Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Több ilyen is volt 😊
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Jó érvek... A fordulatszám -motorhang- alapján analóg cuccal tolja és tuti, nem kezdõ, mert az ívekre elég gyakorlottan teszi rá a verdát, bár, ránézésre ebben az autóban nem sokat ült. Megint be kéne regelnem... :/
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
de megteszitek helyettem is
<#ravasz1>#ravasz1>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Pl Corel VideoStudio Pro X4
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Elsõnek azt hittem, rossz programot indítottam el. Aztán rájöttem, hogy jót, csak rossz a netkapcsolatom. Aztán rájöttem, hogy az is jó.
Aztán eszembe jutott, hogy lehet, hogy az EA fejesei a fejlesztõit elküldte programozói szakkörbe vagy továbbfejlesztésre. De errõl sincsenek információim.
A lényeg: 64 BITES WIN7 ALATT EGYSZER SEM LAGGOLT A JÁTÉK GYÉMÁNTSZEDÉS KÖZBEN!!!<#ijedt>#ijedt><#csodalk>#csodalk>
Kifordult magából a világ! Te jó ég! Mi lesz itt, kérdezem én?!
Valakitõl választ akarok!!! Itt az Armageddon? A Skynet? Vagy E-T rokonai?<#help>#help>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
1, Meg kellene oldani valamilyen módon azt ,hogy élõ szóban beszéljünk egymással (skype, team speak, vagy a world maga), így nem kell folyamatosan a chatet nézni és lehet nyomni alt+z-t .
2, Több "kameraállásból" kellene fölvenni pl.: üldözõ rendör szemszöge a menekülõ szemszöge és valaki beáll az út szélére nyom egy v-t és onnan veszi föl ahogy elhúzunk mellete.
3, bár ez inkább csak ötlet a rendõr kamerájára meg kellene oldani ezt:
sajnos én nem tudom ezt hogy lehetne de 7 végéig megpróbálom kideríteni
amúgy aural ink. eclipse gt
Ready To Rock!™
Attól még mert nagy az a cédula + mert kegyetlen ronda. nemhinném, hogy azt kéne választani.
De ha úgy nézzük a boss az legalább verseny képes, nem úgy mint a dodge.
És láttad már a dodget visszapillantóval? Hát nekem kellett egy új monitort vennem mert betört az enyém.
Szerintem a boss szebb is, és megvan az imidzse is.
De majd Kanyesz eldönti...,
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Project D|Rare Car Collector|
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
abból válasz
Audi 20V Quattro - 1860SB
Ford Crown Victoria Interceptor "Drag Edition" - 2040SB
Lancia Delta HF Integrale - 1260SB
Lotus Evora - 2820SB
Mazda MX5 - 840SB
Mazda RX8 '2009 "Cop Editon" - 1620SB
Porsche 911 GT2 (996) - 2760SB
Toyota Supra "Street Mod Edition" - 1860SB
Az idõpontot azt itt szabom meg. Ami fontos lenne hogy legyen rendõr kocsi, nem muszáj hogy villogjon.
4Utcai fog kelleni. Az eggyik az elvezetõ aki kihoz engem a rendõrség csábájából a 2. szerint mert elkaptak.
A többi 3 a tag, aki segít nkm, mert haverok , és segítenek kijutni a városból, amelyben körözött vagyok és ezért levannak zárva a kimenõ utak.Konkréten ez is a története.. 7 nap van ezért is 6-7 Részbõl fog az egész állni.Erre van is saját kocsim elrakva egyéb. A 3. ban ahogy mondtam 4Utcai és rendõr annyi jöhet amennyi akar.De lesz egy kiemelkedõ , a fõnökös a Bossos, ez az lesz akinek olyan kiemelkedõ a kocsija.
Annyit sikerült ma 21.én leforgatnom hogy az 1. segítõmmel legyek, elindulni nem sikerült mert a játék folyamat eltüntetett engem és õket.Ezért is van meg az idõpont, mert az én internetemen is állítgatok.
Ezen kívül valszeg a meetinges északi stadionban megyünk ki, aki nem ismeri a bugot annak majd megmutatom ott.
A lényeg.
Dátum: 2013.jan.25.26.27
Utcai haverok: 4 [ nem ellenzem ha több]
Rendõr ellenségek: Akárhány+1 domináns Fõnökös kocsi.
De nem csak szerepelni lehet jönni. Hanem segíteni is ahogy Bosenai tette, mivel ötleteket adott.
Akik ötleteket adnak azokat külön kiemelem a végén mint ötletadó vagy egyéb.
Várom az embereket! Köszönöm elõre is ha jössz!
Ready To Rock!™
Nem tudnád te lerendezni? Ha írsz ide egy szép hosszú listát, hogy mi kell, stb, akkor kirakom.
Ready To Rock!™
Kanyesz: Ergó?
Ready To Rock!™
Szogyenyi: CubeHun ismeri legjobban szerintem az RX7RZ-t. Imádja, mint a belét 😄 Jobb mint az alap RX7. Az biztos.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Autók:
57.500 SB-20.125SB
9.200SB
Vinyl:
57.500SB-9200SB
Neon:
57.500SB-4025 SB
Tábla:
57.500SB-1725SB
Nem veszek most táblát, a bûvös ötösöm eltûnne 😄
50k és 17,5k
8k
Matrica maradt, szerintem azt be is szerzem majd jól.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Le is öntöm magam benzinnel akkor.....