Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor pláne buta vagy.

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
szívesen mentem vele, de maga a 400-as álomhatár üldözése volt haszontalan. Annyiból jó, hogy bármikor az orrod alá dörgölhetem, de ez nem okoz örömet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

És pont az volt a leghaszontalanabb annó? 😞

tutuhawer
visszaemlékszem , az a gép 397 km/h-t tudott lejtõn, erõs slignshottal, nitro ready nitroval. Ez kb olyan, mint a le mans-i 24 óráson egy Peugeot talán ment 400-zal, ez volt a cél, és pár kör után elfüstölt. Valami ilyesmi a mese, kb az enyém is ennyi 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sejtettem, hogy van valami turpisság, ezért volt a nagy öröm 😄 Grat hozzá! 😊 és jóéjt!
Reedem Car Pack. Ezt nem tudtad. <#banplz> ajàndèkló alias

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Egy car prize pack 2500-ba kerül. Egy 4.2 cop edition most 2340. Szóval ja. Vagy van valami turpisság amirõl nem tudok? <#banplz>
<#eljen> Beérem majd a második hellyel is. Majd jövök könyörögni receptért hozzád. Már ha nem leszel az a titkolomatitkaim Mester <#worship>
Oszt lépek is mielõtt itt az eufóriában bevásárolok egy Jeep-et is. Jucikát! <#integet2>

De továbbra is tartom magam hozzá, hogy az én Shift R8 4.2-m a leggyorsabb 😛 vagyis azóta, mióta Tutu audifanvagyokdemégiseladtammertkellettgarázshelyéskabbehogybeleszólsz hawer már kikerült az R8 4.2 képbõl..az 5.2-vel meg próbálkozhat, az alapokat a 4.2-vel lehet eltanulni, aztán jöhet az édes méz az 5.2 szerepében 😄

Szerk: Most látom, újra megvette a 4.2-t, de még nagyon alap szegény. Kár, hogy eladtad, pedig meccselni kellett volna még.

Neked is, meg #90733 neked is köszönöm! Tényleg örülök neki. Kb mióta elsõ driverem létrehoztam, azóta szemezgetek vele. Csak miután csúfosan leszerepelt a sima 4.2 a kezem alatt, nem akaródzott pénzt adni érte. De így nagyon bódottá van. <#zavart1> Lehet érdemes volt az új mercimmel (rendõr persze) 3 kört végigtolni a Doveren. Na az érdekes egy autó. Viszont az audival most gurulgatok és tetszik. Nem ilyenre emlékszem. Ez egész kezelhetõ, meg jobb mint ami rémlik.

És még jó hogy megmutatom <#hehe> Ha robban, nem is fogok rád tippelni <#idiota>

És megmutatja...😄 Gratulálok, remélem tetszik! Élvezd ki, szerintem jól jártál vele...
..de ha valamelyik autód felrobban miközben vezeted az nem azért lesz, mert C4 volt alatta....<#idiota>

Kruger: jaj, mint Besszabehhu

Millióból egy ilyen mázli és az is a tiéd... Grandríszpekt!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ez a "jajj" mit takar? Lúdbõröztetõ vagy nulla? Amúgy be van ígérve 2014-re egy újabb D film, de még nem sokat tudni róla.

Öööö. izé.... HG Úr! Vegyen magához három doboz almalevet, meg két marék leszarom tablettát, de brutál hirtelen. Bajság lesz itt kérem.
Tádámmmm!!!!! <#banplz><#banplz><#banplz><#taps><#taps><#taps><#beka3>

Ugyanazért, mint akinek nincs. Dilettáns barom mind. Marha mindegy milyen autója van-lesz, csak csít legyen. Ügyeskedõkkel futottam ma javarészt össze. Hihetetlenül összebarmolják a játékot. Amikor megy kerítésen kívül, belül, út alatt-felett, az se mindig szinkron hiba. Erre is külön okosság van már. Viszont pozitív, hogy egész jó futamokban volt részem, meglepõ módon még a nitrót se sokan pufogtatták.

Tegnap olyan full skillezett B-s NoobR2-vel találkoztam aki el sem rajtolt majd 5 másodperccel a cél elõtt autofinishelt. Na akkor errõl mit is lehet gondolni?<#banplz><#banplz>. Mai s fogtam 2 autofinhest Ironhorse-on
nem tudom, hogy miért kell csalnia annak akinek Eclipse Elite-e van.
az egy rohadt jó autó. én is azzal megyek B-s pályákon

Angolul MegaRubbish2

Pont a másik fórum tesztelése elõtt. <#idiota>
Én meg n00b az 570 körüli 50-es hûtõs MegaRetekkettõmmel. <#banplz>

Balathruin

Na, pár óra alatt, egymillió hozzászólás, grat nektek! <#idiota>

Én is csiter vagyok mivel általában Eclipsel járok B-s pályán. <#zavart1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

szia. Ha 1080p akkor nálam is volt hasonló gond hdmi-vel igaz nekem a hz-el de ha csak HDMI-vel jelentkezik akkor tedd vissza a DVI-t érdemi kûlömbség nincs köztük a hangot kivéve
Csak azért érdekes,mert más játéknál jó (DiRT3,DiRT Showdown,The Run,MW 2012)ezekkel tetszetelm eddig,és csak a Worldnél van ez.
Remélem. Az uccsó részben volt a legeslegvégén valami japán felirat, csak azt nem fordították le. De az az NSX hang..jajj
De ez a kedvenc:

Akkor is, a 14 rész több, mint egy szokványos anime-évad (az csak 13). Annyira várom már azt a csatát! Lehet, a Harmadik Szakaszhoz hasonlóan ebbõl is film lesz. Hosszabb csata, mint Wataru ellen?

Nem hiszem, hogy tudok segíteni. Gondolom ablak mód kilõve. Nekem is HDMI kábelen van egy 22"-os LG full hd LED monitor és nincs csík. Gyönyörûen fut teljes képernyõn. Az NFSHP-ban valóban van csík alul és felül, de más nfs játéknál ilyet nem tapasztalok. Mondjuk ott maga a játék olyan. Szóval passz. Esetleg a videokártya paneljén kellene állítgatni valamit. De passzolok.

#90715 Nekem a Riddick is bejövõs tõle. Nagyon.

Hogy MI?? Nem 14 részes volt?

Apropó, az Ötödik Szakasznak kijött már a 16. része? Nagyon várom már a kissrác epikus küzdelmét Takumi ellen...

Sziasztok! Kéne help. 😄 Az van hogy a monitor most már HDMI kábellel van. A gond csak az hogy a NFS Worldbe nem lesz teljes képernyõs a játék,alul felül van benne fekete csík,viszont más játékba(2011-tõl) nincsenek csíkok,teljes képernyõn megy. Ezt most csak én gondolom,de a 2010 és lefelé is mindbe lesz/van csík? Egyébként max felbontáson van a játék,de a csík így is benne van. DVI kábellel nem volt ilyen. Aki tud segíteni,annak megköszönném. 😊
Neked legalább megy a Real Racing 3 telón 😛 Bár én nem is játékra használom a telefonom, csak tudjon három fontos dolgot:
- Telefonálni
- netezni, hogy lássam, miket offoltok itten
- Filmet tudjak nézni, az Initial D 5th Stage-t mobilon nézem még mindig

De, nekem van a másik és a kettõ közül a kedvenc mobilomon Snake II..

tutuhawer
Visszaolvastam... Nem kevés. Vin Dieselnek azért vannak jó filmjei, fõleg a find me guilty, ami értlemes is 😄

Tegnap mentem pár kört telefonon a real racing 3-mal és elszédültem fél óra alatt. Inkább a Worldbe lépek be bohóckodni, ez nem káros az egészségre

7r1v1um
Én is.
A Challengert, meg a Stirling Mosst (8000-et az se ér nekem). Talán az AM V12 cop verzióját is

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Én majd akciósan megveszem, az biztos.

7r1v1um
A RR. Evoque-in elgondolkodnék. Talán a Jeep Compass-on is. De nem 6000-ért, az biztos.
Milyen jó, hogy nem vagyunk egyformák.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Necsinádermegveszem. Teeee!

Csak tegyék be akcióba ^^ 5900-at azért még, ha lenne annyim sem adnék
na egyszer megyek fel még ma game-re és erre "Out of memory"

Akkor légy bolhás

Arról is csak videót láttam, de akkor úgy tûnik, van új zsarugyilkos.

Balathruin

Köszönöm! Ezt a mondatod pedig kár volt... Épp a conceptet nyúzom ismét és marha jó. Erre jössz a hüje dzsippeddel. Váááááá. (viszketés kezdõdik...)

700 közeli handling? Normáális?
Aztán annyi a terepjárós viselkedés rajta, hogy ha elfordítva hagyott kerékkel motorfékkel megállsz, akkor álló helyzetben még 60 fokot fordul, mi?
(Telefonfülkében is meg...)
Olyan mint egy Challenger Concept..csak jobb

Akkor az elején: Nagy 😄 Most jöttem ki egy versenyrõl, szegény nyomik, hogy próbáltak lerammolni, nem nagyon tudtak jugger nélkül. Pláne, hogy a nitrója MR2 szintû, a végsebessége 300 nitrómentesen. Kanyarban nincs panasz, pillekönnyûnek érezni. Hogy Team Escape-n mennyire jó? Fene tudja, de egy taxi lelassítja 170-rõl 100-ra, tehát ram skillekkel haszn álható csak TE-n. Viszont tényleg vicces volt nézni, hogy próbálnak leszorítani a "remmerek" 😄

7r1v1um
650-rõl?
Az XKR-ben 2 part nem ultra és így 745 (ha jól emlékszem). Pedig az "héttizenvalamirõl" indult (szintén nem tudom pontosan). Nyílván függ attól is, hogy milyen alkatrészek, nem csak úgy hajigálod bele õket, mint én, de az a +100 overall ezzel együtt is soknak tûnik nekem.

Nem HG vagyok, de erõs nitró és tapadás nagyon ott van. Mielõtt még csalnék, nem léptem be jó pár napja, és nem is mentem vele...

Balathruin

Na HG Úr. Hatmondatos élménybeszámolót légyszives! Hátha viszketni kezdek :-)

S classba is vihetõ

7r1v1um
Meddig tudnám tuningolni? Max.720-30 közelébe. Ez nagyjából egy 700-as GT2 szintje....
Az a Porsche legalább annyira irreálisan jó (az osztálya többi tagjához képest), mint amennyire a Mustang Boss irreálisan gyenge (a vezethetetlensége miatt).

Ez a Jeep rendõrök ellen baromi jó lehet. Ha lesz team escape editionben szívesen megveszem. Saját kis rhino 😄
Egy frászt.. most próbálom ki haver accjá, veszett dög. Baromi gyors

...közben kész lettem a menüvel az oldalon...majd rexi jelenjen meg ottan