94802
  • chris1997
    Olyasmi, ami neked van, az, hogy hatchback, vagy Sedan, az mindegy :D
  • noxwill
    Látta már valaki ezt a nyomingert?

• chris1997
    Ha most Korzet meg Cementet próbálom hasonlítani, akkor Korze annyival kicsit szimpibb volt, hogy ő meghunyászkodott és bocsánatot kért. Új accot is kezdett. Cement, ok, ő is új accot kezdett, de nem akarja megosztani...ez a baj, meg egy kicsit a modora más játékosokkal szemben. Cement, ne nekem kelljen magyarázkodni légyszíves, meg kordában tartanom mindent....új accod van, mond el a nickjét és kész.
  • Cement36
    Honda Civic EG6
  • SUNNY84HUN
    attól függ mire szeretnéd ? mert 1,4 - 1,5 ben nincs vti :D , mikori évjáratot lestél eddig ? konkrét típus...
  • Szabi #91631
    inkább gyere The RUN-ozni :DD
  • TOMDRIVER333
    Akkor bannolj mindenkit, mert már nekem is elegem van ebből a szarkeverésből...
  • chris1997
    Na most lett elegem de kurvára a büdös picsába már...

Igen, töröltem, sok embernek töröltem, lebannolhatok mindenkit, akár ok nélkül is, ugye? De nem, mert, részben, ez csak egy kurva szkript, aminek semmi értelme...Cementnek ott a statoldala, mint bizonyíték, de akkor miért nem basztam le Killert, meg korzet? Ugye? Milannak sincs semmi bizonyítéka, amit láthatok, szóval patt helyzet van. De, ha akarod, baszgoathatok kifele embereket csak úgy
  • TOMDRIVER333
    Ezeket is töröld ki ha lehet.
  • TOMDRIVER333
    Még te is b@sszál fel!
  • TOMDRIVER333
    ÓÓÓ, kösz, hogy kitörölted a hozzászólásaimat, a fenébe, még egyszer kösz!!!
  • Cement36
    Így van :) Mellesleg innen senki nem jön a nagy talira ami magyar idő szerint 17:00 kor lesz Apex EU-n? :) (már gyűlnek az emberek)
  • chris1997
    Akkor most légy okos:
    1.4-es Civic mennyire használható? vagy inkább kutassak 1.5 vagy 1.6 után? :D
  • SUNNY84HUN
    de ne menjen itt is ez , peace
  • SUNNY84HUN
    mivel én is igen csak autós körben mozgok , mondjál nagy okosságokat hondákról 12 éve csak hondáim voltak , azt a 1-2 jó poént aki generálja azt meg pofán rúgnám ha tdi - s ha vti -s , sok barom , azt kell csinosítgatni vagy karban tartani ami van mindegy hogy honda , bömi , vw , audi.. stb azért írtam ezt a 4 et elsőre mert ezek között folyik a harc minden találkozón , fórumon ,stb helyeke basszák meg ./
  • Cement36
    Amúgy látom te "hodnás" vagy,mivel autós körökben mozgok így értem mi a bajod a jó öreg kormosokkal :D
    Tudnék is miket válaszolni a hondára, de nem akarok belemenni, én nemvagyok különösebben semmilyen oldalon, meg a hondákkal sincs bajom :) (csak már hallottam rájuk 1-2 jó poént) :D
  • SUNNY84HUN
    mai kályhák már nem futnak annyit
  • chris1997
    Ötlet: Majd ossza meg a nicknevét, a szintlépéseit jegyezze fel képekkel és akkor nyugodtság lesz.
  • chris1997
  • Cement36
    Ehhez 2 dolgot fűznék hozzá, az 500 ezer a fele sincs annak amit egy Malac vagy Zöldséges elfut nagyobb gond nélkül normál használat melett! (dieselben)
    De itt van ez : http://www.origo.hu/auto/cegauto/20130618-otmillio-kilometerhez-kozelit-a-vilagrekorder-volvo-p1800.html
  • SUNNY84HUN
    mit problémázol ? tolod az új accot pont , elviszed sokáig majd bebaszod hogy tessék itt van elemezzétek
    mert tiszta azt csókolom mit kell ezen annyit variálni , a befeketített accot meg törlöd vagy azt csinálsz vele amit akarsz , de ne találkozzunk multiba vele
  • Cement36
    Mindegy benned bízom! Látod van aki meg csak erre ér rá :)
  • SUNNY84HUN
    téma váltás
    accord

Gyerekek... mi sem bizonyítja jobban, hogy egy benzines is BŐVEN elmegy annyit, mint egy kályha !!!
  • chris1997
    Nem fogok ráérni mindig téged figyelni. A játékban is alig-alig vagyok aktív.
  • Cement36
    Te láthatod csak, te vagy itt a vezető, majd te látod rajta, hogy, van-e hiba vagy nincs.Urambocsánat a "férgeknek" pedig nem kell tudni róla feleslegesen, hogy arra is saraljanak oknélkül :)
  • chris1997
    Nekiállok takarítani..megint. Cementtől várom addig a választ erre: #91600
  • chris1997
    Cement:
  • goregrind #91602
  • goregrind #91601
    Menne már a gonoszkodás ott neked, de nagyon - mi?
  • chris1997
    Miért csak én? Miért nem osztod meg? Ha tiszta vagy, mitől parázol?

Szerintem nemsokára amúgy mehet online az új fórum..ott kordában lehet tartani mindent.
  • goregrind #91599
    Ok, ti csak szócsatázzatok... Én közben csekkoltam és HASZNÁLTAM azt a bizonyos progit!

- Annyira módosít a játékon bármit is, mint öreganyám piros színű gombolyagba szúrt kötőtűje!
    - Akkora keylogger van benne, hogy a virustotal kiröhögött az ellenőrzés végén!
    - Annyira működik, hogy...
  • Cement36
    Mutasd meg mit! :)
  • nfsmw4ever
    Az bizonyíték arra, hogy Újra! használtál okosságot... De hagyhatjuk, úgyis mindenki hülye ehhez....
  • BRIANOVERCLOCK
    Ezt mire írtad?
  • eLitMiLan
    Hány emberre fognám rá hasraütés szerűen a csalást? Egyre sem. Szóval akkor biztosan láttam valamit...
  • Cement36
    TS-en várlak :)
  • Cement36
    Fogom is használni hiszen 2 havi munkám van benne :)
    Tegnap mentem vele multit mert haverokkal játszottam innen a fórumról :)
    És az is kilett tisztázva, hogy ha ott még egyszer gyanús idő lészen akkor bizonyosodna be, hogy "csaló volnék"
  • goregrind #91591
    Ennyit az account lopásról! Akinek ez nincs beállítva rendesen az persze, hogy parázik - van is rá oka!

• Cement36
    Az új nicknevet, csak te kapod meg és csak te lehetsz az ismerősöm rajta még egy jó darabig! :)
    És köszönöm az utánaszámolást mert ez sem bizonyította be a butaságot, mivel én egészen másfél héttel ezelőttig 14:30:tól , este 23:00ig simán játszhatttam :) ami több mint 8 óra és még pihenhettem is, se kép se videó ami legalább alátámasztaná a vádat, pedig ha már "olyan buta voltam" hogy ismerősnek felvettem Mastert aki előállt a problémával később, akkor biztos simán rögzíthető lett volna!
  • csiles
    Egy biztos, a regi megvan neki, es hasznalja is, tegnap ment rajta multit.