94802
-
Quqa #94562 Különben nem is lenne hülye ötlet, ha kiadnák letölthető verzióban a játékot a saját mentéssékel együtt egy jelképes összegért. Én akár odaadnám érte a megmaradt 10.000 boost-omat is aztán lehetne hamachival „multizni”. Esetleg egyszer lehetne jó fej a NFS és kiadhatnák a forráskódokat és 100, hogy lenne pár ügyes programozó aki megcsinálná a rég várt kanyonokat a lezárt városrészt ill. továbbfejlesztené, bővítené a meglévő területeket.
Más: A leállás előtti utolsó hétvégén (07. 11-12) lehetne egy nagy össznépi gurulás egy erre az alkalomra festett járgánnyal pl. RIP NFSW. -
Gab0523 #94561 És itt a gond:
Jog szerint a mentéseink nem is a mi tulajdonunkat képezik. :D
Vesztes helyzetben vannak a játékosok. -megszoktuk. (P-vel is...) -
#94560 Hát nem bánnám a dolgot, már csak az autóim miatt sem, sokszor csak azért mentem fel, hogy végignézzem őket. :P
Ha van is "krekk" akkor is az a baj, hogy a mentéseink az EA szerveren vannak fent...ha ők nem adják ki akkor semmi értelme az egésznek. -
Gab0523 #94559 Lényegében, a játék A-Z a gépeinken leledzik.
Ha lehet hinni a FB-os hülyeségeknek, az oroszok már csináltak hozzá 1,5 évvel ezelőtt offline... Krekket, vagymit.
Bár ebben nem hiszek, mert túl sok kérdést vetne föl.
De tény: ne gondoljunk ilyenre. :)
(Bár, gondolni szabad, csak nagy 'fára esés lesz belőle. :D) -
#94558 Ötlet tetszik de ilyesmire ne is gondolj szerintem...:P -
Gab0523 #94557 Sziasztok.
Valójában, senki nincs átverve.
Aki f2p játékkal játszik, az nem a játék tulajdonosává válik, hanem ingyen játszik egy játékkal, amiben vannak olyan fizetős elemek, amik a fizetést követően a játékos bérbe vett eszközévé válnak. -hangsúly a bérlésen van.
A SB-ért vásárolt autók esetében pedig a lehető legnyugodtabb szívvel hivatkozhatnak arra, hogy:
-az IGC-s verdákban nem volt cucc/Boostért erősebb verziót kaptál
-Boost-ért előbb hozzájutottál
-Nem tartottak fegyvert senki fejéhez sem, hogy "de most azonnal vegyél boostot, vagy..."
Istenigazából, az volna tisztességes, ha minden játékos megkaphatná a fiókjához tartozó "mentést", majd pedig maga a játék egy, nagyjából jelképes összegért letölthető lenne, hogy legalább offline módban eltehessük, mint emléket. -
#94556 Én azon filózok ha már egy játékot megbolondítják a népet azzal hogy fizess te gamer akkor minél tovább üzemeltetem a szerverét és nem verem így át azt aki fizetett érte. Arról meg nem is beszélvén hogy milyen árakat kértek el nálunk egyes csomagokért és milyen árat fizetett más ugyanazé.
Én pont ezért kedvelem az STO-t mert ott fix ára van annak amit megveszek és eldönthetem hogy megveszem e vagy kifarmolom. Itt most arról is szó van hogy amit én x idővel ezelőtt megvettem azt te egy vagy fél évre rá megvehetted játékpénzért ilyet nem csinál egy értelmes szerver vagy játék, vagy fizetek érte rendesen és csorgassa a nyálát a másik akinek nincs lehetősége megvenni vagy nem teszek be fizetős rendszert a játékba. Amúgy meg feltüntették a szerveren azt hogy ha most megveszem sbre az autót számoljak rá hogy később játékpénzes lesz.? nem.
Én itt érzem átverve magam ebben a játékban. -
#94555 De hát ha te azt elköltötted játékon belül akkor igazából esélytelen a dolog. Most durván azt mondhatnám, hogy miután megnéztem a moziba a filmet akár vissza is adhatnák a pénzt mert a filmnek már vége...vagy van olyan dolog amiről nem tudok? Átvertek valamivel? -
#94554 Azé az elköltött lóvé egy részét visszadobhatnák ha már megszűnik a dolog:)
-
#94553 Jaj az elkerülte a figyelmemet:) pedig mintha olvastam volna ezt is:)
-
Milo82 #94552 Nem lehet már költeni a játékra,csak ha nem akarod meghagyni a SB-t amit már megvettél azt még elköltheted!Ki van lőve a SB vásárlási opció!
Utoljára szerkesztette: Milo82, 2015.04.18. 18:39:09 -
#94551 ezt nevezem tényleges lehúzásnak lenyomjuk a csomagok árát had fizessen a marha még egy adagot a megszűnő játékra .
Ehh EA No comment.
Ja és esetleg odabigyeszt hogy a ha most fizetsz még egy rakatot a zsebembe a következő epizódban esetleg kiszúrom a szemedet egy autóval amit majdani idő múlásával minden egyes a játékba tévedő reggelő elérhet majd.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.18. 18:29:46 -
#94550 Illetve 500 SB a Car Prize Pack és 1 ( EGY!) SB a plusz garázs. -
#94549 ha az összes tartalom lenne 0sb-ért, talán újra letölteném a játékot és nyitnék pár autócsomagot :D -
#94548 A leállásig a TH-t 0 SB-ért lehet fojtatni... -
B13A6 #94547 Hááááháááháhahaha...muhaha hihihi....Joke of the century..."the game no longer lives up to the high standard set by the Need for Speed franchise."-hát ez nagyon jó :D :D :D :D
-
Quqa #94546 Nálam nem volt bug igaz januártól kezdtem csak ill. most már van attól a nagy pöccstől. Azóta akad néha (még free-ben is), így hiába megyek elöl PvP-ben olyat laggol, hogy minimum 1 helyet vesztek (általában 2-3-at), persze ha el nem cseszem (vagy ki nem löknek!!) úgy alapból a futamot.
#94542 + #94540
Kb. olyan mint egy lájtos Burnout Paradise. Különösen némely spec., szerintem rendesen elcseszték a nagy részét. Ha visszavennének ebből a 2-3 sec. alatt 100 km/ó-ra gyorsulásból talán még jónak is mondanám. Amit eltaláltak az (D) tehát a rally autók azt nagyon szeretem, sajnos sok noob csak (P) országúti széttuningolt ill. ( C) épített versenyautó típusú versenyt indít, mivel itt a legtöbb pontot szerzett választ pályát (3-4 ugyanolyan verseny után ki szoktam lépni ilyenkor a 3,14csába). Utóbbi is egy baromság sorsolhatna a gép 2-8 player közül és aki volt az kimaradhatna a következő sorsolásból.
Az a tuningolás lehetett volna itt is ilyen (az elődben) az nagyon komoly a versenyzést (van olyan?) meg szóra sem méltatnám, az irányítás/táj kb. olyan NFS 1-2 színvonal.
Ilyen lesz az új is??
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.04.17. 20:50:13 -
#94545 mondhat bárki bármit egy szr bughalmaz az egész
ezért is toltam bele eddig csak 419órát -
#94544 Érthető Ubisoft baromsága illetve hogy nincs tört nem lehet próbálni. Én azért vettem meg mert TDU 2 is tetszett és mivel ők fejlesztették ezt is gondoltam hogy nem lehet annyira szar. Igazábol nem is lett olyan szar mint irják. Nem tudom mi ez a lehurrogás, persze vannak bajai. Minek nincsenek? De igen jó lenne egy próbaidő amig ki lehetne próbálni. Ez nem tudom miért nem jutott eszükbe.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.17. 18:31:33 -
veszettróka #94543 úgy úgy :) ám utána volt ott más is: Youtubi -jééé, egy ténylegesen - és nem csak annak mondott - MMORG.
Azt hiszem több tudna ez most lenni mint egy Street Legal felújítva, ha lenne rá forrásuk, kapacitásuk és komolyan nekiállnának. -
alfa20 #94542 lehet meg vehetem olcsóbban (35€), de ha nem tetszik, akkor kuka?
a bajom, hogy nincs demó ami alapján el dönthetném, érdekel-e vagy sem, illetve, hogy fút a notimon. -
mamiya70 #94541 ha kimaxolod A -ra ott nem megy rosszul...
úgy rémilk 770 alatti overalllll a max... -
Malachit #94540 MInd1 nem veszem meg szerintem.
Hogy on legyen jobban: Procar-t meddig lehet tuningolni? Hétvégén kitekerem rá a pénzt. Van pár ultra partom is. Melyik versenystílusra érdemes beállítani majd? :)
Bently-t is megvettem anno, aztán csak ilyen néha előveszem a hangja miatt és gurigázok vele a városban autó lett belőle :/ Még 1x ilyet nem akarok behúzni, mert már az idő is véges és én sem tudok napokat pénz farmolással tölteni. (SB-m 100 van csak, sose vetem, nem nyertem)
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.04.17. 12:45:37 -
#94539 Már sokkal olcsóbban is meglehet kapni. Nuuvem. -
alfa20 #94538 az a baj a Crew-el, hogy nincs PC-re demo, így meg nem akarok 60€ beáldozni, hátha jó lesz... -
alfa20 #94537 ők készítették annak idején a Street Legal Racing-et és a SL Redline-t. A Racinget szerettem a Redline annyira már nem volt jó az irányítás szörnyű volt.
Amúgy ha jól tudom magyarok a srácok az Invictus-nál.
A videót elnézve egy az egyben SL Redline felújított képekkel meg kicsit több tuning lehetőség, anno a motorszétszerelés nekem nagyon tetszett benne.
ha valaki még emlékszik C64-en Street Rod-ra, akkor tudni fogja milyen az SLR. :) -
Malachit #94536 Csak amikor kijött a CREW elég sok ilyen bejegyzést találtam, így inkább letettem róla, de ha azt mondod, kezdik teljesen korrektre pofozni akkor lehet pótlóként bepróbálom :) -
#94535 jaja, beszéltem vele azóta párszor ts-en, de nincs semmi visszajelzés neki se, gondolom még ultrabugos az egész.. :D -
veszettróka #94534 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
---
Amúgy van egy ilyen szál is .... ez most kicsit megszakadt, de talán elindul majd újra máshol, máshogy: :)
klikk
Utoljára szerkesztette: veszettróka, 2015.04.16. 23:43:42 -
#94533 Basszus ezer éve nem toltam de annyi időt eltöltöttem a verdák festésével....sajnálom hogy bezárják. Jól elvoltam egy ideig a játékkal. De sajnos várható volt.
Malachit #94524 Crew-al nincs baj... Nekem megvan elég sokat toltam 200 órát kb. Kövekre allergiás....ha nekimész egy kocsival egy sziklának akkor száll el de nem igazából ennyire dramatikus.
Balance van nem úgy mint itt volt. Hogy volt 1 kocsi ami OP volt és mindenki azzal volt. Ha egy autót megveszel Performance-ba akkor azt beállitja olyan szintre nagyjából mint a többi Performance-ost. Ráadásúl az újabb updatekkel egyre értelmesebb javitásokat eszközölnek. Talán a legjobb Openworld autóversenyzős játék most a PC piacon.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.16. 21:37:41 -
#94532 jelentkeztem kétszer is, de semmi visszajelzést nem kaptam. TCMBullitt kapott ide (is) BETA belépőt, mintha írta is volna -
#94531 a nagy kérdés, hogy most akkor leállás után indul végre a World of Speed béta?... :D -
#94530 A másik free 2 play játékot, az ingyenes FIFA Worldöt is 90 nap múlva leállítják.
Ja... BMEG linkelte is. Hát igen., fifáztam szívesen pedig...
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.04.16. 18:09:42 -
Várható volt, hogy előbb-utóbb ez lesz. Igazából az a csoda, hogy eddig húzta.
És nem csak a World szűnik meg :(
Na ideje keresni valami mást ami elfut a gépemen. Addig meg elköltöm a maradék boostom amit őrizgettem már egy ideje. -
Cortinaar #94528 Szerintem jó játék volt, csak fejleszteni kellett volna rendesen, új pályák, új versenyek, autók, alkatrészek, tuning, stb...
Senki nem nyafogott volna akkor sem, ha az autó balance nem normális...
Valamiért nem érte meg nekik, ennyi, de ezt csak maguknak köszönhetik, mert, ha fejlesztik, akkor a játékosok költöttek is volna rá rendesen.
Utoljára szerkesztette: Cortinaar, 2015.04.16. 17:15:54 -
#94527 Sajnálom az autókészletemet :(
http://imgur.com/a/5Q9qS#0 -
mamiya70 #94526 a végszóra megindult a topic :))) -
Nitrobrain #94525 A boostos autókat addig kiadhatnák igcre...
#94523 Rakd fel a Most Wantedet :D -
Malachit #94524 Pedig már kezdtem megszeretni. Épp elkezdtem a Procarra gyűjteni :)
Crew-re meg sokan írják, hogy elég hulla-dék lett. Kocsiknak a fizikája siralmas (agyontuningolt és max leszorítóerővel rendelkező kocsi kis buckán átmegy repülőgépbe). Versenykereső szenved, totál össze nem illő kocsikat sorsol össze (Trabant VS Lambo harc állítólag :D ) Tuning se az igazi. Ezeket pár hete olvastam, lehet azóta kalapáltak rajta.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.04.16. 12:11:20 -
RED BULL F #94523 Kíváncsi leszek, nem-e hoz belőle valaki majd egy offline változatot, kipucolva a SB rendszert belőle. Csak úgy heccből, a városba furikázni nem lenne rossz, még ha egyedül is van az ember. A hangulatot valamennyire visszaidézné.