Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A nagy testet meg kell fizetni 😄 .Felhúzod "A" tetejére és vered majd a 997-eseket(vagy nem)
Nem csak te vagy smucig 😄 én 2,5ért megvenném, de többet nálam nem ér.
7r1v1um
Ezek is kijózanodhaznának...Ezért 6000-et? Vagy csak én vagyok smucig (nem vagyok az)?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

No látod? Ezt súlykolom. Ennyi a társadalmi élet nekem is. Fórum, oszt csá. Melóhely, család, nem ebbe számít. Aztán volt ez sokkal másabban is. Alakulunk.

Õt meg sok szeretettel üdvözlöm. <#wave> Esetleg feldobhatna egy tuning tippet, hátha én is ki tudok hozni belõle többet:

#90690 Szép! <#taps> Gondolom lomha is.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Project D|Rare Car Collector|

7r1v1um
Mondjuk a faszbuk-ig nem süllyedek le soha, ez bizonyos.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Boldog emberek. Jó nektek.
Ha fél évvel ezelõtt valaki azt mondja nekem, hogy "aktívan, fórumozol, plusz önmagadtól elmondod a véleményed (értsd külön felszólítás nélkül), akkor azt válaszoltam volna neki, hogy nem ártana kijózanodni, vagy, hogy már úton van a segítség. Ehez képest...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs akkora bajság. Ha már van társaság akivel alkoholizálni lehet közösen, lehet egy asztalnál ülni velük/veled, és még a véleményednek is hangot adhatsz, függetlenül a testbe vitt tudat és halmazállapot módosító anyagok mennyiségétõl, akkor nem is vagy akkora antiszoc, mint amilyennek önmagad érzed. Ha tíz éve valaki azt mondja, hogy közösségi életet élek, sõt közösség formáló kezdeményezésekben veszek részt, sõt döntéshozó vezetõ leszek, hát azt nem kiröhögöm, de megrugdosom. Ha öt éve valaki azt mondja nekem, hogy szögre akasztom az újságom, kivonulok a társadalom peremére, és írni csak kérésre fogok, hát szimplán lehülyézem. Szal még bármerre billenhet az a bizonyos mérleg, formálódhat a világ, vagy a világképünk. Nyilván az egyéniségünk fejlõdése sok esetben a környezeti hatásokra adott válasz, ugyanakkor az egyéniség fejlõdése is hatással van a környezetre. Nem lehet még tudni mi is a meccs végeredménye. Játszódik az még egy darabig és bármi lehet.

Kissé késtem, mert elnéztem nagyfiam halpucolását... A fejbeverés után közvetlenül úgy döntöttem, hogy azzal is támogatom a fiatalságot, ha esélyt adok a fiamnak a testi épségét megõrizni. <#banplz>

7r1v1um
Na, itt is sikerült elkúrni a hangulatot. Fasza gyerek vagyok....(fejcsóválós-rosszalló smiley).

7r1v1um
Jó az most is, jelen idõben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor szerencsés vagy. Engem max. alkohol társaságában tudnak elviselni, ha magamról, vagy arról beszélek, amit a világról gondolok. Én magamat, meg piával se komálom néha, anélkül meg....inkább hagyjuk...

Tudom. Csak Júdás szindrómában szenvedek. Mindig az ellenérv, meg ilyesmik.

Pedig sajnos igaz... Legutoljára is csítes B-s Elite Eclipse-t láttam utoljára.
Amúgy: Akinek nem inge, ne vegye magára.

Balathruin

Az jó film volt. Bejövõs!!! Hát engem olvastak, hallgattak már páran. Elviselhetõ volt, néha meg marha jó érzés volt. (meg volt saját újságom, meg alkotói társulatot is hoztam össze, meg jártam erre-arra) Aztán elsekélyesedtem, otthonülõs lettem, és world függõvé alakultam. Érdekes dolgokat produkál az élet, akkor is ha nem piszkálunk bele.

7r1v1um
Csak beugrott: rajzolj le 2 perc alatt egy 1 perc alatt megoldható labirintust (ezt tudom mibe volt: Eredet).
Anno én is megpróbáltam leírni pár gondolatot, élményt: leírtam 15 oldalt, másnap úgy döntöttem, hogy értelmetlen hülyeség és töröltem. Meg aztán amúgy se akarnám, hogy bárki is elolvassa, úgyhogy inkább le se írom.

Nem tudom. Én nem szokok csítelni avval az otóval. Már megint az általánosítás...<#hehe>

*Aki Elite Eclipsevel van az cheatel (telóról írok)
Hát én nyilacskákkal megyek és mivel másfél évig, csak és kizárólag a world ment nálam (server down esetén NFSHP) és eddig két jobb nyilacska nyiffant ki... Amúgy meg mindenhol, ha megyek. Csak a dragot hanyagolom.

Ma 5-ször kidobott a játék fatal 7-tel
Egy-két megjegyzés a Rosewood & Lyonsról:
90%-ban márcsak MISTER2 rendszámtáblájú MR2-ket látok
Aki Elite Eclipsevel van az chatel
És versenyképes vagyok az 584 Overallas A1-el az 599-es MR2-k ellen
Nem tudom milyen pályán mész te de nálam az "A" van elkopva 😄

Áááá. Már nem. Két évet bírnak átlag. Viszont a billentyûzet amortizációból jöttem rá, hogy sokkal több jobbos kanyar van a worldben a versenypályákon, mint balos.

Persze. <#beka2> De inkább hosszabbakat.

#90672 Nekem is annyi rémlik. Csakhogy az említett filmben ott még mozog, cselekszik, ajtót nyit. Szal az is bukott.

Valahogy úgy képzelem gyakran cserélsz billentyûzetet <#email>

"szkafander nélkül" 10-15 másodpercig még öntudatánál lenne az ember. Utána ájulás.

Próbáltál már írni egyperces novellát? 😄

Yesss. 1:1 (Fene. Pedig azt hittem a napi jócselekedet letudva. Erre nesze nekem)

Csak kisregény. <#nezze> Egyébként Nemere István is így nyilatkozott egyik pályamunkámról: - Te írtad azt a hosszút? (De legalább mindjárt tudta ki vagyok :-) )

7r1v1um
Ugyanolyan szinten reális, mint ez a nem-scifi.
Akkor majd most mínusz.:-D

Eeegen, a szkafander nélkül az kimaradt. :-) De kitartok az álláspontom mellett. Inkább rendezõi kifejezésmódnak érzem, semmint hibának. Egy könyvben ugye nem gond. Ott nem pereg a jobb alsó sarokban egy számláló. Csak az olvasó sebessége van. Ott se reklamál senki, hogy az egyhetes történetet esetleg hat hónap alatt olvassa végig. <#beka3>

így is egy regény lett <#banplz>

Ha ezt tudom akkor két hsz-ben írtam volna. <#taps><#banplz>

Na most egy sci-fi nem hasonlíthatsz össze mással <#vigyor5> Azé sci-fi <#vigyor5>

"hány ostorcsapást képes elviselni az emberi test" sokat de személytõl függ.
"mennyit képes is az ember az ûrben tölteni" ûrruhával vagy anélkül?

és szerintem azé van kiakadva nép mert a készítõk ebbe a mûfajba sorolták a filmet: Krimi, Thriller

Igen akcióba is de ez mellet valahogy elsiklottak <#vigyor5>

Konkrét indok. Ja. Seggre ne üljek. De értelek.
Annyira konkrét, mint: Öcsémék hitelt szerettek volna felvenni, hogy megvegyék elsõ házukat. Összehozták a papírokat, kifizettek minden csecsebecsét amit ilyenkor kell, minden megfelelt, minden frankó és várták a hitelbírálatot. Meg is jött. Nem kapnak hitelt. Öcsém persze elborult és bement a káendhához, hogy megérdeklõdje, mi is az, ami nem felel meg a kényes ízlésüknek. Erre elõadták, hogy hát igazából õk sem tudják, mert ez egy közponi, szoftveres, hálózati, adatbázisos anyjapicsája. No erre kicsit jobban elborult és tovább ment. Valamelyik fõ-fõ-felelõs-vezetõ-döntéshozó megadta a kért tájékoztatást: Önnek volt nálunk valamikor hitelkártyája és azzal volt valami. <#wow1> Ennyire konkrét a válasz tehát.
Azt azért megemlítem, hogy több, mint nyolc éve volt hitelkártyája, amit használt egyetlen vásárlásnál, majd szorgalmasan törlesztett. Ezt azért tudom, mert én voltam a levelezési cím, így mindent nekem küldtek. Aztán fél év után úgy döntött öcsém, hogy a fene se fizet kamatot, hát lerendezte egy összegben a maradékot, kb 70 ezer forintot, majd következõ hónapban meg is szüntette a hitelszámláját. Az konkrét, nem?
Hát ez a bajom az ilyen hivatalos meghatározásokkal. Kurva sokminden belefér. Tisztára mint az elõítélet. Az elõítéletben is az a jó, hogy nem kell hozzá józan ész. <#buck>

7r1v1um
Ennèl a cikknél, csak maga a film nagyobb butaság (mint Vin Diesel összes mûremeke).
Derekasnak meg + az élmény-beszámolóért. Azzal még megtoldanám, hogy az egyik katona 30 lõszert pazarol el az ûrlényre, a fõhõs meg 3 lövedékkel leterít egy ugyanolyat (már nem tudom melyik gagyi scifibe). Ja es simán átugorhatsz az ablakon, mert az üveg nem vág....
Õõõ viszont mínuszt már nem tudok adni a Challenger-rendõrkocsis állatkínzásért (Ban Please-smiley).

Akkor esetleg le lehetne mérni a következõ leckében, hogy hányszor is kerüli meg Frodo a mindent látó szemet, a Gyûrûk ura c. filmben, vagy hogy pontosan mekkora hipertérugrásra képes az Ezeréves Sólyom, a Star Wars-ban, vagy hány ostorcsapást képes elviselni az emberi test (utalva itt a Mel Gibson féle Jézus aplikációra), vagy hogy mennyit képes is az ember az ûrben tölteni, mert akkor lehet hogy a Fortress 2 is megbukott. Vagy lehet, hogy a cikkben elemzett film egy Trolldokumentum film? Lehet csak kötözködöm, de húsz éve még meg sem kottyant, amikor az NDK-ás, alábeszélõs, kb ezerszer másolt, akció videokazettákat nézve vasárnap (ropi-kóla természetesen, szülõk a balcsin) reggel, az egymilliomodik lövés után sem láttunk egyetlen tárcserét sem. Például. De ez csak egy intrika/kritika derekas módra. <#violent><#eplus2>

Tegnap este gurulgattam kicsit Dodge Challenger Concept rendõr otóval. Gyári cuccokkal és versenysorsolással. Hát ... érdekes volt. És igen, végre élmény volt. Igaz összedobott S-es autókkal, és mivel kis szintû profillal nyomultam, elég nagy lvl-û sofõrökkel, de marha jó meccsek voltak. Szellemlovas bömbis, tankmódos mustáng boss, agyon ultrázott LFA hülye skillekkel, nem volt akadály. Ilyen gyõzelmi szériám rég volt nyílt pályákon. Végre valahára én is kifogtam balfék pilótákat. Tudom gyengébbet nem diadal elpáholni, de azért nem esett rosszul. Fõleg akkor vigyorgok, mikor a tapasztalt, sokat látott, futott lvl60 annyira profin rammol, hogy szinte gyönyörû, mikor pofára esik rajtam. Aztán a végén sikít a chatben, hogy mekkora bunkó rammer vagyok. Volt pofám blokkolni a kis akcióját és ezért az anyámat. Na ez a diadal az ilyen meccseken. Végül is meg vagyok elégedve a Concepttel. És nagyon tetszik. Igaz ette a nitrót, de az akad még. (volt aki sokalta a 3 körben a 3 nitrót tõlem) Végül is a tankmódos Boss 302 volt a legádázabb ellenfél. Az utolsó 20 méteren vérzett el. Rövidnek bizonyult az utolsó nitrója.<#eplus2> Szóval tök jó volt.

Köszönöm! 😊 Sokat segítettél. Ha veszek, akor biztosan a porschét veszem.
Szeva Naworsky! Nekem van, mind a 3 némelyikbõl több is, több accom van.
Mercedes jól néz ki de nagyon szar, elég erõs, szar idõket lehet vele futni. Volt már igc-s is...
Evora, nem rossz, de szintén volt már igc-s és bármikor lehet is, jó gép, de nemhinném h akciósan is akár megérné.
Porsche GT3 RS pofátlanul jó autó még mindig, megfelelõ színû partokkal és skillekkel, jó vezetéssel még mindig nagyon ütõképes és jó arányba lehet nyerni vele. Soha nem volt igc-s és sztem nem is lesz.
Mindenképp a Porsche a nyerõ választás szerintem.
Bármelyiket veszed, sok örömöd legyen benne.
Köszi a segítséget! 😊 Igazából elbizonytalanodtam és nem tudok dönteni. Késõbbi akciókra is szeretnék félretenni, ezért csak egy autó fér most bele, de fogalmam sincs, hogy melyiket vegyem meg :/
Még nem olvastam, de már a moziban ülve a jelenet alatt furcsálltam, hogy már mióta tart a dolog. A schluss poén pedig, hogy pont a kifutópálya végén áll meg a repülõ 😄
Az SLR McLaren mint egy bálna. Úgy néz ki, meg úgy is irányítható. 911 GT3 addig volt jó, míg le nem butították, persze nem azt jelenti, hogy nem lehet vele nyerni. De a három felsorolt autó közül inkább az Evora éri meg.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Zero07
És C-be milyen szín kell hozzá? (Haverom akarja megvenni, csak szerinte kicsi a végsebessége.)

Szerintetek melyik cop edition autót érné meg megvennem? A porsche 911 GT3 a legszimpatikusabb, de a lotus evora és az slr mclaren 722 edition is bejövõs. Melyik lenne a legjobb választás?
Egy ügyes sofõr meg GXP, RX8 ja és jó skillek 😊

Nem kell 1.3, viszont ha más 1.3-al csinálja a szervert akkor nem tudsz belépni és fordítva..de ja, 1.3-al talán több esélyed lesz találni valakit
Zero07
C-be MR2-n, Eclipsen kívül van még valami amivel lehet nyerni?

GameRanger*
Igen tudsz,viszont kell hozzá a GamRanger(én ezzel mentem)amin mennek a Grid lan szerverek,ha jól tudom 1.3-as patch kell hozzá.
Brian, akkor a Grid 1et ha leszedem és felteszem tudom garantáltan multiban játszani? (törtel) ?
grid, grid 2 xD

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Persze. Chargerrel (mindkettõ), meg NIssan R35 SpecV- vel sokszor driftelni kell a tökéletes körhöz.
Kurva jó érzés ha kiadja. Azonnal rázok is egy ördögvillát az egyik kezemmel.
Pedig két kézzel játszok.