Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
És igen, én a max overallra megyek, nem érdekel a különbözõ cuccok viselkedésre gyakorolt hatása. Ami javít az értéken, azt bedobom, aztán majd alkalmazkodom hozzá. (10 év NFS kialakít az emberben valamit...)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Tehát nekem egy jó ideje egy GT3 a fõ autóm, fojamatossan azzal versenyzek, csak azt építem, és tesztelgetem.
Ahogy elõzõleg (bocs a kifejezésért) valaki írta is, hogy a gyorsulásra kell rakni.
Hát van benne valami de nemteljessen,(ennek ellenére az én G3 amnak is a gyorsulásra van rakva fõként)
De a kezelhetõségre is kéne rakni. Valamiért néha ha berakok egy cuccost, Még ha nem is jelzi hogy fejleszti a végsebességet, rádob kb 3 - 6 km/h-t.
Szóval én inkább a gyorsulást, és a kezelhetõséget javasolom....,
Mellesleg, raktam egy leültetést ( 3 ) a focusomba,
És mintha erõssen alul korményozott lenne, persze nemgond, mert az az én gyémántos éa a dísz autóm.
Ellenben jó hatással volt a leültetés ( 3 ) a lotusomba.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Hát... Nekem csak az a izémizé van, amit SB-hoz dobáltak Karácsonykor.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Visszaolvastam... Jókat derülök minden soron. Olyan kellemesen elbeszéltek egymás mellett, de valamit Q módon nem vesztek figyelembe: A verda gazdáját...
Ahogy a való életben, úgy a játékban sincsen két teljesen egyforma vezetési stílus. Pl, nekem az Agera nem esik kézre, mert olyan, mintha sínen menne, ami egy agyament baromság, ellenben az Aventador tetszik a maga "kilögöm a seggem" stílusában.
Újabban baromi sokan vacakolnak a Porsche tuningjával, pedig... Minél jobb gyorsulásra kell hajtani és nem szabad 3-as ültetést belevágni, mert akkor valamiért szarul kanyarodik.
Ennyi...
Hiába írták le millió alkalommal, hogy semmilyen after-es cucc nincs hatással az autók fizikájára, ez nem egészen igaz. Nekem az összes GT3-as (7db) Porsche máshogy van tuningolva, de a legjobb eredményeket a legjobban felstatolt és legjobb gyorsulással rendelkezõ produkálja, abban az esetben, ha maximum 2-es ültetést ejtek bele. Az ilyen kitapasztalásához meg nem számolni kell, hanem tesztelni, tesztelni, tesztelni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És ha a kettes fiókkal kezdesz -tolsz pár vad menetet - és utána mész az egyesbe? Akkor is az egyesben lesz lassabb a tempó?
#54795 Ja igen színsor az nincs, az hogy jó azt leírtam miért és ki miért!
NFSW: BONESAI
#54789 Az még lemaradt a világrekord marhaságokat a falon futják!! Nem kell hozzá jól tapadó autó ugye? <#wilting>#wilting>
És marha nagy igazságot irt le nfsmw4ever is!
Ui.: "hjjaaaaaaj TutuHawer, márpedig te tévedsz",és ez tuti!!
Szerintem nincs általános megoldóképlet az autóink tuningolására.
De tovább is megyek. Van több fiókom és mindkét shardon játszok. Nem keveset. És értetlenül állok a jelenség elõtt, hogy két külön fiókban, de azonos szintû profilban, tök egyforma autóval és bennük teljesen azonos alkatrészekkel, hogy a ....csába nem lehet egyformán menni???? Egyszerûsítve nevezem Egyes és Kettes fióknak. Egyes fiók a régebbi, benne kismillió búszt, sok autó, rengeteg alkatrész és sok-sok óra, meg pár starter pack. Kettes fiók, benne valamennyi búszt, jó pár autó, sok alkatrész, egy sarter, meg jó pár óra. A Kettes fiókomban a versenyidõk átlaga kb minden versenyben töltött percnél, 4-8 másodperccel kevesebb, mint az Egyes fiókomban futott idõk. Tehát amit az Egyesben futok mondjuk 1.32 mp-es pályaidõ, azt a Kettes fiókban lazán megcsinálom 1.28 alatt. Azonos típusú és azonos tuninglású autókkal teszteltem!!! Na ezt ha megmagyarázná valaki.... Összegezve, körülbelül 5-10%-al gyengébb minden autóm az Egyes fiókomban, mint a többiben és a meglepõ, hogy fõleg az irányíthatóságot érinti. Ráadásul pont ez lenne a fõ fiók, merthogy ebben van a többi NFS játékom is. Sajna. Úgyhogy ezért-is "költöztem el" belõle. Néhány verseny hébe-hóba, meg a kavicsok (még pár napig). Nagyon nincs kedvem úgy versenyezni, hogy a parttal gazdagon megrakott autóm csak arra elég, hogy a gyári tuningos, igc-és, nulla skillezésû sporttársak mögött, kis szerencsével, akár a harmadik helyre is beérjen...
Kellemes vasárnapot Mindenkinek!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
#54785 Vagy ALT+F11.
Egy ötlet HG-nak ha már meglesz a szépségverseny lehetne utána egy együtt fotózkodás.
Melyik beálítással tudom azt elérni, hogy a képen (mármint amit látok a fizikai kép) Ne legyen semmi. Csak az autóm.
Semmi cash, semmi fordulatszám mérõ, stb....,
Gondolom szebb lenne ha nincsen ott más csak a talicskám képe. De remélem nem pont ez lessz az akadája....,
Valamint, "megfigyeltem" amikor még a Radeonom (0,5G😎 volt bent, a V-sync vagy mia halál alatt még volt valami más menüpont. Tudom ez a Video beállításnál volt. Csak most hogy egy jóval gyengébb Ausus van bent az a menüpont nincsen ott, gondolom elteleportált....,
Szóval hátha "eltünt" az a beállítás amivel csak az auótomat nézem, úgy mint az a másik menüpont , a V-sync (megintcsak) vagy mia halál alatt.<#confused>#confused><#zavart2>#zavart2>
(máramennyiben, agyfaszt kérdeztem, a "csak az autót látom" beálítással kapcsolatban, elõre bocs)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Tudom, csak én vagyok ilyen, mindenki magából indul ki. Mert én ha tehetem és tudom, akkor felhívom az illetõ figyelmét a bakira. Ennyi.
MÁS: ha meghívtam a 'barátot' fb-n, akkor egy kicsit várni kell, míg megjelenik a 'barát' idõvonalán a meghívás? Mert közvetlen a meghívás után néztem meg a másik fb fiókot, de semmi jel nem utalt arra, hogy meg lett volna hívva.