Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
... Z06? Amibõl egy gyenge nitrós, de boostos Tier-2 szintû verda lett a újratuning után? Nem lesz az sok a halmozottan fogyatékos csónak T3-asok ellen?
Szardodzs miért nincs a listában?
#90788 olyat nem tudsz te 😄
Tartsd meg a rendõrös matricákat. Spanyol meg latin-amerikai köcsögöket meg egye szét a méreg.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
nem gáz igy is benevezek, már csak a szórakozás kedvéért is
Street tuninggal, bármilyen skillel jó is lenne (én mondjuk semmilyen skillt nem fogok beletenni financiális okokból, meg hát a bajnokság végén úgy is kuka, akármilyen autót is veszek).
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
- Audi R8 4.2 (Nem az 5.2, hanem a régi csónakstílusú)
- BMW M3 GTR E46(ezt inkább nem nagyon akarom a bajnokságba kavarni, mert egyértelmû nyertes, annak idején ez volt a T3-ak F1-e)
- Chevrolet Corvette Z06 (Nem a ZR1, nem a Z06 Carbon Limited)
- Lamborghini Gallardo LP560-4 (nem a VB, nem a Spyder, hanem a régi fedett)
- Nissan GT-R(R35) (nem a SpecV, hanem a sima)
Zárójelben odaírtam pár dolgot még, aki esetleg összekeverné 😄
Rotáció függvényében pár kanyargós pálya és/vagy Hastings kéretik bele. Powerup lövöldözõs, agyatlan sebesség-hajszából inkább kimaradok.
Balathruin
Vagy esetleg nyomj egy restartot a rendszernek/internetcsatlakozásnak vagy telepítsd újra az OpenVPN-t.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
DISCORD: grimanddark
3 AM V12 elég drága mulatság cash amp.mellett is.
jövõhéten pont szabin vagyok 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most akkor minek is pofáztam bele???
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a hiba üzenet...ha valakinek többet segit!
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Az a gondom, hogy ujra telepitettem a Win7-et és megyek youtubra akarok zenét hallgatni kéri, hogy telepitsem a flash bõvitményt...oké letöltöm és amikor telepitené kiirja, hogy parancsfile hiba! és az Istennek se akarja felrakni(már többször raktam ujra a Win. de még ilyet nem láttam.Ha valaki tudja mi lehet a gond akkor megköszönném ha megosztaná velem <#worship>#worship>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
#90746 Anno aszonták, hogy minden autó megnyerhetõ, D classtól felfelé. Tehát belekerült szerintem.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Balathruin
#90731 Neked meg grat <#idiota>#idiota><#taps>#taps>