Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fene tudja....legyen akkor csak egy gallardo, R8 4.2, GTR meccs?

Project D|Rare Car Collector|

Mert az nem õsi.

Én is jönnék valakinek utolsónak is kell lenni <#idiota>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Tetszetõs az elképzelés, de...
... Z06? Amibõl egy gyenge nitrós, de boostos Tier-2 szintû verda lett a újratuning után? Nem lesz az sok a halmozottan fogyatékos csónak T3-asok ellen?
Szardodzs miért nincs a listában?
Én kérem bocsánatot!<#idiota>
Trafficot röhögve kikerülöm 😄

#90788 olyat nem tudsz te 😄

Mivan akkor ha R8-al megyek én is? És egészen véletlen lerammollak, és összetöröm a shiftesedet?<#idiota><#idiota>
azért abba a gyõzelembe még beleszólhat a traffic is 😄

7r1v1um
Szerintem Hastings mindeb héten van. Nekem legalábbis úgy rémlik, hogy az elmúlt 3 hétben tudtam rajta játszani.
Tartsd meg a rendõrös matricákat. Spanyol meg latin-amerikai köcsögöket meg egye szét a méreg.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Lehet lebutítva, vagy Street Tuneddel, de, az úgy unalmas. Lehet, biztos a gyõzelmem akkor a Shift R8-al 😄

én skyline párti vagyok úgyhogy GTR-el megyek majd. addig tápolnom kell rá pénzt 😄

Mert ma vasárnap van és azt mondtam <#idiota> Amúgy meg azért ,mert ha nem lesz bele tunongom akk gáz <#banplz>
akkor érdekes lesz számomra a verseny mert max street cuccokkal tudom telehajigálni a kocsit 😄
nem gáz igy is benevezek, már csak a szórakozás kedvéért is

7r1v1um
Corvette sajna biztos nincs. A többi hosszú távú tervek közt se szerepel, tehát nemtom.
Street tuninggal, bármilyen skillel jó is lenne (én mondjuk semmilyen skillt nem fogok beletenni financiális okokból, meg hát a bajnokság végén úgy is kuka, akármilyen autót is veszek).

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Miért lenne nem fair? Miért ne lehetne megpakoltan?

Rendesen megpakolva, nem sokat ér a nitró abban a négy autóban. Csak a Powerup tilos. Én tuti az R8al megyek 😄

Tegnap megvettem a 911 GT3 rs-t. Már csak azt nem tudom, hogy megtartsam-e rajta a rendõrkés matricákat. Ti megtartanátok?
Remélem full üressel, úgy a fair.
tuningal és headstart skillel gondoltad a versenyt vagy teljesen üres autókkal?

ha lesz jövõhéten Hastings, akkor lesz. De, ha nem lesz, akkor nem lesz jövõ héten bajnokság 😄 A Hastings egy kötelezõ pálya.

Anno? nagyon Anno?
- Audi R8 4.2 (Nem az 5.2, hanem a régi csónakstílusú)
- BMW M3 GTR E46(ezt inkább nem nagyon akarom a bajnokságba kavarni, mert egyértelmû nyertes, annak idején ez volt a T3-ak F1-e)
- Chevrolet Corvette Z06 (Nem a ZR1, nem a Z06 Carbon Limited)
- Lamborghini Gallardo LP560-4 (nem a VB, nem a Spyder, hanem a régi fedett)
- Nissan GT-R(R35) (nem a SpecV, hanem a sima)

Zárójelben odaírtam pár dolgot még, aki esetleg összekeverné 😄

Openvpn unistall, telepitett mappa delete, aztán reinstall és uj incloak és kész, kivéve ha így se jó..
Hastings jó ötlet PU nélkül.

7r1v1um
Mégis maradt elég lóvém még egy kocsira. Majd egy kicsit jobban utána nézek, hogy mi volt anno T3.
Rotáció függvényében pár kanyargós pálya és/vagy Hastings kéretik bele. Powerup lövöldözõs, agyatlan sebesség-hajszából inkább kimaradok.

Nem rossz ötlet, de bajnokság formájában kihagyom. Vezetõi tudásom alig több a nullánál, max a Chargert tudom jól vezetni. <#idiota>

Balathruin

Ezek nem jöttek be, futtattam rendszergazdaként is , akkor még amit eddig töltött azt sem csinálta meg, csak kiírta, hogy connected to ***** has failed..
nekem a jövõhét oké

Jövõ hét? Suliban felvázolom magamnak a tervet akkor..

Sajnos nem XP-n használom. Esetleg ha 24 óránál idõsebb a config mappa, akkor az a ludas.
Vagy esetleg nyomj egy restartot a rendszernek/internetcsatlakozásnak vagy telepítsd újra az OpenVPN-t.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

goregrind
7r1v1um
IGC nincs (már/még).
3 AM V12 elég drága mulatság cash amp.mellett is.

mikorra gondoltad a versenyeket?
jövõhéten pont szabin vagyok 😄

Õsi T3 meccs? Van GTR meg Gallardo IGCért 😛

Valaki tudja, miértnem mûködik az OPENVPN sp3 xp-n? elkezzd csatlakozni a kiválasztott szerverhez de nem akarja befejezni, mindig reconnecteli..
7r1v1um
Részemrõl OK!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Se Ageram, se Zondam, és a felsorolt korábbi autókból sincs.
Most akkor minek is pofáztam bele???

Nincs valakinek vinyl terve IS350-re?

Jelenleg elég csupasz szegény:

<#mf1> Viszont a T3as cuccos tetszik<#idiota>
Akkó ne sírja, majdnem vam egy. <#hehe>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ez diszkrimináció, nincsen se cinkém, se agerám.....(múltkor agera 1 SB-n múlott hogy megtudjam venni, de sponsor cuccos nem mûködött)<#idiota><#idiota>
támogatom <#eljen>

Tegnap esti multizás közben agyaltam valamin: Mi lenne, ha csinálnák csak úgy egy Cinque vezetõk vs Agera vezetõk bajnokságot? És ha ez lezajlott, gondoltam rá, hogy egy bajnokság az õsi Tier 3 autókkal(Gallardo LP560-4, R8 4.2, GT-R R35, talán Z06)?

Ez az. Hiányos csomag jön le. Valamelyik free szoftveres oldalról töltsd le és nem lesz vele gond.

Késõbb töltsd le újból az Adobe bõvítmény installer csomagját. Abban lesz a hiba. Van hogy vacakol az oldaluk (adobe) és a telepítõkészlet teljes mérete helyett, csupán pár kilobájtnyi valami töltõdik le. Akkor ír ki ilyen hibát. Vagy nem az Adobe.com-ról töltöd a flasplayer telepítõjét.

lorci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a hiba üzenet...ha valakinek többet segit!

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

lorci
Elnézést kérek de ha valaki tudja a megoldást erre a problémára akkor privátban segitsen nekem.
Az a gondom, hogy ujra telepitettem a Win7-et és megyek youtubra akarok zenét hallgatni kéri, hogy telepitsem a flash bõvitményt...oké letöltöm és amikor telepitené kiirja, hogy parancsfile hiba! és az Istennek se akarja felrakni(már többször raktam ujra a Win. de még ilyet nem láttam.Ha valaki tudja mi lehet a gond akkor megköszönném ha megosztaná velem <#worship>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

#90740 , #90745 Köcce!
#90746 Anno aszonták, hogy minden autó megnyerhetõ, D classtól felfelé. Tehát belekerült szerintem.

Na már megint haldoklik a fórum, vajon mi dobná fel? HáGé úr hun van? Ja igen, aszonta' hogy a Minimaxot nézi... <#banplz>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Szerintem nem, mert új autók.

Balathruin

A Jeep egyébként bekerült a Car Prize Packba ?? (+Stirling Moss, Cortina)
Még mindig röhögök a C4-en xDD
#90731 Neked meg grat <#idiota><#taps>