Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Project D|Rare Car Collector|
Ha igen mik a tapasztalatok?
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Project D|Rare Car Collector|
Nagyon rá vagytok feszülve a játékra egy kis szórakozás 0.25 nél az a nézés nagyon ismerõs eddig és ne tovább!A végén meg a szerencse gyermeke!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
jo jatekot kellemes hetveget
És ez nem poén, tényleg nem dobálgat lefelé!
A tesztet viszont nem tudom már megcsinálni, mert nincs sandbox win 8.1-re, csak virtuális win7-en tudom esetleg amire meg ma nincs idõm. De holnap ha lesz szabad pár percem összedobok egyet és tesztelem! <#eljen>#eljen>
DISCORD: grimanddark
Jóccakát! Mingyá meló <#rinya>#rinya>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
For any additional concerns, feel free to contact us.
Yours,
EA World Wide Customer Support
Következõ mail
Thank you for contacting us regarding the action that has been taken on your account. The sanction on your account is pertaining to the following violation:
-Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.
Having completed a thorough investigation into your account and the complaint that you have made, we must advise that your account was actioned correctly, in full compliance with our policies and procedures.
Following our review into the actions taken on your account we wish to confirm that we shall not be removing this ban from your account, nor will we be pursuing this issue any further at this time.
Thank you for bringing this matter to our attention. As a valued customer, your feedback is very important to us.
Yours sincerely,
Thierry
EA Customer Service
Balathruin
Egyébként a másik accomon nincsenek ilyen gondok,felmegyek,aztán ki se dob.
Ezaltal par kerdesre valaszt kaphatnank. Remelem lesz majd erre valamikor ideje es turelme. A gepe megvan hozza...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
De NEM CSAK report után dob ki, ha valaki megtol és lehetetlen sebességet elérsz akkor is, illetve néha elég randomnak is tûnik....a reportos dolog viszont tuti
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Jelenleg 4.99 EUR a world starter pack az origin.com-on
MINDENKINEK: Foleg azoknak, akik multiznak s azt becsulettel teszik... Amig ezt a szart nem csinaljak meg, addig hanyagoljatok a multit... Meg a Team Escape multit is... Nem tartom kizartnak, hogy erre is van hack, s a csalok generalja mindenkinek ezt a szarsagot.. S aki eler egy bizonyos szintet, az autoban aldozata lesz..
A report utani kidobalasokban meg azert nem hiszek, mert egyszer en is belefutottam ilyenbe, amit privat multi alkalmaval hoztam ossze... s nem, nem jelentettem fel magamat... jartam kb 50 gyozelemnel egyhuzamban egy classos palyan, aztan gondolt egyet, s kivagott... Nem is tudtam utana egybol visszalepni... A masik 2 profilomat nem dobta ki...
Szoval, az en elmeletem az, hogy ne szabad hosszura nyultani a gyozelmi szeriat, kulonben repulsz... Meg kell adni masnak is a gyozelem lehetoseget... gondolja az EA...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Magyar EA support: H-P-ig 9-18-ig hivható! 06-1-50-595-50"
ezt talaltam,de a fiokom aktiv,Origin-ba is be tudok lepni
#90601 Több mód is van. Pl fent a menüben a Tippek/Tutoriálok alatt.
Ez igy nekem nem tetszik ez a mondat... Ezzel azt akarod mondani hogy mar 19.-en, azaz tegnap sem tudtal jatszani?
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
#90585 Mindenesetre Istvan, probalkozz a Supporttal, kerdezz ra, hogy most akkor mivan... En most padloztam egyet, erdemben gondolkodni most nem igazan tudok... A profiljaid megvannak meg, a bannolt emberek a statoldalrol el szoktak tunni 1-2 nap utan..