Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
3ból 2 már volt IGCért, az RZre meg én barom költöttem búsztot mikor legutóbb vettem startert. Na itt fejeztem be végleg hogy én vegyek ezektõl bármit is Boostért. Mi a fészkes picsának ha elõbb utóbb beteszik IGCért. Ráadásul a köcsögök olyan autókat vesznek ki amiket nem rég tettek be. Komolyan ezek csak felbaszni tudják az embert...
Lamborghini Murciélago LP640
Audi R8 4.2 FSI Quattro
Mazda RX-7 RZ
Pápás IGC:
BMW M6 Coupé
Renault Sport Clio V6
1969 Ford Mustang Boss 302
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Most forgatom a Sors Fordulat 3 .at .Jönne valaki segíteni szerepelni?
Ready To Rock!™

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Igen Kruger, nagyon tetszik egy a szólás 😄
Project D|Rare Car Collector|
http://www.youtube.com/watch?v=TnKdusbf4aE
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Ezzel sokat érsz szerinted???
és egy kis OFF: videóztam egyet , illetve egy replay-t frapsszel felvettem mégegyszer. A minõségen majd javítok,
youtube
Nah de m1......
<#banplz>#banplz>
De nemszeretem az ilyen világtalanokat mint te -.-"
Aki fent van megtalál, alap 911-el gurulok (6 utcai sárga + 5 IGC perf.). <#ravasz1>#ravasz1>
Eladóvá vált NFS World profilom.
Oka: Nincs idõm játszani.
Két "karaktert tartalmaz":
Az egyik 60as szintû, a másik 37es szintû.
lvl60 tartalma: 51 verda (zöme Boostos)
lvl37 tartalma: 8 verda (1 Boostos, Nissan Skyline GT-R34 Nismo)
A Statisztikáról, autókról tudok adni bõvebb informácót, abban az esetben ha valakit érdekel.
Érdeklõdni Privátban, vagy ezen az e-mail címen: [email protected]
Csak komoly szándék esetén írjatok.
Köszönöm!
Mind1 mien csak legyen jó a stat!! (részemrõl)
és eddig bevált ez a taktikám a Lotusnál, a GT3nál az MR2 nõl a GTSnél és a többinél is 😉
Persze ha van kettõ egyforma értékû (teszem azt) motor, akkor még szép hogy megnézem, hogy mi is kéne a kocsimnak.
mindenki azzal a színsorral megy amivel akar vagy ami fekszik neki <#nezze>#nezze>.... most én is írhatnám hogy van pár gt3 rs porschem .. akad amelyik 3 k 3p , 6 sárga , 2 k 1 z 3 p .. mindegyik fekszik nekem .. , a klasszikus színsor néha nagy ugrató után szeret becsúszni de pont jól jön komoly kanyaroknál.. , de aki vitázni akar akkor az se tilos mozizni szeretünk <#hehe>#hehe>
aki csal az meg erre gerjed mert nem izgatják fel a csajok vagy csak ez az egyetlen szórakozása , ha csaj csal ( és még rímel is <#nyes>#nyes> ) az sem megbocsájtható
Fõleg ha azon az ea fiókon amire telepítetted más játék is van ahhoz is hozzáférést biztosít az illetõ ha eladja a kódját. Én pont ezért nem ajánlom fel senkinek se. Meg tudom hogy senki se venné meg.
Ha meg csak ez a játék van rajta akkor se.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Életembe nem hackeltem....
Én sosem használok kék motorral kék váltót... Kék váltó nálam csak zöld motorral jött be, pl a régi mazda rx7-em e kombival volt nagyon ütõs kék turbóval... de még sok más kocsiba jó... a féket meg mindenképp szedd ki, mert a kék fékkel nagyon megyúlik a féktávod s a zölddel is... tehát ha csak rövidebbeket akarsz fékelni akkor fehér fék, ha még rövidebbeket akkor piros fék... tapasztalat... Az e30-asom B maxra van butítva, féket vettem ki belõle, s egy alap kékkel meg is oldottam a gondomat, viszont cserébe a verdával nem lehet megállni, sokkal hamarabb kell vele fékelni...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming