Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarpi
Mentem egy pár kört MAIN STREET-en. (kicsit nagy lett a kép)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Több ilyen is volt 😊

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

😄
Jó érvek... A fordulatszám -motorhang- alapján analóg cuccal tolja és tuti, nem kezdõ, mert az ívekre elég gyakorlottan teszi rá a verdát, bár, ránézésre ebben az autóban nem sokat ült. Megint be kéne regelnem... :/
tutuhawer
mert egérrel nyomja / újonc / nem ügyes még a gyors autóval. Tökmindegy, miért használja, a lényeg, hogy az a célja, hogy versenyezzen egy jót. De hát kormánya nincs, a pályát még annyira nem vágja, de micsoda szerencse, hogy van segítsége. Szerintem OK a video. Mindig mondtam, mindegy, milyen gyors vagy jó, lelkesen nyomja a futamokat és kész

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

RoboKutya78
na nem akartam kommentelni hogy a 2. postomat írom félre
de megteszitek helyettem is
<#ravasz1>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

vagy épp feltálalták <#idiota><#idiota><#idiota>
RoboKutya78
Ezt a feljlécet meg egy sima videjo szerkesztõvel megoldható.
Pl Corel VideoStudio Pro X4

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
NO COMMNET feltalálták a spanyol viaszt <#zavart2>

BONESAI
<#nevetes1>

NFSW: BONESAI

TEÚRISTEN! ITT A VILÁGVÉGE!!!<#wow1>
Elsõnek azt hittem, rossz programot indítottam el. Aztán rájöttem, hogy jót, csak rossz a netkapcsolatom. Aztán rájöttem, hogy az is jó.
Aztán eszembe jutott, hogy lehet, hogy az EA fejesei a fejlesztõit elküldte programozói szakkörbe vagy továbbfejlesztésre. De errõl sincsenek információim.
A lényeg: 64 BITES WIN7 ALATT EGYSZER SEM LAGGOLT A JÁTÉK GYÉMÁNTSZEDÉS KÖZBEN!!!<#ijedt><#csodalk>
Kifordult magából a világ! Te jó ég! Mi lesz itt, kérdezem én?!
Valakitõl választ akarok!!! Itt az Armageddon? A Skynet? Vagy E-T rokonai?<#help>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Lenne pár javaslatom a filmforgatáshoz.
1, Meg kellene oldani valamilyen módon azt ,hogy élõ szóban beszéljünk egymással (skype, team speak, vagy a world maga), így nem kell folyamatosan a chatet nézni és lehet nyomni alt+z-t .
2, Több "kameraállásból" kellene fölvenni pl.: üldözõ rendör szemszöge a menekülõ szemszöge és valaki beáll az út szélére nyom egy v-t és onnan veszi föl ahogy elhúzunk mellete.
3, bár ez inkább csak ötlet a rendõr kamerájára meg kellene oldani ezt:

sajnos én nem tudom ezt hogy lehetne de 7 végéig megpróbálom kideríteni

kanyesz07
mind2 jó válassz te. Boss azért mert a külseje aza Vin Dieseles hitel.Dodge azért is mert a nitrója, meg a villogása. Én mondjuk Dodget mondok.

amúgy aural ink. eclipse gt

Ready To Rock!&#8482;

Dodge?
Attól még mert nagy az a cédula + mert kegyetlen ronda. nemhinném, hogy azt kéne választani.
De ha úgy nézzük a boss az legalább verseny képes, nem úgy mint a dodge.
És láttad már a dodget visszapillantóval? Hát nekem kellett egy új monitort vennem mert betört az enyém.
Szerintem a boss szebb is, és megvan az imidzse is.

De majd Kanyesz eldönti...,
trakk
Fõnök bá, kirakhatnád azt is, miket vesznek ki, hátha valaki még ráhajtana valamelyikre, míg van idõ.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Eclipse Elite és esetleg az M3 amivel menni tudnék ha megveszem a bmw-t .. de nézd át a kocsiaim
Ha minden igaz, akkor tudnék menni. Nissan GT-R SpecV-t vinnék, választhatóan sárga/SpecV fekete színben.
Jah aszt vágom 😄D<#banplz>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Az ACR? Mert vadállat a külseje(bár ronda is). És 20.000 SB

Project D|Rare Car Collector|

De akkor miért Boss ??

Na de abból alig van 😄

Csak mondom, hogy 26.-án meeting van, Corollás

De akkor legyen más dominás autó pl Dodge Viper Srt10 ACR

Köszi. Hohó, tehát az RZ a játékban is erõsebb... Keisuke kocsit vált! (Renner matricával megy majd rá a RedSuns felirat, ha megoldják odafent, hogy tudjak 9200-as pakkot fizetni...)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Beszereztem a rendõr kocsimat Mazda RX8 '2009 "Cop Editon" én ezzal megyek

Nézd meg az autóimat
abból válasz

Megyek én is 2000gtrel 😄D

Új OnSale autók:
Audi 20V Quattro - 1860SB
Ford Crown Victoria Interceptor "Drag Edition" - 2040SB
Lancia Delta HF Integrale - 1260SB
Lotus Evora - 2820SB
Mazda MX5 - 840SB
Mazda RX8 '2009 "Cop Editon" - 1620SB
Porsche 911 GT2 (996) - 2760SB
Toyota Supra "Street Mod Edition" - 1860SB

Én szívesen lennék a "rossz zsaru", a Boss - omal 😄
kanyesz07
Akkor ezt így légyszives

Ready To Rock!&#8482;

Pl így

kanyesz07
Sors Fordulat 3-at rendezem 2013.jan.25-26(-27) én. Aki ráér vagy szeretne benne lenni az jöjjön fel.
Az idõpontot azt itt szabom meg. Ami fontos lenne hogy legyen rendõr kocsi, nem muszáj hogy villogjon.
4Utcai fog kelleni. Az eggyik az elvezetõ aki kihoz engem a rendõrség csábájából a 2. szerint mert elkaptak.
A többi 3 a tag, aki segít nkm, mert haverok , és segítenek kijutni a városból, amelyben körözött vagyok és ezért levannak zárva a kimenõ utak.Konkréten ez is a története.. 7 nap van ezért is 6-7 Részbõl fog az egész állni.Erre van is saját kocsim elrakva egyéb. A 3. ban ahogy mondtam 4Utcai és rendõr annyi jöhet amennyi akar.De lesz egy kiemelkedõ , a fõnökös a Bossos, ez az lesz akinek olyan kiemelkedõ a kocsija.
Annyit sikerült ma 21.én leforgatnom hogy az 1. segítõmmel legyek, elindulni nem sikerült mert a játék folyamat eltüntetett engem és õket.Ezért is van meg az idõpont, mert az én internetemen is állítgatok.
Ezen kívül valszeg a meetinges északi stadionban megyünk ki, aki nem ismeri a bugot annak majd megmutatom ott.
A lényeg.

Dátum: 2013.jan.25.26.27
Utcai haverok: 4 [ nem ellenzem ha több]
Rendõr ellenségek: Akárhány+1 domináns Fõnökös kocsi.

De nem csak szerepelni lehet jönni. Hanem segíteni is ahogy Bosenai tette, mivel ötleteket adott.
Akik ötleteket adnak azokat külön kiemelem a végén mint ötletadó vagy egyéb.

Várom az embereket! Köszönöm elõre is ha jössz!

Ready To Rock!&#8482;

Részletesen, ahogy gondolod/m, ergó, a szereplõlistát, mi kell, mikor, miért, stb. A miért nem muszáj.

kanyesz07
részletesen ahogy gondolom? Vagy hogy gondolod?

Ready To Rock!&#8482;

Öhm.. azért nem, mert kell a hely az IGC Autóknak.
Nem tudnád te lerendezni? Ha írsz ide egy szép hosszú listát, hogy mi kell, stb, akkor kirakom.

kanyesz07
Ezen a héten pénteken vagy szombaton azaz 25-26 án rendezem a Sors Fordulat 3.at Azért is kérnék ilyen kiírást mert mindig hirtelen szólok az embereknek.Így aki akar jönni az most felkészülhet .

Ready To Rock!&#8482;

Háhá 😄
Kanyesz: Ergó?

kanyesz07
Chris légyszi tedd meg nkm hogy fent Sárgán vagy szürkén ki irnád a következõket

Ready To Rock!&#8482;

trakk
Ezt meg közben itt hagyom (fórumról van):

Ki jön.
Szogyenyi: CubeHun ismeri legjobban szerintem az RX7RZ-t. Imádja, mint a belét 😄 Jobb mint az alap RX7. Az biztos.

9200 lengyel SB is kijön PSC-s vásárlás esetén 4000 forintból?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Az aztán az IGC felhozatal... Ebbõl megint mystery pack vásárlás lesz úgy érzem 😄 Egyébként ezt az RX-7 RZ megér egy beruházást? Viszonylag jól megy vagy kuka ez is, mint a sima RX-7?

írtam volna most de köszi 😄 és nem 8k meg ilyesmi.

Autók:
57.500 SB-20.125SB
9.200SB
Vinyl:

57.500SB-9200SB
Neon:
57.500SB-4025 SB
Tábla:
57.500SB-1725SB

Nem veszek most táblát, a bûvös ötösöm eltûnne 😄

trakk
Új top-up cuccok:
50k és 17,5k
8k

Matrica maradt, szerintem azt be is szerzem majd jól.

Én most fúú de megnyugodtam. egy flakon Leszarom Tablettát jutattam a belembe 😄

Höhö nyert egy kis plusz idõt magának 😄

FÁKJEH Drewt bírom a legjobban.. halál komolyan 😄 Meg Azlant

érdekes hogy már 7 album van az én gépem egyikben sincs és ugyérzem már nem is lesz.... szal bekaphatja az EA......
Remélem 4.2 lesz.. nemár, hogy egy 900-as statú autó IGC legyen.. plusz favorit és Noobírtó.

trakk
Lehet örülni, a 4.2 jön vissza.

Akkor JigSaw spanom játszani fog egy játékot.

Azt merjék csak megtenni....
Le is öntöm magam benzinnel akkor.....