Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trakk
A leírás szerint a V10-es R8 jön, szóval esélyes, hogy elírták, és az 5.2 lesz az.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Pontosan!Igazad van.<#falbav>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Zseniális.
3ból 2 már volt IGCért, az RZre meg én barom költöttem búsztot mikor legutóbb vettem startert. Na itt fejeztem be végleg hogy én vegyek ezektõl bármit is Boostért. Mi a fészkes picsának ha elõbb utóbb beteszik IGCért. Ráadásul a köcsögök olyan autókat vesznek ki amiket nem rég tettek be. Komolyan ezek csak felbaszni tudják az embert...

Hello IGC:
Lamborghini Murciélago LP640
Audi R8 4.2 FSI Quattro
Mazda RX-7 RZ

Pápás IGC:
BMW M6 Coupé
Renault Sport Clio V6
1969 Ford Mustang Boss 302
kanyesz07
jöhet

Ready To Rock!&#8482;

kell még ember?
kanyesz07
AZ én fotóm még mindig nincs benne. Ám jön valaki szerepelni/segíteni ?

Ready To Rock!&#8482;

trakk
Na meg tele is van megint olyan képekkel, ami már volt egy másik albumban, van, amelyik már harmadjára szerepel (és biztos vagyok benne, hogy ugyanaz a kép).

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Ebbõl a hetedik kalapból (filmes témájú autók) Takumi 86-osának mindenképp tovább kéne jutnia. Meg van egy ötküllõs Enkei felnijû Supra, ami abszolút élethû F&F. A Skyoktól és a Mitsuktól kivagyok, de a Tron témájúak is nagyon jók, meg az egyik Verdákos MX-5.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

kanyesz07
Gyere fel és gyors vegyél fel ismerõsnek

Ready To Rock!&#8482;

Üdv! megyek ha tudok valamiben segíteni

kanyesz07
Sziasztok.
Most forgatom a Sors Fordulat 3 .at .Jönne valaki segíteni szerepelni?

Ready To Rock!&#8482;

SUNNY84HUN
annyira meglesik mindig ezt az autóm futamon is és free -ben, mondjuk valóban ne sok fut kint a worldban <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Na megszereztem a Limited Z4-et... Csak a garázshely miatt csináltam meg, mert van egy olyan savanyú érzésem, hogy ezzel kell pótolni a Snowzilla álltal elvett garázshelyet... Kinézem belõlük... S szeretném már végre kipróbálni a GTS-t de ez a fránya Snowzilla lenyúlta a helyemet... Mivel én dugig vagyok Z4-el (3 is van belõle...) így lazán csinálok belõle egy férõhelyet, plusz némi zsét.. Annak idején 32500 cash-t adta érte, most lövésem sincs mennyit fog adni... DE mindenesetre elõtte kipróbálom a kicsikét, s összehasonlítom a már meglévõmmel...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Na harmadszorra is bevetettem a Keep Calm and Eat Something új szokásom

Igen Kruger, nagyon tetszik egy a szólás 😄

Project D|Rare Car Collector|

Így a videó alapján... Q módon nem értem, mi a francért játszik valaki szimulátorral, ha szüksége van arra a "segédvonalra"... :/
Driverkiller30 at. Viszont elmentem megint egy újabb botrány ne legyen...

tutuhawer

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
itt egy játékból felvett videó, egérrel nyomja az ember... akármivel be lehet szállni, kész ismertetõk vannak, mit mire állíts , ha egérrel vagy ha gamepaddel jössz be játszani.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
a replay miatt tûnnek el , a versenyen kiváló, ovál pályán is hibátlan kell, hogy legyen, gondolhatod. Szóval a replay a gáz, amúgy a játékban tuttifrutti precíz minden. Érdekes, ma tudtam is versenyezni hosszabban laggolás nélkül, megismertem kb 10 magyar srácot is.... alakul a szociális része is a játéknak, mondták a fejlesztõk és lesz privát verseny is. Meg az autók és az európai , elsõ körben brit pályák jönnek. Késõbb meg majd a tõbbi EU pálya. A játékot elismerte tõbb szimulátoros nagykirály is, és rákerestem pár versenytársra... maradjunk annyiban, hogy simulatorban ismert és elismert, minõségre vágyó játékosok is nyomják - értékes pénzdíjakért. Ma egyébként Allan McNish is beszáll versenyezni, ellene lehet menni audi R18 TDI-vel... 😄

Kit bannoltál HG?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Amúgy most is csak az ok nélküli fikázásért, meg a modorért, hazugságért bannoltam. Csalásért, sima csalásért és ha bevallja és meghunyászkodik, akkor hagyom, egy hiba legyen. Pont., Téma lezárva!

SUNNY84HUN
de miért tûnek el az ellenfelek néha ? <#fejvakaras> , ám komoly ahogy öblít a moci <#vigyor5>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Jaj

Nyomorultak!!!!!!
Na ez most nagyon király...
Ezzel sokat érsz szerinted???
tutuhawer
mekkora szar... a saját hozzászólásomra nem tudok zöld pontot nyomni... te azért nyomjál egyet, mert tisztelettud voltam 😊

és egy kis OFF: videóztam egyet , illetve egy replay-t frapsszel felvettem mégegyszer. A minõségen majd javítok,
youtube

Aki gyerek az te vagy.... Úgy tudom 18 év felett már nem gyereknek szokás nevezni az embert....

Nah de m1......
<#banplz>
Nem kell vele foglalkozni, kocka, csalással tud csak menni, függõ, pont.

Ezt inkább haggyuk.... Nem vagyok nagyra magammal. sõt...
De nemszeretem az ilyen világtalanokat mint te -.-"
Törlöm az egyéb ilyen hozzászólásokat is, ami ennek a gyereknek szólt.

Kérés, parancs.

Most értem haza, olvasom a kommenteket.

Hát én meg a stabilitásra az irányíthatóságra és a súlyra pakolom a cuccot a járgányba.
Aki fent van megtalál, alap 911-el gurulok (6 utcai sárga + 5 IGC perf.). <#ravasz1>
Nah szóval:
Eladóvá vált NFS World profilom.
Oka: Nincs idõm játszani.
Két "karaktert tartalmaz":
Az egyik 60as szintû, a másik 37es szintû.
lvl60 tartalma: 51 verda (zöme Boostos)
lvl37 tartalma: 8 verda (1 Boostos, Nissan Skyline GT-R34 Nismo)
A Statisztikáról, autókról tudok adni bõvebb informácót, abban az esetben ha valakit érdekel.
Érdeklõdni Privátban, vagy ezen az e-mail címen: [email protected]
Csak komoly szándék esetén írjatok.
Köszönöm!
Akkor már énis megosztom a színsoros tapasztalataimat:
Mind1 mien csak legyen jó a stat!! (részemrõl)
és eddig bevált ez a taktikám a Lotusnál, a GT3nál az MR2 nõl a GTSnél és a többinél is 😉

Persze ha van kettõ egyforma értékû (teszem azt) motor, akkor még szép hogy megnézem, hogy mi is kéne a kocsimnak.
Tudod mit? Nagy ívbe leszarom hogy mit gondoltok.... Amúgy is elegem van ebbõl a sok kis f....sz...pó taknyosból aki WORLD özik és "keménynek" tartja magát. A témát meg ahogy mondtad, lezárom, mert nem ér annyit az egész. És elég nekem az ha én tudom az igazságot, azaz nem csaltam!!!
SUNNY84HUN
túl sokat agyaltok mindenféle elméleteken , túl okosnak nem szabad lenni <#rolleyes>
mindenki azzal a színsorral megy amivel akar vagy ami fekszik neki <#nezze>.... most én is írhatnám hogy van pár gt3 rs porschem .. akad amelyik 3 k 3p , 6 sárga , 2 k 1 z 3 p .. mindegyik fekszik nekem .. , a klasszikus színsor néha nagy ugrató után szeret becsúszni de pont jól jön komoly kanyaroknál.. , de aki vitázni akar akkor az se tilos mozizni szeretünk <#hehe>

aki csal az meg erre gerjed mert nem izgatják fel a csajok vagy csak ez az egyetlen szórakozása , ha csaj csal ( és még rímel is <#nyes> ) az sem megbocsájtható

A kék fék lassan fog errõl még nem hallottam szerintem az fog legjobban és egyszerre a zöldre igaz, a sárgától meg tolja az orrát némelyikben, pirostól jobban fordul, mert hátul elõbb befog. Lamboba viszont piros rugót sosem tennék.
Érdekes.... Nem tudok róla...
Hát ez egy nagy hülyeség... Honnan veszitek ezt hogy én csaltam-.-?
RoboKutya78
Édes istenem és még hisznek a mesében hogy ezért bárki is pénzt adna.
Fõleg ha azon az ea fiókon amire telepítetted más játék is van ahhoz is hozzáférést biztosít az illetõ ha eladja a kódját. Én pont ezért nem ajánlom fel senkinek se. Meg tudom hogy senki se venné meg.
Ha meg csak ez a játék van rajta akkor se.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Hát ez elég gyenge kifogás......
Életembe nem hackeltem....
Namost így nem érzésre:

Én sosem használok kék motorral kék váltót... Kék váltó nálam csak zöld motorral jött be, pl a régi mazda rx7-em e kombival volt nagyon ütõs kék turbóval... de még sok más kocsiba jó... a féket meg mindenképp szedd ki, mert a kék fékkel nagyon megyúlik a féktávod s a zölddel is... tehát ha csak rövidebbeket akarsz fékelni akkor fehér fék, ha még rövidebbeket akkor piros fék... tapasztalat... Az e30-asom B maxra van butítva, féket vettem ki belõle, s egy alap kékkel meg is oldottam a gondomat, viszont cserébe a verdával nem lehet megállni, sokkal hamarabb kell vele fékelni...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

RoboKutya78
Tényleg vajh mennyi a legnagyobb max over amit ki lehet sakkozni valaki elérte mér az 1000-ret bármivel is?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Dragon egész jól elhúzok vele f1 is volt már a háta mögött párszor.

Fogalmam sincs milyen az az autó, az nekem nincs meg, csak a régi TopUp-os Gallardó, meg annak idején még Boostért vett Murci. Így azt passzolom..

RoboKutya78
Most így néz ki:

RoboKutya78
SV- re van valami ötleted?

RoboKutya78
Kár hogy a másik oldalát tükröznöm kellett😞