez a kis ajándék spórolt nekem 2100 SB-t -
chris1997 #91427 jaa..a jó öreg Glitch :D -
Juhasz82 #91426 Tengerpartnál ki lehet menni a mapról és a levegőben,röpködés közben alakult :D -
chris1997 #91425 Az hogy sikerült? -
Juhasz82 #91424 Egy kis Bug-olás :D
-
zsomboor #91423
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy a beépített multi is ment tört verzióval, igaz nekem megvan eredetiben..sőt mi az hogy ment, 1.3-at egyenesen crack-elni kell sok embernek mert egyébként nem indul el -
zsomboor #91422 Igaz, úgy lehet vele multizni, de az azért közel sem ugyan az, se játékélményre se minőségre..na meg nem sokan vannak már ott se -
Quqa #91421 Nem írtam hogy szimulátor, de sokkal valósághűbb mint a legtöbb NFS és közelében sincs az olyan full árkad jellegnek mint a MW vagy HP.
Nincs MP? Nem is olyan régen írták itt #90647- #90648, hogy lehet még tört verzióval is úgy játszani. Akkor mégsem?
#91393 Szép rend van azon az asztalon.
Visszatérve az előbbi hsz.-odra elég furcsa nekem az, hogy leszarozol egy olyan játékot amit ki sem próbáltál csak azért, mert nincs benne belső nézet (ráadásul van benne). ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs? Attól még a kiadott autós játékok top 5-jében simán benne van és nem csak itt a fórumon dicsérik, hanem a szakma is.
Más kérdés, belső nézet? A World-ben van? Ott is csak hátulról toltad vagy már elfelejtetted hogy kell azt a fél – egy év szimulátor szerű játékok után. Ott is bevallottan könnyebb kívülről menni, tehát hol a gond? És amit leírtam nem szemétkedés csak értetlenség! -
#91420 Hágéúr lessen be oda, a chatban üzenete érkezett! -
chris1997 #91419 Jaaa, hogy fizikailag fogható....
akkor ezt ni:
vagy ez -
#91418 ez megfelel?...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Naworsky #91417 Szerintem jóféle kerék. Nekem is nem rég lett egy, fel is tettem a Cinqémre :3 Én mondjuk egy jó motorért vagy turbóért adnék valamit, már, ha lenne mit adnom XD -
eLitMiLan #91416 Nekem meg még sose volt 17-9 es motorom , meg 13-9 as turbóm se :D Ilyenem viszont igen -
chris1997 #91415 Egy R8 Cop mellé és áll az alku :D -
#91414 Azért oda adnám mind a 125 ultrat kb meg 3* skilleket is xDD -
chris1997 #91413 Én f1-et adok érte :D