Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl van szó, ez már simán jó...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

RoboKutya78
Na akkor ezért érzem én jobbnak ezt a Lambómat mint a robokutya2-nél levõt.
Mert ha jól látom kaszni megvan
Zöld turbója van
Piros kereke
És gurul nem korcsolyázik.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eladóvá vált NFS World profilom.
Oka: Nincs idõm játszani.
Két "karaktert tartalmaz":
Az egyik 60as szintû, a másik 37es szintû.
lvl60 tartalma: 51 verda (zöme Boostos)
lvl37 tartalma: 8 verda (1 Boostos, Nissan Skyline GT-R34 Nismo)
A Statisztikáról, autókról tudok adni bõvebb informácót, abban az esetben ha valakit érdekel.
Érdeklõdni Privátban, vagy ezen az e-mail címen: [email protected]
Csak komoly szándék esetén írjatok.
Köszönöm!
Na errõl beszélek... ízlések és pofonok... felesleges is errõl vitatkozni... kinek így jó, kinek úgy... pont.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
Chris! Ricsnek csinálj egy fejlécet, légyszi.
http://nfs-s.com/nfsw/RICCS98
remélem, ez a profil, az a profil. Gondoltam, megnézem azt a porschét, mit tud.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

A 911 GT3 megfelelõen tuningolva ültetés nélkül IS csodákra képes!
Az LP 640 alap kasznival is az egyik legjobban tapadós gépem persze ebbe valóban kötelezõ a 3-as ültetés.

#54862 Drift? Az már bent van régóta … <#hehe>
#46272 - saját: mit csinálnak az aftermarket cuccok a Dodge Challengerrel?
A kereket és a turbót cseréld le, ha teheted, mert

- a keréknél már leírták miért,
- a turbónál meg a piros nem jó egy olyan autóba, amelyik jól nitrózik... + a kanyarokba nagyon ideges tud lenni, ergó nem tudsz vele jól kigyorsítani.

Tehát:
Kerék: fehér vagy piros,
Turbó: kék vagy zöld.

Ezek saját megjegyzések és tapasztalatok, amiket írtak fórumokon, vagy istentudja hol a partokról, az engem nem érdekel, én a saját tapasztalatomra hivatkozok, s az alapján építek autót.. Nem véletlen az sem, hogy elég sokat megyek Stock verdával, hogy legyen vmi alap hogy merre tuningolj...

Mostanában csak a csúcsra felhúzható autókkal csinálom ezt, nagyon sok autót lebutítottam valamelyik szint maxszára... De pl a Lambót ha maxra húzod, se éred el a 749-es overált...

Jah és ami a legfontosabb, kaszni és 3as ültetés kell a lambóra...

Ezáltal elárultam magam arról hogy miért csak két lambóm van.... Ugyanis Boostos Kaszni nélkül a Lambó fabatkát sem ér... Az egyik profilomban még nagyon régrõl kihasználtam egy bugot, s duplakaszni került a verdára, mikor még valamikor régen 3 lehetõség közül lehetett választani IGC-ért... Na az a lambó overálja 739, jól tapad megy mint az állat, az "A" kategória legjobbja. Ezzel szemben egy másik profilban 738-as overállal alap kasznival, tehát nem tettem rá semmit, igencsak megszenvedek vele, irányítani mûvészet, s súlyos tizedek, kanyargósabb pályákon másodpercek mennek el...

Na én azóta nem hiszek abban a mende-mondákban, hogy a kaszni nem befolyásolja a teljesítményt... dehogynem, a mai napig befolyásolja... az ültetéssel együtt... s amióta nincs ram a verdába, vagyis megváltoztatták a skillrendszert, azóta érezni azt is, hogy az ültetés erõsíti a verda alapramját... Aki érzékeny az ilyenekre, az ezt is észreveszi...

Namost, ha ennyire szaki vagy már a dologban, akkor azt is tudnod kellene, hogy az ültetés növeli a kocsi alapramját... Ha nem hiszed, próbáld ki... A Lótusoknál nagyon szembetûnõ, ha netalántán a Porshénél nem veszed észre... Am nekem már kb másfél éve van GT3-am... S most is az a fõ autóm, hiába van azóta GT3 4.0 meg Cinege Zondám...

Ez butaság, kukk meg az én GT3-am, az a fõ autóm közel s távol 1 éve. voltaképpen mindent tudok róla.
Szerintem nem igényel a GT3 leültetést, Próbáltam már, nem csak a nagy semmibõl mondom 😄
(de valóba, ki hogy "szereti")
RoboKutya78
Lehet babrálják az autókat driftes rendszerre és ezeknek a hatását érezzük ?
Ugye én a helyükben elõször az autók dinamikáját vizsgáztatnám hogy használhatóak e a driftre aztán jöhetnek hozzá a pályák.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nálad van a pont, és ez a játékban is érezhetõ egyes autóknál, nem mindnél, de nagyon soknál igen.. Én érzékeny vagyok az ilyenekre, így amelyik autót használom, mindegyik 3as ültetést kap.. S mivel a 911 GT3 pályaautó, arra kötelezõ a 3as ültetés, s megfelelõen tunningolva csodákra is képes...

RoboKutya78
na majd rálesek😊

A zöld guminak -ha jól emlékszem a leírásból- az a tulajdonsága, hogy alacsony sebességnél jobban csúszik . Próbáld meg a sárga esetleg a piros gumit.
tutuhawer
ám passzolom, sose értettem a lambókhoz. A garlandóhoz se.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

RoboKutya78
skacok kérdés
Mit szúrtam el a lambómon?
Túlzottan izgága lett a kanyarban kitör a hátulja ha egy kicsit meghúzom máris kanyarba áll
Pedig ha igaz a bones tunigról kopiztam

Az akciós Porsche GT3-as mennyire jó?Megéri az akciós árát?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

".... én a max overallra megyek, nem érdekel a különbözõ cuccok viselkedésre gyakorolt hatása. Ami javít az értéken, azt bedobom, aztán majd alkalmazkodom hozzá..." <#eljen>
tutuhawer
kösz

Tegnap jól beindult a fórum a 911 RS 3K 3P lefikázása kapcsán, ami szándékosan lett kicsit erõs, mert egyesek ugranak az ilyenre (azért bántó szándék nem volt benne). Lehet csinálok egy tesztet mivel megy a legjobban (az idõpont kérdéses a pályák hiánya miatt, hazain mindenképp próbálnám és több ilyen is létezik). Aki gondolja írja le szerinte milyen alkatrész kell bele, a fentit nem kérném ismételni. Késõbb dobok fel pár képet hogy stat alapján nem feltétlenül a kék növeli a gyorsulást vagy a sebességet!
Igen, igazad van. ezért is csináltam úgy ahogy lentebb írtam: "Igen. Minden bejelentkezéskor. Egy vasárnapot egyszer rászántam. 4 fiók, 4 egyforma autó, ugyanazon pályák (háromszor) és az Egyes fiókban lényegesen gyengébb a teljesítmény, mint a többiben."
Viszont akkor értem már azt a pár, megugrós napot is. Mindig is volt olyan érzésem, hogy nem egyformán méri az idõt a szerver. Versenyben meg odateszem magam. Sosem adtam olcsón a bõrömet és C vagy B classos autóval sem lépek ki, mikor ott vannak az A és S classosok a lobbyban. De a jelenség fenn áll. Könnyen elpicsázható vagyok azon fiók, mindhárom profiljában. Na mindegy. Majd újra teszt után jövök számokkal is.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nekem van 2 911-em, egy 3.0 és egy 4.0 A 3.0 nagyon rég megvan, s nem a policés, hanem a sima, s k-k-z-p-p-p ra van felhúzva. Mikor még nem volt ultra, akkor sem volt fullos a verdám, mert turbóm csak pro sport van azóta is... DE mivel én aggresszívan vezetek, durván belemászok a kanyarba, majd onnan ki, nekem kell a 3 piros alulra... VISZONT ez olyan tapadást generál, 3as ültetéssel még az ugratás is kiválló, s a kisebb ugratók, amik ugye próbálják megdobni az autót, azt is szépen kezeli a verda.

Szóval, mint sokan mások, így én is azt mondom/írom neked, hogy elõbb találd meg a stílusodat, s csak utána tuningolj... Persze ez a színkombó, nem minden autóba jó, pl a Silviába z-z-z-p-p-p kell, mert úgy adja ki a maxot magából...

Szóval, állj neki tesztelgetni, annak idején én is azt tettem, s most már a teljes utcai csomag elérhetõ, mikor én ezt csináltam, nem volt ennyi lehetõség... DE vigyázat, sok a zavaró tényezõ a szervernél is... Ha kifogsz egy jó szerverfutást, akkor az téveszt meg, ha belassul a játék, akkor az zavar meg, s ha van elérhetõ IGC-s bodykit a verdára, akkor azt tedd rá, mert az is befolyásol, mint az ültetés...

Szóval csak okosan, ha kérdésed van, azt tedd fel, de helyetted nem állunk le tesztelni, mert ízlések és pofonok az egész....

Erre én csak azt mondom/írom, hogy.... Na szóval, magamból kiindulva, Nálam fiókon belül is ugyanazzal az autóval ugyanazon a pályán, egymás után futott single-ben, a 3 lefutottban a 2. idõm a legjobb, de még a 3. idõm is jobb az elsõnél..

Szóval, javaslom neked, hogy válassz ki egy pályát, fuss rajta 3 futamot, jegyezd fel õket, majd válassz egy másik pályát s azon is fuss 3 futamot, s azt is jegyezd fel... Aztán profilváltás, s ott is csináld meg ugyanezt ugyanazokon a pályákon, ugyanazzal az autóval 3-3-szor.

Nálam az 1. idõmhoz képest a 2. idõm 3-4 seccel jobb, amit késõbb már nem tudok megdönteni... mert a 4. futamban szerzett idõm az 1.nél is rosszabb... olyankor pályát és kocsit váltok. Nálam az 1. futam az ismerkedéssel az autó megszokásával telik el, aztán a 2. futamba odacsapok, amit a 3. futamba esetek többségében nem tudok megdönteni... max akkor ha hibázok a 2. futamba...

Próbáld ki, s ha odafigyelsz, s lelkiismeretesen csinálod, akkor beláthatod, hogy nincs is olyan nagy baj a profiloddal... S amit még tudnod kell(ene), idõnként randomszerûen a szerver is begyorsít, sokan ezt használják ki...

Sziasztok a kérdésem az lenne ,hogy wifirõl megy a játék rendesen de ha vissza állok kábelre csak a lobbyba enged be aztán server fatal cod7és kidob,mire kezdödne a verseny.De minden más megy kábelrõl is.Mi lehet a gond?köszi elöre is!
Hamár DRAG 😄
Na jó, elég volt a drages Suprákból, kihûl a kaja. Megyek vissza a '64-es moddolt Stingrayhez, abban vidiben nincs csúcspont, nem áll meg a falat a szájban.
replay 7x megvolt és még több lesz....
goregrind
1:30-nál merevedésem lett... <#taps><#eljen>

DISCORD: grimanddark

A nagyfiam volt a teszter párom és igen, tapasztalta. Még nem volt a többi fiókom, szétszedtem alapokig a gépem. Cseréltem vinyót, ramot, vidkarit, billentyût és hálókártyát. Hálókábelt 1-tõl 15 méteresig. Majd a teljes gépet, routert és net szolgáltatót :-D Mondhatni alapos voltam. Aztán reggeltem újabb fiókokat és jött a szomorú tapasztalat. Egyedi eset. A legtöbbször ez volt a tapasztalat. Aztán elõfordult, hogy úgy mentek a gépek, ahogy kell. Iszonyat jól pörögtek, nagyon jó idõket mentem velük. De ez egy év alatt jó ha háromszor elõfordult (talán szabin volt a rám ügyelõ DEV :-) ) Egyik hétvégén megint nekiugrok és visszatérünk a teszt ajánlatodra. Nem zárkózom el az ötlet elõl. Épp eléggé jelen vagy a játékban és itt a fórumon is, hogy ne legyen kérdés a bizalom. Viszont elõbb újra tesztelek, mert ciki lenne ha sírás után, még csak nem is lenne valós a bánatom.

<#fejvakaras> Mondanám hogy na muti azokat a drivereket, engedj be! 😊 De annyira nem is merjük egymást.
Meg gondolom a gyerekek meg a nejed is ugyanezt tapasztalták más-más gépen próbálva vagyis meg van már erõsítve a dolog.
Még valami eszembe jutott. Olyan érzés ez a bizonyos teljesítménycsökkenés, mintha a régi skillrendszerben nem kaptam volna meg az utolsó verseny skill pontokat, százalékokat. Mert igazából akkor volt feltûnõ ez a jelenség. 50-es szinten símán fogni tudtak engem a 31-32 szintûek. Hát ez a bajom a fõ fiókommal. És épp ezért vártam üdvözülten az új skill rendszert. Sajna maradt minden a régiben számomra, mert pont ugyanannyira elmarad a százalékos növekedés. (erõ, gyorsulás, irányíthatóság) Lehet az vert oda, hogy mikor kezdtem, 9 napa alatt nyomtam fel 47-es szintig az elsõ profilom. Napi 18-20 órát ment a driver :-D Aztán szemet-szúrtam valamelyik fejlesztõnek.....

SUNNY84HUN
igaz <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

itt hollandba meg fõleg....
SUNNY84HUN
van ott hely , de megértelek drága a javítás 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

sajna kevés volt a hely :S kicsi a parkoló összetörni meg nemakartam xD
SUNNY84HUN
nagyon finom vagy és nõies 😄 , kövér gáz ellenkormányozás és mehet a buli <#ravasz1>

Kimentük kicsit a parkolóba 😄
kanyesz07
lás sors fordulat 1 es végén. Ahogy a polices reventonom megpördül

Ready To Rock!&#8482;

Murci, Murci flexelve, SV, Reventón, Aventador... 😄 Ezek olyan aranyosan megpördülnek, ha rosszkor nitrózol.
"Jaja pont azért vannak leültetve a DTM-es kocsik is, hogy szarul kanyarodjanak. Ne viccelj már azok a földet súrolják szinte, vagy ott a GT Open széria ahol Ferrari 458 Italia meg Porsche 911 GT3, Corvette C6R-ek azért vannak leültetve a földre ,hogy szarul kanyarodjanak."

Nem lekezeltelek, csak ehhez a stílushoz alakítottam a mondandómat. 😊
Ez a next-gen Murci LP640. De imádom azt az autót.. és ha csak ennyi a gondja: Nekem megfelel.

Project D|Rare Car Collector|

Aventador nem tudom milyen, de a cél elõtti nitrós hajrában olyan megpördüléseket csinál némelyik hogy öröm nézni (és a vezetõ helyet átvenni) egy slingshotra hegyezett Mustangból.
Szóval, vettem egy jövendõ népautót?! :/

Azt leszarom, Aventador a No. 1 Lambóm, ezen semmi nem változtathat.

Szárnyakkal én is tisztában vagyok(ha jól tudom Alonso-nak pont az fekszik ha kicsit alulkormányzottra állítják be) miket lehet velük módosítani és persze a versenyautók sokkal szélesebb is mint a donorjármû ez tisztán látszik de a kicsit lekezelõ stílusod nem tetszik A játékban viszont még mindig nem értem miért rossz a Gt3-RSben a 3-as ültetés de lehet kipróbálom mert nincs baj a kanyarodásával igaz én attól sosem voltam elájulva biztos azért mert annyi láttam belõle, hogy már meguntam
Szebb az Aventador,de nem irányitható jól.Szerintem ahogy jönnek majd a jobb alkatrészek,ez is el fog romlani.
Aaaaz Agera egy legális csalás... :/ Mintha síneken menne, olyan.
Nekem mindegy, de az Aventadort favorizálom jobban.

AGERA!!!Szerintem sokkal jobb az Aventadornál.Bolti alkatrészekkel 1:45 Mason street. Most reportolt be egy full ultra Mclaren F1 4 csillagos skillekkel,mert végig a nyomában voltam az emlitett pályán. Engem meggyõzött. 😊
Te tényleg csak nézed. :p Majd egyszer ülj bele egy versenyautóba...
Önmagában, ha egy verdát leültetsz, alap, hogy a dõlésszög megváltozik. Nincs kivétel, kénytelen, kivéve akkor, ha beletolnak a verdába speciálisan függõleges alapra kialakított tengelyeket, de ez nem szokás, mert így sem anyagilag nem érné meg, sem látvány terén. És igen, versenyeken is igaz; Az F1-esek is nagyobb ívet fognak, ha lejjebb vannak ültetve, csak éppen, azok forma autók, amiknél az elsõ és hátsó szárnyak segítségével lehet ezt korrigálni.
DTM: Gondolt át, mekkora szárnyaik vannak, és mennyivel szélesebbek,mint egy utcai verda.
GT? Csak keresgélj YouTube-on... Az utcai Corvette-ek kanyaríve sokkal kisebb, mint a GT-ké. csak éppen, a GT-k esetében megint ott vannak a szárnyak, valamint egy nem utcára szánt szervó-rendszer, aminek hála a kanyarodás közben a kerekek szöge függõlegesen is változik kicsit.