Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Õt meg sok szeretettel üdvözlöm. <#wave>#wave> Esetleg feldobhatna egy tuning tippet, hátha én is ki tudok hozni belõle többet:
#90690 Szép! <#taps>#taps> Gondolom lomha is.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Project D|Rare Car Collector|
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Ha fél évvel ezelõtt valaki azt mondja nekem, hogy "aktívan, fórumozol, plusz önmagadtól elmondod a véleményed (értsd külön felszólítás nélkül), akkor azt válaszoltam volna neki, hogy nem ártana kijózanodni, vagy, hogy már úton van a segítség. Ehez képest...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kissé késtem, mert elnéztem nagyfiam halpucolását... A fejbeverés után közvetlenül úgy döntöttem, hogy azzal is támogatom a fiatalságot, ha esélyt adok a fiamnak a testi épségét megõrizni. <#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy: Akinek nem inge, ne vegye magára.
Balathruin
Anno én is megpróbáltam leírni pár gondolatot, élményt: leírtam 15 oldalt, másnap úgy döntöttem, hogy értelmetlen hülyeség és töröltem. Meg aztán amúgy se akarnám, hogy bárki is elolvassa, úgyhogy inkább le se írom.
Egy-két megjegyzés a Rosewood & Lyonsról:
90%-ban márcsak MISTER2 rendszámtáblájú MR2-ket látok
Aki Elite Eclipsevel van az chatel
És versenyképes vagyok az 584 Overallas A1-el az 599-es MR2-k ellen
#90672 Nekem is annyi rémlik. Csakhogy az említett filmben ott még mozog, cselekszik, ajtót nyit. Szal az is bukott.
Akkor majd most mínusz.:-D
"hány ostorcsapást képes elviselni az emberi test" sokat de személytõl függ.
"mennyit képes is az ember az ûrben tölteni" ûrruhával vagy anélkül?
és szerintem azé van kiakadva nép mert a készítõk ebbe a mûfajba sorolták a filmet: Krimi, Thriller
Igen akcióba is de ez mellet valahogy elsiklottak <#vigyor5>#vigyor5>
Annyira konkrét, mint: Öcsémék hitelt szerettek volna felvenni, hogy megvegyék elsõ házukat. Összehozták a papírokat, kifizettek minden csecsebecsét amit ilyenkor kell, minden megfelelt, minden frankó és várták a hitelbírálatot. Meg is jött. Nem kapnak hitelt. Öcsém persze elborult és bement a káendhához, hogy megérdeklõdje, mi is az, ami nem felel meg a kényes ízlésüknek. Erre elõadták, hogy hát igazából õk sem tudják, mert ez egy közponi, szoftveres, hálózati, adatbázisos anyjapicsája. No erre kicsit jobban elborult és tovább ment. Valamelyik fõ-fõ-felelõs-vezetõ-döntéshozó megadta a kért tájékoztatást: Önnek volt nálunk valamikor hitelkártyája és azzal volt valami. <#wow1>#wow1> Ennyire konkrét a válasz tehát.
Azt azért megemlítem, hogy több, mint nyolc éve volt hitelkártyája, amit használt egyetlen vásárlásnál, majd szorgalmasan törlesztett. Ezt azért tudom, mert én voltam a levelezési cím, így mindent nekem küldtek. Aztán fél év után úgy döntött öcsém, hogy a fene se fizet kamatot, hát lerendezte egy összegben a maradékot, kb 70 ezer forintot, majd következõ hónapban meg is szüntette a hitelszámláját. Az konkrét, nem?
Hát ez a bajom az ilyen hivatalos meghatározásokkal. Kurva sokminden belefér. Tisztára mint az elõítélet. Az elõítéletben is az a jó, hogy nem kell hozzá józan ész. <#buck>#buck>
Derekasnak meg + az élmény-beszámolóért. Azzal még megtoldanám, hogy az egyik katona 30 lõszert pazarol el az ûrlényre, a fõhõs meg 3 lövedékkel leterít egy ugyanolyat (már nem tudom melyik gagyi scifibe). Ja es simán átugorhatsz az ablakon, mert az üveg nem vág....
Õõõ viszont mínuszt már nem tudok adni a Challenger-rendõrkocsis állatkínzásért (Ban Please-smiley).
Tegnap este gurulgattam kicsit Dodge Challenger Concept rendõr otóval. Gyári cuccokkal és versenysorsolással. Hát ... érdekes volt. És igen, végre élmény volt. Igaz összedobott S-es autókkal, és mivel kis szintû profillal nyomultam, elég nagy lvl-û sofõrökkel, de marha jó meccsek voltak. Szellemlovas bömbis, tankmódos mustáng boss, agyon ultrázott LFA hülye skillekkel, nem volt akadály. Ilyen gyõzelmi szériám rég volt nyílt pályákon. Végre valahára én is kifogtam balfék pilótákat. Tudom gyengébbet nem diadal elpáholni, de azért nem esett rosszul. Fõleg akkor vigyorgok, mikor a tapasztalt, sokat látott, futott lvl60 annyira profin rammol, hogy szinte gyönyörû, mikor pofára esik rajtam. Aztán a végén sikít a chatben, hogy mekkora bunkó rammer vagyok. Volt pofám blokkolni a kis akcióját és ezért az anyámat. Na ez a diadal az ilyen meccseken. Végül is meg vagyok elégedve a Concepttel. És nagyon tetszik. Igaz ette a nitrót, de az akad még. (volt aki sokalta a 3 körben a 3 nitrót tõlem) Végül is a tankmódos Boss 302 volt a legádázabb ellenfél. Az utolsó 20 méteren vérzett el. Rövidnek bizonyult az utolsó nitrója.<#eplus2>#eplus2> Szóval tök jó volt.
Mercedes jól néz ki de nagyon szar, elég erõs, szar idõket lehet vele futni. Volt már igc-s is...
Evora, nem rossz, de szintén volt már igc-s és bármikor lehet is, jó gép, de nemhinném h akciósan is akár megérné.
Porsche GT3 RS pofátlanul jó autó még mindig, megfelelõ színû partokkal és skillekkel, jó vezetéssel még mindig nagyon ütõképes és jó arányba lehet nyerni vele. Soha nem volt igc-s és sztem nem is lesz.
Mindenképp a Porsche a nyerõ választás szerintem.
Bármelyiket veszed, sok örömöd legyen benne.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Kurva jó érzés ha kiadja. Azonnal rázok is egy ördögvillát az egyik kezemmel.
Pedig két kézzel játszok.