Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A negatív kerékdõlést tudom, hogy használják (mivel F1-es is nézek több mint tíz éve)de arról itt szó nem volt csak az ültetést magyaráztad és rosszul kanyarodó autókon tényleg sok a 3-as a játékban de a versenyeken meg pont a légellenállást csökkentik vele és növelik a kanyar stabilitást
Ómama.... Noblem, mielõtt hülyeségeket írsz, olvass utána, miért szokás versenyre szánt autókon a kerék függõleges tartományának szögét átállítani, és miért vannak speciális felfüggesztéseik. :/
Jaja pont azért vannak leültetve a DTM-es kocsik is, hogy szarul kanyarodjanak. Ne viccelj már azok a földet súrolják szinte, vagy ott a GT Open széria ahol Ferrari 458 Italia meg Porsche 911 GT3, Corvette C6R-ek azért vannak leültetve a földre ,hogy szarul kanyarodjanak.
Az ültetés a valóságban is ront az autó aerodinamikáján. Kanyarban a kasztni nem dõl be annyira, így természetesen a centrifugális erõ nem "perdít" rajta annyit, mint magasabb felfüggesztéssel, és így a kanyarok íve is nõ.
Nagyon elragadó ez az Agera.. stabilan megyek 120-al az autópályán, ketten követnek, rákapcsolok, szegénykék utána sehol nincsenek 😄

Project D|Rare Car Collector|

12 év Burnout sem piskóta

Eléggé. <#nevetes1>

És valóban. A pilóta számít legfõképp. Én például azért nem szeretem az összkerekes autókat meg a Suprát, mert nem lehet játszani a faruk súlypontjával féktávon (fõleg az ATTESA E-TS, ami az R32-es Skyban van, öli meg a mókát hamar).
És igen, én a max overallra megyek, nem érdekel a különbözõ cuccok viselkedésre gyakorolt hatása. Ami javít az értéken, azt bedobom, aztán majd alkalmazkodom hozzá. (10 év NFS kialakít az emberben valamit...)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

bboyatty
EA-ék nem is tervezik, hogy kárpótolják azokat akik elvesztettek egy garázshelyet miattuk? Mert azt elhiszem (dehogy hiszem), hogy a Snowzilla szándékosan nem ad garázshelyet ha eladod, de én nem azt adtam el hanem egy régebbi. Autóm ezt mivel tudják magyarázni?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Ami a GT3as akármit is illeti....,

Tehát nekem egy jó ideje egy GT3 a fõ autóm, fojamatossan azzal versenyzek, csak azt építem, és tesztelgetem.
Ahogy elõzõleg (bocs a kifejezésért) valaki írta is, hogy a gyorsulásra kell rakni.
Hát van benne valami de nemteljessen,(ennek ellenére az én G3 amnak is a gyorsulásra van rakva fõként)
De a kezelhetõségre is kéne rakni. Valamiért néha ha berakok egy cuccost, Még ha nem is jelzi hogy fejleszti a végsebességet, rádob kb 3 - 6 km/h-t.
Szóval én inkább a gyorsulást, és a kezelhetõséget javasolom....,

Mellesleg, raktam egy leültetést ( 3 ) a focusomba,
És mintha erõssen alul korményozott lenne, persze nemgond, mert az az én gyémántos éa a dísz autóm.
Ellenben jó hatással volt a leültetés ( 3 ) a lotusomba.

Látom, bejött a szlogen... <#taps>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Tarpi
Az nagyon jó, hogy elszaporodtak a GTS-ek, az meg kifelezetten vicces, hogy egy GT3 RS-el képtelen vagyok lehagyni õket. Volt olyan is amelyik a rajtnál legyorsult, majd beleállított a falba. <#falbav>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Aham.
Szóval C spec?!

Ergó=Ebbõl következik

Hát... Nekem csak az a izémizé van, amit SB-hoz dobáltak Karácsonykor.
Ergó?

Eeegen... Kb ennyire telik tõlem is <#nemtudom>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Krisz, jövõ szombaton a kis összeröffenésen nem igazán illendõ megjelenni olyan mezeien gyárilag ajándékba kapott Corolla-val, mi?
NaB+! Most már éhes vagyok -.-
"Rántott tojás" Baconnel.

😄 És mit ettél?
Én is olvastam.. bevettetem a héten másodszor a "Keep Calm and Eat Something" szokásom..

Sziasztok, jó reggelt! 😊

Visszaolvastam... Jókat derülök minden soron. Olyan kellemesen elbeszéltek egymás mellett, de valamit Q módon nem vesztek figyelembe: A verda gazdáját...
Ahogy a való életben, úgy a játékban sincsen két teljesen egyforma vezetési stílus. Pl, nekem az Agera nem esik kézre, mert olyan, mintha sínen menne, ami egy agyament baromság, ellenben az Aventador tetszik a maga "kilögöm a seggem" stílusában.

Újabban baromi sokan vacakolnak a Porsche tuningjával, pedig... Minél jobb gyorsulásra kell hajtani és nem szabad 3-as ültetést belevágni, mert akkor valamiért szarul kanyarodik.
Ennyi...
Hiába írták le millió alkalommal, hogy semmilyen after-es cucc nincs hatással az autók fizikájára, ez nem egészen igaz. Nekem az összes GT3-as (7db) Porsche máshogy van tuningolva, de a legjobb eredményeket a legjobban felstatolt és legjobb gyorsulással rendelkezõ produkálja, abban az esetben, ha maximum 2-es ültetést ejtek bele. Az ilyen kitapasztalásához meg nem számolni kell, hanem tesztelni, tesztelni, tesztelni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen. Minden bejelentkezéskor. Egy vasárnapot egyszer rászántam. 4 fiók, 4 egyforma autó, ugyanazon pályák (háromszor) és az Egyes fiókban lényegesen gyengébb a teljesítmény, mint a többiben.

"A Kettes fiókomban a versenyidõk átlaga kb minden versenyben töltött percnél, 4-8 másodperccel kevesebb, mint az Egyes fiókomban futott idõk"

És ha a kettes fiókkal kezdesz -tolsz pár vad menetet - és utána mész az egyesbe? Akkor is az egyesben lesz lassabb a tempó?
Szó nincs róla csak leírtam mi a tapasztalat! Baj?

#54795 Ja igen színsor az nincs, az hogy jó azt leírtam miért és ki miért!
De legalább leírhatná akkor milyen a tuti színsor és akkor kaphatna egy közösségi elismerést, hogy ez igen micsoda színsor akkor megyünk és elpicsázunk vele mindenkit(ha kb 1 év alatt sikerül megnyerni hozzá az alkatrészt) de õ mindig titkolózik<#mf1>
BONESAI
Nekem van/volt KKKPPS GT3RS-em és a régi rendszerben sokkal stabilabb volt mint bármilyen más összeállítás.
De az már feltûnt hogy te mindenhez mindig jobban értesz mindenkinél

NFSW: BONESAI

Ja bocsesz!

#54789 Az még lemaradt a világrekord marhaságokat a falon futják!! Nem kell hozzá jól tapadó autó ugye? <#wilting>
Na mos nem leszek finom …
Tutu neked van 3K 3P (2P, 1S) 911-ed, vagy volt/lesz valaha, mert nekem volt és különben meg van 8 db, tehát ne magyarázd mag a hülyeséget 1000 szer. A max. stat-olás szart sem ér mert qvára nem lesz stabil és az hogy az egyenesben nyer kb. 5km pluszt azt elveszti a kanyarban. Jó példa Nfree barátod akivel Welcome To Palmont-on mentünk pár hete és az elsõ kanyart képtelen volt bevenni, mert neki is ez a piros szar volt alul. Tehát ha csak sablon dumád van ne terjeszd, mert ami szar az szar és ez az, különösen a 911 RS-be, BMW-kbe jó mondjuk oda felülre mást tennék. A rekordozás meg nem az én világom, de ha akarnám menne a jó idõ, csak ahhoz full ultra gép kéne amim 1 db sincs.

És marha nagy igazságot irt le nfsmw4ever is!

Ui.: "hjjaaaaaaj TutuHawer, márpedig te tévedsz",és ez tuti!!
Most ellõtted, mit akartam volna 😛

Ez a színsor ötletelés, meg az egysúlyú autók összehasonlítása, mindig dinamikus téma. :-) És ez rendben is van. Szerintem. Csakhogy! Minden sofõrnek más a stílusa, másként használja-kezeli az autóját. Tehát igenis egyedi szájíz (kézíz) szerint illik tuningolni. Itthon négyen is játszunk és látom, ki hogy vezet. A nagyobbik fiammal közel azonos stílusban toljuk, a tuningunk is nagyjából és sok helyen megegyezik. Kb azonos idõket is futunk. A kisebbik fiam, jóval agresszívebben (nem lelek jobb szót) kezeli a kocsikat. Nála igen érdekes tuningok születnek. Persze általában ötletszerû a partok bedobálása, de vígan elmegy velük és okoz meglepit multiban. Vért izzad a gyõzelemért, de megcsinálja. A feleségem is egyre jobb (mint a jó bor az évekkel :-D) és õ is másként tunIngol. Sokszor belepofáztam neki, de már rá lehet hagyni. Mert bizony a CCX-el úgy elpicsázott már sokszor, hogy öröm volt kikapni is tõle. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van (full ultra) ccx-em és csak kínnal-keservvel tudok vele "jó idõket" menni. Ahogy lentebb írta más: nem áll kézre nekem. A nejemnek meg nagyon. De említhetem multiban a kisebb class versenyeken összehozott jó futamait, ahol 10bõl 6szor keményen odaver az igc-és autóival is akár.
Szerintem nincs általános megoldóképlet az autóink tuningolására.

De tovább is megyek. Van több fiókom és mindkét shardon játszok. Nem keveset. És értetlenül állok a jelenség elõtt, hogy két külön fiókban, de azonos szintû profilban, tök egyforma autóval és bennük teljesen azonos alkatrészekkel, hogy a ....csába nem lehet egyformán menni???? Egyszerûsítve nevezem Egyes és Kettes fióknak. Egyes fiók a régebbi, benne kismillió búszt, sok autó, rengeteg alkatrész és sok-sok óra, meg pár starter pack. Kettes fiók, benne valamennyi búszt, jó pár autó, sok alkatrész, egy sarter, meg jó pár óra. A Kettes fiókomban a versenyidõk átlaga kb minden versenyben töltött percnél, 4-8 másodperccel kevesebb, mint az Egyes fiókomban futott idõk. Tehát amit az Egyesben futok mondjuk 1.32 mp-es pályaidõ, azt a Kettes fiókban lazán megcsinálom 1.28 alatt. Azonos típusú és azonos tuninglású autókkal teszteltem!!! Na ezt ha megmagyarázná valaki.... Összegezve, körülbelül 5-10%-al gyengébb minden autóm az Egyes fiókomban, mint a többiben és a meglepõ, hogy fõleg az irányíthatóságot érinti. Ráadásul pont ez lenne a fõ fiók, merthogy ebben van a többi NFS játékom is. Sajna. Úgyhogy ezért-is "költöztem el" belõle. Néhány verseny hébe-hóba, meg a kavicsok (még pár napig). Nagyon nincs kedvem úgy versenyezni, hogy a parttal gazdagon megrakott autóm csak arra elég, hogy a gyári tuningos, igc-és, nulla skillezésû sporttársak mögött, kis szerencsével, akár a harmadik helyre is beérjen...
Kellemes vasárnapot Mindenkinek!

tutuhawer
új vagy ebben a játékban? Miért szarozod le azt a classic színsort? Már vilegrekordokat ért 2011 elején a a max gyorsulásos, de akár a max overallos stat is. Van , aki a sok-sok változtatás után se barmolta szét az autót, és tökösnek kell lennie annak, aki azt akarja mondani, hogy a régi max gyorsulás szar tuning. Mered azt mondani, hogy szar, szemétre való? Akkor egy kép legalább elfér mellé, hogy bemutasd, márpedig mi rosszul tudjuk. Annak idején a qwqw-n volt ennek külön topicja, lehetett ezen filózni. Ha mondok valamit, akkor azt egy közel 100%-os teljesítményemmel és egy képpel mondom. Te erre a saját képeddel mondod, hogy "hjjaaaaaaj TutuHawer, márpedig te tévedsz", és akkor rendben vagyunk. De íííígy... ez légbõlkapott jellegû nekem.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hehe, ha nem vagyok bejelentkezve ide, akkor rám akarnak sózni lakáshitelt...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Arra a színsorra csak ennyit mondanék <#falbav> különösen az alsó 3-ra! <#levele>

#54785 Vagy ALT+F11.

Egy ötlet HG-nak ha már meglesz a szépségverseny lehetne utána egy együtt fotózkodás.
Persze nem magamra gondolok, mert se idõm se tehetségem nincs hozzá. <#rolleyes>
Alt+Z
Ez a szépségversenyes szufléval kapcsolatossan vólna egy kérdésem.

Melyik beálítással tudom azt elérni, hogy a képen (mármint amit látok a fizikai kép) Ne legyen semmi. Csak az autóm.
Semmi cash, semmi fordulatszám mérõ, stb....,
Gondolom szebb lenne ha nincsen ott más csak a talicskám képe. De remélem nem pont ez lessz az akadája....,
Valamint, "megfigyeltem" amikor még a Radeonom (0,5G😎 volt bent, a V-sync vagy mia halál alatt még volt valami más menüpont. Tudom ez a Video beállításnál volt. Csak most hogy egy jóval gyengébb Ausus van bent az a menüpont nincsen ott, gondolom elteleportált....,

Szóval hátha "eltünt" az a beállítás amivel csak az auótomat nézem, úgy mint az a másik menüpont , a V-sync (megintcsak) vagy mia halál alatt.<#confused><#zavart2>

(máramennyiben, agyfaszt kérdeztem, a "csak az autót látom" beálítással kapcsolatban, elõre bocs)
tutuhawer
a fórumozótársaiddal tudsz összekapni, mert én offline voltam egész nap. Ha valakitõl, tõlem várhatsz normális szakmai választ, ezt tudhatod, a többiek is tudhatják. Tudják is, és akinek van érdemi kérdése, még így is, hogy offline vagyok a játékban, meg-megkeres privátban,hogy valami gáz van, mi van, stb stb.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hát a múltkorában volt egy 2 hónapos idõszak, mikor nem nézegettem a profilinfókat az oldalon, és a last updated és a last checked rész nem volt azonos.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tutuhawer
meg kellett volna várnod, míg benézek. Kora este csak bepilllantottam egy kép ereéig, de most visszaoörgettem a napot. Most tudtam válaszolni neked, a többiek meg mással voltak elfoglalva. Hogy mivel...? passz

De nehogy már ilyen hülyeségen összekapjunk...<#pias>

Nem éjjel 2-re gondoltam azonnal, hanem a nap folyamán valamikorra.

tutuhawer
kicsit automatikus, kicsit manuális az update, nincs rajongód

tutuhawer
hajnali 2? Nem gondolhatod komolyan... És de, komolyan godolod, hogy azonnal választ kellett volna kapnod. Este, késõ este még jó, ha írsz, akkor biztosan jön válasz, de 2-kor? Én vagyok / voltam az elsõ, aki szólt, hogy gáz van, tudom mirõl beszélsz. De a hajnali 2 erõs... habár dolgoztam, de nem fórumozgattam itt, mert egyéb dolgom is volt. Éjjel nem sokan figyelnek. Legközelebb más idõpontot válassz, és lesz segítség.

Amúgy melyikõtök nézegeti a profilomat az nfs-s.com-on? Csak mert mindig olyan idõpontokat látok az utolsó megtekintésnél, amikor tudom, hogy fent se voltam ezen az oldalon. Nem zavar, csak látom, hogy ezek szerint valaki rajongóm lett...<#vigyor2>

Annyira nem vág földre, mert már elköltöttem szépségekre. Csak azt hittem, hogy ha elérem, nem fog adni cash card-ot. De ismétlem: nem vágott a földre. A másik: a hajnali 2 órás bejegyzésem után, amiben tisztán leírtam, hogy mit hittem akkor (hogy nem ad cash card-ot), utána senki sem írta hogy hülyeségeket írok. Szóval errõl ennyit. Félreértés ne essék, nem hibáztatlak, csak azt sose értem ha valaki látja hogy egy másik személy hülyeséget ír, akkor miért nem hívja fel a figyelmét, hogy valahol hibádzik a gondolatmenete.
Tudom, csak én vagyok ilyen, mindenki magából indul ki. Mert én ha tehetem és tudom, akkor felhívom az illetõ figyelmét a bakira. Ennyi.

MÁS: ha meghívtam a 'barátot' fb-n, akkor egy kicsit várni kell, míg megjelenik a 'barát' idõvonalán a meghívás? Mert közvetlen a meghívás után néztem meg a másik fb fiókot, de semmi jel nem utalt arra, hogy meg lett volna hívva.

Én vagy 15 milliót kivágtam rá valamelyik héten <#idiota> tökre megérte, most van 4 csillagos magnet cooldown meg cop radar... <#vigyor>
Az sem rossz <#nevetes1>

BONESAI
Én több mint 8ért vettem <#nevetes1>

NFSW: BONESAI