94802
-
noxwill #91493 Maradjunk a cicáknál :D
-
#91492 -
noxwill #91491 Ez lesz a jó :D -
noxwill #91490 Akkor ideje melegíteni egy 1 órás kiadással :DD
-
#91489 trollok mindig kellenek , ellaposodott a gandalf style :D -
mountain trolls
-
noxwill #91487 Chris mondta hogy hiányoltál :D
-
chris1997 #91486 Jajdejó, megjöttek a hegyiek :D
-
#91485 -
#91484 Szevasz komám :))
-
noxwill #91483 Nem ezzel a poszttal akartam beköszönni, de így hozta a sors :D
-
nfsmw4ever #91481 Van vehetős is. Csak óvatosan menj vele. S class pályán könnyen kaphatsz vele csillagot. -
kár hogy csak bérlős -
#91479 nem egy low girl :) , ezért lesi ezt a 3 autót , mind 200le közelében van ... -
Quqa #91478 Szerintem manapság már nincs ilyen, teljesen jók a Francia, Olasz, Dél koreai gyártmányok is sőt némelyikből közel újat is lehetne venni ennyi pénzből. De a Suzuki Splash, Swift is kijön ennyiből és megbízhatóságban talán a legjobb. De pl. a Ford Fiesta se rossz volt szerencsém 1,2 TDI-hez és hát az úgy megy mint a rakéta, csak hamar jön vége. A hangja nulla és úgy megy át 50-el azon a vékony vas/műanyag fekvőrendőrön mint ha ott se lenne. Az sem mindegy városi vagy hosszútávú utakra kell, mert nagy távolságra mindenképp a diesel javasolt nem csak a kisebb fogyasztás miatt, hanem sokkal hosszabb futásteljesítmény miatt.
#91472 Attól hogy hány lóerős egy X5-os csak rálegyez és már tekeredik is fel a villanypóznára. Különben nem értem minek kell egy nőnek lóerőgyárat venni? Versenyezni szeretne vele? -
csiles #91477 Nos, igy tenyleg nehez a valasztas. Meg nekem is. Ha most en lennek o, akkor elvinnem mind3 autot tesztvezetesre, Az audi nekem nem jon be, de ha van ra lehetoseg, akkor azt is elvinnem egy korre. Mindenfelekeppen utanajarnek, hogy melyik autonak mennyi a fenntartasi koltsege, es milyen surun kell szervizelni. Azt osszemerni a penztarcaval, s ugy donteni. De ha ez neki mind1, akkor marad a vezetesi elmeny, az mar tuti nem lesz mindegy neki sem. -
#91476 207-re céloztam legfőképp, de férfi embert nem ültetnék Peugeotba.
#91475: -
#91475 ááá tudja mit nem szabad , francia autót soha :D -
Hunn1a #91474 1007? -
#91473 És valamilyen macska-szemű kisebb Peugeot? Azok is elég nőiesek. -
#91472 jópofa mini , de a cooper s 163 le , nem olyan egyszerű letolni azt :) ( bár nekem örökre csaj autó marad mint a smart ) , szempont nincs nagyon , család tervbe nincs jó ideig , csak csajos dög kell neki abban az árkategóriában .. a másik 2 dög valamivel nagyobb mert a miniben valóban alig hely max a retikülnek :D -
#91471 golf 5 gti 170e km és 2005 ös fehér , a mini cooper s fehér 2004 147e km , a3 az még változó mert nagy a szórás , előző 2 már meglesve .. majd elválik :) -
Quqa #91470 A Mini jópofa, de csak egy cipős-kanál fér el benne tehát pici (nem tudom mi a szempont) és ezáltal letolják az útról. A 2 VW konszernes közül a Golf olyan középszerű az Audi a presztízsmárka és szerintem pofásabb is, talán a töréstesztje is jobb. Utóbbit választanám. -
#91469 -
#91468 Hidd el, engem olyan nagyon nem zavar, ha terpeszben ülnek a lányok. Sőt, most, hogy mondod, kampányolni is fogok a női váz betiltásáért. -
Dealcsy #91467 [OFF]Mikor láttál te lányt/nőt széttett lábakkal ülni széken? Ugyanilyen okból.
Férfiak ezt csinálják. Nőknél ez illetlenség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy kis illemtan nem ártana... -
Dealcsy #91466 Német járgányt csak akkor, ha gyakran akar szervizbe járni. A Cooper-ről fogalmam sincs, hol van a megbízhatósági toplistában. -
csiles #91465 Legalabb fenykepek lennenek, hogy hogyan is neznenek ki... Egy nonek masabb az izlese mint a ferfinak, s mind3 autot kulsoleg meg lehet babralni, mondjuk szinezessel, hogy mind2 nemnek megfeleljen. Tehat nem eleg ha csak a markat nezzuk, max akkor ha a nonek van tarsa, s mind2en vezetnenek.
En 5os Golfot vennek, de ha feher vagy piros vagy ehhez hasonlo szinu, akkor nem veszem meg... Mert csak en hasznalnam, akkor mar ugy is nezzen ki..
De ha nincsnek igenyei, akkor meg mindig ott van az evjarat, a futott kilometerek szama, illetve hogy melyiknek a legkevesebb a fenntartasi koltsege. -
#91464 Valahol olvastam már, de nem tudom. Nem vagyok bicikli-barát. -
Dealcsy #91463 És tudod miért hiányzik? -
#91462 mint a hondám ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fehér -
csiles #91461 Igy van, tisztan latszik, hogy csalo. Egy kanyarban volt egy falazasa, s ahelyett hogy ramentel volna, meg el is tavolodott toled.. Az ugrato utan is nyomott egyet, meg a rajtnal is... Alap skillekkel nem rajtol le... Jah es ramot is hasznal. -
veszettróka #91460 milyen színű? -
#91459 leírtam lentebb hogy cooper s :) és pont kecsón lenne 2,3 ért
fiúknak nem tudom hogy ajánlanám nekem nőies pici méregzsák autó :D -
#91458 A3 -
veszettróka #91457 Mini? oké. De Cooper? De Cooper S?
Egy fiúnak is ezt ajánlanám.
#91445 -
GEMPAHUN #91456 Kacsa mester gyere fel tsre :)) -
#91455 ácsi ácsi , csak kíváncsi voltam ti mit választotok , igen majd eldönti és ebben mi kis segítséget adunk ,
peace -
HUNNFSKILLER #91454 Vitát. -
#91453 Én aludtam is olyan kocsiban, amit nő vezetett...
Egyébként meg felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy melyik tetszik neki. Ha nem, elmegy és kipróbálja őket.
#91452: Off, Cement baszogatása,
Ja és unalom ezerrel. Nem ér annyit, hogy visszaolvasd.