Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontokban azt vettem észre, hogy a Cabrio Gallardo jobb, de aztmondjátok csak a "tetõset" lehet megvenni a versenyre, eddig oké, de tuningolni szabad? ha igen hány pontig? Mert mondjuk a boostos kulákokhoz képest én biztos nemtudom 740 fölé húzni a járgányt!
Ha kevés a helyed, akkor szerintem add el, sz@rt se ér, max dicsekedésnek, de volt olyan akinek már a 2. (öcsis) napon megvolt...

Balathruin

SUNNY84HUN
tudod félti az ernyóóccötkettõefesííkvatrót 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nyertem, 500aftermarketért!
A további garázshelyek miatt 😄 Milyen Fordot vettél?

Project D|Rare Car Collector|

Miértne lennék LVL60? 😄
Másrészt nem kell beszarni az újdonságtól, lehet egyveleg is, vagyis az All In menüpont... Több lesz a lehetõség.

Volt érdekeltség, ezért.

Hoppá, ez tetszett 😄

Nem ismersz engem? Én tudod, hogy soha nem kreálok ronda autókat, nem vagyok fasz! És tényleg r8 alá nem megy.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

En meg mindig nem vagom, hogy minek kulon forum... A TCM is meghalt, az elmult 9 honapban kb 4-5- szor neztem ra, de nem lattam valtozasokat... Ott is inkabb az elo chat ment, de az se mindig, s ha valaki kihagy par napot? A chat-et vissza se lehet olvasni nagyon...

Egyveleg kell, ami itt is van... en nem egyszer visszaolvastam 5-6 oldalt is ugy, hogy egy oldalon van 80 hozzaszolas... A nagyon off-okat kihagyom, de en szinte mindent elolvasok...

En nem tamogatom az uj oldalt, de ti tudjatok... Megolitek ezt is, meg latogato hianyaban az uj forum is becsodol... Max akkor lesz mozgas ha valaki valamit kerdezni akar, s ha azt az elo chatbe teszi meg, az se fog megmaradni az utokornak...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Mert nem születik több neonos meg ronda R8 5.2

Miért?

Hála égnek

Megkivántam nagyon az R8-at, de ha jól tudom akkor nincs benn az 5.2-es...

Persze, kellenek a külön témák, csak nekem az nem lesz ilyen figyelõs-bele/hozzáböfögõs. Akkor valszeg én All-in tagság leszek. :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Van Chat is 😛 Meg majd lesz akkor az általános menüponton egy olyan topik, ami ilyen all-in.

Szerintem is egybe jobb 😊

Nekem a mostani mindent bele a nyerõ. Alapjában egy lusta ember vagyok. Itt minden témát elérek és nem kell pluszba kattintani, meg lesni 2-3 oldalo, hogy van-e új hsz. +1 mindentegybe

Mi a jobb, a mostani SG féle mindent egybe, vagy, ha szét lesznek osztva a témák?

Az Általános menüpontban meg új topikokat lehet nyitni(Aki járt a World-Garage-on, annak ismerõs lehet). Lesz Chat is beimportálva a fórumba.

Az sem kizárt <#banplz><#banplz>
Egy 4 órás ban a díj xD

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

White Diamond Neon - by derekas. Ha lehet.

ha még nem vagy lvl60, akkor ne add el, hanem fejlõdj 😊

Bocs baromságot írtam,de értettétek azért 😊
Akkor a tegnap szerzett Fordomat törölnöm, kell, hogy legyen garázshelyem az új Gallardómnak.
Az, hogy mikor, az passz. Szerintem elõbb akkor az õsi Tier3 meccs, amiben az Audi R8 4.2, a Nissan GT-R sima és a Lamborghini Gallardo LP560-4 fedett változata vesz részt

Nagyon pontosan autóval 😉
De milyen pontosan autóval lehet nevezni és mikor lesz a verseny?
ja tényleg, akkor van díj, be happy 😄

A díj a tapasztalat 😄
Nincs díj, nem kell díj

És mi díj ?
Ebbe a versenybe pontosan milyen autóval léphetek be és mikor lesz?
A HáGé Úr engem is felírhat majd a versenyre ,megyek a Cop Edition R8-al <#banplz><#banplz><#idiota><#mf1>
7r1v1um
Pofás járgány, megtartom. Még szerkesztek neki valamiféle minimál vinylt és jó is lesz.<#eljen>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

GTR - 616 (street cuccokkal)

620

Mennyi az Overall-ja a shift r8-nak K?

Szabi
pff, bécsbe fotóztak egy 917-est autópályán 😄DDDDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Ha lesz hely a téglabajnokságon, bemehetek Chargerrel? <#idiota> Nem volt még Hastingson...

Balathruin

Feltámadtam. Összenövök a poliszernyóccal és jöhetel a Shiftes dobozoddal. Dobozban is viheted majd a végén. (Bár lehet kicsit optimista vagyok<#zavart1>)

igen és ráadásul nem tucat autó 😊

milyen listára? 😄 Sonic megevett már téged 😄

Hát nem gyõzelemre született az biztos. Viszont élményszinten lehet vele gurulni párat. Összességében teccik.

nem rossz kocsi az SLR csak nem gyõztes autó.
én szeretem idõnként megjáratni 😄

De bajsza a csõröm az a Jeep. Lehet szundikálok rá egyet. Most szünetelek. Az SLR722 egy frenetikusan, hmmm, érdekes autó. Kanyarodik is meg ki is sodródik. Nitrója nem túl erõs, de belendül piszokul tõle. Kanyarodni külön tudomány. 50-100 méterrel a kanyar elõtt már érdemes lenyomni a nyilacskákat. Átlag az utolsó két helyért küzdöttem vele, de beesett egy-két meglepõ gyõzelem is. Mint tegnap a Police R8 -al. Pagani F alázva <#mf1><#vigyor> Elõbb utóbb a HG is felkerül a listámra. <#hehe>

Emeli az orrát minden ugratón, falak visszaütnek ha nekik mész vele. Fék nélkül is kifarol. Popcornt tudok a számba dobni míg seb.fokozatot vált. Kettõt elõre egyet vissza alapon gyorsul. Necsináldmár, nevezzük már õt is õsIGC-s szarnak, légyszíí 😊
aztán ha gondolod megmérkõzök az agerád ellen a cinque-mal hastings-en 😄
csak a móka kedvéért

engem felirhatsz a versenyre GTR-el, az tuti

Ne bízd el magad. Lehet ott leszek én is, és az uccsó hely sincs ingyen. Mindenért meg kell dolgozni. <#nevetes1>