Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
nagyon lebutították <#rolleyes> , de a hangja isteni még és nem mellesleg pofás a dög <#vigyor2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
ne higgy mindent el amit ír , van pár balgaság benne

#55229 rx7 rz király volt t2 korszakban a rockridge pályán sokat használtam , szépeket futott de most - A -ba van tuningolva a régi tuning oda teszi ami benne van .. és sajna nem komoly ellenfél , -s - ellen akkor ér valamit ha taliga viper vagy corvett jön be

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

trakk
Jól tévedek, hogy a PSC-vel fizetéskor nem fogja nekem elnézni a rendszer azt, hogy kábé 60 forint híja lesz az egésznek kezelési költséggel együtt?

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

RoboKutya78
road runner config bones féle listából elvileg

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Valamikor az RZ nagyon jo volt a tier 2 ben. Most mennyire allja meg a helyet az a szeriekban s foleg ha osszekerul s-ekkel?
SUNNY84HUN
moci - turbó - váltó jó... ,rugó kék vagy sárga de mind kettõ nekem bevált a gt3 ban eddig , féknek piros kellene , kerék lehet sárga de piros is jó lenne

+Nincs Leave gomb a Race again mellett továbbra sem, a Join race ablak pedig mint egy napellenzõ (by Kruger) a képernyõn marad hosszú töltés után. Kb 20 versenybõl 10-et azzal csináltam végig.
Ezvan, a dizájnerek dolgoznak csak a játékon karácsony óta. :/
RoboKutya78
skacok mennyire fogtam mellé ezzel a configgal?
S781-->s785 Porsche 911 GT3 RS (Road Runner)
Engine: zero tuning (blue) 8 16 0 ****
Induction: Velociocom (blue) 6 9 0 ***
Transmission: speedsciens(green) 17 9 4 ****
Suspension: zero tuning(blue) 4 9 13 ****
Brakes: transtek (yellow) 0 0 13 ****
Tires: Medion (yellow) 4 7 9 ***
Még nem teszteltem😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Zsolti89
Rohadjanak meg a "Snowzilla" garázshelyet igazán kijavíthatták volna <#boxer>
M3 GTS után most az RX-7 RZ-t sem tudom megvenni <#gonosz3>

minden esetre jol sikerult a javitas😊)<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Arra tuti nem jelentkeznék<#hawaii>
#55222 ne nyomjál magnetet, nincs ilyen probléma<#kuss>

X

az miért van hogy ahányszor elnyomom a magnet-et mindig ezt kapom? :S Folyamatosan ez jön ki....
Én is azon gondolkodom, mint C-s kocsi. Meg még a GT-n. El Camino nekem nem tecc, meg gyakorlatilag tuningolni sem lehet, mert egybõl ugrik B-be. Vagy inkább legyen egy agyon tuningolt Impreza? Tényleg marha kevés a pénz a játékban, ezért nagyon meg kell gondolni mit vesz meg az ember. 😄 Mire az M3-ra összejön a pénz... Vagy azért magasabb szinteken több pénz jön a versenyekért? (anno lvl 20 körül hagytam abba, most 0-ról kezdtem megint)

naja.... bár a pink neon még jól jöhet... kitudja milyen beteg szépségversenyt találnak még ki ofdafent xD
De jobb mintha rózsaszín neont kapnál <#hehe> Bár kinek mi a jó..... <#vigyor>

X

Elsõ helyezett díja.... még szharabb mintha adna 5 nitrót -.-
trakk
Ez a kínai újévhez kapcsolódik, nem hiba.

Asszem az EA-nél tényleg elmentek otthonról. Valaki kapott már ilyet?

Igen, kimondottan jól sikerült "javítás"lett<#mf1>. Peccs nótszban benn van hogy javították az egymásról indulást, hát kb a 3. privát versenyen már egymásba ágyazódva kezdtük a versenyt<#taps> A hibára amit írtam arra meg van megoldás ha más is találkozott vele(és nem akar várni míg ezek a gyíkok kijavítják).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fészbúk kommentbõl: Windows 7/Vista

C:\ProgramData\Electronic Arts\Need for Speed World\

Windows XP

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Electronic Arts\Need for Speed World\

And delete all files ending in ".hsh". These files will be regenerated when you restart the game launcher. This process will take a few minutes, but once the files are reconstructed the issue will go away.

X

mi ezen már rég tulvagyunk :d háromszor xD
Most próbáltam ezt a kódot: FDQJ-J6WE-3HSN-NVG8 és kaptem egy: carrera gt ultra edition 1 napos autót.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

személyesen tapasztaltam a startnál benne vagyok a masikban dolog még itt van
fuuu de elegem, van a másik ami felbasz de nagyon..... mindenki ugy elõz hogy Nitro+Juggernaut kombó... hadszoljon... lehetlõleg bele a picsámba kanyarba -.- máshogy ezeknek nem megy a versenyzés?......
trakk
Gratulálok a drágalátos fejlesztõknek, ez a patch egy újabb epic fail lett, a hibákat nem hogy kijavították, de már többször fordulnak elõ, rengetegen panaszkodnak, hogy játszhatatlan lett az egész.

Fac kivan. pár napja még müködött a kormányom NFS World-ben mostmár nem...... kénytelen vagyok bill-el játszani ami a halálom :S faltól falig kocsitól kocsikig pattogok végig a pályán 😞(((((
SUNNY84HUN
ez a legjobb test az rx7 rz hez <#wave>

festésem kicsit másabb már , de a body ua 😊

köszi 😊
és tényleg 😄

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

nem butítottak kicsit az RZ-n?mintha kicsit késõn reagálna fordulásnál? bár lehet én tuningoltam fére
köszi. hát igen a semminél több 😊
Mindjárt. (Sajnos olyan motorháztetõ meg spoiler nincs, csak a kasztni, de már ez is valami.)

Akkor majd elmulik!köszi!
bugggg
Sziasztok!kérdésem az,hogy ezt az uj 122,15-ös patchat ahányszor ujra felmegyek,annyiszor tölti le!miért?
tudnál mutatni róla képet kérlek?
Öröm és bódottá', van Keisuke-bodykit az RZ-hez!!! 840 SB.

eb is ott szoktam az jo hely😉
Minden autó végsebességét a palmonti extra hosszú és szinte egyenes autópálya-szakaszon mérem, északról dél felé az utolsó hosszú kanyar elejétõl a híd végi S-kanyarig.

engem ha kerdeznek ford focus az egyik kedvenc ferdehatum nagyabol elishez tudnam hasonlitani suja nincs de gyorsulasa sem viszont ha felveszi a tempot es nem mesz enki senkinek komoj vesenyeket lehet meni vele
igen nitroval felmegy 400 ra ha van ready-d hozza mert harmatgyenge am a nitroja, no meg eleg hosszu egyenes szakasz
Nekem speciel tetszik a ford focus is. be is ruháztam egyre . jól mutat a garázsban 😄 versenyt még nem voltam vele, nem tudom mennyire használható, de tetszik ez a lényeg 😄
Ja és az ultra Carrera GT végsebessége nitró nélkül 369,5 km/h, nitróval fellöki magát 400 fölé.

kinezet ide vagy oda de kanyarsebessegben es gyorsulasban mesze jobb mind az rz annak elenere is h a regi rendszerben egy osztalyal alta jelent meg
Nem ismerem egyiket sem a játékban, lehet hogy jobb az RX-8 de személyes véleményem szerint sokkal rondább is 😄
nem ertek egyet igazan tehetek volna bele szupernitrot ezzel abszalut hatranyba kerul startoknal, masreszt az rx8 meg mindig sokal jobb mind az RZ-szeritem
Carrera GT Ultra: olyan, amilyennek mindenki elvárja. És nagyon tetszik, hogy tisztán kivehetõ, mikor a PDK váltó kattog.

RZ, mert az RX-8 családi autó...

Nekem a négyesbõl a Reventón (nagyon vad lett) meg a Camaro (hamisítatlan oldschool racer) tetszik külsõre. Az MR2-re igazán kitalálhatnának valami hozzá illõ bojlert.

mazda rx-8 vagy rx-7 rz?? 😄